MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#105251 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V bývalých okupačních lágrech Rusů to po odchodu vypadalo jako v

2017-03-27 19:39

#105247: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V bývalých okupačních lágrech Rusů to po odchodu vypadalo jako v Čer 

No rozhodně je imbecilním blábolem dávat znalost německého jazyka V. Putina do souvislosti s vyspekulovanou doměnkou o fašistickém metamorfování jeho předka. Cizí jazyk si musí každý člověk individuálně osvojit. Rovněž úvaha o tom, že by nacisty nezajímaly malé dědiny a obce, zejména že by nezajímaly dejme tomu Gestapo, je také nadobro zcestná, ale já ten příklad z Havlem a Heydrichem uved jako vlastně příbuzný příklad úvahy, jež je podobná té, kterou jste jsem přispěl o V.Putinovi. Je to úvaha bezpředmětná a úvahy obojího druhu se používají spíš jako urážky, než jako věcné argumenty.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#105252 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V bývalých okupačních lágrech Rusů to po odchodu vypadalo ja

2017-03-27 21:26:07

#105251: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V bývalých okupačních lágrech Rusů to po odchodu vypadalo jako v 

Evropan (ten skutečný) chtěl svým odkazem na "spikleneckou teorii" spíše naznačit, řekl bych, že prostě jsou i spiklenecké teorie o KGBákovi Putinovi. 

Venkov byl za komunistů a ruské okupace velmi dobrým místem k životu obzvláště např. v Krušných horách, které nebyly postiženy poválečnou imigrací komunistických zločinců, jako jiné hory. 

Podobné to bylo i v době nacistického okupace. To je realita. 

Evropan

#105254 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V bývalých okupačních lágrech Rusů to po odchodu vypadalo ja

2017-03-27 22:10:49

#105251: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V bývalých okupačních lágrech Rusů to po odchodu vypadalo jako v 

Já jsem ale svoji domněnku doplnil zdrojem, ze kterého jsem čerpal. A ať je ten zdroj jakkoli nedůvěryhodný, je to článek, který si nemůže zveřejnit kdokoli, a autor je tam podepsán. Můžete vy svoji domněnku nějak podpořit zdrojem jiným, než jsou ty spiklenecké, kde se autoři nezmiňují?

Já například poté, co jsem přečetl některé historické knihy a shlédl seriál Bohéma, jsem nabyl dojdu, že strýc Václava Havla sice musel gestapu podlézat, zato na Barrandově během války zaměstnal i na fiktivních pracovních místech řadu lidí včetně komunistů jen proto, aby je zachránil před deportací do lágru. Myslete si o tom, co chcete, ale rozhodně to nebyl zbabělec.