MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#114526 Re: Vypadá to, že ruští trotlové jsou už nedůvěryhodní i na facebooku :-)

2017-09-05 12:08

#114523: - Vypadá to, že ruští trotlové jsou už nedůvěryhodní i na facebooku :-) 

 Schulz  nedopatřením  řekl i pravdu.  Ta věta zněla .... "Nemyslím."   


Nepřihlášený uživatel

#114527 Re: Re: Re: Re: Re: Bolševická EU

2017-09-05 12:12

#114525: - Re: Re: Re: Re: Bolševická EU 

 Štětina se nikdy neprojevil min. po revoluci jako příznivce totalitní ideologie. A že by byl Štětina udavač StB na to také moc nevypadá. Tedy vypadá to na nějaké bláboly.

Miloš Zeman a Babiš, to jsou prototypy udavačí komunistické StB, ale Štětina. Proč? 

Mimochodem prokorupční fond Babiše či Janečka napsal o Kalouskovi pamflet z kterého se Babišovi za tři roky nepodařilo potvrdit vůbec nic - tedy nula - čímž samozřejmě z pana Kalouska uděla neprůstřelnou morální a odbornou autoritu. 

A to má Babiš k dispozici:

-všechny čísla účtů Kalouska kdekoliv v demokratickém světě

-má přístup i k objemu prostředků na jeho účtech

-má přístup ke všemu co kdy na ministerstvech podepsal

-má přístup ke všemu co kdy řekl ve Sněmovně i na výborech 

a nepotvrdil z pamfletu nic, natož aby podal žalobu. Prostě vůbec nic. Pokud bych já mě přístup k podobným informacím o Babišovi, řekl bych, že bych v klidu prokázal, že korunové dluhopisy vydané a nakoupené Babišem byly odpočátku zlodějinou a že Agrofert je jen jede velký karusel na nákup a prodej akticíí po časovém testu za účelem vyhýbání se placení daní. 


Nepřihlášený uživatel

#114528 Ostravaci volají slava slava opět tu bude něco pěkneho smrdět a my s tim :-), sváty Andrej.....

2017-09-05 12:20

Zeman se zmínil i o tom, že by pneumatikárna mohla vzniknout v průmyslové zóně na ostravském letišti v Mošnově. S tím však podle prezidentových slov nesouhlasí město Ostrava. A také hejtman podotkl, že si myslí, že pneumatiky nepatří na letiště. „Určitě není vhodné, aby lidé, když vystoupí z letadla, aby cítili pneumatiky. Protože ať děláte, co děláte, tak ty pneumatiky jsou prostě cítit,“ podotkl Vondrák.

Vyroste vám tu čínská pneumatikárna, oznámil Zeman v Ostravě

A přibude 1 500 přivezených zahraničních dělnikův :-), kurva praca bude vše bude :-)


Nepřihlášený uživatel

#114529 Soudruzi Bábiš a Faltýnek už všechny "argumenty" vyžvanili, jen se potvrzuje, že nejde o agumenty...

2017-09-05 12:30

Policejní žádost je neodůvodněná, tvrdí ANO. Většina stran ale vydání Babiše s Faltýnkem podpoří

Mají tam soudruzi ještě něco navíc? Co to je? Z mého pohledu to na sebe sami všechno napráskali. 

 Zdroj  - velmi přesná a věrohodná analýza žádosti o vydání. 

 S Babišem i Zemanem je to velmi vážné, je velmi pravděpodobné, že páchají zločiny proti státu. 

 Až voličům Babiše dojde koho volili a až si to konečně přiznají členové ANO a především ti kulturnější a mravnější Válková, Stropnický, možná Brabec, možná byť hloupá ale přeci jen asi nikoliv zlodějka Šlechtová, bude situace velmi zajímavá pro pozorovatele a velmi velmi dramatická v ANO. 

Řekl bych, že se během několik týdnů budou dít velmi zajímavé věci. 

Mimochodem dnes je velmi dobře, že poslanci na celou věc Babiš - ANO zareagovali a dnes je již minimálně velmi ztížena možnost koupit si politickou stranu, hnutí či něco takového "postavit" jen proto, že mám dostatek finančních zdrojů, viz. Dědkování ve STAN a jeho "manie" darovat hnutí desítku milionů či dokonce desítky milinů korun a super rychlá reakce dohledového úřadu, že to možné není.  Pojistka zafungovala a věci se vrátily velmi rychle do normálního stavu. 

