MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114533 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bolševická EU

2017-09-05 12:57

#114531: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bolševická EU 

 Proč zase odvádíš pozornost k Babišovi? To je nějaká nemoc? Vždyť to zkoušíš v každém tvém blábolu! :-)))

 

Štětina byl udavač StB, vždyť se ke své spolupráci s StB sám přiznal, akorát tvrdil, že nikoho neudal... Viz. jeho rozepře s Rejžkem. :-)))

Jaromír Štětina:

Citace, které Jan Rejžek uvádí z mého spisu u StB, jsou autentické. Bylo tenkrát dobrým zvykem estébákům lhát a myslím, že jsem někdy u výslechu mluvil plamenněji než Klement Gottwald. Nikdy jsem nikoho neudal a jména, která Jan Rejžek cituje, si StB postupně zjišťovala u kádrového oddělení mého zaměstnavatele, když rozháněla Konspirativní překladatelskou slupinu Praha (KPSP) s níž jsem spolupracoval. Jména do spisu vložila sama StB, nepocházejí ode mne. :-)))

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#114539 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bolševická EU

2017-09-05 15:45:02

#114533: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bolševická EU 

 Neodvádím pozoronost kdo spolupracoval či nespalopracoval je věcí naší vlastní analýzy. 

Štětinu nepovažuji za člověka, který by s StBáky spolupracoval, Babiše ano a uváděl jsem proč si to myslím. To, že je tu tebe opačně může být antipatií k Štětinovi a sympatií k Babišivi, věcný argument tam nevidím. 

Podobně se dívám např. na Bohdalovou, která si dokonce soudně vymohla, že nedonášela a pak se "olizovala" s StBákem Šloufem a Zemanem. To mi připadá jako výsměch soudu, který jí z donašečství osvobodil.