MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#115026 Re: Re: Re: Re: Že by první milník - Andrej si jde vyjednat makroamnestii?

2017-09-14 08:46

#115016: - Re: Re: Re: Že by první milník - Andrej si jde vyjednat makroamnestii?  

 "neziskový projekt", který si ten blb odmazává z daní? Co to člověče zkoušíš? Neziskový projekt jako místo, kde se bude se svými spolupachateli ožírat v obytovací kapacite 80 míst a v hospodě pro 100 lidí? Ty jsi snad idiot jako Miloš Zeman 

Mneziskový projekt si soudruh Bureš má dělat ze svých zdaněných.  Problém s Babišem je, že žádné vlastní zdaněné vlastně nemá :-/ a žije v představě komunistického idiota, že je vše co je v karuselu Agrofert "jeho" a může si s tím dělat co chce, tedy mu my občané, kteří tomuto bílému koni (nevěřím, že je karusel Agrofert skutečně vlastněn Babišem) umožňnujeme podnikat, řekli, že takto to nejde, neboť stát jsou občané. 


Nepřihlášený uživatel

#115027 Re: Re: Za co nás ta EU má?

2017-09-14 08:53

#115020: CZEXIT! - Re: Za co nás ta EU má? 

 Důvod je prostý, kurzové riziko je obrovské, tedy není možné nabízet stejné zboží za stejnou cenu jako v eurozóně. Existuje několik možností - snížit kvalitu, zmenšit balení - oboje se v potravinách uplatňuje, nic složitého a nic nepochopitelného. 

Nic nám nebránilo přijmout euro, ale na Hradě byl nejdříve ruský trotl Klaus a teď je tam rusko čínský trotl Zeman. Je to opravdu sakra drahé ve všech směrech. 

Pokud voláš po czexitu, tak GB tato legrace už stále více jak 12 kč z původního kurzu libry kolem 40 Kč na dnešních 28. https://www.bloomberg.com/quote/GBPCZK:CUR

 

Je směšné mít "ekonomiku" s 10 mil. lidí a tvářit, že to přinese lepší potraviny, lepší obranyschopnost, lepší politiky. 

Přineslo by to jediné, okupaci ČR Rusáky, to je jednoznačné a opět bídu a ruský smrad, viz. okupace Krymu. Miochodem rusáci od 1.9.1939 prakticky nikdy nepřestaly Polsko okupovat až do roku 1991. Pouze na krátkou dobu byly z Polska vytlačeni nacisty, velmi rychle se tam vrátili, opět vraždili, loupili a tentokrát území Polska kradli definitivně, tedy z tohoto pohledu Polsko okupují dodnes. 

Co dnes asi říkají "voliči brexitu" na to, že jsou jejich úspory tenčí o více jak 30 %, že se každý dovoz do GB a to je to zatím dovoz bezcelní z EU zdražil o více jak 30 %. Auto si kupovali za 600 000,- a nyní ho kupují za 800 000,- tedy si musí koupit auto o mnoho horší. Co potraviny, věci denní spotřeby? Že ty jsou z domácí produkce a nezdražily? :-))))))


Nepřihlášený uživatel

#115028 Re:

2017-09-14 08:56

#115025: CZEXIT! -  

 Farrage je iditot. I jemu je dnes naprosto jasné (bylo mu to jasné vždy je nejspíše ruským trotlem), že brexit je důsledek ruské propagandy, neboť celá kampaň brexitu byla založena na vyložených lžích ,podobně jako kampan nacionálního komunisty Miloše Zemana. 

Rusáci v roce 1956 Maďarsko okupovali a masivně tam v té době vraždili, jen pro informaci Farrage, Polsku rusáci v Katyni vyvraždili kompletně celou armádní elitu, která v Polsku zůstala  a část elity civilní, neboť povraždili 22 000!!!!!!! lidí jako počátek genocidy Polska, kterou tím rusáci započali. 

Polsko je celé přestěhované na západ o stovky kilometrů, Katyň je dnes v rusákově a mezi Polskem a Ruskem je ještě Bělorusko. 

Farrage je tedy buď opravdu ruský trotl jako Milloš Zeman nebo je idiot jako Miloš Zeman, těžko říci co je horší. 


Nepřihlášený uživatel

#115029

2017-09-14 09:06

Průzkum: Zeman je jasný favorit prezidentských voleb

Do prezidentských voleb zbývají čtyři měsíce. A největší podíl sympatizantů má mezi Čechy současný prezident Miloš Zeman. Svůj hlas by mu dalo 28 procent dotázaných. Druhý Jiří Drahoš by získal 13 procent a třetí Michal Horáček 12 procent hlasů.