Je dobré také říci, že trestní sazba pro trestné činy, pro které chtějí policie a státní zastupitelství Babiše s Faltýnkem vydat nedovoluje nepodmíněnou trestní sazbu. To, že Babiš s Faltýnkem ovlivňují svědky je více než zřejmé a plyne to z každého jejich veřejného vystoupení k celé kauze. 

------------------------------

Že by toto právnící Babiše netušili a proto veřejně lže o dané věci a jeho podávání vysvětlování na policii? To se nejeví jako pravděpodobné, spíše lže jako vždy účelově - tedy ÚČELOVKA :-)

Tady zatím neběží žádná fáze trestního stíhání. Tato fáze se označuje jako prověřování skutečnosti nasvědčující tomu, že byl spáchán trestný čin, a v této fázi osoby tzv. podávají vysvětlení.

Trestní řád nijak nerozlišuje mezi osobami podávajícími vysvětlení. Pouze říká, že mají právo odepřít výpověď nebo je tam povinnost mlčenlivosti.

Ale i v další fázi, tedy vyšetřování, se může běžně stát, že na výslech přicházíte jako svědek a odcházíte jako obviněný. Změna náhledu se odehrává běžně a má důvod. Procesní role nejsou jednou provždy dány.

--------------------------------

Pelikán, Babiš i Faltýnek a dokonce celá řada členů z ANO, kteří se veřejně vyjádřili, že je to ÚČELOVKA budou nejspíše v budoucnu muset prokazovat, že policie záměrně zdržovala celý proces tak, aby se k úkonu, kdy může žádat o vydání dostala zrovna před volbami :-). Nebude to snadné řekl bych, pokud se státní zástupce již nyní vyjádřil, že policie nic nezdržovala, ale soukromé subjekty při vyšetřování nespolupracovaly či nespolupracovaly dostatečně rychle.

pro přehlednost upravuji formátováním

"Nesouhlasím, a mám k tomu tyto důvody:

-Orgány činné v trestním řízení, včetně policejního orgánu, jsou povinny postupovat z úřední povinnosti, takzvaně ex officio.

-To znamená, že jakmile mají splněné podmínky pro nějaký procesní úkon, kterým je i zahájení trestního stíhání, musí podle litery zákona i trestního řádu konat.

-Nemůžou zůstat laxní a čekat, až se něco vyvine."

-----------------------------------

Toto je také velmi vážné. 

To, že si to pak policejní orgán vyhodnotil a řekl, že třeba novější úprava dotačního podvodu je pro obviněného výhodnější s ohledem na výši trestních sazeb (za podvod je to až 12 let, za dotační podvod až 10 let – pozn. red.), tak je to možné.

Můžou ho stíhat za něco, co nebylo možné, ale jenom proto, že je to pro něj výhodnější.


Nepřihlášený uživatel

#114530 Re: Re: Re: Re: Re: Bolševická EU

2017-09-05 12:44

#114525: - Re: Re: Re: Re: Bolševická EU 

Tenhle bolševiky protěžovaný nok, který si v dobách největšího komunistického útlaku jezdil do země "kde včera znamená zítra " popíjet se sovětskými generály a psal na ně oslavné ody. Štetina-Plavec se na Kavkaze volně pohyboval v letech, kdy se do SSSR pořádaly jen hromadné zájezdy. Potuloval se dokonce po zakázaných oblastech, což by nebylo možné bez spolupráce s KGB. Dokonce podepsal spolupráci s STB vlastní rukou , evidován byl pod krycím jménem "Plavec". Tenhle chameleon, který vyměnil kazajku a dnes je z něj největší rusobijec a antikomunista je největší ostudou české politiky.

„Jsem stoupencem socialistického uspořádání společnosti. Zastávám zásadu nutnosti diktatury proletariátu v prvním období socialistické revoluce. Silná komunistická strana, budovaná na principech vědy a morálně historických kritériích je podle mne jediná síla, která může změnit společnost v současném třídně a ekonomicky rozděleném světě. Vyškrtnut ze strany jsem byl kvůli odlišnému názoru na způsob řešení krizové situace v r. 1968. Své vyškrtnutí považuji za zcela logické, neboť odpovídá zásadám demokratického centralismu. Zdůrazňuji, že jsem si svého členství ve straně vážil. Přesto nejsem po svém vyškrtnutí zatrpklý. Události mne vedou pouze k hlubšímu přemýšlení a hledání kontextů v širších souvislostech (Štětinův spis StB 11. 5. 1977).

