MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#109126 Re: Re: Re: Re: Re: Re: S Kájínkem si může podat ruku

2017-05-13 06:57

#109122: - Re: Re: Re: Re: Re: S Kájínkem si může podat ruku 

 Někdo z nich byl celoživotně souzený recidivista a dvojnásobný vrah? Ani jeden, vždy to byly případy lidsky i právně velmi problematické, na Kájínkovi nic problematického není, celý život nedělal nic jiného, než zločiny a celý život se ozbrojoval. Tedy ozbrojený zločinec na místě vraždy není vrahem? Možné je ledacos, proč se tedy celý život ozbrojoval a proč byl celý život za ozbrojování souzen a zločiny se zbraní souzen? 

Vzhledem k tomu, že Kájínek nemá žádné rodinné zázemí, je tedy potřeba, aby si Kačenka Zemanová vzala a Mioš Zeman se o něj postaral, bohužel za naše daně. 

Je také s podivem, že u Kájínka Miloš Zeman nehovoří o tom, že byl jako dítě málo žezaný? Jak si takovou anomálii v jeho výchovných metodách vykládáš? 

 


Nepřihlášený uživatel

#109127 Re: Re: Re:

2017-05-13 07:12

#109121: - Re: Re:  

 

 Co ti připadá proti-českého na kritice člověka, co si na inauguraci uváže kravatu s ruskou trikolorou, kolem sebe má dnes pouze lidi, kteří nejsou schopni získat bezpečnostní prověrku státu a jsou tedy pro stát (stát jsme my občané této země) vrcholně nebezpeční?

Co ti připadá proti-české na tom, když kritizuji, že do země navezl bandu čínských komunistů, svazáků, milicionářů a především zpravodajců, kteří si tady udělali "komunistické eldo-rádo" na které naše zpravodajské služby státu s 10 mil. obyvatel nemohly být nikdy připraveny. 

Co ti připadá protičeské, když kritizují Zemana za to, že jel do ruska za Vlaďkou s podivnou partou Nejedlý, Mynář, Ovčáček, aby tam dle jeho slov "řešil pětimiliardový dluh" a nevyřešil vůbec nic? 

Co ti připadá prot-české na tom, když kritizuji Zemana, který si v Kremlu nechá připnout oranžovo černou stuhu symbol odporné ruské agrese na Krymu a na východě Ukrajiny? 

Co ti připadá proti-české, když kritizuji, že si Zeman udržuje poradce z Číny komunistického zpravodajce? 

Co ti připadá proti-české, když kritizuji jeho naprosto prokazatelné lhaní, porušování volebního zákona a Ústavy viz. rozsudek Nejvyššího správního soudu Vol 39/2013 - 51

Čím se vyznačuje tvoje češství, že schvaluješ amnestii Kájínka? Co "pro-českého" Zeman vlastně vykonal, ty něco takového konkrétního znáš? 


Nepřihlášený uživatel

#109128 Re: Re:

2017-05-13 07:18

#109071: - Re:  

 

Dnes je skutečně otázka, co by občané měli dělat a je to otázka velmi vážná?

Miloš Zeman bez nejmenších pochybností porušuje dlouhodobě Ústavu tohoto státu, dnes je porušuje fatálně. Jeho zločinnost dokládá jeho tým, složený z lidí, kteří nejsou schopni získat bezpečnostní prověrku státu. 

Za situace kdy takvý člověk veřejně deklaruje porušování Ústavy, Ústavu porušuje a ještě k tomu se chystá na svobodu pustit nájemného vraha je, řekl bych povinností každého občana ČR využít práva na občanskou neposlusnošt a v souladu s Ústavou sdělit, že Miloš Zeman dělá věci nepřípustné a že je bohužel nutné to vyjadřovat v ulicích. 

Připadá mi absurdní, aby Miloš Zeman, který nemá dnes prakticky žádnou důvěru, neboť porušovat Ústavy nemůže mít důvěru, dělal takové strašné věci. 

Miloš Zeman porušoval volební zákon, lhal - to je součástí rozsudku Nejvyššího správního soudu, to dělají typicky komunisté a nacisté, aby získali moc. Miloš Zeman se nepřetržitě projevuje jako extrémista. 


Nepřihlášený uživatel

#109129 Bureš honí Babiše? Všichni kdo kritizují Babiše jsou najatí? Já tedy opravdu najatý nejsem....

