MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#106343

2017-04-08 17:50

Občané Švedska, raději nevycházejte ze svých domovů ve vlastní zemi. Vaši volení zástupci, posléze vláda vaši zemi prodala barbarům. Ti mají právo rozhodovat o vašich životech. Neplodná kráva, leklá makrala, ovlivnila celou Evropu, resp. nenasytné blbce v Evropském parlamentu. U nás plešatý ozubený omezenec, právník, který se v praxi nezmohl ani na rozvodovou kauzu, o nás chce také rozhodovat, ale půjde tam, kam patří, na smetiště. Když jezdil s autobusem Zemák, takprý nedokázal uvařit ani čaj, podržtaška. Pryč s darmožrouty, kteří zaprodávají svou zem.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#106344 Re:

2017-04-08 18:05:50

#106343: -  

 Je běžné, že v případě např. uprchlého vraha policie také požádá občany o obezřetnost v takové situaci, pokud ví, že se v dané oblasti pohybuje. 

Je velmi hloupé se domnívat, že si někdo imigraci vybírá. Pokud se tisíce lidí rozhodnou překročit hranice, udělají to, nelze tomu nijak zabránit.  My jsme si okupaci Rudou armádou také nevybrali v roce 1968 a toto "kulturní obohacení" tu pak setrvalo 20 let.  

Příčiny extrémismu spojovaného s islámem, protože se zločinci na něj odkazují, mohou být hodně vzdálené dnešním dnům. Rusko okupovalo Afganistán, když tam nejdříve importovali komunisty a komunismus.  Masivně pod dojmem, jak to původně šlo snadno, školili obrovské množství Arabů a Afričanů v terorismu a používání terorismu k získávání politické moci. Obecně komunistiká totalita podporovala teroristy a terorem se dokonce mnohde dostávali k moci a vždy terorem moc udržovali. 

Je tedy otázka co je příčinou dnešní rozsáhlé radikalizace. 

Dle mého názoru se na tom velmi podílí spiklenecké teorie, vyvolávání nenávisti a zpochybňování demokracie jako efektivní správy veřejného prostoru. To dělá ruská propaganda stejně jako propaganda IS. Rožšíření této propagandy umožnily nové technologie, sociální sítě s technologií "lajkování" a nabízení podobného, což u lidí labilnních vytváří dojem bezvýchodnosti a radikalizace. 

Je také zajímavé, že skuteční emigranté poškození válkou k radikalizaci neuchylují. Týká se lidí, kteří jsou v nějakém ohledu nešťastní v prostředí v kterém se necházejí. Tyto lidi zneužívají všechny politické sekty a poličtí sektáři. 

V českém prostředí se na radikalizaci lidí především s komunistickým myšlením silně podílí Miloš Zeman, který také zpochybňuje demokracii, šíří mnohdy spiklenecké teorie  a vyvolává nenávist ke všemu co by jen naznačovalo nějakou refenci s kterou by se měl Zeman poměřit, viz. někteří přispěvatelé, voliči Miloše Zemana, do této diskuse, kteří vyhrožují smrtí jak komunisté v roce 1948.