MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#106327 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 16:50

#106325: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 To je realita, idiote. Argumenty nemáš ty, tak meleš tahle hovna, komouši.


Nepřihlášený uživatel

#106328 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 16:52

#106326: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 bla bla bla 

 

Pan prezident to řekl zcela jasně.

Takže si zde nastuduj obsah:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ot0Gcd4BsIQ

 

Ten odkaz (který samozřejmě nefungfuje :D) na ten stupidní bulvární pořad Blaník si sem dal proč? Tomu ty věříš? Odtud čerpáš informace? :-)))))


Nepřihlášený uživatel

#106329 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 16:53

#106327: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Proto musíš být vulgární a snažit se mne urazit, protože nemám argumenty? Ty jsi na tom jak Miloš Zeman a ten je v terminálním stádiu alkoholové demence a to skutečně "všichni vědí" :-)


Nepřihlášený uživatel

#106330 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 16:55

#106329: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vždyť akorát meleš hovna a do všecho nesmyslně motáš Zemana. Těžko se dá domluvit bez vulgarit se zabedněncem.


Nepřihlášený uživatel

#106331 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 17:01

#106328: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Zeman cosi blábolí a sděluje nějakou svojí představu, kdy do Pražské kavárny může zařadit drtivou většinu občanů této země, tedy jak jsme říkal, představa Zemana, co je to Pražská kavárna a přestava kohokoliv dalšího se mohou naprosto rozcházet. 

Ovčáček to vymyslel skutečně stejně dobře jako StBáci a stejně platicky jako StBáci to používá. Je to stejný pojem jako imperialističtí psi, hodnotu to má nula. 

Mimochodem rozhovor Žantovského se Zemanem to je opravdu excelentní nechutnost.Mají pěkně po komunisticku povolené kravaty a rozepnutý límeček :-).  

Mimochodem tato petice a tato diskuse je bezpečně největší, která se kdy v ČR na téma Zemanovy ubohosti odehrála a je to bezpečně největší petice v dějinách ČR co do počtu podpisů.

Tedy jako vždy, Zeman si opět realitu hóoodně kroutí ke svému obrazu, tedy předkládá alternativní fakta tedy lži a to se nikdo ani nezabýval o tom, co tam nažvanil o studentech.  

Děkuji ti za příspěvky :-)

 

Mimochodem, plastiká "definice" co si Zeman představuje pod pojmem Pražská kavárna, která mu umožňuje do pojmu zahrnout kohokoliv na koho ukáže má tedy daleko přesnější a užší definici - jsou to všichni, kdo kritizují konání Miloše Zemana, který doslova zneužíváním absolutní beztrestnosti vlastně žádnou kritiku nepřipouští a své kritiky se, i výmyslem pražská kavárna, snaží dehonestovat před jeho skalními a bohužel hloupými voliči, neb jen hlupák přece může věřit lháři a porušovateli volebního zákona viz. NSS  Vol 39/2013 - 51


Nepřihlášený uživatel

#106332 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 17:05

#106330: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Mne to jde s tebou snadno. Bude to tím, že argumenty mám, řekl bych. 


Nepřihlášený uživatel

#106333 Re: Re: Re: Re: Je hrozné, co leze z humanitárních "škol". Takhle to dopadá, když je profesorem i bu

2017-04-08 17:16

#106203: - Re: Re: Re: Je hrozné, co leze z humanitárních "škol". Takhle to dopadá, když je profesorem i buzna  

 

 To se vidíš dost v růžových barvách, podpora vražedné totalitní ideologie má k vraždění velmi blízko, jak ví "všichni" lidoví milicionáři z roku 1948. Pušky jim komouši nerozdali pro legraci. 

Jen jsem napsal, že jsou Zeman a Klaus velcí přátelé Jindřicha Forejta a Ovčáčka, tedy je poněkud zarážejí, když jejich volič se vyjadřuje jako extrémista i v této oblasti. 

V textu jsi snad nějakou vulgárnost vyčetl?  Vždyť ty si cosi představuješ a pak se tváříš, že je to realita. I v tomto jsi velmi podoben extrémistům z IS a Milošovi Zemanovi, včetně vulgarit, které prezentuješ.  

Je dobré připomenout, že v ruských okupačních lágrech po roce 1968 vznikly nevěstince pro ruské lampasáky bez rodin, aby se omezila potřeba chodit za ženami svých kolegů. To je také historie okupace ČSSR rudou armádou ale není nikým dokumentována. 

