MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan

#113026 Re: Re: Re: Vzkaz pro sociopata

2017-08-17 13:50

#113025: - Re: Re: Vzkaz pro sociopata 

Pražské kavárně je Bumbál ukradený, protože se zabarikádoval na hradě a bojí se sejít dolů "mezi své voliče", aby ho zase nezasypali syrovými vejci. Nikdo mu smrt nepřál. To ty jsi přál smrt panu Schwarzenbergovi. Takže kromě toho, že si sociopat, tak seš ještě dementní. No s takovou kombinací bych se šel zastřelit do rybníka. Ale ne, že bych ti přál smrt. Vždyť ty se stejně netrefíš a rybník si vybereš mělký.


Nepřihlášený uživatel

#113027 Re: Re: Re: Vzkaz pro sociopata

2017-08-17 14:05

#113025: - Re: Re: Vzkaz pro sociopata 

 Každý slušný člověk přeje Milošovi Zemanovi (prezidentem jej není možné nazývat, neboť moc získal díky masivnímu lhaní a porušování volebního zákona jak správně popisuje rozsudek NSS značka vol 59/2013) především získání duševního zdraví (to jistě provází to fyzické), neboť jedině tak by mohl nazřít, že je jeho současné myšlení a jednání zvrácené a že je obklopen bandou zločinců.

To, že se svým vlastním způsobem sebedestrukce Zeman sám zabíjí, je naprosto evidentní.

Jestli je příčinou to, že vyrostl v deviantním prostředí s deviantní matkou, která jej mlátila tak, že to dnes považuje za cosi prospěšného nebo je příčinou jeho alkoholismus či obecná lidská ubohost, je již na zvážení každého z nás, kde důvody jeho sebedestrukce a tím bohužel destrukce veřejného prostoru, bude shledávat. 

Já se domnívám, že je to kombinace jeho deviantního prostředí v kterém vyrůstal a toho, že se s tím v dospělosti nedokázal vypořádat.

Se Zemanem je to podobně špatné jak s Hitlerem či Stalinem nebo Gottwaldem, pokud se zločinec dostane k moci, veřejný prostor je jeho zločinností destruován, což je velmi dobře viditelné např. na Ovčáčkovi, Forejtovi, Mynářovi, Velebovi, Konvičkovi, Okamurovi atd. či na Petru Žantovském a samozejmě i těch jeho příznivcích, kteří jsou schopni označovat jeho lži za pravdu - byť je to naštěstí pouze 15 % starších patnácti let a číslo kolísá i k 12 %. Naproti tomu je velmi optimistické, že setrvale roste počet těch, kteří Zemana jednoznačně identifikují jako lháře a nedůvěřují mu. 


Nepřihlášený uživatel

#113028 Re: Re: Jaktože Kalousek ještě nesedí???

2017-08-17 14:07

#113015: - Re: Jaktože Kalousek ještě nesedí??? 

 

 Přesně z tohoto pamfletu nedokázal Babiš potvrdiť ani pověstné "ň" přestože má přístup ke všem daňovým příznáním Kalouska, kde všemu co podepsal na ministerstvech, co řekl ve Sněmovně.... Nelze Kalouska nachytat u nějakého lhaní o věcech o kterých mluví.

Babiš si odporuje v každém projevu ve Sněmovně - např. prohlási, "že dal dětem do podnikání 100 mil." nic takového se reálně nestalo, Imoba ručila za 100 úvěr jeho dětí a to přesto, že vykazovala stovky milionů ztrátu. 

Tedy to vypadá, že Kalousek prostě nelže a Babiš se bohužel (spíše naštěstí) ze lží usvědčuje den co den. 

Čtyři roky se Babiš snaží potvrdit alespoň něco a nepotvrdil vůbec nic, tím z Kalouska udělal neotřesitelnou morální autoritu a je to tak správně. 

Tedy jednoznačně sdělil, že to co je v pamfletu napsáno je lež, nelze z toho prokázat vůbec nic a tudíž je to snůška blábolů a lží. Proto také dnes tzv. "protikorupční fond" je také velmi nedůvěryhodný a vlastně také už nic nedělá, nejspíše i proto, že jej Babiš přestal platit. 


