MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#114426 Re: Re: Re: Re:

2017-09-04 16:59

#114415: - Re: Re: Re:  

 Tam už jsi ty, banderovče!


Nepřihlášený uživatel

#114427 Re: Těžko mohou post bolševické země Visegrádu představovat

2017-09-04 17:00

#114417: -  

 ....výspu hodnot tradiční Evropy, mimo jiné proto, že tyto hodnoty a vývoj s Evropou více jak 40 let nesdíleli a bohužel i proto, že si Rusko stále udrželo velký demagogický vliv v těchto zemích, viz. "zvolení" ruského trotla Miloše Zemana, opravdu šílená ruská propaganda v češtině a ještě šílenější ruská ambasáda v ČR s nespočítatelným množstvím ruských agentů. 

Tolik jen krátce k tvému blábolu. 

Tedy jestli něco příští vláda musí řešit je omezení vlivu Ruska a jeho odporné propagandy nenávisti, spikleneckých teorií a blábolů v ČR a skutečně masivní redukci ruské ambasády na počty, které budou schopny naše bezpečnostní složky monitorovat. 


Nepřihlášený uživatel

#114428 Re: To není jako ti terorističtí sráči z USA, kteří s teroristy ze Saudské Arábie paktují...

2017-09-04 17:06

#114422: - To není jako ti terorističtí sráči z USA, kteří s teroristy ze Saudské Arábie paktují... 

 Ale to je přece blábol pro mužiky ze zemljanek, nikoliv jako propagandistický text, který bys měl šířit v EU, tady jsou takové bláboly logicky jen pro smích.

Mimo jiné proto, že Rusové již nejspíše nemají většinu v jejich 150 mil. "ruské federaci" neboť masivně vymírají a masivně emigrují, tedy v Ruské federaci má nejspíše již dnes většinu muslimská "menšina", neb Rusko je předevší v Asii nikoliv v Evropě a Rusové jsou jen jedním z národů Ruské federace, což ale vlastně žádné federace není, neboť ruská ústava neumožňuje vystoupení z ruské "federace". 


Nepřihlášený uživatel

#114429 Babiš s Faltýnkem jsou už jen trapní.....

2017-09-04 17:16

 

 

Koaliční rada bude, premiér však nikoho nepozval

Na jednání koalice, které je naplánováno na pondělní večer, nedorazí šéf hnutí ANO Andrej Babiš ani první místopředseda a šéf poslaneckého klubu ANO Jaroslav Faltýnek. Pozvánku prý nedostali. Absentovat budou i někteří představitelé ČSSD a KDU-ČSL. Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) prý nikoho sice nezval, ale politici přijet mohli.


Nepřihlášený uživatel

#114430 Myloš připravuje aktuálně záminku, proč bude andreje makroamnestovat...

2017-09-04 17:18

 

 

 

 S Babišem i Zemanem je to velmi vážné, je velmi pravděpodobné, že páchají zločiny proti státu. 

 Až voličům Babiše dojde koho volili a až si to konečně přiznají členové ANO a především ti kulturnější a mravnější Válková, Stropnický, možná Brabec, možná byť hloupá ale přeci jen asi nikoliv zlodějka Šlechtová, bude situace velmi zajímavá pro pozorovatele a velmi velmi dramatická v ANO. 

Řekl bych, že se během několik týdnů budou dít velmi zajímavé věci. 

Mimochodem dnes je velmi dobře, že poslanci na celou věc Babiš - ANO zareagovali a dnes je již minimálně velmi ztížena možnost koupit si politickou stranu, hnutí či něco takového "postavit" jen proto, že mám dostatek finančních zdrojů, viz. Dědkování ve STAN a jeho "manie" darovat hnutí desítku milionů či dokonce desítky milinů korun a super rychlá reakce dohledového úřadu, že to možné není.  Pojistka zafungovala a věci se vrátily velmi rychle do normálního stavu. 

Je dobré také říci, že trestní sazba pro trestné činy, pro které chtějí policie a státní zastupitelství Babiše s Faltýnkem vydat nedovoluje nepodmíněnou trestní sazbu. To, že Babiš s Faltýnkem ovlivňují svědky je více než zřejmé a plyne to z každého jejich veřejného vystoupení k celé kauze. 

------------------------------

Že by toto právnící Babiše netušili a proto veřejně lže o dané věci a jeho podávání vysvětlování na policii? To se nejeví jako pravděpodobné, spíše lže jako vždy účelově - tedy ÚČELOVKA :-)

Tady zatím neběží žádná fáze trestního stíhání. Tato fáze se označuje jako prověřování skutečnosti nasvědčující tomu, že byl spáchán trestný čin, a v této fázi osoby tzv. podávají vysvětlení.