Také pro ně byl vytvořen "spolek" československo-ruského přátelství, do které se prakticky povinně musely jako úlitbu bolševickému režimu přihlásit ty učitelky, které nebyly v komunistické straně.

Komunisté pamatovali prostě na vše, co se týkalo okupantů, ona taky zkušenost s běsnícími rusáky v Německu po skončení války je děsivá. 

Jak si ty výhody představuješ? 


Nepřihlášený uživatel

#106334 Vypadá to, že Rusko musí pochopit, že nelze krást území, rozpoutávat války....

2017-04-08 17:18

Čínský prezident útok v Sýrii neodsoudil. Ruská reakce je zklamáním, prohlásil ministr zahraničí

 
 
  • Ministr zahraničí Rex Tillerson prý nebyl ruskou reakcí překvapen.
  • Čína se v reakci na útok v Sýrii omezila jen na politické prohlášení.
  • Prezidenti Donald Trump a Si Ťin-ching jednali i o situaci v KLDR.

.....využívat jimi vyškolené teroristy v osmdesátách letech v komunistických dikaturách a zločince typu Asada k destabilizaci světa. Zdá se, že už je to zřejmé nyní i Číně. Nelze z Ruska vyvážet tamní politickou zločinnost. Pokud toto Donald Trump pochopil, udělal obrovský pokrok a krok k tomu, aby opravdu mohl být prezidentem občanů USA, byť se k moci dostal právě napojením se na Ruskou propagandu zpochybňování demokracie, spikleneckých teorií a vyvolávání nenávisti, to už nikdy smazat nedokáže a bude se s tím určitě muset veřejně v budoucnu vyrovnat. 


Nepřihlášený uživatel

#106335 I toto je skvělá zpráva a jasný vzkaz brexitu......

2017-04-08 17:20

 

ETA předala francouzské policii seznam úkrytu zbraní

Separatistická organizace Baskicko a jeho svoboda (ETA) předala francouzské policii přes „mírové prostředníky” z řad francouzských civilistů seznam 12 úkrytů zbraní a výbušnin na jihozápadě Francie. ETA tak plní slib „totálního odzbrojení” ohlášený v pátek. Oznámila to agentura AFP s odvoláním na zdroje obeznámené s touto záležitostí.

....a nakonec i Putinovi. 


Nepřihlášený uživatel

#106336 Smyslem rozbití Asadova letiště je, aby Rusko skutečně jasně pochopilo, že za Asada.....

2017-04-08 17:23

Zásah USA v Sýrii: Jsme připraveni udělat víc než jen jeden útok, řekli Američané na jednání Rady bezpečnosti

 
 
  • V reakci na chemický útok v provincii Idlib zaútočily Spojené státy střelami Tomahawk na vojenskou základnu na západě Sýrie.
  • Americký prezident Donald Trump po cíleném útoku vyzval k zastavení krveprolévání.
  • Podle Trumpa byl útok provedený v "životním národním bezpečnostním zájmu" USA.
  • Rusko varovalo před "negativními následky" vojenské intervence Spojených států v Sýrii.
  • Na základně byli přítomni i Rusové. Američané si prý "dali pozor, aby je nezasáhli".
  • Události sledujeme on-line.

.....a jeho zločiny nese odpovědnost. Musí spolu nyní sdílet letiště a je naprosto zřejmé, že za jakékoliv další civilní oběti v Sýrii nesou odpovědnost společně. 

Jestli chtějí Rusové společně bojovat proti IS, nic jim v tom nebrání. Obávám se ovšem, že na rozšíření IS, dle mého názoru, mají Rusové obrovský podíl, neboť se obávám, že KGB vyškolení teroristé jsou nyní na špici extrémistických organizací, protože byli školeni k tomu, aby teror používali k získání politické moci, což přesně činí. 

Komunisté i nacisté použivali teror pro získání politické moci hned od počátku vzniku jejich ideologií a komunisté 40 let poskytovali zázemí teroristům, to je bohužel smutná realita této giganticky se rozšířené odporné vražedné totality.

Politické sekty mění názvy, ale způsob získávání moci za pomocí teroru, či za pomoci porušování volebních zákonů v té nejmírnější podobě zůstávají stále stejné. Miloš Zeman je bohužel politickým sektářem a jeho působení v politice je destruktivní pro tento stát, proto je nutné jeho lži identifikova, jasně na ně ukázat a kritizovat je, proto je nutné kritizovat jeho jednání na hranici či za hranicí Ústavy.