 

 

 Štetina je známý i například tím, že v době gruzínské války se vydával pomalu za válečného zpravodaje a přitom verzi o jejím údajném začátku opsal ze stránky tehdejšího gruzínského ministerstva zahraničí. mezinárodní komise zřízená EU později tuto gruzínskou verzi zcela přesvědčivě vyvrátila.. 

 

Nezapomeňte, že tenhle estébácký udavač v europarlamentu hlasoval pro potrestání ČR, pokud nepřijme migrující islámské parazity. Hlouběji již klesnout nelze, resp. co jiného je vlastizrada, když ne tohle ?!

 

Nepřihlášený uživatel

#114531 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bolševická EU

2017-09-05 12:53

#114530: - Re: Re: Re: Re: Re: Bolševická EU 

 Babišův bratr a Babišův otec byli donašeči StB, to je holý fakt. Tedy pokud lze o někom velmi spekulovat že byl  StBáckýcm donašečem je to Andrej Babiš i s ohledem na to, kdo mu svědčil u soudu na Slovensku.

Totéž ale u Štětiny není možné, tedy je daleko větší pravděpodobnost, že si to prostě vymýšlíš než to, že je to realita.

Pokud to lze o někom dalším takto spekulovat, je to např. Miloš Zeman, který nikdy v jeho životě nevyprodukoval jediný haléř daní, neboť vždy byl tam, kde se daně spotřebovávaly a či dokonce mohl vznikat dluh státu. 

Z toho jak mluví se lze domnívat, že Stbáckým donašem byl např. i Faltýnek a to nejen proto, že ANO StB je to běžné. 

U Remka je velmi pravděpodobné, že je KGBákem a stejně tak absolventi MGIMO v Rusku a absolventi i dokonce i technických univerzit v Rusku. 

 


Nepřihlášený uživatel

#114532 To je ale nejspíše jen začátek......

2017-09-05 12:56

Zlikvidovaná firma FAU zažalovala stát kvůli zabaveným penězům, požaduje 92 milionů

 
 
  • Bývalý obchodník s pohonnými hmotami FAU, kterého poslaly do konkurzu zajišťovací příkazy vydané daňovou správou, v úterý zažaloval stát kvůli nezákonné exekuci.
  • Zároveň požaduje vrácení zabavených peněz.

.....pokud stát zlikvidoval firmu, která za 15 let zaplatila 17 mld. daní neoprávněně, bude mít dohru se státem o miliardy, to je bez nejmenších pochybností. 


Nepřihlášený uživatel

#114533 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bolševická EU

2017-09-05 12:57

#114531: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bolševická EU 

 Proč zase odvádíš pozornost k Babišovi? To je nějaká nemoc? Vždyť to zkoušíš v každém tvém blábolu! :-)))

 

Štětina byl udavač StB, vždyť se ke své spolupráci s StB sám přiznal, akorát tvrdil, že nikoho neudal... Viz. jeho rozepře s Rejžkem. :-)))

Jaromír Štětina:

Citace, které Jan Rejžek uvádí z mého spisu u StB, jsou autentické. Bylo tenkrát dobrým zvykem estébákům lhát a myslím, že jsem někdy u výslechu mluvil plamenněji než Klement Gottwald. Nikdy jsem nikoho neudal a jména, která Jan Rejžek cituje, si StB postupně zjišťovala u kádrového oddělení mého zaměstnavatele, když rozháněla Konspirativní překladatelskou slupinu Praha (KPSP) s níž jsem spolupracoval. Jména do spisu vložila sama StB, nepocházejí ode mne. :-)))

Evropan

#114534 Re: Pro opisovače z Parlamentních listů

2017-09-05 13:12

#114506: Monokulturní parlamentář -  

Tuto zprávu zkopírovanou z Prorusských listů už si sem několikrát dával. Je hezké, že se staráš o násilníky v Německu, ale nechápu, že tě nezajímá, jak je to s násilím na ženách u nás. Ročně dojde k více než 600 znásilnění a naše neschopná policie odhalí sotva čtvrtinu pachatelů. A to jde jen o znásilnění, která oběti nahlásí. Proč tě třeba nechává klidným únos dívky na Jihlavsku, když si z ní tři příbuzní chtěli udělat děvku, opakovaně ji znásilnili, a kdyby z karavanu, kde ji drželi, neutekla, tak bůhví, co se s ní dnes děje? Tuto obludnost nemá na svědomí žádný migrant ani muslim. Jen o tom na Prurusských listech nic nepíšou, není tedy co kopírovat.