2017-05-13 07:19

 

 

Andrej Babiš považuje jednání europarlamentu o českých médiích za součást kampaně proti sobě. Za iniciátory celé záležitosti označil europoslance Tomáše Zdechovského (KDU-ČSL) a Ingeborg Grässleovou z německé Křesťanskodemokratické unie (CDU).

 

"Pan Zdechovský mě udává permanentně v Bruselu. Poškozuje naši zemi, tento člověk. A paní Grässleová je také najatá, která o mně mluví negativně," řekl Babiš novinářům. "To je součást kampaní, já samozřejmě vadím mnoho lidem. Jsem označován za netradiční stranu," dodal


Nepřihlášený uživatel

#109130 Zatím ze všeho co je opět probíráno je, že je Kájínek "nespravedlivě" odsouzený vrah....

2017-05-13 07:20

 

.....ona nespravedlnost není v tom, že by nebyl vrahem, ale že soud nebyl schopen přesně zjistit, jak se celá událost odehrála, leč jistota vraždy při všech procesech existovala. Ve své podstatě jistota jak který vrah vraždí ti, kdož u vraždy nejsou a mnohdy ani ti, kdož jsou přítomni není nikdy absolutní.  

V takovém případě je milost věc absurdní, obzvláště v situaci, kdy vraždám předcházelo mnoho trestné činnosti, útěk z vězení i druhý útěk z vězení a samozřejmě opět ozbrojování. 

Tedy jestli se Ivana zjukla do Kájínka a Zeman jí tím chce splnit její tajné přání čtenářky blesku a rytmu života, je to opravdu velezrada tohoto státu a Zeman skutečně nikdy neměl být v ústavní pozici. 

Je skutečně absurdní ve společnsti vyvolávat dojem, že vrah je odsouzený "nespravedlivě", obzvláště za situace, kdy se nejedná o vraždy v afektu či vraždy, kterým by předcházelo např. dlouholeté domácí násilí.

Zeman by vlastně za normálních okolností o Kájínkvi zlodějovi mluvil tak, že jej doma "málo řezali", ale protože chce aktivizovat lidi, kteří žijí v představě, že nepřetržitě ozbrojený násilník, zloděj, před vraždami trestaný člověk je vlastně "obětí", tak najednou už by ho nemlátil, ale udělí mu milost. Absurdní.

Senátoři a poslanci konejte, věc je velmi vážná. 


Nepřihlášený uživatel

#109131 Babiš je samozřejmě svojí podstatou, způsobem "podnikání" (karuselové nákupy a prodeje akcií....

2017-05-13 07:22

 

 

....firem uvnitř Agrofertu po časové testu - 700 za dvacet let!!!!- každých 10 dní nějaký nákup či prodej firmy celých 20 let, korunové dluhopisy použité na vyvedení získu z Agrofertu, atd....) komunista. Komunisté se také tvářili, že je vše jejich - Babiš se tak tváří od vždy o Agrofertu, ministerstvu, ANO StB, atd. aniž by i jen tušil, že je to naprostý nesmysl. Firmu vlastním, ale daně, které mám zaplatit vlastní moji spoluobčané, tedy stát a to proto, že Babišovi i mně my občané, tedy stát umožňujeme podnikat, to je realita, to Babiš jako komunista ale vůbec nepřipouští, je to jeho a tedy obchody mezi osobami spojenými pro něj "legálním" prostředkem, jak daně neplatit.

 

Předseda ODS Petr Fiala kritizuje na Twitteru Andreje Babiše za jeho výrok v rozhovoru pro Aktuálně.cz, kde znevažuje počet demonstrantů na Václavském náměstí. "Počet lidí odpovídá počtu "lajků" na můj výrok ve sněmovně," řekl Babiš. Fiala jeho výrok přirovnal ke znevažování počtu demonstrantů komunistickými funkcionáři v roce 1989.


Nepřihlášený uživatel

#109132 Také si myslím, že nominace Schillerové je naprostá absurdnost....

2017-05-13 07:23

 

 

Podle šéfa poslaneckého klubu ODS Zbyňka Stanjury je nominace Aleny Schillerové na ministryni financí nepřijatelná.

