MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#106355 Re: Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku!

2017-04-08 19:14

#106353: - Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku! 

 Ty ses nejaka chytra vesnicka socka. Ja zil i v NY, takze muzu srovnavat.

Sam sedis doma na prdeli, nevis co je svet a budes nekoho poucovat.

Bezpracny je, ze nebudu chodit nekam kazdy den do prace a nebudu mit zadneho sefa. Muzu te ubezpecit, ze se da zit z investic.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#106357 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku!

2017-04-08 19:25:49

#106355: - Re: Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku! 

 Mám trochu pochybnosti, že vůbec žiješ v Anglii, neb by to odporovalo mé zkušenosti, že se do zahraničí za prací vydávají lidé odvážní, pracovití s touhou poznat. 

Z investic se skutečně žít dá, ale nedá se na ně vydělat zaměstnáním. Zaměstnání je bezpečný a jednoduchý způsob života, kterému odpovídá ohodnocení. 

S investicí je navíc spojeno velké riziko, které zaměstnanec většinou není schopen podstupovat, proto byl (je) také zaměstnancem

Pokud už připustím, že žiješ v Anglii ale moc tomu po tvém posledním příspěvku nevěřím, mohu vcelku dobře predikovat, že z investic nikdy žít nebudeš a každý rok, který o tom budeš snít ti bude přinášet jen další a další vršící se frustrace. 

Ani nakládání s penězi není nic bezpracného, to se jeví jen z obrovské dálky jakési "možnosti", že by tomu tak nějak někdy mohlo být, už jen porazit inflaci je pro drtivou věšinu občanů obrovský problém natož skutečně investice realizovat.