A nebo tato zpráva z 12.7.2017 :  Policie obvinila dvacetiletého muže, který podle kriminalistů v noci z pátku na sobotu v Toužimi napadl a brutálně znásilnil šestnáctiletou dívku. Dívka musela po napadení vyhledat lékařskou pomoc a byla hospitalizována v nemocnici. Policie podezřelého zadržela hned po incidentu, nyní mu hrozí vězení na dva roky až deset let. Dnes o tom informovala policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Ty tu raději povedeš dál svoji xenofóbní černou kroniku, protože tebe platí za xenofóbní propagandu, ne za informace o násilí páchané na ženách. 

Multikulturní obohacení

#114535

2017-09-05 13:42

Cizinec popsal sochu na Karlově mostě arabským nápisem


Nepřihlášený uživatel

#114536

2017-09-05 14:19

Polský ministr obrany Antoni Macierewicz obvinil politické vůdce Německa a Francie z pokusů „vymazat z historické paměti Evropy“ to, co si Polsko během druhé světové války vytrpělo ze strany Německa. Macierewicz to poznamenal během své návštěvy městečka Sulejow ve středním Polsku při příležitosti pietní akce k 78. výročí jeho rozbombardování silami luftwaffe na počátku války. 

 

 

To samé u nás, německé nacistické zrůdy odvádí pozornost od svých zvěrstev nesmyslným poukazováním na Rusko.

 

Polsko požaduje po Německu válečné reparace ve výši biliónu dolarů. Kdy zaplatí zločinečtí Němci válečné reparace nám?


Nepřihlášený uživatel

#114537

2017-09-05 14:34

HALÉŘOVÁ ZÁPLAVA JEN UKAZUJE, CO JE ZÁKLADNÍ HODNOTOU PRO SPOUSTU ODPŮRCŮ - JEN A JEN PENÍZE. DRŽÍM PALCE

Smrt exekutorské mafii!

#114538 GJ

2017-09-05 14:37

Tři útočníci stříleli na exekutory plynovou pistolí, použili i obušek


Nepřihlášený uživatel

#114539 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bolševická EU

2017-09-05 15:45

#114533: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bolševická EU 

 Neodvádím pozoronost kdo spolupracoval či nespalopracoval je věcí naší vlastní analýzy. 

Štětinu nepovažuji za člověka, který by s StBáky spolupracoval, Babiše ano a uváděl jsem proč si to myslím. To, že je tu tebe opačně může být antipatií k Štětinovi a sympatií k Babišivi, věcný argument tam nevidím. 

Podobně se dívám např. na Bohdalovou, která si dokonce soudně vymohla, že nedonášela a pak se "olizovala" s StBákem Šloufem a Zemanem. To mi připadá jako výsměch soudu, který jí z donašečství osvobodil. 


Nepřihlášený uživatel

#114540 Re:

2017-09-05 15:46

#114537: -  

 Haléřová záplava není nic jiného, než vyjádření názoru odmítutí nacionálního komunisty, lháře a porušovatele volebního zákona a  Ústavy, nic jiného v tom opravdu není. Je to jen a jen výraz odmítnutí idiota Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#114541 Re:

2017-09-05 15:49

#114536: -  

 Komunistická revoluce v Rusku je předobraz následné II. světové války, gulagy jsou předobrazem vyhlazovacích táborů a povraždění více jak 20 000 lidí v Katyni navíc z polské vojenské i civilní elity komunistickým Ruskem je událost, která se nesmí zapomenout, bohužel Putin právě na tuto zrůdnost dnes navazuje válkami na Ukrajině a v Gruzii a okupací Krymu. 


Nepřihlášený uživatel

#114542 Je to legrace s tím Mylošem - 2 700 příspěvků a z toho drtivá většina 0,01 ....

2017-09-05 15:58

https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2501277007

.....Na druhou stranu, stejně musí makroamnestovat Babiš a Faltýnka, což je všechny pošle do karusele, byť tam vlastně všichni tři už dávno jsou. 


Nepřihlášený uživatel

#114543 Re: Re:

2017-09-05 16:02

#114540: - Re:  

 Kdo tě platí, ty fašistický ksindle?!