....její způsob zkreslování statistických dat o hospodaření MF je něco tak odporného a tak podlézavého Babišovi, že asi neexistuje nikdo soudný, kdo by si dovedl představit Shillerovou na postu ministra. Proti ní, jsou snad i vskutku šílená Marksová i naprosto pitomá Šlechtová ještě docela vlastně myslící bytosti. 


Nepřihlášený uživatel

#109133 Oba mají pravdu... Zeman je zločinec.

2017-05-13 07:25

 

 

Podle Politologa Tomáš Lebedy má milost, kterou se Miloš Zeman chystá udělit Jiřímu Kajínkovi, pouze odvést pozornost od problémů s Andrejem Babišem.  "Načasování je jednoznačně spojené s tím, že místo aby se teď řešil problém pana ministra financí, tak se bude řešit pan Kajínek. Povede to k rozmělnění pozornosti a odvedení pozornosti od toho, co je naprosto podstatné," řekl.

 

Politoložka Vladimíra Dvořáková je přesvědčena, že načasování souvisí spíše s blížícími se prezidentskými volbami. "Kajínek má všechny rysy romantizujícího vyprávění, na kterém prezident může získat další okruhy voličů, které se o politické otázky nezajímají," řekla.

Další bolševik z pražské kavárny

#109134 Ožralý potencionální vrah za volantem havloid Šafr nese nelibě pravdu, která se mu nelíbí...

2017-05-13 07:36

Václavské náměstí přivítalo několik tisíc demonstrantů. Vedl se však spor o to, kolik jich přesně bylo. Deset tisíc? Dvacet tisíc? Nebo dokonce třicet tisíc? Veřejnoprávní rozhlas tvrdí, že na fotografiích napočítal výrazně méně než 30 tisíc demonstrantů, přesněji řečeno, napočítali asi 8300 demonstrantů.

„Datoví novináři použili fotografii od Tomáš Svoboda z DVTV, který Václavské náměstí vyfotil v 18.19 z lešení u Národního muzea. Na fotce novináři ručně napočítali 5700 osob, v místech překrytých korunami pak počet demonstrantů odhadli podle hustoty davu v okolí. Celkem se dobrali k číslu 8300, přičemž počítali osoby na místě bez ohledu na to, jestli šlo o demonstranty nebo náhodné kolemjdoucí,“ píše server.

Pavel Šafr, jehož server je velice kriticky zaměřen vůči Andreji Babišovi, dal nad prací novinářů najevo nelibost. „Tomu říkám oddanost pravdě. Na této zprávě je názorně vidět, jací lidé pracují v Českém rozhlase. Je mi z vás na blití, kolegové.Úplně na blití,“ napsal Šafr na sociální síti


Nepřihlášený uživatel

#109135 Korunové dluhopisy nakupované osobami spojenými mohou představovat roční daňový "únik" až 5,6 mld.

2017-05-13 07:39

Jen Babiš s Jančurou, tím že si vydali korunové dluhopisy a že si je také sami koupili (osoby spojené) daňově ročně unikají cca. 30 mil. korun. Vytvářejí se nezdaněný příjem v objemu 90 mil. ročně!!! 

Žádný zaměstnanec nemá ani tu nejmenší možnos si vyvést svůj příjem na osobu spojenou, tedy opět na sebe a tím neplatit daň, proto je také osoba spojená v zákona o dani z příjmu definována, neboť skutečně jsme my podnikatélé většinou osob více, než je to u běžné fyzické osoby, ale také máme za obvyklých okolností velkou odpovědnost za naše právnické osoby. 

Babiš, Jančura a mnozí další si to ovšem vykládají jinak, vytváří dojem, že mohou používat své právnické osoby k tomu, aby z nich vyvedli zisk do místa s nízkou (v případě korunových dluhopisů nulovou) daní. 

Problém totiž není v nedanění korunových dluhopisů a jednoduchém připisování výnosů z dluhopisů právě přípisováním dluhopisů, ale problém je s tím, že Babiš, Jančura a opravdu velké množství fyzických osob vlastnících právnické osoby jsou minimálně v podezření, že korunové dluhopisy použili na vyvedení zisků ze svých právnických osob, případně dokonce výší úroků nedodrželi ani pravidlo o tržním obchodu mezi osobami spojenými. 

