MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#109526

2017-05-17 21:50

"Slyším, jak je tady ohrožena demokracie, jak je strašné mít přímou volbu prezidenta, jak je nutné okamžitě zlikvidovat EET a kontrolní hlášení a další výdobytky vlády. Jistě by bylo zajímavé, dozvědět se, zda a jaký přínos má EET pro výběr daní. Bohužel mi chybí i výkřiky o ruské tajné službě, která tuto situaci rozehrála. Cítím se tím okraden," konstatuje ironicky politik Strany práv občanů.


"Páni poslanci a herci my tady na venkově už máme plné zuby těch vašich hrátek a dáme vám to při volbách pocítit. Vytvořili jste zástupný problém a chcete dát lidem krev. Chléb a hry už jste poskytli, chybí jen ta krev. Naše mínění je, že kdybyste tolik úsilí, jako věnujete likvidaci Babiše, věnovali kvalitě přijímaných zákonů, nebyla by v této republice taková džungle a bylo by snadnější domoci se práva. Myslíte si, že takto získáte zpátky voliče, kteří se od vás odvrátili? Jinou šanci byste získali snahou o zvyšování kvality života občanů, ale takhle určitě ne." 

 



"Proč jsem použil nadpis „Řev hrůzy“? Protože se musím smát, když vidím, jak zuřivě chcete zůstat u koryta, které vám pravděpodobně hnutí ANO sebere, řičíte hrůzou, že vám rozkopali bábovičky, přetrhali penězotoky, preference jim rostou a vy jste než trapní se svým programem Antibabiš. Proč jste nepodali přiznání majetku jako Babiš? Proč jste se stejnou zuřivostí nebrali o dodržení práva v kauze Altner, proč jste netrvali na vyšetření kauzy OKD, proč jste se nezabývali tím, že představitelé největších bojovníků v boji proti Babišovi zaťali sekeru přes jeden bilion korun, proč jsme nejslabším článkem V4, proč nebyl Herman odvolán po návštěvě jednání sudetských Němců, proč jste dopustili, aby Babiš byl 3,5 roku ve vládě, když je takový „zločinec“, proč vám nevadil solární byznys, na kterém tratíme miliardy, samé proč, proč, atd, atd,.,"

"Souhlasím s Tomiem Okamurou, že jedině přímá demokracie vyřeší tento stav. Osobnosti, jichž si občané váží a které se podřídí klauzuli dvakrát a dost, osobnosti, které budou odvolatelné, jestliže nepracují, jak slibovaly a budou vystupovat proti zájmům voličů. Stranické kandidátky se přežily a je nutné zkusit něco nového."
"Ještě jedna věc na závěr. Křičí se tady o ohrožení demokracie, ale jakého typu – demokracie tzv. ELIT (spíše JELIT) nebo demokracie ve smyslu toho termínu. Já se přikláním k té první, protože jinak by nebylo možné nám voličům podsouvat, že s tím jaký je Babiš a Zeman nesouhlasíme, že vlastně v tomto případě neexistuje jiné společenství mesiášů než Sobotky s Kalouskem a dalšími protagonisty této bitvy o demokracii. Fuj,"


Nepřihlášený uživatel

#109527

2017-05-17 22:49


Nepřihlášený uživatel

#109528 Re:

2017-05-17 23:04

#109527: -  

 S americkými vrahounskými prasaty nechceme mít nic společného!!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=6gJIlfoEQk4


Nepřihlášený uživatel

#109529 Re: Re: Zloději a lháři Sobotko okamžitě táhni do prdele!!!

2017-05-17 23:11

Multikulturní obohacení

#109530

2017-05-17 23:28

Ve středu v brzkých ranních hodinách zasahovala policejní protiteroristická jednotka ve východoněmeckém Lipsku. Podle zpravodajského webu Tag24 operace mířila na členy takzvaného Islámského státu (IS), ale i dalších extrémistických skupin. Bulvární deník Bild píše, že policejní zásah proběhl ve třech objektech, které patří uchazečům o azyl ve čtvrtích: Volkmarsdorf, Mockau a Connewitz.

Podle webu DW (Deutsche Welle) Policie zajistila tři podezřelé. Podle federálního prokurátora byli dva z nich údajní členové IS a třetí aktivní sympatizant další extrémistické skupiny. Německý ministr vnitra Thomas de Maiziere uvedl, že zákrok ukázal připravenost německých bezpečnostních složek ve schopnosti „udeřit proti teroru“. Podle německých prokurátorů by trojice zadržených měla být propojena se Syřanem zadrženým minulý týden. Stejně tak by zde mohla být i souvislost se syrským občanem zadrženým v červnu 2016, který je podezřelý z údajného plánování bombového útoku v Dusseldorfu.

