MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#115029

2017-09-14 09:06

Průzkum: Zeman je jasný favorit prezidentských voleb

Do prezidentských voleb zbývají čtyři měsíce. A největší podíl sympatizantů má mezi Čechy současný prezident Miloš Zeman. Svůj hlas by mu dalo 28 procent dotázaných. Druhý Jiří Drahoš by získal 13 procent a třetí Michal Horáček 12 procent hlasů.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#115030 Re:

2017-09-14 09:16:30

#115029: -  

 To je vlastně skvělá zpráva, neb nikdo z těch, kdo by volili Drahoše, Horáčka, Hilšera, Kulhánka by nevolil Zemana. 

Tedy se věci vrací k normálu, občané se velmi poučili a to je jediný klad idiota a nacionálního komuoše Miloše Zemana na Hradě, takové hovado už tam opravdu nechtějí. 

Mimo to, Miloš Zeman bude muset Babiše makroamnestovat, o tom není těch nejmenších pochybností, tedy Miloš Zeman je již v opravdu velmi rychlém tobogánu jeho vlastních exkrementů, který vede jen a jen do karusele. Už teď to smrdí po celé republice a až se celý ten odporný smad vyvalí a Zeman s Babišem z toho vyplavou, aby se mohli alespoň nadechnout, bude to jasné i jejich voličům. 

Čístě teoreticky, pokud Zeman z těch jeho exkrementů ještě vyplave a opravdu se účastní volby (nic tomu zatím nenaznačuje), jeho potenciál je v prvním i druhém kole prakticky stejný a to na vítězství opravdu nestačí :-). 

Já si myslím, že první zrychlení v tobogánu do karusele, je dnešní schůzka s Babišem na Hradě a je to skvělé, že se uskuteční, je to skvělá zpráva.