MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#107934

2017-05-01 17:16

Noční vlci zahájili na Slovensku svou jízdu

Kontroverzní ruský motorkářský klub Noční vlci zahájil v neděli na Slovensku svou motocyklovou jízdu s názvem Silnice vítězství - 2017 položením věnců na místech hlavních bojů Rudé armády proti fašistům. Agentuře TASS to řekl mluvčí ruského velvyslanectví na Slovensku Nikolaj Sevšunov. Do České republiky by motorkáři měli dorazit 4. května.

 

Jestli jízdá ruských šašků "nočních vlků" něco skutečně připomíná naprosto fatálně v kontextu s II. světovou válkou tak to, že by se ruští mužici dokonce ani nedopravili na frontu bez amerických dopravních prostředků a pohonných hmot, které jim USA dodávaly hned od prvního dne, kdy se začali navzájem bývalí spolupachetelé ve vzraždění v Polsku navzájem vraždit. Velmi jejich jízda na západních motorkách, v západním oblečení, s americkými cigaretami, atd. skutečně připomíná, že bez dopravních prostředků z USA by Rusáci nikdy do Berlína nedojeli a velmi to připomíná, že tam přijeli na náklaďácích a jeepech z USA.  

Proč cestou masivně znásilňovali, zavlékali lidi do gulagu a pokoušeli se zavádět odpornou komunistickou totalitu, všude kam na amerických strojích dojeli je již jen důkaz ubohosti Rusáků, neboť jet na americkém náklaďáku a přitom zavádět komunistickou totalitu, to chce opravdu aroganci idiota. V tomto se v Rusku dodnes evidentně nic nezměnilo, což pokusy nočních vlků jet Evropou jasně dokládají, když ten jejich šašek ani neví, že Rusáci společně s Hitlerem začali II. světovou válku vražděním v Polsku, dokonce je to Rusko, které spáchalo první masovou vraždu v Polsku  (Katyň) a to hned polské nejen vojenské elity. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#107935 Re:

2017-05-01 17:18:57

#107934: -  

 Noční "zapařené prdele" dokážou pěkně potrápit.