Razie v Lipsku přišla ani ne týden po tom, co poblíž Lipska německá policie zadržela údajného devětadvacetiletého člena Islámského státu, který měl do organizace vstoupit v roce 2013 a v Sýrii byl přitom zapojen do bojových operací po dobu několika let.


Nepřihlášený uživatel

#109531 Re: Re:

2017-05-17 23:42

#109528: - Re:  

 věnujme minutu ticha stamilionům obětí kapitalismu
200 let terorismu USA: Přehledný seznam všech amerických válečných zločinů, teroru a válek http://olser.cz/9947/200-let/
USA jsou obludný fašistický zločinný režim, světový okupant a zakladatel desítek teroristických organizací,


Nepřihlášený uživatel

#109532 Re: Prolhaná zrůda Havel: Komunisti vás budou strrrrašit nezaměstnaností, nevěřřřte jim!

2017-05-18 05:32

#109524: - Prolhaná zrůda Havel: Komunisti vás budou strrrrašit nezaměstnaností, nevěřřřte jim! 

 To co si myslíš, že byl projev Václav Havla a koluje na internetu je jen ubohý plagiát na kterém je to poznat na ptvní phled, ale jako idit Miloš Zeman věříš každému blábolu o kterém si myslíš, že se ti hodí. 


Nepřihlášený uživatel

#109533 Re: Re: Neměcko staví 2,8 GW ve větrnících ročně .....

2017-05-18 05:40

#109518: - Re: Neměcko staví 2,8 GW ve větrnících ročně ..... 

 Národní zájem 10 mil. země skutečně velmi pobaví Inda žijícího v zemi s 1,5 mld. obyvatel a i privilegovaných 200 mil. Číňany (čínské svazáky, milicionáře a zpravodajce, co sem navezl idiot Zeman) pobavil tak, že se prošli po Praze s rudými hadry a vykřikovali, že bez Číny umřeme hlady. :-)

Nic tvůj blábol nemění na věci, že si Německo instaluje každoročně jen v ochranném pásmu jeden Temelín v obnovitelných zdrojích a přidává k tomu 800 MW v solárech. Te je realita. 

Jak budou tuto energii používat a skladovat je jejich věc.  Co je podstatné, mají jí k dispozici, mohou a nemusí jí používat. 

 


Nepřihlášený uživatel

#109534 Re: Re: Re: Pražský ksindle, nasrat!

2017-05-18 05:42

#109506: - Re: Re: Pražský ksindle, nasrat! 

 

 Andrej Babiš si posvítil na podvodníky? Proč jsou tedy všechny jeho rozpočty deficitní? Kde se ono posvícení projevilo v rozpočtu?  V poklesu růstu nadějného a smyluplného 4,5 % který převzal od Kalouska k dnešním směšným 2,5 % s inflací 2,5 %? Z nás dvou já idiot opravdu nejsem. 

Jak si představuješ národní zájmy? Jako promenádu rusáků  a číňanů po Praze? Velmi se obávám, že sis popletl národní zájem s internacionálním nacionalismem komunistů. 


Nepřihlášený uživatel

#109535 StB a KGB skutečně nebyly teroristické organizace, tak to ani náhodou.....

2017-05-18 05:46

 

 

Bomba místo doutníků. I to byly vražedné praktiky StB

Komunistické totality hned od počátku jejich vzniku a ruští bolševici ještě před znásilněním Ruska podporovali a použivali terorismus na získání moci. 

Rusko škollilo spíše tisícovky teroristů z Afriky a arabského světo v osmdesátých letech snad ve všech komunistických totalitách po celém světě. Nikdo nezveřejnili sezmany proškolený a někteří proškolení v ČR dnes stojí vedle Asada. 

Jestli někdo vygeneroval IS a spusil současnou vlnu terorismu, bylo to Rusko ovládané KGBáky, kteří původně teroristy školili. 


Nepřihlášený uživatel

#109536 Ivánek, co nepozná mandatorní výdaje od volných na ministerstvu financí, tak to bude .....