Nepřihlášený uživatel

#114544 Re: Re: Re:

2017-09-05 16:05

#114543: - Re: Re:  

 Já a  fašista? :-) Tak s takovou charakteristickou si utíkej za Mylošem Zemanem, to je nacionální komouš jako prase. :-)


Nepřihlášený uživatel

#114545 Andrej teď prožívá těžké období a snad v dohledné době bude prožívat těžké období ANO StB......

2017-09-05 16:19

Babiš nemá označovat Bison & Rose za lobbisty a provokatéry, rozhodl soud

 
 
Předseda hnutí ANO Andrej Babiš podle soudu nemá nadále tvrdit, že PR agentura Bison & Rose ovlivňuje či ovládá Českou televizi, vydavatelství Economia, ministerstvo vnitra nebo premiéra Bohuslava Sobotku. Předběžné opatření také Babišovi nařizuje, aby neoznačoval firmu za lobbistickou agenturu, manipulátory či provokatéry. Exministr to považuje zásah do práva na svobodu projevu.
 
......snad už jsou všichni na cestě do karusele a hlavně si tam snad vezmu i Myloše Zemana. 
 
Až se přihlásí i Kalousek, z kterého Babiš tím, že za tři roky nedokázal potvrdit nic z pamfletu, který na něj napsal prokorupční fond, udělal absolutní morální i odbornu atoritu, tak to se z toho Babiš doslova po....... . 
 
Je také legrační, dnes jak zloděj miliard vypadá především Babiš a nikoliv Kalousek. 

 


Nepřihlášený uživatel

#114546 Německo instaluje ročně!!!! více jak jeden Temelín ve větrnících 2,7 GW......

2017-09-05 16:29

Energetická symbióza: Německo nažene energii z větru do země vody

......a to jen v regulovaném pásmu (dotovaném). K tomu ročně instalují 800 MW fotovoltaiky.  Temelín (2,1 GW) vyrábí cca 3/4 z roka, ostatní jsou odstávky zavážení paliva, atd. atd. 

Tak si člověk říká, jestli není idiocií něco 10 let stavět, pak to 20 možná 20 let provozovat s tím, že je to 1/4 roku odstavené a ještě do toho musím kupovat palivo, které pak musí na tisíc let uskladnit, protože by to pozabíjelo lidi a pak po konci životnosti to budu 30 let rozebírat, jak je to s naší první jadernou elektrárnou. 

Vypadá to z dnešního pohledu opravdu jako vrchol debilty. 


Nepřihlášený uživatel

#114547 Ti se zase zítra předvedou, Faltýnek to bude číst slovo od slova z papíru, jako minule, když hájil..

2017-09-05 16:31

Pro vydání Babiše a Faltýnka k trestnímu stíhání bude skoro celá Sněmovna

......Andreje a to ta měl napsánu i takové "vsuvku" "a právě jsem si vzpomněl"  :-) byl u toho pultíku opravdu legrační. 


Nepřihlášený uživatel

#114548 ANO StB a Bureš na ministerstvu financí - opravdu jedna radost :-)

2017-09-05 16:33

Finanční správa otočila. Ve stovkách případů bude vracet část daně z nabytí, jde až o stovky milionů


Nepřihlášený uživatel

#114549 Jednotní komouši?

2017-09-05 16:35

Chceme být jednotní, víc už neřeknu. Několik poslanců ANO chtělo původně Babiše vydat, teď mlčí


Nepřihlášený uživatel

#114550 Andrej se přece v sobotu vytahoval, že vybral o 650 mld. za tři roky více ......

2017-09-05 16:39

Pilný a Marksová se střetli o příspěvek na zaměstnávání postižených

 
 
Poslanci schválili zvýšení státního příspěvku zaměstnavatelům na zaměstnávání postižených na 12 tisíc korun měsíčně z dosavadních 9 500 korun. Střetli se kvůli tomu ministr financí Ivan Pilný z ANO a ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová z ČSSD. „Bude to stát půl miliardy navíc, v návrhu státního rozpočtu na nic takového není pamatováno,“ varoval Pilný.
 
.....tak Ivánku nedělej Zagorku vytáhni drobné. Jo on je Andrej idiot a popletl si nominální růst HDP s růstem výběru daní, tak to je jiná, to se to hned vyjasnilo :-), on je to "preca ten oný miliardár".