Trestní řád nijak nerozlišuje mezi osobami podávajícími vysvětlení. Pouze říká, že mají právo odepřít výpověď nebo je tam povinnost mlčenlivosti.

Ale i v další fázi, tedy vyšetřování, se může běžně stát, že na výslech přicházíte jako svědek a odcházíte jako obviněný. Změna náhledu se odehrává běžně a má důvod. Procesní role nejsou jednou provždy dány.

--------------------------------

Pelikán, Babiš i Faltýnek a dokonce celá řada členů z ANO, kteří se veřejně vyjádřili, že je to ÚČELOVKA budou nejspíše v budoucnu muset prokazovat, že policie záměrně zdržovala celý proces tak, aby se k úkonu, kdy může žádat o vydání dostala zrovna před volbami :-). Nebude to snadné řekl bych, pokud se státní zástupce již nyní vyjádřil, že policie nic nezdržovala, ale soukromé subjekty při vyšetřování nespolupracovaly či nespolupracovaly dostatečně rychle.

pro přehlednost upravuji formátováním

"Nesouhlasím, a mám k tomu tyto důvody:

-Orgány činné v trestním řízení, včetně policejního orgánu, jsou povinny postupovat z úřední povinnosti, takzvaně ex officio.

-To znamená, že jakmile mají splněné podmínky pro nějaký procesní úkon, kterým je i zahájení trestního stíhání, musí podle litery zákona i trestního řádu konat.

-Nemůžou zůstat laxní a čekat, až se něco vyvine."

-----------------------------------

Toto je také velmi vážné. 

To, že si to pak policejní orgán vyhodnotil a řekl, že třeba novější úprava dotačního podvodu je pro obviněného výhodnější s ohledem na výši trestních sazeb (za podvod je to až 12 let, za dotační podvod až 10 let – pozn. red.), tak je to možné.

Můžou ho stíhat za něco, co nebylo možné, ale jenom proto, že je to pro něj výhodnější.


Nepřihlášený uživatel

#114431 To je jednoznačné, komunistické symboly jsou symboly stejně odporné jako symboly nacistické......

2017-09-04 17:21

 

 

Lorenz: Na hrobech německých vojáků taky nejsou hákové kříže, zákon zakazuje propagaci komunismu

dnes | Srp a kladivo jsou symboly vražedné ideologie, už jsem jich odstranil mnoho, kolik komunistických pomníků jsem poničil nepočítám, říká Ľuboš Lorenz, který strávil čtyři dny ve slovenské vazbě za to, že z pomníku sovětským vojákům padlým při osvobozování země během druhé světové války na košickém náměstí Osvoboditelů odstranil osm komunistických symbolů srpu a kladiva. Dodává, že na hrobech německých vojáků se také často objevovaly hákové kříže a symboly SS a dnes už tam také nejsou. Symboly srpu a kladiva podle něho navíc byly nalepeny v rozporu s památkovým zákonem.


Nepřihlášený uživatel

#114432 Zeman s ukradenými miliardami MUS skutečně zlodějům tedy i sobě slíbil.....

2017-09-04 17:23

 

 

Zeman přijal miliardáře Tykače. Řešili energetiku a těžební limity

Prezident Miloš Zeman v pondělí na Pražském hradě přijal finančníka a majoritního vlastníka těžební skupiny Czech Coal Pavla Tykače. Informoval o tom mluvčí Hradu Jiří Ovčáček. Schůzka se konala na žádost Tykače.

.....nekonečné prolamování těžebních limitů. To je realita. 

Kdyby snad někdo pochyboval, že Zeman kradl MUS rok po sestavení jeho vlády. 


VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#114433 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-04 17:27

#114418: - Re: Re: Re: Re:  

 

To, že přijdou dva milníky, náhlé zhoršení zdravoního stavu a makroamnestie Babiše :-), podle toho se pozná, že jde Zeman do karusele. 

Pokud by tyto milníky nepřišly i to se může stát, pak budoucnost ruského trotla Miloše Zemana zatím číst nedokážu, ale vzhledem k tomu, že je schopen jakékoliv prasárny, jak už mnohokrát prokázal, tak bych řekl, že čtu jeho kroky a kroky jeho zlodějské bandy velmi přesně. 


Nepřihlášený uživatel

#114434 Brabec z ANO StB je opravdu legrační.....

2017-09-04 17:29

 

 

Neoficiální schůzka navíc podle Brabce neznamená, že se není o čem bavit. „Nemůže to mít oficiální statut, ale daleko podstatnější je, abychom si řekli, jaké jsou možnosti státního rozpočtu a deficitu státního rozpočtu. Je zřejmé, že pokud mají být uspokojeny všechny nároky, které jsou vznášeny především ze strany odborů, tak je to mimo možnosti schváleného padesátimiliardového deficitu,” řekl ČTK.

