MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#114751

2017-09-07 13:08

O Bureše se včera ve sněmovně pokoušel amok, zdá se že se "dobré práci" začíná dařit.


Nepřihlášený uživatel

#114752 Re: Re: Re: Re: Fízlácká a justični mafie!

2017-09-07 13:10

#114750: - Re: Re: Re: Fízlácká a justični mafie! 

 Ovar se tak postupně stal "praporečníkem" pochybných existencí.


Nepřihlášený uživatel

#114753

2017-09-07 13:10

Podporuji zánik neonacistický Ukrajiny!


Nepřihlášený uživatel

#114754 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-07 13:11

#114744: - Re: Re: Re: Re:  

 Je legrační, že Babiš z tohoto pamfletu nepotvrdil ani čásrku, nic, prostě nula za celé tři roky a to přesto že si obstaral:

1. všechna daňová přiznání Kalouska za celý jeho život

2. všechna čísla jeho bankovních účtů v celém demokratickém světě

3. má k dispizici vše co podepsal na MF i Obraně

4. má k dispozici vše, co řekl ve Sněmovně, Senátu i na jednáních výborů Sněmovny a Senátu

5. pravděpodobně si obstaral zůstatky na jeho účtech - lze přes Kobru

 

U Babiše přitom stačí jen steno záznamy ze Sněmovny, aby policie neměla jinou možnost než jej obvinit z podvodu, neboť to na sebe při své "bohorovnosti miliardára :-)" všechno napráskal.  

 

Babiš tím udělala z Kalouska neotřesitelnou morální i odbornou autoritu. 


Nepřihlášený uživatel

#114755 Re: Ano, bez ANO StB bude opravdu lépe.....

2017-09-07 13:12

#114751: -  

 .......


Nepřihlášený uživatel

#114756 Re:

2017-09-07 13:13

#114753: -  

 Ty můžeš tak podporovat kulový, čumáčku.


Nepřihlášený uživatel

#114757 Re: Re: Re: Re:

2017-09-07 14:06

#114718: - Re: Re: Re:  

Nad tebou by měla navždy zaklapnout klec klecového lůžka.

pan Hnedy

#114758 Prazske kavarne navzdory

2017-09-07 15:35

Povedlo se, i diky teto petici, Zeman zustal prezidentem cele obdobi.

Ukazala totiz naprostou logickou vyprazdnenost Prazske kavarny a jejich priznivcu.


Nepřihlášený uživatel

#114759 Re: Prazske kavarne navzdory

2017-09-07 16:22

#114758: pan Hnedy - Prazske kavarne navzdory 

 Zdaleka bych být tebou neříkal hop, neb ještě zdaleka nepřeskočil. 

Makroamnestii Babiše s Faltýnkem se pravděpodobně nevyhne a tudíž se nevyhne ani ústavní žalobě. Co je jisté, že je Zeman v tobogánu do karusele. 

Jestli někdo ukázal vyprázdněnost, oplzlost, extrémnost v této diskusi, byli a jste to vy příznivci Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#114760 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-07 16:25

#114757: - Re: Re: Re: Re:  

 Znáš snad diskusi rozsáhlejší a ucelenější, která by komentovala události zde i v zahraničí, tak to rozhodně neváhej a dej sem na ní odkaz. 


Nepřihlášený uživatel

#114761 To se tam jistě objeví i nepřekonatelný oplzlý překlad anglického slova pussy, neb to byl.....

2017-09-07 17:38

Zemanův účet se stal rejdištěm vtipálků, poslali mu i obrázek Pikaču

 
 
Transparentní účet Miloše Zemana, na kterém prezident sbírá peníze pro příští volby, se stal cílem internetových žertéřů. Jeden z nich poslal hlavě státu hromadným příkazem minimální halířové částky se vzkazy, které se po úpravě promění v obrázek postavičky Pikaču.
 
.....byl a bude a zůstane jedním z vrcholů Zemanovy ubohosti, byť makrostie, která určitě přijde bude vrcholem dalším, leč z trochu jiné kategorie  - tedy zlodějiny MUS a ukradení ruského dluhu v objemu 100 mld. 

