MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#108330 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Socani na ministerstvu školství...

2017-05-04 21:41

nevim kolikrat byli v Indii Bubenickove, ale ja to rikam z osobni zkusenosti, kdy  Indii jsem navstivil nekolikrat a prakticky kazdy druhy den, jsem potkal nekoho, kdo znal Ceskou republiku ci spise Ceskoslovensko.takze o 0,0001 promile si muzete nechat zabubnovat, tuto pisnicku. Tluce bubenicek, tluce na buben a zarikava troly, trole nechod sem.

takze jste si zase nabehl jako s Kcharlem a moralnosti...:)  asi Vas Vas chlebodarce Bakala  nepochvali.

je to jeho pravo nepozdravit, treba jste mu krajne nesympaticky.

ale tady nejde o Indii, jde o Vas postoj, kdy se stydite, ze jste Cech a nejradeji byste se rozplynul v EU. A vlastne umensujete, pomlouvate a zesmesnujete Ceskou republiku a jeji lid. Samozrejme pokud jste narodnosti nemecke , tak to bych chapal trochu vice., ze tu mate urcite zajmy. Jste Cech ? minule jste mi na tuto otazku neodpovedel.

nebo se identifikujete, jako vysoce umela inteligence prazska kavarna 2.0.  ?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#108350 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Socani na ministerstvu školství.

2017-05-05 05:40:39

#108330: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Socani na ministerstvu školství... 

Každý den si potkal jednoho člověka a byl jsi tam třikrát když přeženu po měsíci. Potkal jsi tedy 90 lidí, kteří znali ČR jako místo na mapě z nich jeden možná v ČR byl. V Indii žije 1,5 mld. lidí, tedy na co z toho voliči nacioálního komunisty usuzuješ?

Podstata je taková, že v celé EU je 550 mil. lidí a nechceme mezi sebou válčit, nechceme, aby nás okupovali rusáci a nechceme, aby nám kradli území jako před a po II. světové válce a nedávno v Ukrajině, tedy nechceme, aby nám kradli území jako Krym a východní Ukrajinu. 

Nic složitého na tom není. Nebo ty snad chceš, abychom byli okupování opět 500 000 rusáky s kalašnikovy? 

Je potřeba se v Evropě domluvit a domlouvat, to Evropa od konce II. světové války dělá a dělá to skvěle, Evropa neuvěřitelně prosperuje a je to krásné místo k života (Rusko není Evropa, jen pro upřesnění, přestože se samo do Evropy také řadí). 

Evropan

#108358 Re: Socani na ministerstvu školství...

2017-05-05 05:51:53

#108330: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Socani na ministerstvu školství... 

Byl jsem v Indii dvakrát, ale že by tam někdo věděl, kde je Česká republika, to byla opravdu výjimka. Československo jim říkalo o něco víc. Ale spíše jsem jim musel popisovat, že ležíme hned vedle Německa.

A naše výrobky včetně Tatrovek tam neznal nikdo. Znali naše fotbalisty a naše tenisty, třeba Martinu Navrátilovou :))). Hodně lidí, kteří znali naši republiku, tak znali Václava Havla. A to před patnácti lety jsem tam byl půl roku, což už obsáhne velké území i dost lidí. Na podzim jsem tam byl jen dva týdny, a to povědomí o České republice bylo spíš nižší. A Klaus nebo Zeman? Cha cha ...