MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114450 Re: Re: Re: Re: Náhoda? Nemyslím si.

2017-09-04 18:42

#114440: - Re: Re: Re: Náhoda? Nemyslím si. 

Já žádného nemám. Ale toho tvého rád navštívím, jak jsi doporučoval a o tobě mu poreferuju. Evidentně potřebuješ silnější medikaci.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#114483 Re: Re: Re: Re: Re: Náhoda? Nemyslím si.

2017-09-05 06:00:11

#114450: - Re: Re: Re: Re: Náhoda? Nemyslím si. 

 

Máš zvláštní představy o ekomickém vztahu USA a Číny, asi moc posloucháš české komunisty, kteří s oblibou v parlamentu vykřikují, že Čína drží 24 % dluhu USA, což je samozřejmě naprostý blábol, neboť se nejedná o 24 % dluhu vlády USA ale o 24 % zaraničního dluhu vlády či USA, což je pouze 28 % z celkového dluhu. 

Tento dluh vzniká jako nutnost tvořit trh s dolarem, to je jedna nutnost a druhou jsou socialně-ekonomické vazby, kdy nominální hodnotu těchto 24 % ze zaraniční dluhu drží také USA v čínském juanu, tedy státy si navzájem udržují vazbu, aby neměly "chutě" ovlivňovat kurz dolaru vůči čínskému juanu a obráceně. Podobně je to s Japonskem to ale ovšem drží 20 % zahraního dluhu USA. 

Tedy žádné znárodnění by se ani nekonalo, neboť všechny zahraniční továrny v číně jsou vždy spoluvlastněny státem a mnohdy má čínský stát většinu jestli to dokonce neplatí absolutně. Podmínky takového podnikání jsou pod nepřetržitou státní kontrolou jak dokládají např. rozhovory s manažery Škody Auto z Číny. 

Tedy jak vidno, není všechno tak rudé, jak vypráví idiot a rusko čínský trotl Miloš Zeman a jak manipulativně vykládají skutečně v drtivé většině debilní komunističtí poslanci. 

Věci mají svojí podstatu a smysl a to je dobré znát, pak najednou svět nevypadá tak spiklenecky, složitě a nepřátelsky. Takové vidění světa ovšem komunistům včetně Zemana samozřejmě nevyhovuje.