MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#106776 Daňový David Copperfield Bureš v akci? Vždyť měl 60 mld. přebytku....

2017-04-15 19:09

 

.....sice se pak ukázalo, že to bylo jen 30 mld. přebytku, ale každému studentovi prý ušetřil 6 000,- byť je zase pravda, že neopravil a nepostavil silnice. Vypadá to, že stát opravdu řídí jak jen jeho karusel, kde každých 10 dní nějakou firmu prodává, aby za dalších deset dní nějakou koupil (700 firem za 20 let dle jeho slov) protože akciím zrovna vypršel časový test, tak přijde "soudní znalec" navýší hodnotu akcií a ty prodají a tak pořád dokola jako na kolotoči, tedy karuselu. 

Rezervy jsou vyčerpané, Babiš žádá úspory v resortech. Nic nemáme, reagují ministři

 

Multikulturní obohacení

#106777

2017-04-15 19:10

Hořící uprchlický tábor: Z Francie je válčiště blízkovýchodních konfliktů


Nepřihlášený uživatel

#106779

2017-04-15 19:21

Vztah TOP 09 k seniorům:

Hlasování o zvýšení důchodů od ledna 2017 a TOP 09 ...

Nikdo z TOP 09 nehlasoval pro zvýšení důchodů o 200 Kč od 1.ledna 2017 !!!

Nesouhlasilo: 13

Zdeněk Bezecný, Jan Farský, Petr Gazdík, Leoš Heger, Václav Horáček, JiříKoubek,Marek Ženíšek, Věra Kovářová, MichalKučera, Helena Langšádlová, FrantišekLaudát, Jaroslav Lobkowicz (Plzeň), Karel Tureček

Zdrželi se: 3

Jiří Skalický, Anna Putnová, GabrielaPecková

Omluveni: 6

Markéta Adamová, Jitka Chalánková, Daniel Korte, Miroslav Kalousek,RomanKostřica, Herbert Pavera

Všech 26 poslanců TOP 09 však hlasovalo pro zvýšení platů poslanců o 7.000 Kč!NEVOLITELNÍ!!


Nepřihlášený uživatel

#106780 Re:

2017-04-15 19:22

#106777: Multikulturní obohacení -  

 Nejen týden už i reflex :-). Velmi mne pobavil rozhovor toto šišlavého patlala z týdnu se Zemanem, to bylo moc pěkné :-). 


Nepřihlášený uživatel

#106781 Re:

2017-04-15 19:25

#106779: -  

 Povinností opozičních poslanců, není zvedat ruce pro návrhy koaliční. Dali poslanci pozměňující návrh? Nenavrhli třeba zvýšení o 500,- nebo dokonce o 1000,- když byl ten přebytek 60 mld.? 

 


Nepřihlášený uživatel

#106782 Proč si to tam v dubnu nedojede nacvičit jako turista s papírovou figurinou?

2017-04-15 19:40

Zeman se do Bílého domu podívá možná až v květnu, řekl Ovčáček

......v květnu to může být velký trapas, až to bude s figurinou absolvovat naostro :-). 

 


Nepřihlášený uživatel

#106783 Na druhou stranu je skutečně z jeskynního a tunelového komplexu opravdu.....

2017-04-15 19:44

‚Jako by padala nebesa‘. Svědek se ptá, proč musely USA použít Matku všech bomb

.....dostali pryč a mají zkušenost, že se už v žádném takovém komplexu neschovají. 

 


Nepřihlášený uživatel

#106784 Re: Na druhou stranu je skutečně z jeskynního a tunelového komplexu opravdu.....

2017-04-15 19:52

z#106783: - Na druhou stranu je skutečně z jeskynního a tunelového komplexu opravdu..... 

 HOAX!

Z jeskyního komplexu jsi zřejmě vylezl ty, neandrtálče. 


Nepřihlášený uživatel

#106785 Re: Re: Na druhou stranu je skutečně z jeskynního a tunelového komplexu opravdu.....

2017-04-15 20:56

#106784: - Re: Na druhou stranu je skutečně z jeskynního a tunelového komplexu opravdu..... 

 Když se země klepala 1,5 km od centra? Byla to demonstrace síly a pro ty kdo tam byli byla jistě posledním životním zážitkem. Je smutné, že takovou demonstraci vyprovakovali. 


Nepřihlášený uživatel

#106786 Proč nevyslechneme hlas opravdu všech muslimů?

2017-04-15 22:02

To je opravdu otázka za milion. Na nebezpečí islámu upozorňují i samotní muslimové. Jako třeba Zana Ramadini. Vydala knihu Zahalená hrozba - moc muslimských žen a bludařství tolerance Němců. Říká mimo jiné, že muslimské matky vychovávají ze svých synú neschopné lůzry. Ti si pak svou frustraci vybíjejí na okolní společnosti.