Nepřihlášený uživatel

#115030 Re:

2017-09-14 09:16

#115029: -  

 To je vlastně skvělá zpráva, neb nikdo z těch, kdo by volili Drahoše, Horáčka, Hilšera, Kulhánka by nevolil Zemana. 

Tedy se věci vrací k normálu, občané se velmi poučili a to je jediný klad idiota a nacionálního komuoše Miloše Zemana na Hradě, takové hovado už tam opravdu nechtějí. 

Mimo to, Miloš Zeman bude muset Babiše makroamnestovat, o tom není těch nejmenších pochybností, tedy Miloš Zeman je již v opravdu velmi rychlém tobogánu jeho vlastních exkrementů, který vede jen a jen do karusele. Už teď to smrdí po celé republice a až se celý ten odporný smad vyvalí a Zeman s Babišem z toho vyplavou, aby se mohli alespoň nadechnout, bude to jasné i jejich voličům. 

Čístě teoreticky, pokud Zeman z těch jeho exkrementů ještě vyplave a opravdu se účastní volby (nic tomu zatím nenaznačuje), jeho potenciál je v prvním i druhém kole prakticky stejný a to na vítězství opravdu nestačí :-). 

Já si myslím, že první zrychlení v tobogánu do karusele, je dnešní schůzka s Babišem na Hradě a je to skvělé, že se uskuteční, je to skvělá zpráva. 


Nepřihlášený uživatel

#115031 Tento hackovací nástroj opravdu ještě někdo používá?

2017-09-14 09:25

Vymažte z počítačů ruské antiviry Kaspersky, dostaly americké úřady rozkazem

Administrativa prezidenta Donalda Trumpa nařídila americkým vládním úřadům, aby ze svých počítačů odstranily všechny programy od společnosti Kaspersky Lab. Především tedy stejnojmenný antivirový software. Důvodem jsou obavy, že by tyto programy mohly sloužit jako kremelský nástroj špionáže.

 

Spolupracovali s tajnou službou

V minulosti zástupci ruské antivirové společnosti skutečně připustili, že spolupracovali s ruskou tajnou službou FSB. Zakladatel podniku Jevgenij Kasperskij navíc navštěvoval školu KGB.


Nepřihlášený uživatel

#115032 Jestli je někdo v této zemi v politice zlodějem stovek miliard je to bez nejmenších pochyb.....

2017-09-14 09:29

Pohlídá si stát lithiový poklad v Krušných horách? Na uhlí prodělal stamiliardy

......Miloš Zeman. 


VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády

 

Multikulturní obohacení

#115033

2017-09-14 09:53

Italské úřady již dlouhé měsíce dávají jasně najevo, že „imigrační kapacity“ země jsou již vyčerpány. Za poslední čtyři roky u břehů Itálie přistálo více než 600 000 migrantů z Afriky a v zemi výrazně stoupla kriminalita. Zejména je to patrné v oblasti případů znásilnění a sexuálního obtěžování. Podle oficiálních údajů bylo za prvních sedm měsíců letošního roku zadrženo nebo obviněno ze znásilnění 904 přistěhovalců, oproti 1534 Italům.

„Přibližně 40 % znásilnění spáchali přistěhovalci, kteří přitom tvoří jen 8 % populace. Tyto informace nemůžete jen tak zamést pod koberec. Masivní příliv migrantů má jednoznačně prokazatelné negativní důsledky,“ cituje Reuters Deboru Bergaminiovou z pravicové strany Forza Italia, kterou v roce 1994 založil někdejší premiér země Silvio Berlusconi. Podle aktuálních průzkumů bude strana i v nadcházejících volbách atakovat ty nejvyšší příčky.

Zvýšená kriminalita migrantů v oblasti sexuálně motivovaných zločinů by podle Reuters mohla výrazně ovlivnit výsledek parlamentních voleb ve prospěch zmiňované strany Forza Italia a především Hnutí pěti hvězd baviče Beppe Grilla, které by mohlo volby dokonce vyhrát. V takovém případě by se pravděpodobně v zemi uskutečnilo po vzoru Velké Británie referendum o Evropské unii. Ačkoli patří Itálie mezi zakladájící členy EHS, poměr euroskeptiků se stále zvyšuje a výsledek referenda nelze předpovědět.

