MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#106351 Re: Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku!

2017-04-08 18:52

#106350: - Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku! 

 Proc asi? Abych vydelal prachy na zbytek bezpracneho a bezstarostneho zivota jinde, klidne i v CR.  ja nepotrebuju narozdil od tebe necemu verit, ja to tady vidim.


Nepřihlášený uživatel

#106352 Re: Re: Re: Re: Rusko vlastně jen "vetuje"......a nebo taky fetuje.....

2017-04-08 19:04

#106349: - Re: Re: Re: Rusko vlastně jen "vetuje"......a nebo taky fetuje..... 

 Tvoje katastrofické scénáře pramení, řekl bych z přestavy, že je potřeba občany organizovat. Je to taková komunistická představa správy veřejného prostoru. 

Na druhou stranu samozřejmě existuje zkušenost naše se změnou od totality k demokracii a lze jí porovnávat ještě se zkušeností v Německu, které prošlo denacifikací, kdežto komunistické země debolševizací (dekomunizací) nikoliv, což se samozřejmě projevu dodnes např. i tím, že občané ani neznají volební zákon a jsou schopni hodit hlas jeho přímému a záměrnému porušovateli. To je stav skutečně velmi problematický. 

Tedy je to tak, že obecně můžeme říkat, že země po totalitě by měla projít detotalizací - tedy např. na dva roky fungovat s finančním provozoriem s vládou pod mezinárodní kontrolou s úkolem přiravit volby tak, aby si občané byli vědomi ústavy, všeobecné deklarace lidských práv a volebního zákona tak, aby byly eliminovány extrémistické tendence a extrémisté, kteří se logicky prostor snaží skutečně ovládnout.  Bezpečnost oblasti by musely zajišťovat mezinárodní jednotky. Přesto ale nemluvíme o milionech vojáků a nemluvíme dokonce možná ani o statisíci.  

Není to ale nic, co by nebylo již realizováno a jsou stále lidé, kteří to po válce realizovali v Německu. Jsou zdokumentovány procesy, atd. tedy je kde čerpat, byť se svět vyvinul. 

Důležité je, aby do vnitřních záležitostí země nemohla zasahovat propaganda zpochybňující demokracii - tedy správu veřejného prostoru občany, vyvolávající nenávist a spiklenecké teorie, jak to aktuálně činí v Evropě Rusko a IS. To se od dob denacifikace Německa skutečně změnilo, rychlost v šíření nenávisti. 

Poválečná Sýrie bude jednoznačně příležitost do jisté míry v OSN jasně zformovat ty státy, které totality a jejich zločiny jednoznačně odmítají. Dnes je to koalice 60 států pro tuto oblast. 

Není ale jistě věc, kterou dokáže vymyslet jeden člověk od stolu. 


Nepřihlášený uživatel

#106353 Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku!

2017-04-08 19:07

#106351: - Re: Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku! 

 Z tvého příspěvku vyplývá, že jsi frustrovaný, tedy to co vidíš, není realita, je to nějaká tvoje patologická představa. Pokud nejsi v Anglii šťastný, proč tam být. Důstojný život lže žít kdekoliv na zemi a tím spíše kdekoliv v Evropě, až obávám se na Rusko. 

Mohu tě ubezpečit, že bezpracný život neexistuje i v tom si hodně o Anglii nalháváš. 


Nepřihlášený uživatel

#106354

2017-04-08 19:09

Trump gratuloval vojákům za útok v Sýrii, Johnson zrušil cestu do Moskvy

 

K čemu jako Trump blahopřál? Americké daňové poplatníky tahle šaškárna stála cca 100M $ na spotřebovaných raketách a za tuto sumu USA zničilo 6 neletuschopných odlétaných letadel a zavraždili pár civilistů včetně dětí. Sýrie plně obnovila operační způsobilost letiště za méně než 19 hodin. Z letecká záklany Šajrat byli dnes provedeny min dva bojové lety letek SU-22. Start první letky vysílali prakticky všechny arabsky hovořící televize a popularita Assada v Sýrii stoupla nejvíce od roku 2013.