.....Andrej o víkendu sdělil, že vybral na daních o 650 mld. více, než "by asi měl". "Moudře" nedefinoval, proti čemu to mělo být, jestli proti letům propadu HDP nebo proti roku 2013 ...... 

Navíc to vypadá, jako jedna z idiocií Andreje Babiše a oněch 650 mld. je spíše navýšení HDP za poslední tři roky, neboť HDP je cca 5 000 mld. a růst je např. 3 % průměrný.  z HDP vláda si vláda vybere na daních cca 23 % tedy 1 200 mld. ročně, tedy kdyby Andrej vybral za tři roky o 650 mld. více, tak se tu nikdo už nemůže bavit o deficitních rozpočtech. To snad pochopí i idiot, ale Andrejovi to zjevně zase uniká :-)

 

Nepřihlášený uživatel

#114435 Náhoda? Nemyslím si.

2017-09-04 17:32

Navrhuji smazat logo LIDL, neboť všechna jeho čtyři písmena jsou obsažena ve jménu ADOLF HITLER.


Nepřihlášený uživatel

#114436 Re: Náhoda? Nemyslím si.

2017-09-04 17:39

#114435: - Náhoda? Nemyslím si. 

 Že ty budeš volič nacionálního komunisty Miloše Zemana :-)? 


Nepřihlášený uživatel

#114437 Re: Náhoda? Nemyslím si.

2017-09-04 17:40

#114435: - Náhoda? Nemyslím si. 

 a tobě navrhuji brzkou návštěvu svého psychiatra


Nepřihlášený uživatel

#114438 Re: Re: Náhoda? Nemyslím si.

2017-09-04 17:42

#114437: - Re: Náhoda? Nemyslím si. 

 Tvého psychiatra neznám.


Nepřihlášený uživatel

#114439

2017-09-04 17:44

Schwarzenberg: „Pole pro potraviny. Ne pro naftu do nádrže“

říká ten, který svým hlasováním pomohl instalovat na pole fotopanely a odsoudil nás k placení 40 miliardového výpalného každý rok...

On si snad myslí, že lidé nemají paměť:

http://psp.cz/sqw/hlasy.sqw?G=38530


Nepřihlášený uživatel

#114440 Re: Re: Re: Náhoda? Nemyslím si.

2017-09-04 17:47

#114438: - Re: Re: Náhoda? Nemyslím si. 

 Důležíté je samozřejmě, jestli poznáváš toho svého o cizí se nestarej, máš dost starostí sám se sebou.


Nepřihlášený uživatel

#114441 Re: Re: Těžko mohou post bolševické země Visegrádu představovat

2017-09-04 17:48

#114427: - Re: Těžko mohou post bolševické země Visegrádu představovat  

 Na co to reaguješ, ty debile? Ty tam vidíš něco o Rusku, ty vyfetovaná paranoidní rusofobní banderovská neonacistická píčo?


Nepřihlášený uživatel

#114442 Re:

2017-09-04 17:51

#114439: -  

 To se velmi pleteš, zničení zákona o obnovitelných zdrojích je práce socanské poslankyně, která zničila jedním pozměňovacím návrhem jeho regulaci. Následně si to odhlasovali socani s komoušema, když Topolánek vyvedl svojí post bolševickou bandu ODS ze sálu. V Senátu to pak přesně tato post bolševická banda ODS odhlasovala její prostou většinou, kterou v Senátur měla. 

Tedy Lidovci, Zelení, či dnešní TOP s tím opravdu nemají vůbec nic společného. 

Socanská poslankyně má dokonce jméno a to příznačné Šedivá. 

Tedy to hlasování na které odkazuješ, není to, které způsobilo onu hrůznost v obnovitelných zdrojích a kterého je autorem socanská poslankyně Šedivá dnes již bývalá a není se co divit, že bývalá. 


Nepřihlášený uživatel

#114443 Re: Re: Re: Těžko mohou post bolševické země Visegrádu představovat

2017-09-04 17:56

#114441: - Re: Re: Těžko mohou post bolševické země Visegrádu představovat  

 Popisuji stav, proč post bolševická země, která více jak 40 let nesdílela vývoj s Evropou a je to na ní vidět na každém kroku, nemůže být "poslední výspou evropských hodnot", důvodem je nejen více jak dvacetiletá okupace ČSSR komunistickým Ruskem, ale dodnes obrovský vliv této dnes již spíše nacistické  než komunistické země na ČR, jak jsem doložil masivní ruskoou propagandou v češtině, "zvolení" ruského trotla a nacionálního komunisty Zemana který se nechal inaugurovat s kravatou v barvách ruské trikolory a v kremlu si neváhal připnout oranžovo černou stuhu symbol současné ruské agrese. 