Babiš ovšem zakázal finanční správě toto řešit, nedoplatky vyměřovat a vyměřovat penále případně dokonce podávat trestní oznámení v této věci. Daňový únik Babiše je takového rozsahu, že se pravdpodobně jedná o trestný čin. Dluhopisů celkem bylo vydáno za 164 mdl. s průměrným úrokem cca 10 % (něco okolo 7 % - 17,5 % přesně viz. zdovodnění Babišova pozměňovacího návrhu), celkový daňový únik je na straně právnické osoby 19 % z úroků a na straně fyzické (pořád je to tatáž osoba) 15 % z úroků, tedy roční daňový únik může dosahovat výše až 34 % ze 16,4 mld. korun!!!!

Proč policie dosud nebyla na Ředitelství finanční správy a proč Janeček dosud nebyl obviněn z řady trestných činů se dnes po dvou jednáních poslanců 8.3. Rozpočtový výbor a 15.3.2017 plénum Sněmovny, jeví naprosto nepochopitelné. 


Nepřihlášený uživatel

#109136 Re: Ožralý potencionální vrah za volantem havloid Šafr nese nelibě pravdu, která se mu nelíbí...

2017-05-13 07:40

#109134: Další bolševik z pražské kavárny - Ožralý potencionální vrah za volantem havloid Šafr nese nelibě pravdu, která se mu nelíbí... 

 Tedy tam byla polovina Václavského máměstí, tedy polovina toho, co tam bylo v druhé polovině listopadu 1989, zdá se ti to málo na to, že to bylo svoláno pár dní předem a dlouho nebylo zřejmé jak důvěryhodné to svolání je? 

Zdá se ti to málo?

Zdá se ti málo podpisů pod touto peticí? Pokud by taková petice byla v GB, musela by jí projednat vláda i obě komory parlamentu a to ve velmi krátké době, tato petice je tady roky a když o ní měli rozhodnout senátoři na základě analogového podpisování tak se raději rozutekli a Senát udělali neusnášení - schopným. 

Zdá se ti malá tato diskuse, která usvědčuje mnohé příznivce Miloše Zemana z odporných trestných činů až po vyhrožování vraždou - aktivizaci jejich extrémismu právě Milošem Zemanem?

Zdá se ti, že Miloš Zeman málo porušuje Ústavu, základní slušnost, mravnost, kulturnost a vzdělanost, kterou by měl politik spravující veřejný prostor mít, protože spravuje veřejný prostor není možné, když my doma si náš soukromý prostor spravujeme kulturně, aby veřejná prostor spravoval zloděj miliard z MUS? 

Co bys vlastně chtěl, plnou Letnou, aby Zeman z Hradu řekl, že o tom kdo bude či nebude na Hradě nerozhoduje ulice? 

Tedy neváhej, svolej demonstraci na podporu Miloše Zemana, na podporu jeho šílené zamýšlené amnestie, na podporu jeho oplzlostí, lhaní, podivné party na Hradě na podporu Zemanovců, StBáků, jistě máš facebook, nic ti v tom nebrání.  


Nepřihlášený uživatel

#109137 Re: Re: Re: Re: Re: Re: S Kájínkem si může podat ruku

2017-05-13 08:01

#109122: - Re: Re: Re: Re: Re: S Kájínkem si může podat ruku 

 

 Někdo z nich byl celoživotně souzený recidivista a dvojnásobný vrah? Ani jeden, vždy to byly případy lidsky i právně velmi problematické, na Kájínkovi nic problematického není, celý život nedělal nic jiného, než zločiny a celý život se ozbrojoval. Tedy ozbrojený zločinec na místě vraždy není vrahem? Možné je ledacos, proč se tedy celý život ozbrojoval a proč byl celý život za ozbrojování souzen a zločiny se zbraní souzen? 

Vzhledem k tomu, že Kájínek nemá žádné rodinné zázemí, je tedy potřeba, aby si ho Kačenka Zemanová vzala za muže a Miloš Zeman se o něj postaral a ne aby ho využil na nájemné vraždy, což se dnes jeví jako poměrně pravděpodobná věc. 

Je také s podivem, že u Kájínka Miloš Zeman nehovoří o tom, že byl jako dítě málo řezaný? Jak si takovou anomálii v jeho výchovných metodách vykládáš? 

