MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Multikulturní obohacení

#109530

2017-05-17 23:28

Ve středu v brzkých ranních hodinách zasahovala policejní protiteroristická jednotka ve východoněmeckém Lipsku. Podle zpravodajského webu Tag24 operace mířila na členy takzvaného Islámského státu (IS), ale i dalších extrémistických skupin. Bulvární deník Bild píše, že policejní zásah proběhl ve třech objektech, které patří uchazečům o azyl ve čtvrtích: Volkmarsdorf, Mockau a Connewitz.

Podle webu DW (Deutsche Welle) Policie zajistila tři podezřelé. Podle federálního prokurátora byli dva z nich údajní členové IS a třetí aktivní sympatizant další extrémistické skupiny. Německý ministr vnitra Thomas de Maiziere uvedl, že zákrok ukázal připravenost německých bezpečnostních složek ve schopnosti „udeřit proti teroru“. Podle německých prokurátorů by trojice zadržených měla být propojena se Syřanem zadrženým minulý týden. Stejně tak by zde mohla být i souvislost se syrským občanem zadrženým v červnu 2016, který je podezřelý z údajného plánování bombového útoku v Dusseldorfu.

Razie v Lipsku přišla ani ne týden po tom, co poblíž Lipska německá policie zadržela údajného devětadvacetiletého člena Islámského státu, který měl do organizace vstoupit v roce 2013 a v Sýrii byl přitom zapojen do bojových operací po dobu několika let.

Odpovědi

Evropan

#109546 Re: Monokulturní ochuzení

2017-05-18 07:01:29

#109530: Multikulturní obohacení -  

Zpráva o vnitřní bezpečnosti Česka za rok 2016 uvádí, že z tuzemska minimálně jednou putovaly peníze tzv. Islámskému státu

https://zahranicni.ihned.cz/

Němci si s teroristy poradí, i když tam mají přes půlmilionu imigrantů. U nás není ani jeden, a přesto nepředpokládám, že by se zdroj těch peněz našel.