MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#109686 Možná přijde i "schillená" Schillerová :-). Krajčovi hrabe? Kdyštof má takovou věc zapotřebí?

2017-05-19 12:13

Babiš sezval zaměstnance ministerstva na Čapí hnízdo, při rozlučce jim zahraje kapela Kryštof

"Naše ministerstvo bylo nejúspěšnější v historii této země a jsem upřímně rád, že jsem mohl s vámi pracovat. Bez vás bychom těchto výsledků nikdy nedosáhli,"

Co je úspěšného na tom, že od Kalouska převzal růst HDP na nadějných 4,5 % při inflaci 0,5 %....

......celou dobu navrhuje deficitní rozpočty, jako kdyby se tu kradlo jak v době Zeman - Klausova oposmluvního kupčení a předává zemi s růstem 2,5 % při iniflaci 2,5 %? 

Tohle může za úspěch vydávat opravdu jen idiot, nikdo další. 

Je dobré připomenout, že Babiš se dostal do Sněmovny na odpornou lež, že jen v DPH z pohonných hmot se v této zemi rozkradou ročně desitky miliard, protože jako správný idiot vůbec netušil, že se v celé ČR na DPH z pohonných hmot ročně může vybrat někde kolem 28 mdl. korun víc v této zemi se opravdu nedá spálit. Tedy dle jeho představy idiota, by se muselo rozkrást kompletně celé DPH pohonných hmot. 

Proč není rozpočet o ty desítky miliard lepší, když to všechno napravil? To je zase všechny rozkradl on? 

Co udělal, co by neudělal  jiný ministr financí? EET a kontrolní hlášení? O tom ale Schillerová nepřetržitě lže, jak úžasný je to systém, žádná data to ale nepotvrzují. 

Odpovědi

Evropan

#109691 Re: Možná přijde i "schillená" Schillerová :-)

2017-05-19 12:31:15

#109686: - Možná přijde i "schillená" Schillerová :-) 

On když se nepochválí sám, tak ho nepochválí nidko. Není mnoho co slavit. Ministerstvo financí během Burešovy vlády otravuje podnikatele ještě více než dříve. Nezjednodušili vůbec nic. A růst HDP - když by někdo, tak by to bylo spíš úspěchem Ministerstva průmyslu. Ale ono to jde spíše tak nějak samospádem. Když se daří Německu, daří se i nám, protože jsme na Němcích závislí. A s tím Bureš nic nenadělá.