Nepřihlášený uživatel

#113029 Re: Co Andrej Bureš Babiš reálně opět na sebe nažvanil.....

2017-08-17 14:08

#113002: - Co Andrej Bureš Babiš reálně opět na sebe nažvanil..... 

 

 Je velmi zvláštní, že Pilný v pozici ministra financí a taktéž z pozice člena ANO StB dosud nevyzval Janečka (ředitele finanční správy), aby provedl kontrolu v hospodaření "ptačího hnízdečka" a ověřil např. jestli Andrej skutečně platí tržní nájemné v hnízdečku ze zdaněných, jak tvrdil :-).  

Jak podivně to vypadá v kontextu s kauzou na školství, kde ministryně okamžitě nařídila nejen veškeré kontroly, ale také okamžitě pozastavila toky dotací do doby, než bude věc vyšetřena policií. Pilný je v Babišově StBáckém "podnikání" dnes až po uši a smrdí mu to určitě již pekelně. Pilný v pozicí poslance má samozřejmě přístup k dokumentu, který žádá vydávní Babiše a Faltýnka k trestnímu postihu i to je potřeba připomenout. 

Pilný se vystavuje trestnímu postihu, neboť kryje velmi pravděpodobnu závažnou trestnou činnost. Dosud dokonce nevyzval ani k vrácení dotace.  Pilný zjevně vůbec netuší, jaké jsou jeho povinnosti v pozici vrcholného správce EU dotací v ČR.

Je také zvláštní, že jeho předchůdce hovoří o tom, že takové dotace byly vyplaceny i jiným (asi tedy podobným) anonymním vlastníkům, kteří byli zároveň také vlastníky velkých firem a pobrali dotaci neoprávněně a Pilný dosud nezahájil ani s jediným z nich žádné šetření o vrácení dotace.

Pilný si na důchod zadělal jeho ambicí být ministrem financí opravdu ošklivě na velmi nepěkný trestní postih. 


Nepřihlášený uživatel

#113030 Takto vypadá dům kultivovaných bohatých lidí.....

2017-08-17 14:43

Rodinné sídlo se utápí v borovém lese. Snový domov je dokonalým úkrytem

....Babiš se tváří jako "miliardár" a pronajímá si bydlení vedle hospody v ptačím hnízdečku od "jako jeho vlastní" firmy. 

Není to ubohé? Podivné? 

 


Nepřihlášený uživatel

#113031

2017-08-17 15:02

Pan Babiš se s fízláckou a justiční mafií ještě do voleb vypořádá a bude dobrý premiér.


Nepřihlášený uživatel

#113032 Re: Takto vypadá dům kultivovaných bohatých lidí.....

2017-08-17 15:03


Nepřihlášený uživatel

#113033 Re: Re: Re: Re: Sraz pražské kavárny

2017-08-17 15:05

#113011: - Re: Re: Re:  

 Tohle musíš být ty.


Nepřihlášený uživatel

#113034

2017-08-17 15:07

Za zlatých komunistů tolik buzerantů a dalších úchylů nebývalo.


Nepřihlášený uživatel

#113035 Re:

2017-08-17 15:21

#113034: -  

 Členství v komunistické straně je přece samo o sobě uchylné, neboť tato strana stejně jako strany nacistické přímo generuje zločinnost, vraždy, války na státní úrovni či dokonce "internacionální", což je oblíbený výraz právě komunistů.  Toto je navíc součástí našeho právního řádu, komunistický režim byl shledán zločinným, stejně režim nacistický či obecně režimy politických sekt. 

Tedy z tohoto pohledu tu bylo "za zlatých komunistů" 1,2 mil. deviantů a to jen v ČR. 

To je nutné si jednoznačně přiznat a nerelativizovat komunistickou totalitu, od té nacistické se liší pouze tím, že trvala neskonale déle. 

Těžko říci, jestli si StBáci nechávali posílat na Hrad hošany, jako to dělal Forejt :-), tehdy nebyl žádný novinář, který by takovou i klidně pravdivou (ověřenou) informaci mohl zveřejnit, nebylo kde jí zveřejnit, komunisté ovládali co bude či nebude zveřejněno, i proto je komunistický režim deviantní.  


Nepřihlášený uživatel

#113036 Re: Re: Takto vypadá dům kultivovaných bohatých lidí.....

