MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#107930 Re:

2017-05-01 17:10

#107836: Demokrat -  

 

A to o sobě tvrdíš, že jsi demokratem. Jako volič Miloše Zemana přímo potvrzuješ, že je Miloš Zeman nacionálním komunistou a ne demokratem a je to moc dobře. 

Babiš je daňový podvodník, celý jeho kolotoč či karusel Agrofert je založen na podvodech s oceňováním akcií po časovém testu, vyjádření o tom, že to dělá "soudce" jsou absurdní, nesmyslná. 

Je vlastně smutné, že nebude souzen za jeho velké daňové podvody, ale vlastně za směšný doplněk k jeho podvodům emisi a nákup korunových dluhopisů osobou spojenou, tedy osobou jednou a toutéž při emisi i nákupu, kdy smyslem emise i nákupu je daňový podvod a to i v případě, že by skutečně právnická osoba spojená potřebovala půjčku, nic nebránilo osobě spojené fyzické půjčku skutečně poskytnout aniž by tím došlo k daňovému úniku - technických prostředků, jak poskytnout půjčku vlastní firmě je skutečně nepřeberně, včetně např. vložení peněz na účet s úrokem obvyklým, který se vypočte dle metodiky a podkladů ČNB. 

Babiš žádnou legální možnost nevyužil, udělal daňový podvod a je to naprosto evidentní, není o tom ani těch nejmenších pochybností. Pochybnosti dnes vznikají kolem nejvyššího státního zastupitelství, které tento trestný čin nešetří nebo alespoň o tom neinformuje veřejnost. O zahájení trestních úkonů by v případě osoby Babiš měla být veřejnost informována, protože je Babiš poslancem, ministrem vlády a dokonce předsedou "politické strany".  

Ty jako zaměstnanec ni takového učinit nemůžeš, přesto horuješ pro podvodníka, který tvrdí jeho "roztomilou češtinou", že jeho počínání "bolo legálne", ale i toto velmi koreluje s tím, když se sám označuješ jako demokrat :-/ neboť na počínání Andreje Babiše hned od počátku založení ANO StB není opravdu nic demokratického. 

Demokrat

/ #107836

2017-04-30 08:53

Už se těším, jak Andrej Babiš dostane ve volbách tolik hlasů, aby mohl sám sestavit vládu, nechá pozavírat vlastizrádný svině, havlisty a hajzly z TOP 0,9!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#107937 Re: Re:

2017-05-01 17:22:31

#107930: - Re:  

 Jsou to ztracené hlasy!