MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#107926 Re:

2017-05-01 17:05


Nepřihlášený uživatel

#107927 Re:

2017-05-01 17:07

#107864: -  

 

 I já se divím, že se nájemníci bytů ODK nedali do pohybu a nepřijeli do Prahy. Na druhou stranu za OKD byly zaplaceny státu miliardy, za MUS stát získal 650 mil. korun, a přitom 14 mld. v hotovosti má švýcarská vláda. 

Je naprosto jednoznačné, že se privatizace OKD měla odehrát podle mustru MUS, ale nestalo se tak, cena kterou privatozátoři zaplatila byla daleko blíže ceně tržní než to co udělal idiot Miloš Zeman s MUS. Tam byl skutečně každý občan, včetně nemluvňat okraden o 1 400,-, tedy každá rodina byla okradena o 5 600,- a to be jakékoliv nadsázky. 


Nepřihlášený uživatel

#107928 Re: Re:

2017-05-01 17:08

#107926: - Re:  

 Co je bohužel bez nejmenších pochyb, bolševici vraždí děti a to nejen v gulagu v Rusku, ale dokonce dnes právě teď v Severní Koreji a to skutečně komunistická pakáž nikdy nemůže ničím odčinit. 


Nepřihlášený uživatel

#107929 Re: Re:

2017-05-01 17:09

#107921: - Re:  

 Stranu Plnou Debilů nevolíme!


Nepřihlášený uživatel

#107930 Re:

2017-05-01 17:10

#107836: Demokrat -  

 

A to o sobě tvrdíš, že jsi demokratem. Jako volič Miloše Zemana přímo potvrzuješ, že je Miloš Zeman nacionálním komunistou a ne demokratem a je to moc dobře. 

Babiš je daňový podvodník, celý jeho kolotoč či karusel Agrofert je založen na podvodech s oceňováním akcií po časovém testu, vyjádření o tom, že to dělá "soudce" jsou absurdní, nesmyslná. 

Je vlastně smutné, že nebude souzen za jeho velké daňové podvody, ale vlastně za směšný doplněk k jeho podvodům emisi a nákup korunových dluhopisů osobou spojenou, tedy osobou jednou a toutéž při emisi i nákupu, kdy smyslem emise i nákupu je daňový podvod a to i v případě, že by skutečně právnická osoba spojená potřebovala půjčku, nic nebránilo osobě spojené fyzické půjčku skutečně poskytnout aniž by tím došlo k daňovému úniku - technických prostředků, jak poskytnout půjčku vlastní firmě je skutečně nepřeberně, včetně např. vložení peněz na účet s úrokem obvyklým, který se vypočte dle metodiky a podkladů ČNB. 

Babiš žádnou legální možnost nevyužil, udělal daňový podvod a je to naprosto evidentní, není o tom ani těch nejmenších pochybností. Pochybnosti dnes vznikají kolem nejvyššího státního zastupitelství, které tento trestný čin nešetří nebo alespoň o tom neinformuje veřejnost. O zahájení trestních úkonů by v případě osoby Babiš měla být veřejnost informována, protože je Babiš poslancem, ministrem vlády a dokonce předsedou "politické strany".  

Ty jako zaměstnanec ni takového učinit nemůžeš, přesto horuješ pro podvodníka, který tvrdí jeho "roztomilou češtinou", že jeho počínání "bolo legálne", ale i toto velmi koreluje s tím, když se sám označuješ jako demokrat :-/ neboť na počínání Andreje Babiše hned od počátku založení ANO StB není opravdu nic demokratického. 

Demokrat

/ #107836

2017-04-30 08:53

Už se těším, jak Andrej Babiš dostane ve volbách tolik hlasů, aby mohl sám sestavit vládu, nechá pozavírat vlastizrádný svině, havlisty a hajzly z TOP 0,9!


Nepřihlášený uživatel

#107931 To, že kontrolují, bohužel vůbec neznamená, že skutečně zkontrolují........