„Gang maghrebských červů“

Bouřlivé reakce italské veřejnosti i „nemainstreamových“ politiků vzbudilo zejména brutální znásilnění polské turistky a napadení jejího přítele na pláži v Rimini. Po několika dnech policie zajistila čtveřici pachatelů, z nichž tři byli mladší osmnácti let; všichni mají přistěhovalecké kořeny. Za vůdce gangu byl označen žadatel o azyl z Konga, který společně se dvěma marockými bratry a migrantem z Nigérie znásilnili také peruánského transsexuála.

„Gang maghrebských červů,“ konstatoval na adresu čtveřice násilníků velmi drsně šéf pravicové strany Fratelli d'Italia, která se dle očekávání po volbách spojí se stranami Forza Italia a Liga Severu. Dva týdny poté však došlo v Itálii k dalšímu medializovanému případu znásilnění, za které nesou odpovědnost přistěhovalci. V noci z pátku na sobotu 9. září v Římě znásilnil finskou au-pair dvaadvacetiletý žadatel o azyl z Bangladéše.

Mladá Finka byla v Itálii teprve několik dní a vyšla si večer společně se svojí kamarádkou do jednoho z barů. Když se rozhodly v nočních hodinách vrátit taxíkem domů, oslovil je zmíněný muž z Bangladéše s tím, že je odveze domů vlastním vozem. Kamarádka odmítla, ale důvěřivá finská au-pair souhlasila. Po sto metrech na cestě k údajnému vozu se však na ni muž vrhl a pokoušel se ji znásilnit. Od jeho úmyslu jej neodradil křik ženy, která vše pozorovala z okna.

Další zlý případ

Mladík z Bangladéše vyhrožoval Fince smrtí a udeřil ji velkým kamenem. Poté ji odvlekl do opuštěné uličky, kde dokonal znásilnění. Následně své oběti odcizil 40 eur a utekl pryč. Posléze byl však zajištěn policií, i díky náhodné svědkyni u okna, a v současné době sedí ve vazbě. „Migrantů je tady příliš mnoho. Všechny bych je poslal okamžitě domů,“ nebral si servítky čtyřiačtyřicetiletý šéf Ligy Severu Matteo Salvini v reakci na zprávu o incidentu v médiích na svém twitteru.

Značně rozladění jsou však také italští voliči. Podle včerejšího průzkumu se 46 % Italů domnívá, že migranti představují hrozbu pro jejich osobní bezpečnost. Přitom ještě letos v únoru tento postoj zastávalo o šest procent lidí méně. A jak připomíná Reuters, před pěti lety mělo obavy z migrantů jen 26 % Italů. Až blížící se volby ukážou, do jaké míry se hojně propírané téma migrace projeví na případném překreslení politické mapy země, ke kterému zatím vše směřuje.


Nepřihlášený uživatel

#115034 Re:

2017-09-14 10:49

#115033: Multikulturní obohacení -  

 Každoročně přichází do Evropy, přesněji do EU (tedy mimo rusákov logicky :-)) 500 000 lidí ročně,  to už jistě po dobu 40-50 let. Tedy co vadí je jistě migrace živelná. Jediný, kdo by mohl mít zájem na živelné migraci a snaze destabilizovat společnost tímto jevem je Rusko (viz. jeho snahy o destabilizaci západu už od dob komunistické revoluce 1917), které už od roku 2010 vede masivní propagandu v jazycích EU, kdy čeština je evidentně jazykem pilotním a je možné i prokázat, že propagandu na i-netu vedlo Rusko již před rokem 2000, jen nebyla tak vnímána, dnes je naprosto zřejmá a všudypřítomná.

U ná dokonce v podobě rusko čínského trotla Miloše Zemana přímo z Hradu ve všech jeho možných a nemožných pořadech v "čínské" televizi s podivnými osobami jako je Petr Žantovský dvorní "skladatel" v listu ruské propagandy PL.  


Nepřihlášený uživatel

#115035 StBáci u soudu jsou logicky nedůvěryhodní navíc StBáci, kteří nebyli zbaveni mlčenlivosti......

2017-09-14 10:57

Babiš a StB? Slovenský ústavní soud rozhodne o stížnosti krátce před českými volbami

.....tím spíše.  Tedy věc je vlastně naprosto jasná, svědci - StBáci svědčící "že Babiš není StBák", nemají hodnotu ani Zemanova opileckého pšouku, byť je text v Babišově blesku napsán velmi šikovně. 

