MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#113039 Re: Re:

2017-08-17 16:04

#113035: - Re:  

   Myslím že jseš mimo. Dnes se z mladistvých vyrábějí pederasti nejrůznějšími formami sorosovské LGBT propagandy. Dělá se to často i podprahově.

 

 

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#113044 Re: Re: Re:

2017-08-17 16:28:54

#113039: - Re: Re:  

 Čím chceš tvoje tvrzení dokázat? Článkem nějakým nesmyslem na zvedavci či v parlamentních listech? Takovým nesmyslům věříš? Ty si myslíš, že některý tvůj spoluobčan má zájem na tom, aby tvé děti manupuloval k nějaké deviaci? Proč by to dělal? K čemu by mu to bylo?  Připadá ti snad něco špatného na tom, že se nerodíme s nenávistí k lidem obecně? 

Představa, že je člověk s jinou sexuální orientací nutně  sexuálně nebezpečný je špatná, neboť ve většinové populaci bude nejsíše procentuálně stejně sexuálně nebezpečných jedinců jako v menšinové sexuální populaci.

Netvařme se, že my z většinové populace myslíme jenom na to jak se pohlavně stýkat, drtivou většinu času myslíme na úplně jiné věci.

 U menšinové populace je to stejné, řekl bych. Proč by to mělo být jinak? Tvoří skvělé věci podobně jako většinová populace, proč bych je měl podezřívat, že myslí jen na to, kde někoho seženou do postele. 

Přítel Zemana Jindříšek Forejt není typickým představiteleme homosexuální komunity, není jím jistě ani Ovčáček.