Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Evropan

#13470 Re: Re: Re: Re: Terorismus existuje

2017-03-28 05:25

#13469: - Re: Re: Re: Terorismus existuje 

Odpusť si laskavě ty nadávky. Z češtiny je to ovšem to jediné, co ti jde. Nikde jsem nepřiznával, že je něco organizováno proti Rusku, napsal jsem, že tu propagandu organizuje hlavně Rusko. Takže nelži! A nenadávám vlastencům do Rusů nebo xenofobů, pokud jsou to opravdoví vlastenci. Ty tady ale nekopeš za Čechy, ale za Rusáky. A to je zjevné každému, kdo si ty tvé nečesky psané příspěvky přečte. 

A že neexistuje ruská propaganda - no to jsi snad jediný člověk na světě, který tomu věří. Když si pořádně přečteš některé slušné tiskoviny, tak tě informace navedou do jejich ústředí na okraji Petrohradu docela přesně.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#13472 Re: Re: Re: Re: Re: Terorismus existuje

2017-03-28 08:13:29

#13470: Evropan - Re: Re: Re: Re: Terorismus existuje 

V tom je rozdíl 

Já nenadaval já řekl pravdu.Ty skaceš jak Žid to špinavé pokolení píská zatím co já neskaču za nikoho ani za Putina a Rusko které to vše s Vládami má naplánované pro veřejnost jak ty divadla v Berlíně ty Fake atentáty pro veřejnost.A to divadlo v Sýrii Iráku umírají herci a pak se cpou do Evropy nic jim nehrozí fuj.Asi konkurz maj v Turecku na divadlo pro veřejnost s Fake krvou na Xichtu atd.A pak veřejnosti tvrdit kolik krve je tam prolite když stát cti falešné náboženství Korán.Pohadky pro veřejnost trapné a směšné :-D :-)) Židé zabijeli před Kristem a po Kristu proto zabíjí do dnes Židovské pokolení.Jak zemřel největší vrah D.Rockefeler to bylo hezky číst když takové sv..... klanu lebky a kosti 322 101léta mrtvola a Satanova děvka.