 


Nepřihlášený uživatel

#114762 Re: Re: Prazske kavarne navzdory

2017-09-07 17:52

#114759: - Re: Prazske kavarne navzdory 

  Žádná amnestie nebude potřeba.Obědnaná policejní politická provokace před volbami k žádnému odsouzení nepovede. Není totiž na čem vykonstruovat rozsudek. Vše proběhlo v rámci zákona a úmysl zneužít dotace nebude možné prokázat. Pan Zeman se jako pan Klaus chovat muset nebude, ale ani tak to neměl zapotřebí, ale to dobře tušíte, že?

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#114763 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-07 17:55

#114760: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Odkaz ne, ale něco k zamyšlení:

Giovanni Sartori - princ v sociálních vědách:

 

92letý Giovanni Sartori, jeden z největších politologů a sociologů přítomnosti zemřel. Profesor nejprestižnějších amerických universit Stanford, Yale, Harvard aj. Byl Kissingerovým přítelem, Obama byl jeho žákem, respektoval ho i Ronald Reagan o němž řekl: "Neměl vysoké vzdělání, ale úžasný politický talent a výjimečný praktický rozum". V nedávném hovoru s il Giornale o islámu.
Profesore, čelíme islámské invazi?
   Invazní vlna z islámských zemí se musí zarazit, islám nelze integrovat do evropské tradice. Říkám to řadu desetiletí.
Jste pravičák..
   Levice, pravice, nezajímá mě to. Důležitý je smysl pro realitu. Studuji ty věci celý život. Snažím se pochopit politické, ekonomické a etické mechanismy, které řídí vztahy islámu a Evropy, abych mohl navrhnout řešení té katastrofy, které čelíme.
Jaká katastrofa?
   Tvrzení, že lze mírovým způsobem integrovat obrovskou komunitu muslimů, věrnou teokratickému monoteismu, která odmítá akceptovat separaci politické a náboženské moci – katastrofální iluze. Tato nesmyslná fantazie povede k válkám čím dál tím otevřenějším a současnějším.
Proč?
     Islám po třicetileté přítomnosti v západní Evropě odhalil pravou tvář. Jeho adepti jsou ochotni se vyhodit do povětří, a to pomocí nejmodernějších technologií. Islám se nevyvíjí, jde o teokratický monoteismus formovaný v 7. století, zcela nekompatibilní se západním monoteismem. Po vítězství Vídně v roce 1683 se tato realita ignorovala a čelíme jí s novou silou dnes. 
Nelze kohabitovat?
    Ne, západní společnosti jsou založeny na suverenitě lidu, islám na suverenitě Alláha.
Integrace muslimů do naší společnosti není možná?
    Od roku 630 nezná historie jeden případ muslimské integrace do nemuslimské společnosti. Podívejte se na Indii nebo Indonézii.
Ve svých zemích muslimové žijí pod suverenitou Alláha bez problému, zatímco na západě..
     Muslimský imigrant na západě se stále ztotožňuje s tímto principem a odmítá západní etické a politické principy, nemůže se integrovat. V Anglii nebo Francii je třetí generace muslimů ještě fanatičtější a víc násilná než ty předchozí.
A multikulturalismus?
     Co je to vůbec multikulturalismus? Nesmysl, nic takového neexistuje. Levice, která s tím termínem operuje o islámu nic neví. Jejím diskursem je ignorantství. Číňané jsou Číňany několik tisíc let a perfektně v našich městech kohabitují i se svými zvyky a tradicemi. Podobně Evropané židovského původu. Nikdy ne muslimové. V soukromém životě ať si věří čemu chtějí, ale politicky musí akceptovat naše zákony a lidovou suverenitu, jinak nemají na západě co pohledávat. 
Jestli někdo z levičáků uslyší vaše úvahy, prohlásí vás za xenofoba.
   Celá levice je skandál. Jsou zbabělí a ztratili původní ideologii, aby zůstali „progresívními“ zaštítili se hanebností typu „hranice všem otevřené“. 
Co dělat?
     Respektovat zákony a pravidla. Imigrace do Evropy již dál není únosnou. Každý migrant musí mít vízum, dokumenty, jasnou identitu. Ilegálové musí být odsunuti zpátky do svých zemí. Ti kteří zůstanou nemohou dostat volební právo, jinak muslimové vytvoří nebo ovládnou politické strany a v důsledku jejich vysoké porodnosti budeme ztraceni, během pár desetiletí to tu všechno ovládnou. Staneme se menšinou ve státě ovládnutého šarií. Žil jsem třicet let v USA, měl jsem všechna práva kromě volebního a nevadilo mi to.
A co masívní transfer imigrantů po lodích?
    Každá urgentní situace má své etapy. Jsme v poslední etapě: válečné. Jsme napadáni a aby bylo jasno musíme se bránit všemi zbraněmi, které máme k dispozici – letadly, torpédovat je atd.
Co to říkáte?
   Říkám, že jsme ve válce kdy druhá strany nerespektuje teritoriální vody. Pošleme letadla k libyjským břehům, potopme lodi v přístavech. Je to jediná reálná možnost jak je odradit od invaze do Evropy. Po dvou, třech útocích přestanou. 
Pro některé intelektuály je západ vždy viníkem.
  Jsou stupidní, sebedestruktivní. Inkvizice byla tragedií, ale toto fanatické období západ před staletími překonal. Ne tak islám. Není schopen evoluce. Je to svět bez pohybu, nikdy nevstoupil do industriálního věku, ani ty nebohatší muslimské země. Mají obrovské bohatství v ropě, ale nic nejsou schopni vyrobit, všechno musí dovážet. Symbolem jejich civilizace je bazar. 
Podle některých teoretiků mezi civilizační kontakt obohacuje?
    Pokud existuje vzájemný respekt a vůle k soužití. Jinak nemůže jít o obohacení, ale o válku, kde nejmocnější zbraní je demografie, totálně v jejich prospěch.     
A Evropa?
   Už neexistuje. Nikdy jsem neviděl stupidnější instituci než je Evropská unie. Favorizuje masovou imigraci, devastuje evropské ekonomie a celou Evropu to dovede do nezaměstnanosti a chudoby.
Evropa podle vašich představ?
   Konfederační, složená jen z původních sedmi zemí. Aktuální EU složená z 28 zemí a 28 jazyků je nesmyslem, nic neví o islámu a je totálně neschopná obrany, je směšná a nezodpovědná.
Jak to s islámem v Evropě skončí?
   Máme lidské bomby, islámské mučedníky – svědčí to o tom, že se blíží vyvrcholení.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#114764 Re: Re: Re: Prazske kavarne navzdory

