MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#106320 Re: Re: Čím se liší ten ubožák co v této diskusi vyhrožuje vraždami a je to volič Miloše Zemana ....

2017-04-08 16:42

#106316: - Re: Čím se liší ten ubožák co v této diskusi vyhrožuje vraždami a je to volič Miloše Zemana ..... 

 V tvém plakátu je hned několik lží. 

Ty znáš snad nějaký rozsudek o Bakalovi? 

Proti Rytmu života - tedy bulváru - Ihned jsou noviny reálných lidí o reálných situacích, kterou zjišťovány a ověřovány, dopředu je řečeno jak a noviny se také podřizují zákony o mediích tedy tím, že jsou to noviny a ne např. "názorový server" nemohou šířit poplašné zprávy, neboť by se dostaly do konfliktu se zákonem. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#106338 Re: Re: Re: Čím se liší ten ubožák co v této diskusi vyhrožuje vraždami a je to volič Miloše Zemana

2017-04-08 17:28:54

#106320: - Re: Re: Čím se liší ten ubožák co v této diskusi vyhrožuje vraždami a je to volič Miloše Zemana .... 

 Lži tu šíříš akorát ty. Ano znám rozsudek. A ten rytmus života si užij. :-)

Ty nevíš že je havloid Bakala gauner, havloide? :-)

 

 

 

Ničema, podvodník a darebák. Tak výkladový slovník popisuje slovo gauner. Právě o něj se skoro dva roky soudil jeden z nejbohatších Čechů, finančník Zdeněk Bakala, s předním sociálně demokratickým politikem Lubomírem Zaorálkem.

Pro Bakalu soud dopadl špatně, Zaorálek se mu nemusí omlouvat, ani platit žádaných tři sta tisíc korun. Vrchní soud v Praze ve čtvrtek pravomocně potvrdil, že si Bakala za svůj postup v kauze bytů OKD, které v rozporu s původním slibem neprodal dosavadním nájemníkům, "zasloužil" Zaorálkovu kritiku, že se "chová jako gauner". Kritika byla podle soudů přiměřená.

"Žalobce (Bakala, pozn. red.) učinil veřejný slib, který nesplnil, a poté zapřel.... Takové jednání se dá nazvat jako ničemné a podvodné v obecném smyslu slova," řekl před časem Městský soud v Praze s tím, že Bakalovo jednání ovlivnilo statisíce lidí, kteří v bytech žijí. Vrchní soud se s výrokem do písmene ztotožnil.

 

"Žalobci nelze vytýkat, že použil termín ´chová se jako gauner´," shrnul předseda senátu odvolacího soudu Karel Podolka.