MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#117100 Bratr zná svého mladšího bratra většinou nejlépe

2017-10-13 14:22

V osobní rovině je Tomio můj bratr, to mi nikdo neodpáře. Ale já ho kritizuji v politické rovině a jeho politika je velmi nebezpečná. Tomio jedná v zájmu Putinovy vlády v Moskvě. Ta dlouhodobě usiluje o oslabení a rozložení EU. Ruská politická elita lituje rozpadu Sovětského svazu a přála by si rozšíření svého vlivu daleko na západ až k nám do střední Evropy. Dlouhodobě na tom pracuje a v různých státech podporuje strany, které žádají vystoupení své země z unie. Včetně Tomia.

Jedno s druhým souvisí. Žene ho také jeho nezřízená ctižádost, kdy je ochoten pro to, aby získal hlasy voličů, udělat prakticky cokoli. Tím nahrává budoucímu neštěstí našeho národa. On hlásá, že přináší více bezpečí, ale opak je pravdou. Chce nás vyvést z EU - to by nás však oslabilo a mohlo časem vrhnout pod cizí nadvládu.

Když dojde k tragickému teroristickému útoku, tak rozumný politik veřejnost uklidňuje a rychle přijímá potřebná bezpečnostní opatření. Tomio místo toho rozdmýchává negativní emoce, šíří strach a nejistotu - a pak se staví do role jediného zachránce a spasitele. Tímto nekalým způsobem, za použití strachu a nejistoty, chce sklízet při volbách hlasy. To je populismus nejhoršího druhu.

Toto všechno tvrdí Hayato Okamura o svém bratrovi. Není to zrovna lichotivé.

https://www.novinky.cz/domaci/

Zdá se tedy, že po hradním opilci je to další politický slouha vyznávající rektální přístup ve vztahu k russkému diktátorovi.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#117102 Re: Bratr zná svého mladšího bratra většinou nejlépe

2017-10-13 14:57:08

#117100: Evropan - Bratr zná svého mladšího bratra většinou nejlépe 

Pan Hayato Okamura se už na to nemohl koukat a nemohl to poslouchat. Je dobře, že to řekl naprosto otevřeně. 


Nepřihlášený uživatel

#117160 Re: Bratr zná svého mladšího bratra většinou nejlépe

2017-10-15 08:54:21

#117100: Evropan - Bratr zná svého mladšího bratra většinou nejlépe 

Ani se nedivím, že se s tou černoprdelníckou sviní 20 let nebaví. Tím pádem černoprdelnická svině ví o Tomiovi naprosté hovno.