Nepřihlášený uživatel

#106337 Pitomio už opravdu zešílel.....

2017-04-08 17:26

Okamura: Vláda přijímá migranty, zhoršuje tím bezpečnost občanů

Než nastoupila současná vláda, mohli lidé chodit v klidu do nákupních center a na vánoční trhy. Nyní tam chodí vojáci se samopaly, tvrdí v rozhovoru pro Právo lídr hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura. Podle jeho názoru hrozí ČR islamizace.

....i na jeho radikalizaci jistě má svůj podíl Miloš Zeman a jeho vlastní nacionálně komunistický extrémismu. 


Nepřihlášený uživatel

#106338 Re: Re: Re: Čím se liší ten ubožák co v této diskusi vyhrožuje vraždami a je to volič Miloše Zemana

2017-04-08 17:28

#106320: - Re: Re: Čím se liší ten ubožák co v této diskusi vyhrožuje vraždami a je to volič Miloše Zemana .... 

 Lži tu šíříš akorát ty. Ano znám rozsudek. A ten rytmus života si užij. :-)

Ty nevíš že je havloid Bakala gauner, havloide? :-)

 

 

 

Ničema, podvodník a darebák. Tak výkladový slovník popisuje slovo gauner. Právě o něj se skoro dva roky soudil jeden z nejbohatších Čechů, finančník Zdeněk Bakala, s předním sociálně demokratickým politikem Lubomírem Zaorálkem.

Pro Bakalu soud dopadl špatně, Zaorálek se mu nemusí omlouvat, ani platit žádaných tři sta tisíc korun. Vrchní soud v Praze ve čtvrtek pravomocně potvrdil, že si Bakala za svůj postup v kauze bytů OKD, které v rozporu s původním slibem neprodal dosavadním nájemníkům, "zasloužil" Zaorálkovu kritiku, že se "chová jako gauner". Kritika byla podle soudů přiměřená.

"Žalobce (Bakala, pozn. red.) učinil veřejný slib, který nesplnil, a poté zapřel.... Takové jednání se dá nazvat jako ničemné a podvodné v obecném smyslu slova," řekl před časem Městský soud v Praze s tím, že Bakalovo jednání ovlivnilo statisíce lidí, kteří v bytech žijí. Vrchní soud se s výrokem do písmene ztotožnil.

 

"Žalobci nelze vytýkat, že použil termín ´chová se jako gauner´," shrnul předseda senátu odvolacího soudu Karel Podolka.  


Nepřihlášený uživatel

#106339

2017-04-08 17:34

Někdo by měl vysvětlit muslimům, že se náklaďák řídí jinak, než velbloud.


Nepřihlášený uživatel

#106340 Re: Re: Re: Re: Čím se liší ten ubožák co v této diskusi vyhrožuje vraždami a je to volič Miloše Zem

2017-04-08 17:36

#106338: - Re: Re: Re: Čím se liší ten ubožák co v této diskusi vyhrožuje vraždami a je to volič Miloše Zemana  

 To jsme ani nevnímal, že se Zaorálkem soudil.  Já si také myslím, že bylo velkou hanebností byty OKD neprodat tamním nájemníkům i proto, že je nejpíš někteří částeně stavěli vlastníma rukama, jak bylo za komoušů zvykem. 

Dívím se, že těch 40 000 lidí nepřijelo toto sdělit do Prahy Sobotkovi, který dle moho názoru, chtěl OKD "privatizovat" jak Miloš Zeman MUS. 

Domníval jsem se, že kdyby těchto 40 000 lidí i s rodinami přijeli do Prahy, nejspíš by Sobotku smetlo. Zjevně se mu daří tyto lidi udržet v klidu, byť nevím čím. 

Jiná věc je, že Bakala doposud nespáchal žádný trestný čin, resp. za žádný není souzen a možná ani vyšetřován. Tvé příspěvky ovšem vapadali, že je to jinak. 


Nepřihlášený uživatel

#106341 Re:

2017-04-08 17:40

#106339: -  

 Někdo by ti měl vysvětlit, že si muslimové spravují veřejný prostor daleko déle, než se o to pokoušli komouši a k islámu se hlásí 1,5 mld. lidí. Zločinců je mezi nimi nejspíše naprosto stejně jako kdekoliv jinde např. v EU, byť zde máme velké rozdíly mezi státy, což souvísí s prací s lidmi, kteří spáchají trestný čin poprvé. 