Nepřihlášený uživatel

#106355 Re: Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku!

2017-04-08 19:14

#106353: - Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku! 

 Ty ses nejaka chytra vesnicka socka. Ja zil i v NY, takze muzu srovnavat.

Sam sedis doma na prdeli, nevis co je svet a budes nekoho poucovat.

Bezpracny je, ze nebudu chodit nekam kazdy den do prace a nebudu mit zadneho sefa. Muzu te ubezpecit, ze se da zit z investic.


Nepřihlášený uživatel

#106356 Re:

2017-04-08 19:22

#106354: -  

 Rozdíl mezi totalitou a demokracíí je i v tom jak vede válku. Demokraté nemají snahu ničit, neboť si uvědomují, že za zničemím materiálním s skrývá okamžité a především ještě budoucí lidské utrpení. Proto Anglie vedla obrovskou diskusi o tom, jestli je možné a nemožné použit bombardování měst recipročně a vždy s tím měla problém. Proto také občané demokracií jsou ochotni dát zdroje na vývoj sofistikovaých přesných zbraní, aby bylo možné eliminovat nebezpečí a přitom materiálně ničit minimálně. 

Proto je také absurdní, když Rusko a Asad dnes v Sýrii bombardují města a ani neví, kam ty jejich krámy dopanou.

Proto se koalice 60 států zdráhala ničit infrastrukturu Sýrie (rafinerie, ropná pole atd.) i když byly v držení IS a to na nich nějak profitovalo. 

Takto demokracie jednají i proto, že mají např. pravidlo dvakrát a dost, tedy jen dvakrát za sebou může být prezident, aby si uvědomoval, že má obrovskou odpovědnost a nemůže být u moci tedy do smrti. 

Putin toto pravidlo v Rusku opět změnil tak, že může zůstat o moci opravdu do smrti. 


Nepřihlášený uživatel

#106357 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku!

2017-04-08 19:25

#106355: - Re: Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku! 

 Mám trochu pochybnosti, že vůbec žiješ v Anglii, neb by to odporovalo mé zkušenosti, že se do zahraničí za prací vydávají lidé odvážní, pracovití s touhou poznat. 

Z investic se skutečně žít dá, ale nedá se na ně vydělat zaměstnáním. Zaměstnání je bezpečný a jednoduchý způsob života, kterému odpovídá ohodnocení. 

S investicí je navíc spojeno velké riziko, které zaměstnanec většinou není schopen podstupovat, proto byl (je) také zaměstnancem

Pokud už připustím, že žiješ v Anglii ale moc tomu po tvém posledním příspěvku nevěřím, mohu vcelku dobře predikovat, že z investic nikdy žít nebudeš a každý rok, který o tom budeš snít ti bude přinášet jen další a další vršící se frustrace. 

Ani nakládání s penězi není nic bezpracného, to se jeví jen z obrovské dálky jakési "možnosti", že by tomu tak nějak někdy mohlo být, už jen porazit inflaci je pro drtivou věšinu občanů obrovský problém natož skutečně investice realizovat.  


Nepřihlášený uživatel

#106358 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku!

2017-04-08 19:46

#106357: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku! 

 cemu veri bezvyznamana hloupa nula jako ty, je mi uplne u prdele

neni investice jako investice, existuji treba statni dluhopisy


Nepřihlášený uživatel

#106359 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 19:48

#106328: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Zeman cosi blábolí a sděluje nějakou svojí představu, kdy do Pražské kavárny může zařadit drtivou většinu občanů této země, tedy jak jsme říkal, představa Zemana, co je to Pražská kavárna a přestava kohokoliv dalšího se mohou naprosto rozcházet. 