Problém Babišův blesk staví tak, že je vše v pohodě, že přece svědci svědčili pravdivě a to přesto, že nebyli zbaveni mlčenlivosti :-). Udělalo se to dodatečně je "vše v pohodě". To je přesně Babišův přístup k právu, demokracii, vlastnictví firem atd. atd., tedy je to přístup komunista a StBáka. 

Tady 

Slovenský ústavní soud rozhodne v kauze Babiše a jeho spolupráce s StB v říjnu

to zní daleko smysluplnění. Námitka, že StBáci byli zbaveni imunity je jednou z mnoha, byť i tyto noviny píší, že je námitkou hlavní. 

"Ústav poukázal hlavně na to, že bývalí příslušníci StB, kteří u soudu svědčili ve prospěch Babiše, nebyli zbaveni mlčenlivosti. Nejvyšší soud požádal ministra vnitra o dodatečné zbavení mlčenlivosti a ministr žádosti vyhověl."

Nejen, že to není spravedlivé ale i na Babišovi (Burešovi) je vidět, jak škodlivé je to pro veřejný prostor, pro podnikatelské prostředí a vlastně pro každého, kdo se kdy s Babišem potkal či musel potkat.  

„Není spravedlivé, aby příslušníci StB tolik let po skončení komunistického režimu požívali větší důvěru soudů než důkazy, které máme v archivech, kterými jsou dokumenty, které tito příslušníci sami vytvořili nebo které obsahují stanoviska předních expertů," uvedl v reakci ÚPN.

 

Nepřihlášený uživatel

#115036 Penále počítané soukromým osobám je skutečně zhovadilost....

2017-09-14 11:21

Stát by měl lidem odpustit penále za dluhy, navrhuje Horáček

.....ve Velké Británii, pokud si občan např. neplatí zdravotní a sociální pojištění, žádné penále nezvniká. Je evidován jako neplatič, ale může si své povinnosti kdykoliv doplatit bez jakéhokoliv postihu. Stát, tedy ostatní občané, po něm nic navíc nechějí. Je to tak správné. 

Nabízí se samozřejmě, že "podvodníci" budou peníze, které nezaplatí státu např. na sociálním pojištění zhodnocovat a pak to doplatí "najednou" a stát "přišel" tedy o toto "zhodnocení" - nikoliv, stát jej získá v podobě daně z tohoto zhodnocení, byť se to zdá málo. Aktivita občana, aby tyto peníze dokázal zhodnotit, je daleko cennější, než ony "ušlé úroky z vkladu". 

Penále navíc stejně přichází v situaci, kdy občan není schopen peníze doplatit, pak samozřejmě o to má menší důchodové zabezpečení. 


Nepřihlášený uživatel

#115037 Jančura, který si vydal a sám koupil korunové dluhopisy taktéž za miliardu jako Babiš.....

2017-09-14 11:25

Jančura vytahuje další zbraň proti konkurenci. Takový predátor jako FlixBus jsem nebyl, říká

....není predátor? A co tedy Jančura je? Daňový podvodník jako Babiš či Bureš nebo oba najednou? 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-09-14 11:50



Nepřihlášený uživatel

#115039 Re:

2017-09-14 11:52

#115024: -  

 

 Tak šup, šup, ať už to má 6 miliónů zhlédnutí. O tom se úchylákovi Bangovi ani nezdá. :DDD

 

Nepřihlášený uživatel

#115040 Tedy zjevně již policie vyšetřila celou věc a shledala, že otec volič Miloše Zemana .....

2017-09-14 11:53

Otec na videu nutí dceru mlátit do polštáře a představovat si, že je to Rom. Policie ho obvinila

.....propaguje zločinné ideologie. Tedy, že se nejednalo o "hloupý" žert, čímž se jistě bude dotyčný bránit, ale je to jeho postoj ke spoluobčanům, společnosti, přesně jak to po něm požaduje Miloš Zeman nesený na ramenou v průvodu Zemanovců spojených s neonacisty 17.11.2016


Nepřihlášený uživatel

#115041 Jiná možnost už nezbyla, Okamura je opravdu šílený demagog......

2017-09-14 11:56

Lidovci podávají trestní oznámení na Okamuru. Ignoruje fakta a manipuluje lidi, tvrdí europoslanci

.....smutné je, že není možné zažalovat Miloše Zemana. Důvod je, že z něj hloupá část občanů, kteří se nechali obelhat jeho odporným lhaním  (viz. rozsudek Nejvyššího správního soudu se spisovou značkou vol. 39/2013) udělala absolutně beztrestného. 