2017-05-01 17:11

 

Finanční správa kontroluje dluhopisy Agrofertu, i ty Babišovy

Specializovaný finanční úřad si vyžádal od společnosti Agrofert podklady k veškerým dluhopisům, které firma vydala. Prověřuje tak i dluhopisy, které od firmy koupil ministr financí Andrej Babiš (ANO). Babiš čelí kritice mimo jiné za to, že jako vlastník Agrofertu v minulosti nakoupil od své firmy jednokorunové dluhopisy, jejichž výnos nepodléhá zdanění. Babiš záležitost pokládá za organizovanou kampaň proti své osobě. Na kontrolu v neděli upozornil server týdeníku Respekt.

......jak předvedl Janeček zprávou poslancům. Navíc Agrofert je jen jeden velký karusel s prodejem a nákupem akcií po časovém testu zhodnocený "soudními znalci". 


Nepřihlášený uživatel

#107932 Re: Re: Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát

2017-05-01 17:12

#107877: - Re: Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát 

 

 Pozice prezidenta ovšem nemůže ústavní cestou zničit vládu. Tedy pokud jsi jej volil proto, že ti vsugeroval představu, že Nečas s Nagovou jednání protiprávně či dokonce neústavně a on, že jim to zatrhně, tak si propadl jeho lžím a jeho totalitnímu jednání. 

Uprchlíky tu nemáme proto, že by byl Zeman na Hradě, ale protože máme natolik exotický jazyk, že tu žádný současný uprchlík být nechce, není to pro ně výhodné, máme tu ale desítky tisíc uprchlíků z Jugoslávie, o kterých ani nevíš. Zeman tedy nezabránil ničemu, je to absurdní představa a co je nejlepší, nikdy by tomu nezabránil, pokud by se uprchlíci rozhodli zde požádat o azyl. 

Tedy jako vždy volil jsi Zemana, protože ti garantoval porušování ústavy, tedy volil jsi zločince. Zeman navíc nic z toho nemohl garantovat a pokud má skutečně prsty ve zničení vlády několik měsíců před volbami, tedy nějakým způsobem přinutil státní zastupitelství k zásahu - je to zločinec, přesně jak vyplývá z jeho porušování volebního zákona a lhaní. 

Jsi blázen, jestli si myslíš, že jsi udělal dobře. Žádný mravný, kulturní důvod v souladu s Ústavou pro volbu Miloše Zemana neexistoval a neexistuje.

Volil jsi jej proto, že ti slíbil porušování základního zákona země Ústavy a to je opravdu šílenost, takového člověka volit. Podobné věci slíbil Hitler i Gottwald, proto je Miloše Zeman nacionální komunista a ty jako jeho volič jsi odpovědný za jeho zločiny, za zavlečení čínských zpravodajců, komunistů, milicionář a svazáků do země a za to, že je na Hradě banda "KGBáků", které ohrožuje fatálně bezpečnost a demokracii této země a přímo svůj čas tráví tím, jak demokracii v této zemi zničit.


Nepřihlášený uživatel

#107933 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát

2017-05-01 17:14

#107878: - Re: Re: Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát 

 

 Zemana bys u soudu neobhájil, mimo jiné proto, že soud již jasně řekl, že je lhářem a porušovatelem volebního zákona.  ...

To, že soud následně také řekl, že porušování volebního zákona neovlivnilo dostatek lidí, aby vyhrál protikandidát a to bez jakékoliv metodiky jak k takové věci dospěl, je samozřejmě vělmi špatně a tvůj předcházejí příspěvek jasně dokládá, jak Zeman manipuloval nechutně s vámi voliči, kteří neznáte Ústavu a volební zákon této země. Neznáte minulost Miloše Zemana, jeho "privatizaci" MUS při které bylo ukradeno 14 mld. hotovosti a Zeman to v klidu podepsal a nechal si vyplatit absurdně směšnou částku 650 mil. za doly, stroje v miliardách, přitom jim daroval 46 % ze 14 mld. hotovosti. Proti tomu je privatizace OKD křišťálově čistá, neb tam bylo za podobný menšínový podíl zaplacenu státu skoro desetkrát více. 