2017-09-07 18:46

#114762: - Re: Re: Prazske kavarne navzdory 

 Zeman se bez nejmenších pochybností podílel na Klausově makroamnestii o tom ani na vteřinu nepochybuj. 

Je to účelovka.....

2017-09-07 11:44

 

Je to přece naprosto jasné:

1. nejdřív si koupil statek a vypracoval projekt na jeho "revitalizaci" tedy Babiš

2. pak ale dětičky chtěly chovat koně, Andrej řekl OK prodávám vám to se ziskem pro Agrofert - Imobu, to prostě jinak nejde. 

3. děti to koupily a začaly podnikat, Andrej jim ručil imobou aby to mohly imobě zaplatit a ještě rozjet projekt a Imobě platit nájem ve statku. Děti na to  pobraly dotaci pro malé a střední podnikání

4. pak se to nějak "nedařilo", platit úvěr za nákup, platit úvěr na rekonstrukci a platit nájem Imobě, která jim za úvěry ručila je sktutečně nad síly jakýchkoliv dětí obzvláště, když přitom musí ještě jezdit na koni. 

5. Andrej řekl OK, tak já to udělám podle původního projektu velkého podnikání za 900 mil. a budu to do konce života "dotovat", -udržovat ve ztrátě, neb 80 lůžek a 100 míst v restauraci opravdu 900 mil. nevydělá ani za 100 let, to vidím i já (tedy andrej babiš) a budu tam bydlet, vždyť přece zbytek Agrofertu to v klidu může dotovat a budeme mít kde popít v klidu bez čumilů se spolupachateli.   

