MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#113032 Re: Takto vypadá dům kultivovaných bohatých lidí.....

2017-08-17 15:03

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#113036 Re: Re: Takto vypadá dům kultivovaných bohatých lidí.....

2017-08-17 15:27:45

#113032: - Re: Takto vypadá dům kultivovaných bohatých lidí..... 

 :-) ty jsi legrační. Podle čeho usuzuješ, že jsem socka? Že jsem schopen rozpoznat kultivovaný dům? 

Co vím naprosto bezpečně, že bych nechtěl zbohatnout jako Babiš, jeho způsob získávání pěněz považuji za odporný a spíše dokonce za zločinný. Např. korunové dluhopisy, které si sám vydal a sám také nakoupil jsou bez nejmenších pochybností zločin. 

Je zvláštní, že Babiš není schopen rozpoznat co je kulturní či i jen kultivované.  

Vyjadřuji tedy svůj názor, že onen sorry áko miliardár sice "každých deset dní nakupuje nebo prodává firmu" (to je panečku hovadina, ale tvrdil to, že prý 700 firem za dvacet let :-)), tak si logicky dle měho ty svoje všechny zlodějiny nemůže "pametovat" , ale vlastní kulturní kultivované bydlení si dosud nepořídil. 

Je to velmi zvláštní, všichni, kdož zbohatnou si jako první ze zdaněných peněz pořizují klidné, kulturní, bezpečné bydlení. 

Babiš je opravdu takový nějaký "iný sorry ák", dokonce se za dvacet let ani nebyl schopen naučit česky, což by si jeden řekl, že je to snad dement, když tu žije a žije s češkou. 

Co je jisté, že žádný miliardář na světě neplatí své firmě nájemné v domě, který vlastní jeho firma, je to pod důstojnost dokonce i obyčejného živnostníka a navíc by mu to rychle zatrhl finanční úřad. Tedy všichni až na "sorry áka" :-) i v tom je sorry áko celosvětový unikát :-). 

Podobně mne třeba zaráží, proč si "sorr ák" vzal dlouholetu mileku Babišovou v situaci, kdy manželství nezískává podíl v karuselu Agrofert? Jaké puzení měl "sorry ák" k manželství a jaké měla puzení ona k manželství, když už byla Babišová? Co se změnilo? Dědit po něm nebude.