Ovčáček to vymyslel skutečně stejně dobře jako StBáci a stejně platicky jako StBáci to používá. Je to stejný pojem jako imperialističtí psi, hodnotu to má nula. 

Mimochodem rozhovor Žantovského se Zemanem to je opravdu excelentní nechutnost.Mají pěkně po komunisticku povolené kravaty a rozepnutý límeček :-) už to dostatně říká, co se bude dít.  

Mimochodem tato petice a tato diskuse je bezpečně největší, která se kdy v ČR na téma Zemanovy ubohosti odehrála a je to bezpečně největší petice v dějinách ČR co do počtu podpisů.

Tedy jako vždy, Zeman si opět realitu hóoodně kroutí ke svému obrazu, tedy předkládá alternativní fakta tedy lži a to se nikdo ani nezabýval tím, co tam nažvanil o studentech.  

Děkuji ti za příspěvky :-)

 

Mimochodem, plastická "definice" co si Zeman představuje pod pojmem Pražská kavárna, která mu umožňuje do pojmu zahrnout kohokoliv na koho ukáže má tedy daleko přesnější a užší definici - jsou to všichni, kdo kritizují konání Miloše Zemana, který doslova zneužíváním absolutní beztrestnosti vlastně žádnou kritiku nepřipouští a své kritiky se, i výmyslem pražská kavárna, snaží dehonestovat před jeho skalními a bohužel hloupými voliči, neb jen hlupák přece může věřit lháři a porušovateli volebního zákona viz. NSS  Vol 39/2013 - 51


Nepřihlášený uživatel

#106360 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku!

2017-04-08 19:53

#106358: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout k bratrskému Rusku! 

 Státní dluhopisy neslouží k investování, ale k parkování velkého množství peněz na velmi přechodnou dobu nebo jednou za x let jako spekulace - viz. dluhopisy české. Správa velkých peněz je velmi drahá, pokud je svěřena někomu jinému, proto je mohdy lepší peníze zaparkovat do státních dluhopisů, přestože v drtivé většíně to generuje ztrátu. 

Teoretickou vyjímkou mohou být státní dluhopisy pro občany s velkorysím úrokem, ale ani to není žádná slává, jako investice se to považovat nedá.

Čím dál více mne přesvědčuješ, že v Anglii nežiješ. A co je jisté, že neděláš nic proto, abys mohl vést onen bezpracný život, o němž pouze sníš.  

Přestaň se frustrovat. 


Nepřihlášený uživatel

#106361 Re: Re: Re: Re: Čím se liší ten ubožák co v této diskusi vyhrožuje vraždami a je to volič Miloše Zem

2017-04-08 20:01

#106338: - Re: Re: Re: Čím se liší ten ubožák co v této diskusi vyhrožuje vraždami a je to volič Miloše Zemana  

 

 To jsme ani nevnímal, že se Zaorálkem soudil.  Já si také myslím, že bylo velkou hanebností byty OKD neprodat tamním nájemníkům i proto, že je nejpíš někteří částeně stavěli vlastníma rukama, jak bylo za komoušů zvykem. 

Dívím se, že těch 40 000 lidí nepřijelo toto sdělit do Prahy Sobotkovi, který dle moho názoru, chtěl OKD "privatizovat" jak Miloš Zeman MUS. 

Domníval jsem se, že kdyby těchto 40 000 lidí i s rodinami přijeli do Prahy, nejspíš by Sobotku smetlo. Zjevně se mu daří tyto lidi udržet v klidu, byť nevím čím. 

Jiná věc je, že Bakala doposud nespáchal žádný trestný čin, resp. za žádný není souzen a možná ani vyšetřován. Tvé příspěvky ovšem vypadaly, že je to jinak.


Nepřihlášený uživatel

#106362 Smyslem rozbití Asadova letiště je, aby Rusko skutečně jasně pochopilo, že za Asada.....