2017-08-17 15:27

#113032: - Re: Takto vypadá dům kultivovaných bohatých lidí..... 

 :-) ty jsi legrační. Podle čeho usuzuješ, že jsem socka? Že jsem schopen rozpoznat kultivovaný dům? 

Co vím naprosto bezpečně, že bych nechtěl zbohatnout jako Babiš, jeho způsob získávání pěněz považuji za odporný a spíše dokonce za zločinný. Např. korunové dluhopisy, které si sám vydal a sám také nakoupil jsou bez nejmenších pochybností zločin. 

Je zvláštní, že Babiš není schopen rozpoznat co je kulturní či i jen kultivované.  

Vyjadřuji tedy svůj názor, že onen sorry áko miliardár sice "každých deset dní nakupuje nebo prodává firmu" (to je panečku hovadina, ale tvrdil to, že prý 700 firem za dvacet let :-)), tak si logicky dle měho ty svoje všechny zlodějiny nemůže "pametovat" , ale vlastní kulturní kultivované bydlení si dosud nepořídil. 

Je to velmi zvláštní, všichni, kdož zbohatnou si jako první ze zdaněných peněz pořizují klidné, kulturní, bezpečné bydlení. 

Babiš je opravdu takový nějaký "iný sorry ák", dokonce se za dvacet let ani nebyl schopen naučit česky, což by si jeden řekl, že je to snad dement, když tu žije a žije s češkou. 

Co je jisté, že žádný miliardář na světě neplatí své firmě nájemné v domě, který vlastní jeho firma, je to pod důstojnost dokonce i obyčejného živnostníka a navíc by mu to rychle zatrhl finanční úřad. Tedy všichni až na "sorry áka" :-) i v tom je sorry áko celosvětový unikát :-). 

Podobně mne třeba zaráží, proč si "sorr ák" vzal dlouholetu mileku Babišovou v situaci, kdy manželství nezískává podíl v karuselu Agrofert? Jaké puzení měl "sorry ák" k manželství a jaké měla puzení ona k manželství, když už byla Babišová? Co se změnilo? Dědit po něm nebude. 


Nepřihlášený uživatel

#113037 Re:

2017-08-17 15:30

#113031: -  

 Ty žiješ ve víře ve zlaté tele, tedy "svatého" Babiše? Ty jsi Ovčáček nebo Zeman? :-)

Pokud by se mu to podařilo, jisto jistě příjde doba, kdy se vypořádá s tebou. 


Nepřihlášený uživatel

#113038 Je zvláštní, že se požadavku na vydání Babiše k trestnímu stíhání nevyslovili ......

2017-08-17 15:59

Čachry s akciemi Čapího hnízda: Babišovi blízcí měli zametat stopy vedoucí k Agrofertu

Blízcí šéfa hnutí ANO Andreje Babiše podle policie údajně provedli v kauze Čapí hnízdo zastírací manévr, který měl zamotat vlastnickou strukturu firmy, a tak zamést stopy vedoucí k Babišovu koncernu Agrofert. Ve středu to uvedl server iRozhlas s odvoláním na text žádosti o vydání Babiše ke stíhání, který detektivové poslali do Sněmovny. Babiš sám prý žádost zatím neobdržel.

....kultivovanější lidé z ANO StB  - Válková, Stropnický, nebo např. Zlatuška, byť to je opravdu šílený idot, což je dokázat steno záznamy ve Sněmovně, ale přeci jen, byl to rektor, byť někteří po jeho vystoupeních ve Sněmovně říkali, jestli ty své tituly neměly raději vrátit. Nevyjádřil se dokonce ani "hlava" Pilný, Brabec. 

Ohne sranda být teď v ANO StB - teď teprve přijdou normalizační prověrky až Zeman makroamnestuje Babiše :-). 


Nepřihlášený uživatel

#113039 Re: Re:

2017-08-17 16:04

#113035: - Re:  

   Myslím že jseš mimo. Dnes se z mladistvých vyrábějí pederasti nejrůznějšími formami sorosovské LGBT propagandy. Dělá se to často i podprahově.

 

 

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#113040 Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro sociopata

2017-08-17 16:09

#113026: Evropan - Re: Re: Re: Vzkaz pro sociopata 

 Prezident pořádá soustavné setkávání z občany. Co to tu tedy žvaníš?