 


Nepřihlášený uživatel

#109138 15 % šílených spoluobčanů tvrdí, že lži Miloše Zemana jsou pravda a naprosto mu důvěřují....

2017-05-13 08:06

Babiše by za premiéra bralo 40 procent lidí, tvrdí průzkum

Postava ministra financí a šéfa ANO Andreje Babiše štěpí českou společnost. Skoro polovina lidí (48,4 procenta) by si ho po volbách nepřála vidět v křesle premiéra. Ukázal to exkluzivní průzkum, který pro Právo připravila agentura Kantar TNS. Pokud by ANO v příštích volbách do Sněmovny uspělo a Babiš by vedl kabinet, líbilo by se to dvěma pětinám (40,8 procenta) lidí.

.....16,2 % lidí by chtělo Babiše premiérem. Bylo opravdu velmi záslužné, kdyby důvěryhodné agentury zjistilia a přesně analyzovali, zdali existuje průnit mezi těmito dvěma skupinami lidí a co za lidi to typicky jsou. 

To, že je 15 % mých spoluobčanů hloupých je vcelku velmi uvěřitelné číslo, zajímalo by mne ale, co je to typicky za lidi, např. jestli jsou to titíž, kteří se nechávají okrádat šmejdy, neb jestli se jedná typicky o současné příznivce komunistů a jiného extrému. 


Nepřihlášený uživatel

#109139

2017-05-13 08:11

Na seznamu píšou že Babiše by za premiéra bralo až 48 procent občanů ČR.

 

Děkujeme soudruhu Sobotko za to co jste pro Babiše udělal a taky děkujeme že odcházíte.


Nepřihlášený uživatel

#109140

2017-05-13 08:14

Jak může dělat fašista gHerman ministra? Vždyť Němci jsou odjakživa naši úhlavní nepřátelé, kteří nás chtějí vyhladit! Za jejich bezmezně obdivovaného Hitlera doslova a nyní za pomoci imigrantů!


Nepřihlášený uživatel

#109141 Re: Už dnes by si nepřálo Babiše premiérem 48% lidí a to je časová osa v politice velmi dlouhá....

2017-05-13 08:14

#109139: -  

....propad ANO StB přijde, neb se dá těžko uvěřit, že i členové ANO StB chtěli mít i jen morální podíl na daňových podvodech Andreje Babiše. To, že se ministři ANO StB snaží vytvářet dojem, že do té doby, než přišel Andrej se kradlo, tak to je samotné samozřejmě brzo postihne, neb není pravděpodobné, že by "kradli" méně, než jejich předchůdci, navíc pokud by kradli méně, než jejich předchůdci, musel by být rozpočet státu nepřetržitě v přebytku dle jejich vlastních propočtů minimálně 100 mld. každý rok. Nic takového se nestalo, všechny rozpočty jsou stále navrhovány deficitní a neudělali nic víc než dělali jejich předchůdci, nejsu tam investice zvýšené o 100 mld. není tam zvýšený výběr daní o 100 mld. nic takového se nekoná, je to pořád stejné, tedy z toho plyne, že ministři ANO StB kradou úplně stejně jako jejich předchůdci, proto je od nich velmi krátkozraké tvrdit, že se předtím kradlo a nyní se nekrade. 

 Tohle tam píšou.

15 % šílených spoluobčanů tvrdí, že lži Miloše Zemana jsou pravda a naprosto mu důvěřují....

2017-05-13 09:06

 

Babiše by za premiéra bralo 40 procent lidí, tvrdí průzkum

Postava ministra financí a šéfa ANO Andreje Babiše štěpí českou společnost. Skoro polovina lidí (48,4 procenta) by si ho po volbách nepřála vidět v křesle premiéra. Ukázal to exkluzivní průzkum, který pro Právo připravila agentura Kantar TNS. Pokud by ANO v příštích volbách do Sněmovny uspělo a Babiš by vedl kabinet, líbilo by se to dvěma pětinám (40,8 procenta) lidí.

.....16,2 % lidí by chtělo Babiše premiérem. Bylo by opravdu velmi záslužné, kdyby důvěryhodné agentury zjistily a přesně analyzovaly, zdali existuje průnik mezi těmito dvěma skupinami lidí a co za lidi to typicky jsou. 

