MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#109139

2017-05-13 08:11

Na seznamu píšou že Babiše by za premiéra bralo až 48 procent občanů ČR.

 

Děkujeme soudruhu Sobotko za to co jste pro Babiše udělal a taky děkujeme že odcházíte.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#109141 Re: Už dnes by si nepřálo Babiše premiérem 48% lidí a to je časová osa v politice velmi dlouhá....

2017-05-13 08:14:38

#109139: -  

....propad ANO StB přijde, neb se dá těžko uvěřit, že i členové ANO StB chtěli mít i jen morální podíl na daňových podvodech Andreje Babiše. To, že se ministři ANO StB snaží vytvářet dojem, že do té doby, než přišel Andrej se kradlo, tak to je samotné samozřejmě brzo postihne, neb není pravděpodobné, že by "kradli" méně, než jejich předchůdci, navíc pokud by kradli méně, než jejich předchůdci, musel by být rozpočet státu nepřetržitě v přebytku dle jejich vlastních propočtů minimálně 100 mld. každý rok. Nic takového se nestalo, všechny rozpočty jsou stále navrhovány deficitní a neudělali nic víc než dělali jejich předchůdci, nejsu tam investice zvýšené o 100 mld. není tam zvýšený výběr daní o 100 mld. nic takového se nekoná, je to pořád stejné, tedy z toho plyne, že ministři ANO StB kradou úplně stejně jako jejich předchůdci, proto je od nich velmi krátkozraké tvrdit, že se předtím kradlo a nyní se nekrade. 

 Tohle tam píšou.

15 % šílených spoluobčanů tvrdí, že lži Miloše Zemana jsou pravda a naprosto mu důvěřují....

2017-05-13 09:06

 

Babiše by za premiéra bralo 40 procent lidí, tvrdí průzkum

Postava ministra financí a šéfa ANO Andreje Babiše štěpí českou společnost. Skoro polovina lidí (48,4 procenta) by si ho po volbách nepřála vidět v křesle premiéra. Ukázal to exkluzivní průzkum, který pro Právo připravila agentura Kantar TNS. Pokud by ANO v příštích volbách do Sněmovny uspělo a Babiš by vedl kabinet, líbilo by se to dvěma pětinám (40,8 procenta) lidí.

.....16,2 % lidí by chtělo Babiše premiérem. Bylo by opravdu velmi záslužné, kdyby důvěryhodné agentury zjistily a přesně analyzovaly, zdali existuje průnik mezi těmito dvěma skupinami lidí a co za lidi to typicky jsou. 

To, že je 15 % mých spoluobčanů hloupých je vcelku velmi uvěřitelné číslo, zajímalo by mne ale, co je to typicky za lidi, např. jestli jsou to titíž, kteří se nechávají okrádat šmejdy, nebo jestli se jedná typicky o současné příznivce komunistů a jiného extrému. 

Je to velmi vážné, neboť Miloš Zeman je extrémista a generuje ve společnosti opravdu odporný extrémismu, je potřeba vědět, kolik lidí mu podléhá a jak jsou tito lidi navázání na ostatní politické strany a hnutí. Pokud by se zjistila korelace mezi těmi, kdož věří lžím Miloše Zemana, volí typicky extrémisty a chtějí premiérem daňového podvodníka Babiše, byla by situace velmi vážná a byl by to další věcný empirický argument, proč by měl být Zeman pohnán před Ústavní soud pro velezradu.