 

 


Nepřihlášený uživatel

#113041 Re: Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro sociopata

2017-08-17 16:13

#113040: - Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro sociopata 

 Reprezentativní vzorek 30 místních a 100 přivezených Mynářem je setkání s občany? Nenech se vysmát :-)

Je také legrační, že se "ona setkání" uskutečňují vždy ve všední den dopoledne :-), to také o mnohém vypovídá :-). 


Nepřihlášený uživatel

#113042 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro sociopata

2017-08-17 16:16


Nepřihlášený uživatel

#113043 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro sociopata

2017-08-17 16:21

#113042: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro sociopata 

 Vidíš onen poměr 100 místních a 30 přivezených nebo jak, možné je všechno :-)? 

Ochčáček tvrdil, jak nám bude "setkání s občany" dokumentovat v Ochcáček TV a výdledek je nula :-) 

Ona setkání jsou pořád o tomtéž o idiocii Miloše Zemana, pořád o tom samém, jak to pěkně starosta zorganizoval, jak je rád, že se s občany setkává a jak jim rozumí, prostě stále stejné plky, není divu, že dokumentování takových hovadin přestalo rychle bavit i Ochcáčka. 


Nepřihlášený uživatel

#113044 Re: Re: Re:

2017-08-17 16:28

#113039: - Re: Re:  

 Čím chceš tvoje tvrzení dokázat? Článkem nějakým nesmyslem na zvedavci či v parlamentních listech? Takovým nesmyslům věříš? Ty si myslíš, že některý tvůj spoluobčan má zájem na tom, aby tvé děti manupuloval k nějaké deviaci? Proč by to dělal? K čemu by mu to bylo?  Připadá ti snad něco špatného na tom, že se nerodíme s nenávistí k lidem obecně? 

Představa, že je člověk s jinou sexuální orientací nutně  sexuálně nebezpečný je špatná, neboť ve většinové populaci bude nejsíše procentuálně stejně sexuálně nebezpečných jedinců jako v menšinové sexuální populaci.

Netvařme se, že my z většinové populace myslíme jenom na to jak se pohlavně stýkat, drtivou většinu času myslíme na úplně jiné věci.

 U menšinové populace je to stejné, řekl bych. Proč by to mělo být jinak? Tvoří skvělé věci podobně jako většinová populace, proč bych je měl podezřívat, že myslí jen na to, kde někoho seženou do postele. 

Přítel Zemana Jindříšek Forejt není typickým představiteleme homosexuální komunity, není jím jistě ani Ovčáček. 


Nepřihlášený uživatel

#113045 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro sociopata

2017-08-17 16:31

#113043: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro sociopata 

 Zřejmě neumíš počítat, idiote. Jestli je tam někdo dovezený, tak ten jeden idiot s vlajkou Tibetu. :-)

 

https://www.youtube.com/watch?v=CbWsqPQ-qR8


Nepřihlášený uživatel

#113046 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro sociopata

2017-08-17 16:34

#113045: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro sociopata 

 A kolik jich tedy z osmi tisícového města, kam nikdy žádný takový exot nepřijel přišlo na náměstí? A kolik jich tam přivezl Mynář z okolních vesnic na výlet? 

Děti dostaly ředitelské volno, aby se mohly jít podívat na živého ruského trotla Miloše Zemana :-). 

Inteligence těm lidem na náměstí přímo kouká z očí :-), moc jim to sluší :-). Vidíš mezi těmi lidmi někoho pěkného, hezky kultivovaně oblečného, s pěkným držením těla, které by vyjadřovalo jeho seběvědomí. Vídíš tam někoho, kdo skutečně posláchá co ruský trotl žvaní? 

Strejda v černém klobouku a sportovní bundě je bohužel typickou ukázkou voliče Miloše Zemana :-), co je na tom člověku divného, že je oblečený jak idiot z cvokárny? 

Co je na tom shromáždění divného, že je tam hromada dětí a zbytek doslova "nasr....." ksichty lidí bez perspektivy?

Mimochodem je to tak deseti zástup a v řadě je maximálně 50 lidí, tedy řečník měl naprosto pravdu, bylo vás tam tak 500. 

