MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#106787

2017-04-15 22:45

Terorista vraždící ve Švédsku byl Uzbek. Do Švédska přišel už před několika lety a pravděpodobně přes Rusko. Navíc to je etnický Tádžik.

https://zpravy.aktualne.cz/

V Oslu našli a zneškodnili bombu. Podezřelý, který byl zatčen v souvislosti se sobotním nálezem výbušného zařízení v centru Osla, je sedmnáctiletý občan Ruska, který v Norsku marně žádal o azyl. Podle vyšetřovatelů zatím není jasné, zda plánoval teroristický útok. Policie nalezenou bombu zneškodnila, nikdo nebyl zraněn.

http://zpravy.idnes.cz/bomba-v-centru-osla

Nejpočetnější muslimskou menšinu v Evropě má přitom Rusko – 16 miliónů. Ve Francii jich žije 4,7 miliónu. Spolková republika se 4,8 milióny drží jistý rekord: má přibližně tolik muslimů jako celá Severní a Jižní Amerika dohromady.

https://www.novinky.cz/zahranicni/

Zprávy o tom, že do Německa přišlo asi 2.500 muslimů z Ruska a na území EU následně "zmizeli", možná budou pravdivé. Otázkou je, pro koho vlastně ti muslimové pracují? Je tak velký rozdíl mezi Daeš a koalicí Rusko-Irán-Sýrie, když tato koalice ve skutečnosti proti Daeš nebojuje?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#106796 Re:

2017-04-16 05:59:11

#106787: Evropan -  

 Rusko vyškolilo tisíce teroristů z arabského světa i z Afriky.  Školili je v terorismu a používání teroru na získávání moc a to i na území ČSSR. 

Důsledky jsou dnes pro svět děsivé.