MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114762 Re: Re: Prazske kavarne navzdory

2017-09-07 17:52

#114759: - Re: Prazske kavarne navzdory 

  Žádná amnestie nebude potřeba.Obědnaná policejní politická provokace před volbami k žádnému odsouzení nepovede. Není totiž na čem vykonstruovat rozsudek. Vše proběhlo v rámci zákona a úmysl zneužít dotace nebude možné prokázat. Pan Zeman se jako pan Klaus chovat muset nebude, ale ani tak to neměl zapotřebí, ale to dobře tušíte, že?

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#114764 Re: Re: Re: Prazske kavarne navzdory

2017-09-07 18:46:09

#114762: - Re: Re: Prazske kavarne navzdory 

 Zeman se bez nejmenších pochybností podílel na Klausově makroamnestii o tom ani na vteřinu nepochybuj. 

Je to účelovka.....

2017-09-07 11:44

 

Je to přece naprosto jasné:

1. nejdřív si koupil statek a vypracoval projekt na jeho "revitalizaci" tedy Babiš

2. pak ale dětičky chtěly chovat koně, Andrej řekl OK prodávám vám to se ziskem pro Agrofert - Imobu, to prostě jinak nejde. 

3. děti to koupily a začaly podnikat, Andrej jim ručil imobou aby to mohly imobě zaplatit a ještě rozjet projekt a Imobě platit nájem ve statku. Děti na to  pobraly dotaci pro malé a střední podnikání

4. pak se to nějak "nedařilo", platit úvěr za nákup, platit úvěr na rekonstrukci a platit nájem Imobě, která jim za úvěry ručila je sktutečně nad síly jakýchkoliv dětí obzvláště, když přitom musí ještě jezdit na koni. 

5. Andrej řekl OK, tak já to udělám podle původního projektu velkého podnikání za 900 mil. a budu to do konce života "dotovat", -udržovat ve ztrátě, neb 80 lůžek a 100 míst v restauraci opravdu 900 mil. nevydělá ani za 100 let, to vidím i já (tedy andrej babiš) a budu tam bydlet, vždyť přece zbytek Agrofertu to v klidu může dotovat a budeme mít kde popít v klidu bez čumilů se spolupachateli.   

Tak kde je tam problém, všetko je "preca legálne som preca ten miliardár sorryák" :-)

Miloš se té makroamnestii opravdu nedokáže vyhnout a to bude jeho "labutí píseň"  a pak už jej čeká jen karusel.