Ruský dluh v objemu 100 mld. "prodal" či kamsi "daroval" do bývalého Rusákova za nezámo kolik nebo zadarmo, dodnes je rozhodnutí vlády utajováno a pevně věřím, že jej Sobotka ještě do konce mandátu odtajní. 

Pořád platí, že Kremelská propaganda v češtině je obludně obrovská a je velmi pravděpodobné, že se čeština pro rusáky stala pilotním jazykem jejich propagandy - tedy hybridní války, kterou vedou proti demokraciím. 

Tedy za vše skutečně nemohou rusáci, ale jsou v pozadí i ruského trotla Miloše Zemana, viz. Nejedlý, Mynář, Hlinovský, Veleba, Ovčáček, atd. atd. Zemanovci a jejich napojení na Parlamentní (Putinovy) listy, výkladní skříň ruské propagandy a manipulací v ČR. 

A to je vážné velmi viz. výroční zprávy BIS - https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html


Nepřihlášený uživatel

#107934

2017-05-01 17:16

Noční vlci zahájili na Slovensku svou jízdu

Kontroverzní ruský motorkářský klub Noční vlci zahájil v neděli na Slovensku svou motocyklovou jízdu s názvem Silnice vítězství - 2017 položením věnců na místech hlavních bojů Rudé armády proti fašistům. Agentuře TASS to řekl mluvčí ruského velvyslanectví na Slovensku Nikolaj Sevšunov. Do České republiky by motorkáři měli dorazit 4. května.

 

Jestli jízdá ruských šašků "nočních vlků" něco skutečně připomíná naprosto fatálně v kontextu s II. světovou válkou tak to, že by se ruští mužici dokonce ani nedopravili na frontu bez amerických dopravních prostředků a pohonných hmot, které jim USA dodávaly hned od prvního dne, kdy se začali navzájem bývalí spolupachetelé ve vzraždění v Polsku navzájem vraždit. Velmi jejich jízda na západních motorkách, v západním oblečení, s americkými cigaretami, atd. skutečně připomíná, že bez dopravních prostředků z USA by Rusáci nikdy do Berlína nedojeli a velmi to připomíná, že tam přijeli na náklaďácích a jeepech z USA.  

Proč cestou masivně znásilňovali, zavlékali lidi do gulagu a pokoušeli se zavádět odpornou komunistickou totalitu, všude kam na amerických strojích dojeli je již jen důkaz ubohosti Rusáků, neboť jet na americkém náklaďáku a přitom zavádět komunistickou totalitu, to chce opravdu aroganci idiota. V tomto se v Rusku dodnes evidentně nic nezměnilo, což pokusy nočních vlků jet Evropou jasně dokládají, když ten jejich šašek ani neví, že Rusáci společně s Hitlerem začali II. světovou válku vražděním v Polsku, dokonce je to Rusko, které spáchalo první masovou vraždu v Polsku  (Katyň) a to hned polské nejen vojenské elity. 


Nepřihlášený uživatel

#107935 Re:

2017-05-01 17:18

#107934: -  

 Noční "zapařené prdele" dokážou pěkně potrápit.


Nepřihlášený uživatel

#107936 Babiš pořád žvaní o tom, že má "plno práce", ale co tedy udělal.....

2017-05-01 17:19

 

Nebylo by tedy lepší odejít z vlády sám?

A proč bych odcházel? Sice si říkám, jestli to mám zapotřebí, ale mám před sebou ještě plno práce. Pokud bych za sebou bouchnul dveřmi, tak si myslím, že resort by byl destabilizovaný. Sociální demokracie by asi chtěla mít vliv na resort financí, mají výhrady k panu Janečkovi (ředitel finanční správy), vyhrožují mu odvoláním.