2017-04-08 20:04

Zásah USA v Sýrii: Jsme připraveni udělat víc než jen jeden útok, řekli Američané na jednání Rady bezpečnosti

 
 
  • V reakci na chemický útok v provincii Idlib zaútočily Spojené státy střelami Tomahawk na vojenskou základnu na západě Sýrie.
  • Americký prezident Donald Trump po cíleném útoku vyzval k zastavení krveprolévání.
  • Podle Trumpa byl útok provedený v "životním národním bezpečnostním zájmu" USA.
  • Rusko varovalo před "negativními následky" vojenské intervence Spojených států v Sýrii.
  • Na základně byli přítomni i Rusové. Američané si prý "dali pozor, aby je nezasáhli".
  • Události sledujeme on-line.

.....a jeho zločiny nese odpovědnost. Musí spolu nyní sdílet letiště a je naprosto zřejmé, že za jakékoliv další civilní oběti v Sýrii nesou odpovědnost společně. 

Jestli chtějí Rusové společně bojovat proti IS, nic jim v tom nebrání. Obávám se ovšem, že na rozšíření IS, dle mého názoru, mají Rusové obrovský podíl, neboť se obávám, že KGB vyškolení teroristé jsou nyní na špici extrémistických organizací, protože byli školeni k tomu, aby teror používali k získání politické moci, což přesně činí. 

Komunisté i nacisté použivali teror pro získání politické moci hned od počátku vzniku jejich ideologií a komunisté 40 let poskytovali zázemí teroristům, to je bohužel smutná realita této giganticky se rozšířené odporné vražedné totality.

Politické sekty mění názvy, ale způsob získávání moci za pomocí teroru, či za pomoci porušování volebních zákonů v té nejmírnější podobě zůstávají stále stejné. Miloš Zeman je bohužel politickým sektářem a jeho působení v politice je destruktivní pro tento stát, proto je nutné jeho lži identifikova, jasně na ně ukázat a kritizovat je, proto je nutné kritizovat jeho jednání na hranici či za hranicí Ústavy.

Snad se to obrací k lepšímu. 

Lavrov hovořil s Tillersonem o situaci v Sýrii:

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov mluvil se svým americkým protějškem Rexem Tillersonem o situaci v Sýrii, shodli se, že budou v diskusích pokračovat.

 

Evropan

#106363 Re: Pitomio už opravdu zešílel.....

2017-04-08 20:10

#106337: - Pitomio už opravdu zešílel..... 

Okamura: Vláda přijímá migranty, zhoršuje tím bezpečnost občanů

Pitomio Okradmůra je klasický lhář. Počet muslimů u nás za poslední 2 roky ve skutečnosti klesl. Co ale čekat od zloděje, který vytuneloval vlastní stranu a na facebooku se prezentuje jak posiluje ve fitku. Prostě dutohlav.


Nepřihlášený uživatel

#106364 Re:

2017-04-08 20:13

#106309: -  

Naštěstí u nás máme podobný zákon, jako je ten tak hrozně kritizovaný v Maďarsku! :DDDD 

V českém vysokoškolském zákonu v § 93a se píše: ‚Zahraniční vysokou školou se rozumí právnická osoba ustavená podle právních předpisů cizího státu, která je v cizím státě, podle jehož právních předpisů byla zřízena, (dále jen „domovský stát“) součástí vysokoškolského vzdělávacího systému domovského státu a která v domovském státě poskytuje vzdělávání, jehož absolvováním se v domovském státě podle jeho právních předpisů získává vysokoškolské vzdělání.

 

Což ten Sorosův bolševický neomarxistický bordel bohužel nesplňuje. :D


Nepřihlášený uživatel

#106365 Bradáčové nějak podivně chybí rozhodnost ve zlodějině korunových dluhopisů nakupovaných....