Bez Zemana na Hradě by dokonce i ANO StB muselo být daleko kultivovanější a možná by to dokonce teoreticky mohlo být i cosi smysluplného, takto je to jen a jen ANO StB. 


Nepřihlášený uživatel

#115042

2017-09-14 12:03

V ten den se ale hlasovalo jen o tom, zda má komise dle jednoho ze svých hlavních úkolů spustit Řízení o nesplnění povinnosti, protože k přijetí uprchlíků nás zavázalo rozhodnutí Rady ministrů," vysvětluje předseda právního výboru Evropského parlamentu Pavel Svoboda.

:DDDD

Takže má pan Okamura opět pravdu, jsou to vlastizrádci, kteří hlasují proti ČR!!!


Nepřihlášený uživatel

#115043 Odboráři by si především měli přečíst zákon o odborech, naboť ten jim nedovoluje vyvíjet.....

2017-09-14 12:04

Odbory rozcupovaly program ODS a pochválily ČSSD

Odboráři by měli pečlivě studovat volební programy jednotlivých stran a dopady jejich nápadů na státní rozpočet, prohlásil ve čtvrtek šéf Českomoravské konfederace odborových svazů Josef Středula. To podle něj napovídá, zda lze sliby splnit. Středula v této souvislosti rozcupoval program ODS a pochválil ČSSD.

.....jakoukoliv politickou činnost. Ta je na občanech, komentaře programů politických stran, vstupování "bývalých" odborářů do politiky, jasně dokládá, že využívají prosto v mediích k politickému boji a je jednoznačné, že takovou věc nesmí provádět. 


Nepřihlášený uživatel

#115044 Re:

2017-09-14 12:11

#115042: -  

 Co to žvaníš za strašné bláboly? Ministři naší vlády zasedající v Radách ministrů mohou hlasovat podle toho, jak je ktomu zaváže vláda ČR. O tom jak hlasovali, tam není ani slovo. 

Navíc co se týče kvót, pokud je Rady ministrů odhlasovali či dokonce Evropská rada složená z premiérů, není na tom nic hanebného, je to demokratické rozhodnutí.  Ti, kteří hlasovali pro, jsou stejně vázáni tímto rozhodnutím netvařme se, že hlasovali pro jen země, které jsou primárním cílem živelné migrace či i jen migrace, jako je typicky Německo a Anglie, kam přichází i velká část migrace v rámci EU. 

Okamura je komunisticko-nacistický demagog, to je realita. 


Nepřihlášený uživatel

#115045

2017-09-14 12:33

Survivors! The level of your support has surpassed all our expectations! In record time, the number of subscribers on our official Russian YouTube channel reached 50,000!

Evropan

#115046 Re:

2017-09-14 12:51

#114993: Vlastenci volí SPD Tomia Okamury!!! -  

To je zajímavé. Pro Okradmůry jsou stěžejní volební témata islamizace, terorismus a masová imigrace. Nic z toho se u nás neděje. To se to budou krásně plnit volební sliby. Ovšem kdyby měli říct, jestli chtějí vyšší nebo nižší DPH, zvednout platy a důchody, postavit dálnice a železnice pro rychlovlaky, nerušit malé nemocnice a pod., tak to by museli něco dělat. To ale Okradmůry nechtějí. Nechtějí se zavazovat ke slibům, pro které by pak museli pracovat.

Takovým vyprášit kožich!


Nepřihlášený uživatel

#115047 Ukrajinská verbež

2017-09-14 12:58

Cizinci zaměstnaní načerno se před celníky rozprchli a zamkli se

Evropan

#115048 Re:

2017-09-14 13:04

#115033: Monokulturní ochuzení -  

Á, opět se ozval se svými smyšlenkami (aneb zase psali v Prorusských listech) prorusský propagandista, kterému nesmírně vadí znásilnění bělošek imigranty v Itálii, ale že je u nás znásilněno více než 600 žen českými "prasaty", to mu přijde normální. Nevím, kdo mohl takovéto hovado vychovat. 


Nepřihlášený uživatel

#115049 Re:

2017-09-14 13:15

#115045: -  

 Náckové z rusákova se školí jak přežít, potom co rozpoutají občanskou válku?  Viz. rozpoutání občanské války rusáky na východě Ukrajiny.


Nepřihlášený uživatel

#115050 Re: Re:

2017-09-14 13:16

#115048: Evropan - Re:  

 Matka velmi podobná deviantní matce Miloše Zemana, která jej mlátila tak, že si na to v sedmdesáti živě vzpomíná a považuje považte v semdesáti letech za přínos jeho životu.