2017-05-18 05:58

Sobotka: Pilný splňuje mé podmínky

Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) ve středu rozhodl, že bude akceptovat návrh hnutí ANO a jako nového ministra financí navrhne šéfa sněmovního hospodářského výboru Ivana Pilného. Podle Sobotky Pilný splňuje všechny podmínky, které si premiér kladl.

....ještě velká legrace. Kéž by byla ku prospěchu Sobotky. 

Mimochodem Ivánka nechtějí na žádné kandidátce ANO StB :-)

P.S. Odpověděl Ivánek na základní otázku, jestli je daňovým podvodem nákup korunových dluhopisů emitentem tedy osobou spojenou? To je totiž naprosto zásadní otázka, neb náměstkyně Schillerová evidentně žije v představě, že to žádným daňovým podvodem není :-) a podle toho také roky jedná. 


Nepřihlášený uživatel

#109537 Na tom opravdu něco je.....

2017-05-18 06:04

 

 

Po souhlasu premiéra s Ivanem Pilným považuje předseda TOP 09 Miroslav Kalousek odmítnutí Aleny Schillerové za zbytečné.

.....Sobotka tím dosti svojí rozhodnost degradoval, ale uvidíme. Jestli Pilný bude pilně reportovat veřejnosti, Sněmovně, vládě - jestli omezi Schillerovou - což nejspíše musel slibit, pak by se věci pohnout mohli a kdo ví, třeba Pilný pilně převezme ANO StB, neb Babiš by měl skutečně skončit v kriminále. Ivánek na to ambice rozhodně má. 

Ivánek se navíc bude muset sakra snažit, aby se nestal spolupachatelem Andreje Babiše, což je skutečně v této chvíli dosti obtížný či dokonce nemožný úkol, když se stal dokonce ministrem za ANO StB. 


Nepřihlášený uživatel

#109538 Korunové dluhopisy nakupované osobami spojenými mohou představovat roční daňový "únik" až 5,6 mld.

2017-05-18 06:05

 
 

 

Jen Babiš s Jančurou, tím že si vydali korunové dluhopisy a že si je také sami koupili (osoby spojené) daňově ročně unikají cca. 30 mil. korun. každý. Vytvářejí se nezdaněný příjem v objemu 90 mil. ročně každý!!! 

Žádný zaměstnanec nemá ani tu nejmenší možnost si vyvést svůj příjem na osobu spojenou, tedy opět na sebe a tím neplatit daň, proto je také osoba spojená v zákoně o dani z příjmu definována, neboť skutečně jsme my podnikatélé většinou osob více, než je to u běžné fyzické osoby, ale také máme za obvyklých okolností velkou odpovědnost za naše právnické osoby. 

Babiš, Jančura a mnozí další si to ovšem vykládají jinak, vytváří dojem, že mohou používat své právnické osoby k tomu, aby z nich vyvedli zisk do místa s nízkou (v případě korunových dluhopisů nulovou) daní.

Je velmi zvláštní, že se k takovému dojmu přidává i dlouholetá pracovnice fianční správy, přestože finanční správa reliazovala nespočet soudů s osobami spojenými vyvádějící své zisky do místa s nižší mírou zdanění a vždy s naprosto jasným výsledkem, doplacení daní.  Proč to Schillerová dělá, chce kandidovat za ANO StB? 

Problém totiž není v nedanění korunových dluhopisů a jednoduchém připisování výnosů z dluhopisů právě přípisováním dluhopisů, ale problém je s tím, že Babiš, Jančura a opravdu velké množství fyzických osob vlastnících právnické osoby jsou minimálně v podezření, že korunové dluhopisy použili na vyvedení zisků ze svých právnických osob, případně dokonce výší úroků nedodrželi ani pravidlo o tržním obchodu mezi osobami spojenými. 

Babiš ovšem zakázal finanční správě toto řešit, nedoplatky vyměřovat a vyměřovat penále případně dokonce podávat trestní oznámení v této věci. Daňový únik Babiše je takového rozsahu, že se pravdpodobně jedná o trestný čin. Dluhopisů celkem bylo vydáno za 164 mdl. s průměrným úrokem cca 10 % (něco okolo 7 % - 17,5 % přesně viz. zdovodnění Babišova pozměňovacího návrhu), celkový daňový únik je na straně právnické osoby 19 % z úroků a na straně fyzické (pořád je to tatáž osoba) 15 % z úroků, tedy roční daňový únik může dosahovat výše až 34 % ze 16,4 mld. korun!!!!

