MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Multikulturní obohacení

#114506

2017-09-05 10:15

Mladistvý, či nikoli? Začal soud s běžencem, jenž zabil studentku

Muž je podle soudu obžalován z vraždy a zvlášť těžkého znásilnění. Loni v říjnu přepadl mladou ženu, která se v noci na kole sama vracela ze studentského večírku, a znásilnil ji. Dívku - zjevně v bezvědomí - pak hodil do místní řeky Dreisam, kde ji následujícího rána našla utonulou běžkyně.

Odpovědi

Evropan

#114534 Re: Pro opisovače z Parlamentních listů

2017-09-05 13:12:53

#114506: Monokulturní parlamentář -  

Tuto zprávu zkopírovanou z Prorusských listů už si sem několikrát dával. Je hezké, že se staráš o násilníky v Německu, ale nechápu, že tě nezajímá, jak je to s násilím na ženách u nás. Ročně dojde k více než 600 znásilnění a naše neschopná policie odhalí sotva čtvrtinu pachatelů. A to jde jen o znásilnění, která oběti nahlásí. Proč tě třeba nechává klidným únos dívky na Jihlavsku, když si z ní tři příbuzní chtěli udělat děvku, opakovaně ji znásilnili, a kdyby z karavanu, kde ji drželi, neutekla, tak bůhví, co se s ní dnes děje? Tuto obludnost nemá na svědomí žádný migrant ani muslim. Jen o tom na Prurusských listech nic nepíšou, není tedy co kopírovat.

A nebo tato zpráva z 12.7.2017 :  Policie obvinila dvacetiletého muže, který podle kriminalistů v noci z pátku na sobotu v Toužimi napadl a brutálně znásilnil šestnáctiletou dívku. Dívka musela po napadení vyhledat lékařskou pomoc a byla hospitalizována v nemocnici. Policie podezřelého zadržela hned po incidentu, nyní mu hrozí vězení na dva roky až deset let. Dnes o tom informovala policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Ty tu raději povedeš dál svoji xenofóbní černou kroniku, protože tebe platí za xenofóbní propagandu, ne za informace o násilí páchané na ženách.