....když růst HDP poklesl ze 4,5 % na 2,5 %? Tvrdí, že "ušetril" (viz jeho dojemný češtin) 60 mld., ale přitom jen idiot si může myslet, že ušetřil, když za peníze nepostavil dálnice a neopravil silnice, jinde se totiž 60 mld. ušetřit opravdu nedá. 

Babiš zavedl dva nesmyslné systému EET a kontrolní hlášení k DPH, ani u jednoho ale není schopen prokázat jakoukoliv efektivitu výběru daní, není schopen prokázat, že tyhle jeho nesmysly přinesli jedinou korunu do rozpočtu. Podobně je to s daňovou "kobrou", která náklady sama na sebe nejspíše násobně převyšuje to, co by dokonce i jen teoreticky mohla státu přinést či "ušetriť". 

Ale prezentovat udřenost a přepracovanost umí Andrej Bureš Bábiš jak starý StBák, to se mu opravdu upřít nedá. 

Členové ANO StB se musí dnes rozhodovat, jestli chtějí být spolupachateli Babišových zlodějin nebo nechtějí. Babišovy zlodějiny zničily mnoho slušných lidí. Ti už dnes vědí, že jim politickou kariéru ukončilo hloupé rozhodnutí vstoupit do ANO StB a dělat křoví podvodníkovi Burešovi.  


Nepřihlášený uživatel

#107937 Re: Re:

2017-05-01 17:22

#107930: - Re:  

 Jsou to ztracené hlasy!


Nepřihlášený uživatel

#107938 Re: Re:

2017-05-01 17:22

#107935: - Re:  

 Rusáci si kupují americké a japonské motorky právě proto, že vědí, že na nich vlka nechytí :-) o to větší je jejich idiocie, když se tváří, že je demokracie špatná a nejlepší je KGBák Vláďa Iljič Adolf Putin. 


Nepřihlášený uživatel

#107939 Re:

2017-05-01 17:25

#107894: Volíme SPD -  

 Je to strana japonského rusáka?


Nepřihlášený uživatel

#107940 Politická strana je od toho, aby zločincům k moci dveře zavírala.....

2017-05-01 17:41

Špičky ČSSD váhají, zda mají potopit Zimolu. Nevědí, jestli by "škodil" víc ve sněmovně, nebo mimo ni

 
 
  • Podle informací HN řešil premiér Bohuslav Sobotka se svými nejbližšími spolustraníky z ČSSD v Kramářově vile ožehavý bod - budoucnost jednoho z nejvýraznějších politiků ČSSD Jiřího Zimoly.
  • Rozhodnutí bylo odsunuto, nejvyšší členové ČSSD si dali lhůtu do 12. května.
  • Jakékoliv rozhodnutí o osudu Zimoly může totiž poškodit členy vedení strany.

....socani váhali s Mládkem, Rathem, ....... Zemanem, a teď váhají s opravdu odpudivou kreaturou Zimolou. Měli by se vzpamatovat a jednat morálně, kulturně a mravně. 


Nepřihlášený uživatel

#107941 Babiš je idiot jak Miloš Zeman? .....

2017-05-01 17:48

Kam se ztratilo 100 tisíc podnikatelů? Prodejcům EET zůstaly plné sklady kas

 
 
  • Ministerstvo financí předpovídalo 250 tisíc obchodníků, na něž se vztahuje EET.
  • Ve skutečnosti se jich k systému připojila jen zhruba polovina.
  • Prodejcům pokladen zůstaly plné sklady.
  • Nyní se zásoby pokoušejí udat třeba v Polsku.

......pokud 100 000 podnikatelů skutečně kvůli EET skončilo, tak se Babiš opravdu z toho "posere do výšky" a všechno to na něj zase spadne. Proti tomu jsou jeho osobní zlodějiny opravdu jako kapka v moři. 




Nepřihlášený uživatel

#107942 Sjetý Babiš :-)?