Tak kde je tam problém, všetko je "preca legálne som preca ten miliardár sorryák" :-)

Miloš se té makroamnestii opravdu nedokáže vyhnout a to bude jeho "labutí píseň"  a pak už jej čeká jen karusel.


Nepřihlášený uživatel

#114765 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-07 18:48

#114763: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

To je zase nějaký "překlad" ruskou propagandou nebo co? Vždyť jej na začátku nezajímá levice pravice a pak v prostřed je levice děsivé cosi ztratila. Multikulturalismus neexistuje, ale v našich městech kohabitují Číňané, Židé. 

Tímto krmíte mužiky ze zemljanek? 

Zajímá jej smysl pro realitu, to mne také, text je opravdu ovšem surealistický :-) 


Nepřihlášený uživatel

#114766 To také nikdo netvrdil, že když se nechá u braní drog natáčet hošany.....

2017-09-07 18:55

Obsah videa, na němž údajně Forejt šňupe kokain, není trestným činem

Obsah kompromitující videonáhravky, na níž je údajně bývalý hradní protokolář Jindřich Forejt šňupající kokain, není podle policie trestným činem. Ve čtvrtek to sdělila mluvčí Městského státního zastupitelství v Praze Štěpánka Zenklová. Podle České televize radnice Prahy 5 rozhodne, zda šlo o přestupek.

.....které si nechal přivézt na Hrad, že by to bylo něco trestného. Je to ovšem sexuálně extrémní a tím rozhodně zapadl do hradní party extrémistů :-/. 


Nepřihlášený uživatel

#114767 Armáda USA nemá nejmenší problém svěřit "garážistovi" unikátní zařízení.....

2017-09-07 19:01

Tajemný vojenský raketoplán X-37B se po čtyřech měsících vrátil do kosmu

Raketoplán X-37B, který patří americkému letectvu a o jehož skutečném účelu se jen spekuluje, vynesla ve čtvrtek raketa Falcon 9 americké soukromé společnosti SpaceX na oběžnou dráhu. K cílům mise letectvo uvedlo jen to, že slouží k ověření nové družicové technologie. Na palubě má speciální chladič ASET II, který má být schopen zvýšit životnost elektroniky ve vesmíru. Předpokládá se, že má ochránit citlivé špionážní vybavení.

.....jsou země, kde se nemožné stává možným a pak třeba Rusko, kde se možné stává zhola nemožným, třeba vodovod pro 500 000 město. 

Šedesáti-metrová trubka padající z vesmíru přistávající mezi odpalovací rampy do svislé polohy je něco naprosto fantastického, to se opravdu neokouká nikdy. 


Nepřihlášený uživatel

#114768 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-07 19:49

#114765: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Židé a Číňané to dokáží, nositelé islámu ovšem nikoli.  Tedy nelze smísit úplně všechno. Nevidím nic surealistického. :-)

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#114769 Re: Re: Banderovská neonacistická junta

2017-09-07 23:37

Evropan

#114770 Re: Samozvaná russácká neonacistická junta

2017-09-07 23:51

#114746: - Samozvaná russácká neonacistická junta 

Ukrajinu se muselo naučít brát vážně hlavně Russko, protože jejich agent Janukovič zklamal a Ukrajina se začíná vracet do Evropy. Rusko tím ztrácí původ své kultury, protoža ta má většinově základ hlavně na Ukrajině. Takže teď už jen chybí, aby russáčtí fašisté vrátili Krym tomu, komu podle mezinárodně i Russkem uznaných smlouvách patří, odsunuli se z Donbasu a přiznali se k podílu na sestřelení malajského letadla s nizozemskými turisty.

Jsem ale realista. Tohle ti russáčtí fašisté nikdy neudělají. To ale zvyšuje důležitost Ukrajiny, což Putler asi nechtěl! 


