MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#113078 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-17 20:14

#113075: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 No ale na rabování a vraždění, jehož se dopouštěli evropští křižáci, na takovou míru svinstev neměla armáda Jana Žišky dost členů, aby stihla spáchat tolik svinstva, kolik ho dokázaly po světě nadělat katolické vražedné gerily. Skvělé je, že dnešní afričtí islamisté jsou právě asi na takovém stupni vědomí, na němž byli tehdejší katolíci, či husité. A právě lidi s tímto stupněm vědomí dnes importujeme z Afriky do Evropy. No není to skvělé?

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#113080 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-17 20:21:30

#113078: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Představa o tom, jaký způsob myšlení mají lidé prchající před násilím, které bohužel skutečně organují Ruskem vyškolení lidé (minimálně je to velmi pravděpodobné, neboť i na našem území KGB a GRU školila teroristy jak z Afrfiky tak arabského světa) nemusí být vůbec reálná. Teroristické činy nepáchají uprchlíci a to přesto, že si mnohdy prošli jistě velkými útrapami a mohou být skutečně zvyklí na násilí. 

Nejhorším důsledkem války je vždy morální devastace, zvyk na zabíjení to v poválečném období devastuje společnost.  

Tedy srovnávat křižádké výpravy s dnešním terorismem či dokonce vytvářet spojitost mezi tehdejší znalostí, co je či není správné a dnešní znalostí, kdy Všeobecná deklarace lidských práv je skutečně dokument velmi známý kdekoliv po světe je věc manipulativní. 

Nic to nemění na tom, že sektářství křižácké bylo stejně hloupé jako jakékoliv jiné sektářství a nemělo nic společného s vírou v dobro. 

Co se týče Žižky, ovládál poměrně velké území, vyvraždil celou jednu sektu na kterou se nejprve napojil a tedy co se týče srovnání jeho působení - je srovnatelný s dnešním IS bez nejmenších pochybností.