Více v textu z časopisu EchoPrime, který nám zporstředkoval Piet Fenrir Podaný:

Muslimka a právnička Zana Ramadaniová (33), bývalá aktivistka hnutí Femen, napsala bestseller. Ve své knize vystupuje proti falešné toleranci, konzervativnímu islámu, machismu muslimských mužů a proti muslimským matkám, které selhávají při výchově. Její kniha, jež vyšla letos v březnu v Německu, kam se přestěhovala s rodiči ze Skopje ve svých sedmi letech, se jmenuje Zahalená hrozba - moc muslimských žen a bludařství tolerance Němců («Die verschleierte Gefahr – die Macht der muslimischen Mütter und der Toleranzwahn der Deutschen).

Reakce na knihu jsou prudké, říká v interview pro švýcarský list Tages Anzeiger SontagsZeitung. Výhrůžek, které dostává od konzervativních muslimů, je nepočítaně. "Nazývají mě děvkou, hrozí mi znásilněním a zavražděním, a od doby, kdy jsem těhotná, mi vyhrožují, že mi vykopou dítě z těla," říká. Má, přirozeně strach, ale snaží se jím nenechat ochromit.

Tyto reakce si vysvětluje tím, že je muslimka. "Kdybych byla Němka, označovali by mě za rasistku a nacistickou štětku, tyhle výtky přicházejí vždycky. To, že jsem muslimka, situaci jen znesnadňuje a zhoršuje. Že vyjadřuji kritiku jako žena, je úplně to nejhorší." Obává se, protože přesně ví, o čem mluví.

Z krachující integrace činí autorka odpovědnými především také ženy. "Ženy jsou největšími utlačovatelkami dcer," vysvětluje v rozhovoru. Ty jsou totiž v muslimském světě odpovědné za zachování rodiny, nikoli muži. "Synové můžou prodávat drogy, být násilničtí, to ale není pro matky žádný problém, protože tím netrpí čest rodiny. Avšak panenství dcer musí být zachováno za každou cenu." Jinak matka selhala a zostudila celou famílii.

"Synáčkovský kult" považuje Ramadaniová za fatální. Ze synů se vychovávají "princové". "Jsou rozmazlováni, hýčkáni, obsluhováni, a tím nakonec vychováni k neschopným lůzrům. Selhávají, protože Západ je společnost založená na výkonu, doma je ale učí něco úplně jiného. Neznají, že se od nich něco požaduje, že se musejí namáhat. "Když pak ztroskotají, dávají vinu všem ostatním. Učitelce, té nevěřící couře, která synovi nemá co říkat, anebo obecně lidem na Západě, kteří jsou všichni rasisté a muslimům nedávají žádnou šanci."

Ramadaniová si to musela zažít na své vlastní kůži. Zatímco její otec pocházel z liberální rodiny a rychle se integroval, její matka se s Německem nesžila, hodiny telefonovala do své vlasti. "Tamní hodnoty a morálka pro ni byly stále důležitější. Protože Němci platí za nevěřící a Němky za coury, měla pocit, že čím jsem starší, tím více mě musí kontrolovat." Protože bych mohla pošpinit čest rodiny a pak si nemohla vzít za manžela žádného Albánce.

Jednu chvíli na ni matka povolala syny. Týž večer proto Zana Ramadaniová utekla do azylového domu pro ženy, protože jinak jí hrozilo, že by ji odvezli zpátky do Makedonie a tam ji nuceně provdali.

Nepochopitelné pro autorku je, jak se lze na nošení šátku, který je výrazem "pohlavního apartheidu", dívat jako na svobodnou volbu. Jedním z důvodů radikalizace muslimů je podle ní "toleranční poblouznění" Západu. Západní politici se podle ní dlouhé roky dvoří radikálnímu islámu, jeho zástupci jsou zváni do každé talkshow. Oproti tomu umírněné hlasy téměř není slyšet!

I muslimové, kteří do konce minulého století ani nechodili do mešity, mají nyní najednou pocit, že "být muslimem znamená vlastní identitu". A kvůli vší západní toleranci jsou ti tolerantnější mezi muslimy vydáváni všanc radikálním muslimům, dodává Ramadaniová.

Evropan

#106787

2017-04-15 22:45

Terorista vraždící ve Švédsku byl Uzbek. Do Švédska přišel už před několika lety a pravděpodobně přes Rusko. Navíc to je etnický Tádžik.

https://zpravy.aktualne.cz/

V Oslu našli a zneškodnili bombu. Podezřelý, který byl zatčen v souvislosti se sobotním nálezem výbušného zařízení v centru Osla, je sedmnáctiletý občan Ruska, který v Norsku marně žádal o azyl. Podle vyšetřovatelů zatím není jasné, zda plánoval teroristický útok. Policie nalezenou bombu zneškodnila, nikdo nebyl zraněn.

http://zpravy.idnes.cz/bomba-v-centru-osla

Nejpočetnější muslimskou menšinu v Evropě má přitom Rusko – 16 miliónů. Ve Francii jich žije 4,7 miliónu. Spolková republika se 4,8 milióny drží jistý rekord: má přibližně tolik muslimů jako celá Severní a Jižní Amerika dohromady.

https://www.novinky.cz/zahranicni/

Zprávy o tom, že do Německa přišlo asi 2.500 muslimů z Ruska a na území EU následně "zmizeli", možná budou pravdivé. Otázkou je, pro koho vlastně ti muslimové pracují? Je tak velký rozdíl mezi Daeš a koalicí Rusko-Irán-Sýrie, když tato koalice ve skutečnosti proti Daeš nebojuje?