2017-04-08 20:15

Bradáčová: Vnímám, že nové policejní centrále chybí srdce

.....osobami spojenými. Je to takové zvláštní její nečinnost. Poslanci už 8.3. velmi přesně na schůzi rozpočtového výboru popsali mechanismu úniku daní a trestnost celé věci a Bradáčová nic, 15.3. to dokonce přesně popsali na plénu Sněmovny a ani to Bradáčové nestačí, přitom se v úhrnu může jednat o daňový únik až 6 mld. korun, neb dluhopisů bylo vydáno 164 mld. s průměrným úročením cca 10 %. 

Je to snad tím, že se toho účastní i současný ministr financí Babiš? Ten je totiž přímo 100 % příkladem, neboť jako 100% vlastník Agrofertu vydal dluhopisy a pak je jako 100 % vlastník Babiše nakoupil, čímž z Agrofertu každý rok generuje náklad v objemu 90 mil.. a daň z těchto činí 19% a daň Babiše dále z 90 mil. činí 15 % tedy Babiš je v tom ročně za více jak 30 mil. korun korun úhrnem a jede v tom pátý rok, tedy cca 150 mil.

Dokonce se pokusil si zajistit beztrestnot poslaneckým pozměňovacím návrhem, jakého si "dodanění" ve skutenčnosti, danění takových transakcí, ale logicky až od účinnosti zákona.  

Osoby spojené nemohou používat žádných technických prostředků, aby se vyhnuli zdanění. Zákon o dani z příjmu popisuje osobu spojenou již od roku 1992 a popisuje i mechanismus, jakého se nesmí dopouštět.  

Ještě, že se Bradáčová ozvala, už to vypadalo, že ani neexistuje, že to už jen misteriózní postava, jakási komiksová figurka co trestá zlo. 

Očekával jsme, že Ištván přiletí na Komárovi na finanční ředitelství, tam dají klepeta panu řediteli Janečkovi a pak společně opět na Komárovi odletí od Agrofertu a pak do Sněmovny požádat o vydání soudruha Babiše.

Kde těm je dnes konec? Jsou asi zavaleni prací, 6 mld. ukradených daní je vůbec netrápí. Trochu to vypadá, že jsou zaměstnanci Andrej Bureše Babiše, jako jeho poslušní poslanci, kteří si to všechno bez začervenání ve Sněmovně 15.3. vyslechli a pak poslušně hlasovali proti. 

A to přesto, že v nich celá diskuse musela vzbudit podezření, jestli Agrofert není karuselem na nákup a prodej akcií firem uvnitř po časovém testu za účelem neplacení daní, když byl Andrej tak sdílný a potvrdil, že za dvacet let koupil a prodal 700 firem, tedy každých deset dní nějakou nakupuje a dalších deset dní zase prodává :-) a tedy za deset dní zase nějakou nakoupí a pak za dalších deset dní zase nějakou prodá :-), myslím že tomu říkal karusel a že všici kradnů, tedy i on, alespoň dnes to vypadá tak prevděpodobně, že bych tam Ištvána na Komárovi být Bradáčovou klidně poslal. 

 


Nepřihlášený uživatel

#106366 Re: Re:Okamura má samozřejmě pravdu.

2017-04-08 20:15

#106363: Evropan -Okamura má samozřejmě pravdu.

Okamura má samozřejmě pravdu. Ono bylo těch teroristických útoků muslimů pro tebe málo?

 Počet muslimů klesá? Jak jsi na takovou hovadinu přišel?

Se přijeď někdy podívat do Prahy, ty venkovská "pražská kavárno"! :D


Nepřihlášený uživatel

#106367 Re: Re:

2017-04-08 20:16

#106364: - Re:  

 A jak jsi na to přišel? Z tvého příspěvku nic takového nevyplývá. 


Nepřihlášený uživatel

#106368 Re: Re: Re:

2017-04-08 20:18

#106367: - Re: Re:  

Přišel jsem na to tak, že jsem se to samozřejmě četl v Parlamentních Listech. Jinde se pravdu nedozvíš.