Mimochodem, ten roh, náměstí, kde ti lidé stojí má něco kolem 450 metrů čverečních, tedy více jak 500 lidí tam opravdu být ani nemohlo. :-). 

Mysím, že toho tleskajícího strejdu s tím černým klouboukem bys možná našel na všech Zemanovýh "setkáních", je to takový prototyp jeho demonstranta :-). 


Nepřihlášený uživatel

#113047 Sorry ák je velký frajer :-), Andrej již o sobě mluví v plurálu majestátu :-)......

2017-08-17 17:25

Dnes můj právní zástupce požádal paní (Miroslavu) Němcovou, aby nám dala ten papír od policie k dispozici, když už ho média citují a my ho nemáme. Já vlastně nevím, k čemu se mám vyjadřovat," řekl Babiš v Novém Městě na Moravě. 

 

Babiš chce od sněmovny žádost o svém vydání k trestnímu stíhání. Tvrdí, že je vylhaná

  • Andrej Babiš požádal mandátní a imunitní výbor sněmovny, aby mu poskytl policejní dokumenty s žádostí o jeho vydání k trestnímu stíhání.
  • Babiš označil policejní žádost už dřív za snahu politického systému zlikvidovat ho a ovlivnit říjnové parlamentní volby.
  • Policie chce Babiše a dalšího poslance ANO Jaroslava Faltýnka obvinit kvůli padesátimilionové dotaci na stavbu farmy Čapí hnízdo.

 


Nepřihlášený uživatel

#113048 Sorry ák totiž opravdu žádné odpovědi nemá, jen blábolí, to je realita......

2017-08-17 17:35

Babiš potkal v Novém Městě na Moravě i odpůrce, debatu raději rychle ukončil

Čtvrteční odpolední autogramiáda předsedy ANO Andreje Babiše na náměstí v Novém Městě na Moravě proběhla v relativním klidu. Společenství povětšinou Babišových příznivců rozladily pouze dvě situace, v nichž se ukázalo, že jejich sympatie nesdílí celá společnost.

....a jak vidno jeho příznivci jsou stejně agresivní jako ta Zemanova banda, tedy se nejspíše jedná o stejné typy. 

Tedy je naprosto logické že ANO StB nevolím a StB říkám NE. 

Multikulturní obohacení

#113049

2017-08-17 17:36

Dnes muslimští imigráčci v Barceloně opět obohacovali.

 

https://twitter.com/el_pais/status/898232262592004096/photo/1


Nepřihlášený uživatel

#113050 Re:

2017-08-17 17:44

#113049: Multikulturní obohacení -  

 A opět to nejspíše nebude pravda, bude se jednat o lidi, kteří již ve Španělsku vyrostli, dobře se orientují v západní splečnosti a jsou psychicky narušenými jedinci, podobně jako ty jsi psychicky narušeným jedincem. 

Příčina není v tom, že různí lidé žijí v různých částech světa, to je naprosto přirozený jev, ale velmi se obávám v tom, že KGB a GRU školily masivně teroristy na konci osmdesátých let pod krytím, že jsou studenti a to na území našeho státu. Těmto vyškoleným zločincům v získávání moci terorismem je dnes kolem padesáti a dvacet let čekali, aby mohli své "znalosti" a organizační schopnosti uplatnit, tak se dnes KGBákovi Putinovi předvádí a chtějí se mu zavděčit.  

Bohužel se obávám, že v porevoluční euforii jsme (zapadní demokraté) sice rusáky vykopali formálně ze země, ale pak jsme ztratili plně ze zřetele, co se vlastně v Rusku děje a najednou je v Kremlu KGBák, který vyškolené aktivizoval, neboť ti se již nemohli dočkat moci. Vznikl IS a důsledky zločinnosti Rusáků dnes řeší celý svět. 

Komunisté mnohokrát prokázali, že terorismus používají jako nástroj pro destabilizaci společností, je to součást jejich "třídního boje". Západní Evropa trpěla komunistickým terorismem celou totalitu. Carlos měl syrský diplomatický pas a krytí ve všech komunistických zemích.

 To je realita. To je příčina či počátek součaného stavu. 

Nebo snad rusáci školily teroristy z jiného důvodu? Z jakého?