Nepřihlášený uživatel

#106788 USA jsou zločinecký stát!!!

2017-04-15 22:51

NSA podle hackerů nabourala mezinárodní bankovní systém SWIFT


Nepřihlášený uživatel

#106789 Re: Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili

2017-04-16 02:40

#105127: Vlastenec - Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili 

 To se dalo čekat! Falešný humanismus na vrahy a zločince přináší své trpké ovoce!!! Vlastizrádci Sobotka,Herman,Schwarzenberg,Chovanec,Babiš,Kalousek,havloidní a fašizoidní herci za jidášský groš propagují multikulti,ale platit to máme my všichni tady z našich krvavě vydřených daní a ne oni!!! Oni se chrání ochrankami a vůbec jsou na hony vzdálení tragické realitě obyčejných lidí práce!!! Herci,zpěváci mají miliony,ale ještě chodí do reklam aby si další statisíce až miliony přivydělali stupidními a lživými podvodnými reklamami prý jako celebrity,ale spíš jsou to parazity! Největší havloidní herec Bartoška hraje v reklamě Boha,ale svým jednáním a nenažraností je to Satan a mamonář! Je třeba tyto pomatence zbavit svéprávnosti protože velmi škodí ve své pýše obyvatelům EU! Ty zvrácené a zvrhlé názory,že předseda SPD Tomio Okamura si honí politické body a je prý rád,že se islámský teror v Evropě zesiluje jsou neskutečně podlé a zločinné jako z pražské šílené kavárny! Jsou to blázni!!! 

Evropan

#106790 Řekněme si to na rovinu, bez politické korektnosti:

2017-04-16 03:47

Homosexualita je nemoc, která tu rozšířila různé pohlavní nemoci! Jakákoliv propagace, zejména mezi dětmi, této zvrácenosti by měla být trestná!

Volím SPD Tomia Okamury

#106791

2017-04-16 04:27

Nechci, aby se z Prahy stala druhá Paříž, kde je snad každá druhá čtvrť plná muslimáků! Proto budu ve volbách volit SPD, která to nedopustí, narozdíl od vlastizrádců z TOP 09, Zelených, ČSSD, KDU-ČSL a podobné svóloče!


Nepřihlášený uživatel

#106792 Re:

2017-04-16 04:49

#106791: Volím SPD Tomia Okamury -  

 Ten japončík plní zadání Kremlu?


Nepřihlášený uživatel

#106793 Re:

2017-04-16 04:51

#106775: -  

 A jak to s tou léčbou nakonec dopadlo, stačí se podívat na tebe


Nepřihlášený uživatel

#106794 Re: Re:

2017-04-16 05:25

#106792: - Re:  

 Naser si debile! Za tohle půjdeš bručet, buzerante ze 100sraček!


Nepřihlášený uživatel

#106795 Re: Proč nevyslechneme hlas opravdu všech muslimů?

2017-04-16 05:55

#106786: - Proč nevyslechneme hlas opravdu všech muslimů? 

 To má dokazovat, že 1,5 mld. muslimů jsou zločinci? Nebuď idiot jak Miloš Zeman..... V této diskusi mi "demokrat" mi nepřetržitě vyhrožuje smrtí. 


Nepřihlášený uživatel

#106796 Re:

2017-04-16 05:59

#106787: Evropan -  

 Rusko vyškolilo tisíce teroristů z arabského světa i z Afriky.  Školili je v terorismu a používání teroru na získávání moc a to i na území ČSSR. 

Důsledky jsou dnes pro svět děsivé. 


Nepřihlášený uživatel

#106797 Re: Re: Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili

2017-04-16 06:07

#106789: - Re: Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili 

 Něco ti brání být úspěšný? Proč se snažíš vyvolávat závist? To jsi opravdu jen ubožák jak Miloš Zeman? 


Nepřihlášený uživatel

#106798 Re: Re: Re:

2017-04-16 06:08

#106794: - Re: Re:  

 Ty to snad s Pitomiou Okradmůrou vidíš jinak? On není ruským trotlem jako Miloš Zeman a co tedy je? 


Nepřihlášený uživatel

#106799 Re: Řekněme si to na rovinu, bez politické korektnosti:

2017-04-16 06:11

#106790: Evropan - Řekněme si to na rovinu, bez politické korektnosti: 

 Že se s vlastní orientací zloději nicků nejsi schopen vyrovnat, neznamená, že je to nemoc.  V tvém případě to spíše vypadá na obecnou lidskou tvojí ubohost. Miloš Zeman je na tom podobně jako ty. 


Nepřihlášený uživatel

#106800 Je cesta jak z marasmu nacionálního komunisty Miloše Zemana je cesta Z TOHO VEN.....

2017-04-16 06:17

Madona jako díra v pletivu. Týc ze Ztohoven vytvořil neobvyklé dílo na fasádě domu

....je to bytostné umění a to přesto, že se Zemanem opravdu přišel čas holin po všech stránkách.