To, že je 15 % mých spoluobčanů hloupých je vcelku velmi uvěřitelné číslo, zajímalo by mne ale, co je to typicky za lidi, např. jestli jsou to titíž, kteří se nechávají okrádat šmejdy, nebo jestli se jedná typicky o současné příznivce komunistů a jiného extrému. 

Je to velmi vážné, neboť Miloš Zeman je extrémista a generuje ve společnosti opravdu odporný extrémismu, je potřeba vědět, kolik lidí mu podléhá a jak jsou tito lidi navázání na ostatní politické strany a hnutí. Pokud by se zjistila korelace mezi těmi, kdož věří lžím Miloše Zemana, volí typicky extrémisty a chtějí premiérem daňového podvodníka Babiše, byla by situace velmi vážná a byl by to další věcný empirický argument, proč by měl být Zeman pohnán před Ústavní soud pro velezradu. 


Nepřihlášený uživatel

#109142 Re:

2017-05-13 08:15

#109140: -  

 Nenajdeš žádný fašistický výrok u pana Hermana, ale v každém projevuje Miloše Zemana minimálně jeden. A pokud si myslíš opak, tak neváhej a přesně cituj pana Hermana, ne jako komunističtí náckové Zeman s Ovčáčkem pana novináře a spisovatel Peroutku. 

Proč vlastně navíc píšeš tvůj ubohý příspěvek do disuse, která velmi přesně a detailně identifikuje Miloše Zemana jako porušovatele Ústavy, volebního zákona, jako lháře, podvodníka či dokonce zloděje miliard v ukradené MUS a ruském dluhu? 

Co to má za smysl? Měl by si přece obhajovat Miloše Zemana a rozporovat argumenty, které Zemana usvědčují ze zločinnosti proti demokracii, Ústavě, obecné lidské slušnosti, důstojnosti, mravnosti, kultuře a morálce. 

S tvým příspěvkem bys měl miliony "lajků" na facebooku, v diskusi o tom jaký je Zeman "úžasný" :-/

Evropan

#109143 Re:

2017-05-13 08:53

#109140: -  

Pan ministr Herman je velice slušný člověk, zato ty si nějaký pomatený. Copak k nám emigrují nějací Němci? Trošku si srovnej historii a současnost. Ve škole si asi pozor moc nedával a dneska těžíš "svoji pravdu" ze serverů, která rozhodně svobodným Čechám nepřejí, ač se tak tváří. A co třeba slavná spojenecká vojska v roce 1968 - ta nás nepřijela zlikvidovat?


Nepřihlášený uživatel

#109144 Re: Re:

2017-05-13 09:36

#109143: Evropan - Re:  

 Asi nepřijela jak je vidět. Eurovemena jsou zde pořád.    :-)    :-)

 

 

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#109145

2017-05-13 10:06

Jediný, kdo by měl vládu opustit, je Sobotka.


Nepřihlášený uživatel

#109146 Re:

2017-05-13 10:54

#109145: -  

 Sobotka je daňový podvodník? To je přece Andrej Babiš. 


Nepřihlášený uživatel

#109147 Re: Re: Re:

2017-05-13 10:57

#109144: - Re: Re:  

 S vámi komunisty tedy politickými sektáři je problém v tom, že si myslíte, že musíte směrovat masy, aby věděli co je svoboda, demokracie, mravnost, kultura, ale přitom to k čemu je směřujete je odporná totalita, která jak se jistě, dnes po zkušenostech se 100 lety komunistické totality nejen v Rusku, je odporný hnus v kterém byli používání lidi k odpornému vraždění v gulagu, koncentračních táborech, pracovních tábore všude po světě a dosud se tak děje např. v Severní Koreji.

Tedy by bylo dobré, abyste vy komunisté konečně také došli k tomu, že vaše ideologie je zrůdná a přestali popírat komunistické i nacistické genocidium.  


Nepřihlášený uživatel

#109148

2017-05-13 15:34

Ovar s Burešem jsou nepřijatelní!


Nepřihlášený uživatel

#109149 Re:

2017-05-13 17:24

#109148: -  

 Dokonce i Zeman s Babišem, byť se jedná o ty samé zločince. 


Nepřihlášený uživatel

#109150 Re: Re: Re:

2017-05-13 17:26

#109144: - Re: Re:  

 Ty chceš žít jinde než v Evropě? Nic ti v tom přece nebrání, odstěhuj se, třeba do rusákova.