Proč policie dosud nebyla na Ředitelství finanční správy a proč Janeček dosud nebyl obviněn z řady trestných činů se dnes po dvou jednáních poslanců 8.3. Rozpočtový výbor a 15.3.2017 plénum Sněmovny, jeví naprosto nepochopitelné. 

Nabízí se snad jen jediná odpověď, Bradáčová je zaměstnankyní Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#109539 Re: Schillerová nikdy nebyl schopna statistickými daty doložit vliv ....

2017-05-18 06:11

#109526: -  

 ...kontrolího hlášení a EET na výběr daní. Pokud skutečně žádné doložení není možné, jedná se v takovém případě čistě jej o šikanování podnikatelů a to je velmi vážná věc, neboť je ti šikanování které navíc stojí stovky milinů možná až 2 mld. korun ročně. 

Věc je opravdu velmi vážná, já se domnívám, že Schillerová o obou systémem doslova lže a to nejen proto, že si myslím, že vůbec není schopna posoudit co může či nemůže systémově fungovat. 

V ČR totiž sice došlo k většímu výběru DPH, ale ten je také provázen velkým nárůstem maloobchodního prodeje, který není způsoben EET a kontrolním hlášením, ale růstem mezd, dlouho odkládanou spotřebou, tedy to co prezentu Schillerová se bohužel jeví jako účelová lež. 


Nepřihlášený uživatel

#109540 Re: Pražský ksindle, nasrat!

2017-05-18 06:12

#109503: - Pražský ksindle, nasrat! 

 

 Co tě na nich uspokojuje. Daňové podvodvody pomocí osob spojených Andreje Babiše, kterého evidentně honí Bureš?

 Nebo tě snad "uspokojuje" prostata panice, plíce nekuřáka, cévy nemluvněte idiota Miloše Zeman? 

Musíš být konkrétní, když tě něco uspokojuje, měl bys vědět co, jinak se vystavuješ riziku, že budeš usvědčen z idiocie. 


Nepřihlášený uživatel

#109541 Ivánek se hned musel projevit jako idiot? Vtipkování v situaci, kdy jsou Babiš, Schillerová......

2017-05-18 06:13

 

 

"Je to, jako by na mě spadla stodola," okomentoval své rozhodnutí přijmout ministerský post Ivan Pilný, "pana premiéra jsem během osobní schůzky varoval, že jsem lakomý." 

....i Janeček minimálně jednou nohou v kriminále a Ivánek to má odreportovat policii, aby tam byli oběma nohama, tak v takové situaci vtipkování není na místě. Je vidět, že Ivánek vůbec neví v čem jede. 


Nepřihlášený uživatel

#109542 Re: Re: Re: Re: Zfalšované podpisy...

2017-05-18 06:15

#109486: - Re: Re: Re: Zfalšované podpisy... 

 

GB má naprosto stejný petiční systém a při počtu 100 000 petentů musí petici projednat vláda i parlament a automaticky se spustí hodiny jak dlouho petice nebyl projednána. 

GB je více jak šestkrát větší než ČR!!!!!

Tedy toto je bezpečně největší petice, která tu kdy byla, žádná větší neexistuje a neexistuje ani žádná ucelenější diskuse o zločinech Miloše Zemana a lidí na něj navázaných. 

Neexistuje také ucelenější vyhrožování kritikům Miloše Zemana vražděním, kriminalizací, což jsou jasné důkazy, že Zeman ve společnosti vygeneroval skutečně odporný extrém a mimo to, že tento stát (občany této země) skutečně okradl o desítky miliard 14 mld. v MUS, 100 mld ruského dluhu, je právě aktivace odporného extrému jednou z nejodpornější věcí, které se dopouští, byť porušování Ústavy nad tím ční opravdu jako pověstná špička ledovce. 


Nepřihlášený uživatel

#109543 Klidně ať si ho vezme třeba Vlaďka Iljič Adolf Putin do rusákova.....

2017-05-18 06:17

Fotoblog z demonstrace: Ať žije Miloš Zeman! skandoval tisícihlavý dav. V Číně! dodal

....i s jeho KGBáky co jich kolem sebe má. 


Nepřihlášený uživatel

#109544 Ivánek připravoval rozpočet české pobočky MS, které k HDP ČR i obratu MS přispívá...-

2017-05-18 06:20

Hájil jsem rozpočet před Gatesem. A to byla zatracená fuška, řekl budoucí ministr financí Pilný

...neměřitelným promile neb prodej sw microsoftu v ČR není a nejspíše ani nikdy nebyl součástí obratu pobočky MS, ale je zábavný :-). 