 

Ty si to můžeš přečíst tady:

 

http://www.sbirka.cz/POSL4TYD/NOVE/16-137.htm

 

Jaký příspěvek máš na mysli?

Evropan

#106369 Re: Re:

2017-04-08 20:21

#106364: - Re:  

To by mě zajímalo, odkud máte pokyn, že v této diskusi máte kritizovat Sorose. Nebo on snad sponzoruje tu naši hradní trosku?


Nepřihlášený uživatel

#106370 Re: Re: Re:

2017-04-08 20:30

#106369: Evropan - Re: Re:  

 Na to není potřeba pokyn, stačí vědět, co je to za zmrda.

Tu hradní trosku Havla? Toho nejspíše platil také.


Nepřihlášený uživatel

#106371 Re: Re:

2017-04-08 20:37

#106042: - Re:  

 Migrant z Gambie nesouvisí s uprchlíky protože je to ekonomický imigrant, jako skoro všichni, co přitáhli do EU.

Jinak tyhle žvásty fakt už nikdo nežere, kromě vás vlastizrádců samotných.


Nepřihlášený uživatel

#106372 Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 20:37

#106368: - Re: Re: Re:  

 Zákon mi problém nedělá, ale z tvého popisu není zřejmé, proč by měla škola odporovat našemu zákonu. 

V Putinových listech budou zaručeně nesmysly, to je přece politický bulvár, jak prohlásil jejich autor nejvěrnější soudruh Petr Žantovský. 


Nepřihlášený uživatel

#106373 Re: Re: Re:

2017-04-08 20:39

#106371: - Re: Re:  

 Ty snad očekáváš, že mezi lidmi přesouvajícími se po světě, budou všichni andílci? Kolik Čechů již dokonce vraždilo v zahraničí? 

Nesouvisí to s migrací, protože to nevybočuje z nějakého "průměru" a není to navíc nic neobvyklého mezi uživateli drog. Dívka navíc zjevně účinky drog znala, nikdo jí nenutil je užívat a tedy bohužel v tomto případě sama vystavovala naprosto zbytečnému riziku. 

Událost je samozřejmě velmi smutné, ale migrací má společného jen to, že účastník je jeden z milionu migrantů z migrační vlny a  z 500 000 v obvyklém počtu, kteří do EU přijdou tak jako každoročna už po desítky let. 


Nepřihlášený uživatel

#106374 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 20:40

#106372: - Re: Re: Re: Re:  

Koukám, že jsi zase informovanej. :D Vždyť je to to samé jako v Maďarsku, u nás také nemůžou působit, protože nemají žádnou domovskou "univerzitu" v USA odkud pochází.

A Žantovský nikdy neřekl. Ale je vidět, jak nevíš, která bije, když čteš jenom mainstreamové bláboly.


Nepřihlášený uživatel

#106375 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 20:46

#106374: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ale Petr Žantovský to samozřejmě řekl, že je to politický bulvár a vyjádřil to opravdu trefně. 

To, jak je to skutečně s univerzitou, jestli existuje nějaká mateřská v USA nevím, to jsi tam nepsal, ale troufám si odhadnout, že když to psaly Putinovy listy, že se to ukáže jako blábol. 

A náš zákon bych vskutku nepřeceňoval, viz. "vysoká škola" na které působí soudruh StBák Krejčí a soudružka Švihlíková, kde titul docent je opravdu cosi nepatřičného a řekl bych, že i otrlí komunista usoudí, že se soudruhům na Slovenské vesnické škole cosi nepovedlo. 

Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha - Oskar Krejčí tato "vysoká škola" je založena jako "obecně prospěšná společnost" - co je na StBákovi Krejčím a soudružce Švihlíkové obecně prospěšné je učiněná záhada. Tuto "školu" lze s přehledem nazvat školícím střediskem FSB a GRU.