Nepřihlášený uživatel

#114771 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-08 04:12

#114768: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Představa, že 1,5 mld. lidí spravující si po staletí veřejný prostor jsou jiní než my, je surealistická. 


Nepřihlášený uživatel

#114772 Re: Re: Re: Re: Re: Fízlácká a justični mafie!

2017-09-08 04:18

#114752: - Re: Re: Re: Re: Fízlácká a justični mafie! 

 Extrémisté (komunisté, náckové typicky) v něm skutečně vidí svého mluvčího a on to mocně přiživuje. 


Nepřihlášený uživatel

#114773 Tedy ani Babišův blesk v celé věci nedokáže vyfabulovat "skoro miliardu" o které doslova žvanil.....

2017-09-08 04:27

......Babiš, to je moc smutné, to totiž dokldá, že právník FAU naprosto přesně včera v rozhovoru popsal situaci  a naprosto přesně také popsal, jak o 200 mil. s Finanční správou dlouhé měsíce jednal.  Tedy i správa Finanční správy a blesk Babiše Idnes jsou s právníkem FAU v souladu. Kvůli 200 mil. u firmy, která zaplatila za posledních 10 let 17 mld. daní se ale firma nelikviduje, to je prostře absurdní počit nezodpovědných zločinců, obzvláště, když firma o věci jedná a dokonce i doměřenou daň částečně či dokonce plně okamžitě uhradila

Finanční správa promluvila o FAU. Účastnila se řetězového podvodu, tvrdí

7. září 2017  21:28
 
Firma FAU byla podle Finanční správy zapojena do řetězového podvodu kolem daní z přidané hodnoty u obchodů s pohonnými hmotami. Správce daně vyčíslil nedoplatek na DPH celkem na 218 milionů korun. Orgán ministerstva financí to zveřejnil v obsáhlém vyjádření ke kauze kolem společnosti FAU.
 
Kdyby to bylo o Andreji Babišovi a jeho karuselu, nepochybně by se ozvalo ÚČELOVKA, ale Babiš se zprávou ředitelství finanční spráy dostává do opradu velmi ale velmi prekérní situace, neboť tam nikde není ani náznak, že by firma platící miliardové daně po dobu 10 let dlužila či chtěl stát okrát o skoro miliardu. Tedy finanční správy nyní potvrdila zločinnost Babiše a přito se odkazuje na "její šetření", kdy nijak a ničím nedokládá, že by FAU měla úmysl okrádat stát. U Babiše jsou korunové dluhopisy, karuselový prodej akcií po časovém testu i Čapí hnízdo ale naprosto jasný řetězec úkonů jak stát okrást. 
 

Finanční správa po zbavení mlčenlivosti: FAU byla součástí řetězového podvodu

Firma FAU byla podle Finanční správy zapojena do řetězového podvodu týkajícího se daně z přidané hodnoty u obchodů s pohonnými hmotami. Nedoplatek na DPH správce daně vyčíslil na zhruba 218 miliónů korun. Vyplývá to z dokumentů, které ve čtvrtek Finanční správa zveřejnila poté, co ji firma minulý týden zbavila mlčenlivosti.

 
 

 


Nepřihlášený uživatel

#114774 "Fotografická" paměť zločince Miloše Zeman opět "úřaduje".....

2017-09-08 04:36

Moskva brání objasnění smrti Jana Masaryka. Možná se přimluvím, ale byla to sebevražda, říká Zeman


Nepřihlášený uživatel

#114775 ANO je skutečně především ANO StB

2017-09-08 04:41

"Proč nejste strana, proč jste jen hnutí? Já vám to řeknu, jako strana byste museli mít stanovy a těch byste se museli držet," vtrhl asi padesátiletý muž mezi Babišovy příznivce čekající na podpis. "

Přitom osobní setkání s Babišem je skutečně odporný hnus, to bych řekl potvrdí každý, kdo se s ním osobně setkal. Není ani vtipný ani pohotový, je jen a jen agresivní, ale zdá se, že to hloupým ženám vyhovuje. 

Nenechte se otrávit, pane budoucí premiére, říkali v Liberci zamlklému Babišovi pár hodin po vydání