Nepřihlášený uživatel

#106342 Rusko vlastně jen "vetuje"......a nebo taky fetuje.....

2017-04-08 17:46

 Za Washington se během debaty postavili zástupci spojeneckých zemí, Británie a Francie. Britský ambasador Matthew Rycroft útok označil za „vyváženou reakci na nepopsatelné činy“. Připomněl, že Rusko sedmkrát vetovalo návrhy rezoluce Rady bezpečnosti, které by přiměly Asada „čelit sankcím a spravedlnosti“.

 


Nepřihlášený uživatel

#106343

2017-04-08 17:50

Občané Švedska, raději nevycházejte ze svých domovů ve vlastní zemi. Vaši volení zástupci, posléze vláda vaši zemi prodala barbarům. Ti mají právo rozhodovat o vašich životech. Neplodná kráva, leklá makrala, ovlivnila celou Evropu, resp. nenasytné blbce v Evropském parlamentu. U nás plešatý ozubený omezenec, právník, který se v praxi nezmohl ani na rozvodovou kauzu, o nás chce také rozhodovat, ale půjde tam, kam patří, na smetiště. Když jezdil s autobusem Zemák, takprý nedokázal uvařit ani čaj, podržtaška. Pryč s darmožrouty, kteří zaprodávají svou zem.

 

Nepřihlášený uživatel

#106344 Re:

2017-04-08 18:05

#106343: -  

 Je běžné, že v případě např. uprchlého vraha policie také požádá občany o obezřetnost v takové situaci, pokud ví, že se v dané oblasti pohybuje. 

Je velmi hloupé se domnívat, že si někdo imigraci vybírá. Pokud se tisíce lidí rozhodnou překročit hranice, udělají to, nelze tomu nijak zabránit.  My jsme si okupaci Rudou armádou také nevybrali v roce 1968 a toto "kulturní obohacení" tu pak setrvalo 20 let.  

Příčiny extrémismu spojovaného s islámem, protože se zločinci na něj odkazují, mohou být hodně vzdálené dnešním dnům. Rusko okupovalo Afganistán, když tam nejdříve importovali komunisty a komunismus.  Masivně pod dojmem, jak to původně šlo snadno, školili obrovské množství Arabů a Afričanů v terorismu a používání terorismu k získávání politické moci. Obecně komunistiká totalita podporovala teroristy a terorem se dokonce mnohde dostávali k moci a vždy terorem moc udržovali. 

Je tedy otázka co je příčinou dnešní rozsáhlé radikalizace. 

Dle mého názoru se na tom velmi podílí spiklenecké teorie, vyvolávání nenávisti a zpochybňování demokracie jako efektivní správy veřejného prostoru. To dělá ruská propaganda stejně jako propaganda IS. Rožšíření této propagandy umožnily nové technologie, sociální sítě s technologií "lajkování" a nabízení podobného, což u lidí labilnních vytváří dojem bezvýchodnosti a radikalizace. 

Je také zajímavé, že skuteční emigranté poškození válkou k radikalizaci neuchylují. Týká se lidí, kteří jsou v nějakém ohledu nešťastní v prostředí v kterém se necházejí. Tyto lidi zneužívají všechny politické sekty a poličtí sektáři. 

V českém prostředí se na radikalizaci lidí především s komunistickým myšlením silně podílí Miloš Zeman, který také zpochybňuje demokracii, šíří mnohdy spiklenecké teorie  a vyvolává nenávist ke všemu co by jen naznačovalo nějakou refenci s kterou by se měl Zeman poměřit, viz. někteří přispěvatelé, voliči Miloše Zemana, do této diskuse, kteří vyhrožují smrtí jak komunisté v roce 1948. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#106345 Re: Rusko vlastně jen "vetuje"......a nebo taky fetuje.....

2017-04-08 18:12

#106342: - Rusko vlastně jen "vetuje"......a nebo taky fetuje..... 

Proč by měly být sankce na Sýrii, když tam USA a spol. podporují islámistické teroristy? Ti se nemají co srát do suveréní země! Teď by měly přijít za teroristický útok pod vylhanou záminkou sankce na USA. Podpoří je v RB OSN VB a Francie?


