MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#113046 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro sociopata

2017-08-17 16:34

#113045: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro sociopata 

 A kolik jich tedy z osmi tisícového města, kam nikdy žádný takový exot nepřijel přišlo na náměstí? A kolik jich tam přivezl Mynář z okolních vesnic na výlet? 

Děti dostaly ředitelské volno, aby se mohly jít podívat na živého ruského trotla Miloše Zemana :-). 

Inteligence těm lidem na náměstí přímo kouká z očí :-), moc jim to sluší :-). Vidíš mezi těmi lidmi někoho pěkného, hezky kultivovaně oblečného, s pěkným držením těla, které by vyjadřovalo jeho seběvědomí. Vídíš tam někoho, kdo skutečně posláchá co ruský trotl žvaní? 

Strejda v černém klobouku a sportovní bundě je bohužel typickou ukázkou voliče Miloše Zemana :-), co je na tom člověku divného, že je oblečený jak idiot z cvokárny? 

Co je na tom shromáždění divného, že je tam hromada dětí a zbytek doslova "nasr....." ksichty lidí bez perspektivy?

Mimochodem je to tak deseti zástup a v řadě je maximálně 50 lidí, tedy řečník měl naprosto pravdu, bylo vás tam tak 500. 

Mimochodem, ten roh, náměstí, kde ti lidé stojí má něco kolem 450 metrů čverečních, tedy více jak 500 lidí tam opravdu být ani nemohlo. :-). 

Mysím, že toho tleskajícího strejdu s tím černým klouboukem bys možná našel na všech Zemanovýh "setkáních", je to takový prototyp jeho demonstranta :-). 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#113053 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro sociopata

2017-08-17 17:55:29

#113046: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro sociopata 

 Zato Ty budeš, Ty jelito, zjevně nějaký pederastický módně vymazlený hošan. Zřejmě Bangův na hýždích potetovaný brácha. Máš tam vytetovaný srdíčka?