2017-05-01 17:57

V Česku chybí léčebné konopí, mohli bychom ho přitom i vyvážet. Sobotka a Babiš hledají řešení před volbami

 

  • Pacienti nemají přístup ke konopí, v lékárnách není a českého dodavatele se zatím nepodařilo vybrat. Češi by přitom mohli vyvážet i do zahraničí.
  • Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) i vicepremiér Andrej Babiš (ANO) se situaci snaží řešit půl roku před volbami.
  • Jednání se povedou i o tom, jestli léčebné konopí hradit z veřejného pojištění.



Nepřihlášený uživatel

#107943 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát

2017-05-01 19:43


Nepřihlášený uživatel

#107944 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát

2017-05-01 20:17

#107943: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát 

 Opakovaný vtip? Nacionální komunista Miloš Zeman je zločinec, o tom se opravdu nevtipkuje. 

Tedy jsi ho skutečně volil proto, že ti slíbil, že bude porušovat ústavu, ničit vlády, parlament, demokracii? Věděl jsi, že je obklopen bandou ruských a čínských trotlů, bylo to známé, není to nic nového dnes, Zeman byl vždy obklopen zločinci. 

Ty jsi nečetl rozsudek Nejvyššího správního soudu - Vol 39/2013 - 51? 

A ty chceš Zemana obhajovat u soudu :-). 


Nepřihlášený uživatel

#107945 To si nemyslím. Babiš je naprosto evidentně podvodník......

2017-05-01 20:20

Voliči ČSSD odcházejí k Babišovi, začali se mít příliš dobře a levici už nepotřebují

 
 
  • Na 100 tisíc bývalých voličů ČSSD je nyní ochotno odevzdat hlas ve prospěch hnutí ANO 2011.
  • Od sociální demokracie se odpojují hlavně lidé s vyšším vzděláním, kteří se politickou orientací posouvají ke středu.
  • Velkému oslabení se v nedávné minulosti nevyhnuli ani lidovci či ODS a nyní také TOP 09.

....včera u ohně se na jeho učet bavilo poměrně dost velký počet lidí. Byl jsem tím velmi překvapen, ona shoda na tom, že je to šašek, asi už i lidem, kteří se prakticky nezajímají o politiku a podnikání, že je to především daňový podvodník a to právě levicoví zaměstnanci nesnáší nejvíce. :-). 


Nepřihlášený uživatel

#107946 Re: Re:

2017-05-01 20:22

#107926: - Re:  

 Comming out?


Nepřihlášený uživatel

#107947 Re:

2017-05-01 20:28

#107864: -  

 Havloid Bakala je nepřítel lidu, jako všichni Havloidi!

Ať žijí páni prezidenti Zeman, Putin a Asad!
Nepřihlášený uživatel

#107948 Re: A to už to vypadalo, že z něj administrativa USA udělal normálního člověka.....

2017-05-01 20:30

#107824: - A to už to vypadalo, že z něj administrativa USA udělal normálního člověka..... 

Trump je, narozdíl od našeho oblíbeného pana prezidenta Miloše Zemana, válečný zločinec a vrah dětí!!! 


Nepřihlášený uživatel

#107949 Re: Evropský hodnoty:

2017-05-01 20:32

#107897: - Evropský hodnoty: 

 To jsou ty evropské hodnoty o které připraví Jakuba Jandu muslimové. 

Multikulturní obohacení

#107950

2017-05-01 20:35

Bavorsko: Máma se dvěma dětmi vycházela za bílého dne ze supermarketu Lídl v malém městečku Prien am Chiemsee (10 000 obyv.) I... přistoupil k ní Afgánec, "mladík", a před očima dětí i občanů ji podřezal.

"Mladíka" hned odvezli do cvokhausu - je přece tyraný a mentálně nestabilní, tak proto.

Věc samozřejmě nemá nic společného s islámem, migrací, EU ani Merklbábou. A komu se to nelíbí, toho podřežou příště...