Nepřihlášený uživatel

#106346 Musíme se přimknout k bratrskému slovanskému Rusku!

2017-04-08 18:15

Českého občana berou v Británii jako méněcenného člověka, kterého může Brit ubít k smrti beztrestně řetězem. Stejné je to všude na západě.


Nepřihlášený uživatel

#106347 Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku!

2017-04-08 18:17

#106346: - Musíme se přimknout k bratrskému Rusku! 

 

uk je zeme plna chudejch socek na davkach, at uz vecne ozralejch bilejch delnickejch primitivu nebo barevnejch pristehovalcu snazicich se zit za prachy bilejch stejnym zpusobem jako zili v africkejch a asijskejch dirach odkud pritahli... a nad tim vladne skupina bilejch degenerovanejch korytaru totalne odtrzenejch od reality stejne jako pred sto lety kdy drtiva vetsina obyvatel uk ani nemela volebni pravo

je tam neprijemny zit i kdyz clovek patri mezi tech par procent extremne placenejch odborniku kteri se drzi v zapadnim londyne nebo na canary wharfu, vsude se prepravujou taxikama a s luzou se moc setkavat nemusi, ale zit doneodenne mezi luzou za par quids to uz musi bejt prilis i pro otrle.


Nepřihlášený uživatel

#106348 Re: Re: Rusko vlastně jen "vetuje"......a nebo taky fetuje.....

2017-04-08 18:34

#106345: - Re: Rusko vlastně jen "vetuje"......a nebo taky fetuje..... 

 Rusko navhne v RB OSN sankce proti USA? To zní opravdu velmi zábavně. To by se vlastně naplnila Trumpetova vize Amerika first. 

Podstata je ale v oněch roky vetovaných rezolucích proti Asadovi. Situace díky tomu dospěla do stavu, že Asad psychopaticky vraždil vlastní obyvatele a ještě se tam roztáhl IS. Rusko přesto odmítalo věc řešit, nejspíše (možná) i proto, že s IS udržovali vazby přes teroristy, které vyškolili v osmdesátých letech. 

Amerika tedy udělala jedinou možnou věc v dané situaci, vytvořila koalici 60 zemí a omezeně začala řešit alespoň to nejhorší tedy IS.

OSN umožnila opozici Asada se zaregistrovat a začít vést alespoň zprostředkovaně dialog s diktátorem. Rezistence obyvatel proti Asadovi postupně nabývala na síle a Rusko do ní na poslední chvili zasáhlo tak, že Asadovi dokonce umožnilo svrhat bomby na obydlená města. 

Rusko situaci ještě masivně zhoršilo rozpoutáním války na Ukrajině a okupací Krymu, čímž se dostalo do obrovské izolace, kterou dále prohlubuje a hrozilo dokonce, že bude Rusko odříznuto od mezinárodního bankovního systému. Okupace Krymu časově předcházela zapojení v Sýrii. 

Co vůbec doposud není řešeno je masivní propopaganda Ruska zpochybňující demokracii, vyvolávající nenávist a vytváření dojmu bezvýchodnosti pomocí spikleneckých teorií. I to by RB OSN měla řešit, je to velmi nebezpečný druh zásahu do státní suverinity našich zemí.  


Nepřihlášený uživatel

#106349 Re: Re: Re: Rusko vlastně jen "vetuje"......a nebo taky fetuje.....

2017-04-08 18:43

#106348: - Re: Re: Rusko vlastně jen "vetuje"......a nebo taky fetuje..... 

 A co by jako vyřešily sankce? IS a Al Kajda by ovládl celou Sýrii? O to jde teroristům z USA a spol.? Může to být třeba v zájmu Izraele, pro kterého je Sýrie a Írán největším nepřítelem, IS ignoruje a s jejich sponzory jako je Saudská Arábie se paktuje?

Zajímavé je, že Izrael také napadá Sýrii a IS nikdy....

Že je Trump loutka Izraele je evidentní.


Nepřihlášený uživatel

#106350 Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku!

2017-04-08 18:48

#106347: - Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku! 

 Proč tam tedy jsi, když se ti tam tak nelíbí? Můžeš být kdekoliv jinde, Evropa je obrovská a nikdo ti dnes nijak nebrání pracovat po celé EU.

Tvoje frustrace z toho, že jsi tam kde být nechceš tě činí velmi snadno radikalzovatelným a náchylným věřit naprostým blábolů.