Ivánek ani netuší, že ministr je politikem ne manažerem, je děsivé jak je v nich ten bolševik zakořeněn, prostě ANO StB. :-)

Ivánek přitom mohl klidně řící - ANO StB změnil jsme názor, neb v ANO StB není mnoho lidí, kteří by nebyli zaměstnanci Andreje Bureš Babiše, já jsem alespň z části jeden z nich a navíc chci znovu kandidovat do Sněmovny a nikdo mne na žádnou kandidátku ANO StB zatím nechtěl. 

 


Nepřihlášený uživatel

#109545 Zeman měl být dávno před Ústavním soudem......

2017-05-18 06:57

Spáchal Donald Trump ovlivňováním FBI trestný čin? Američané začali vzpomínat na Nixona a Watergate

 
 
  • Události kolem záznamu schůzky amerického prezidenta Donalda Trumpa a šéfa FBI Jamese Comeyho dávají Američanům vzpomenout na aféru Watergate, která stála někdejšího prezidenta Richarda Nixona prezidentské křeslo.
  • Trump se údajně pokusil přesvědčit šéfa Federálního vyšetřovacího úřadu, aby zastavil vyšetřování exporadce pro národní bezpečnost Michaela Flynna kvůli jeho stykům s Ruskem.
  • Amerika si opět, po pětačtyřiceti letech, klade otázku: Porušil prezident zákon a hrozí mu odvolání Kongresem, tzv. impeachment?

.....selhal také Nejvyšší správní soud, který sice správně určuje, že Zeman porušil volební zákon pak, ale bez jakékoliv metodiky rozhoduje o tom, že toto porušení volebního zákona, lhaní nemělo dopad na voliče v takovém rozsahu, aby to mohlo volbu ovlivnit natolik, aby nevyhrál opent. Rozsudek také spekuluje nad tím, že nebyly žalované malé lži a zdůrazňuje, že malé soustavné lhaní může mít daleko větší důsledky než lež jedna velká. Vol 39/2013 - 51

 

Evropan

#109546 Re: Monokulturní ochuzení

2017-05-18 07:01

#109530: Multikulturní obohacení -  

Zpráva o vnitřní bezpečnosti Česka za rok 2016 uvádí, že z tuzemska minimálně jednou putovaly peníze tzv. Islámskému státu

https://zahranicni.ihned.cz/

Němci si s teroristy poradí, i když tam mají přes půlmilionu imigrantů. U nás není ani jeden, a přesto nepředpokládám, že by se zdroj těch peněz našel.


Nepřihlášený uživatel

#109547 Zeman si vybral z Ústavy jedinou věc, svojí neodpovědnost - měl být dávno před Ústavním soudem.....

2017-05-18 07:05

Autoři ústavy: Zeman má hned konat, přímá volba je omyl. Politici se chovají jako nadrzlí populisté

"Ústava je určena odpovědným osobám, které ctí ústavní tradici, podstatu a smysl ústavy a tím se řídí. Nepotřebují podrobný rozpis úkolů," odmítá Svoboda zpřesnění nebo celkovou revizi ústavy, o které se nyní v souvislosti s jednáním prezidenta opět hovoří.

.....neboť pro ty neodpovědné je tu právě Ústavní soud. 


Nepřihlášený uživatel

#109548 Re: Re: Monokulturní ochuzení

2017-05-18 07:07

#109546: Evropan - Re: Monokulturní ochuzení 

 Když je na Hradě banda ruských a čínských agentů, tak je logicky země ve stavu okupce Ruskem a Čínou, tedy se možné stává naprosto nemožným obzvláště, když se jedná o terorismus vygenerovaný právě Ruskem. 

Smrt rusofobním fašistům!

#109549 Sláva Rusku!

2017-05-18 07:16

Dnes dají Rusové Čechákům na prdel!


Nepřihlášený uživatel

#109550 Re: Sláva Rusku!

2017-05-18 07:21

#109549: Smrt rusofobním fašistům! - Sláva Rusku! 

 A promluvil "vlastenec" po vzoru rusko-čínského trotla Miloše Zemana :-)

Smrt rusofobním fašistům!

/ #109549 Sláva Rusku!

2017-05-18 07:16

Dnes dají Rusové Čechákům na prdel