Bohužel je moje země (ty budeš nejpíše rusák v tom nejhorším slova smyslu) stále pod obrovským demagogickým vlivem současného Ruska. 


Nepřihlášený uživatel

#114444 Re: Re: Re: Re: Těžko mohou post bolševické země Visegrádu představovat

2017-09-04 18:10

#114443: - Re: Re: Re: Těžko mohou post bolševické země Visegrádu představovat  

 To je tragédie, dohadovat se s kriplem,  jako jsi ty, který nechápe jednoduchý psaný text.


Nepřihlášený uživatel

#114445 Dobře s tou úchylnou negerskou sviní zatočili. :DDD

2017-09-04 18:19

Transgender modelka skončila. L’Oréalu vadily její rasistické komentáře


Nepřihlášený uživatel

#114446 Re: Re: Re: Re: Re: Těžko mohou post bolševické země Visegrádu představovat

2017-09-04 18:21

#114444: - Re: Re: Re: Re: Těžko mohou post bolševické země Visegrádu představovat  

  Oponoval jsme text a to v kontextu vývoje této země, neboť je skutečně vrcholem hlouposti nazývat pos-bolševickou zemi "poslední výspou tradičních hodnot Evropy" když tu komunistická pakáž 40 let vnucovala odporný ateismus a dvacet let byla tato země okupována ruskými komunisty. 

Bohužel má komunistické Rusko na které dnes navazuje současné Rusko s bandu KGBáků v Kremlu stále obrovský vliv na ČR, což jsem doložil zvolením ruského trotla Miloše Zemana a jeho inaugurací s ruskou trikolorou na krku, jeho odporným ožíráním na ruské ambásádě (doplňuji zde), jeho ještě odpornější servilitou, kdy si v kremlu nechal připnout symbol současné ruské agrese oranžovo černou stuhu. 

Doložil jsem to také tím, že ruská ambasáda na území ČR má obludné rozměry, které dokonce převyšují velikost ruské ambasády v GB.  

To jsou všechno věci, které dokládají, že KGBáci z Kremlu mají stále velký vliv na ČR a je potřeba to začít urychleně řešit a bude to jistě jednou z priorit budoucí vlády a budoucího prezidenta a je možné, že to bude za cenu, že nebudeme mít v Rusku žádného amasadora, množství ruských agentů pod krytím ruské ambasády je bezpodmínečně nutné omezit, to je dnes naprosto zřejmé. 

Mmochodem je velmi zajívamé, že se čeští KGBáci aktivizovali po vstupu jiného ruského trotla na Hrad Václava Klause, viz. večírky absolventů MGIMO na ruské ambasádě, které začaly právě se vstupem Klause na Hrad. 

Zvolením ruského trotla, lháře, porušovatele volebního zákona a Ústavy Miloše Zemana více jak dva miliony občanů jasně prokazali, že nemají ponětí nejen o tom, co jsu to "evropské tradiční hodnoty" ale dokonce, že ani neznají Ústavu a Volební zákon. 


Nepřihlášený uživatel

#114447 Re: Re:

2017-09-04 18:21

#114424: - Re:  

 Jsou tvoje bláboly.


Nepřihlášený uživatel

#114448 Re: Dobře s tou úchylnou negerskou sviní zatočili. :DDD

2017-09-04 18:23

#114445: - Dobře s tou úchylnou negerskou sviní zatočili. :DDD 

 Proč vy voliči Miloše Zeman vlastně stále dokola dokazuje svojí ubohost a jak blízko máte ke všem formám extrémismu, od toho sexuálního počínaje viz. Jindříšek Forejt, přes extrém vulgarismů a oplzlostí až po extrém politický Konvička, Nejedlý, Mynář, Ovčáček, Hlinovský....a samozřejmě jejich staršina ruský trotl Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#114449 Sankce na teroristické USA

2017-09-04 18:30

Nejlepší bude, když Čína znárodní americké fabriky na svém území. A američani se můžou jít pást. :-)))


Nepřihlášený uživatel

#114450 Re: Re: Re: Re: Náhoda? Nemyslím si.

2017-09-04 18:42

#114440: - Re: Re: Re: Náhoda? Nemyslím si. 

Já žádného nemám. Ale toho tvého rád navštívím, jak jsi doporučoval a o tobě mu poreferuju. Evidentně potřebuješ silnější medikaci.