MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#117076 Moc pěkné to má russký trotl a nacionální komunista Miloše Zeman na účtu.....

2017-10-13 09:35


Nepřihlášený uživatel

#117077 Volby jsou naprosto skvělé......

2017-10-13 09:36

 

....přesně vlastně říkají kdo a co je:

Babiš je StBákem, celý život tak jedná a to se také projevuje v ANO StB - jejich voliči je volí právě proto, nemyslí si o Babišovi a ANO StB, že jsou demokraty, kteří znají a respektují principy, volí je právě proto, že je porušují, neznají a bláhově si myslí, že jim to zajistí prosperitu. Jako každá lež má i Bureš s ANO StB krátké nohy, ale v politice se krátkost bohužel počítá na roky. 

Zeman je velezrádce a má kolem sebe bandu ruských trotlů - je to zřejmé, ale proto je také volen, jen malá část jeho voličů žije v představě, že je demokratem. Vidí, že je zločinec, ale opět žijí v představě, že je zločinec bude zastupovat lépe, než člověk kulturní, mravný a vzdělaný. 

Pitomio Okradmůra - se profiluje jako komunistický náce a části občanů to imponuje, jsou komunistickými nácky, přestože by to o sobě nikdy neprohlásili. Tváří se, že komunisty a nácky jsou všichni ostatní jen ne oni. Přesto volí komunistického nácka Pitomio Okamuru. Neví tedy kdo jsou jsou, co to vlastně je demokracie a jaké jsou její základní principy. 

Lidovci jsou voleni proto, že mají tradiční obrovskou členskou základnu, ale na druhou stranu samozřejmě oslovují voliče, kteří si přejí, aby křesťané byli zastoupeni i v politice. Je to správné, křesťanství a židovství je skutečně fundamentem naší společnost a demokracie bez mravního fundamentu je skutečně odporně zneužita např. komunisty k získávání moci, obelhávání voličů. Tedy voliči lidovců vědí proč je volí, mají na to jasný, konzistentní názor založený na morálce, kultuře a znalosti demokracie. 

Komunisté naproti tomu nejsou voleni proto, že by si jejich voliči mysleli, že demokracie je správná. Jsou voleni právě proto, že jejich voliči touží po komunistické totalitě. Je to do velké míry tím, že koministé stále mají v názvu komunisté a tím propagují zločineckou komunistickou ideoologii a relativizují zločiny komunismu. Tedy jejich voliči si z velké části komunismus idealizují a relativizace zločinnosti, které provovází jakékoliv politické sektářství jim jejich touhu po odporné totalitě omlouvá. Jsou to lidé, kteří neví co je dobře a co špatně. 

Tedy vše je jak má být - žijeme ve společnosti, která neprošla debolševizací, není schopná rozpoznávat co je dobré a co není dobré, komunistické školství se záměrným zkreslováním historie v tom občanům udělalo velký zmatek. 

Volby to naštěstí velmi přesně ukazují a to je na nich vlastně to nejskvělejší. 


Nepřihlášený uživatel

#117078 Dnešní správy jsou skvělé .......

2017-10-13 09:37

 

 

.....a najednou věci dávají smysl. Senát nacionálního komunistu a ruského trotla identifikoval jako velezrádce a Andrej Babiš je Burešem, přesně jak to odpovídá zkušenosti s ním. 

Tedy dnes je vše jak má být a je svět tedy dnes opravdu naprosto normální. 

Andrej Babiš zůstává ve svazcích StB. Proti rozhodnutí slovenského Ústavního soudu se chce bránit, zažaluje ministerstvo vnitra

Zeman výroky k ruské anexi Krymu legitimizoval agresi, shodli se senátoři

Babiš si to již u Ústavního soudu vyslechl a Miloš Zeman se tam tobogánem vlastních exkrementů řítí a je velmi pravděpodobné, že tam dokonce i skončí. 


Nepřihlášený uživatel

#117079 Re: Musíme se přimknout k bratrskému slovanskému Rusku!

2017-10-13 09:39

#116975: - Musíme se přimknout k bratrskému slovanskému Rusku! 

 

 Co je bratrského na Russákovu, které odvleklo 70 000 lidí z ČSR v roce 1945 do gulagu, když předtím během celé II.světové války zahynulo cca 340 000 Čechoslováků a z toho bylo 270 000 těch, které nacisté přiřadili k židovské národnosti. 

Russáci jsou vždy velmi věrohodný okupant, ale jako osvoboditel, partner, spojenec jsou krajně nedůvěryhodní. 


Nepřihlášený uživatel

#117080 Faltýnek je opravdu legrační....

2017-10-13 09:40

Šuman mě nezajímá, kauzu Čapí hnízdo někdo ovlivnil, spoustě lidí jsme šlápli na kuří oko, říká Faltýnek



    • Podal jsem stížnost proti trestnímu stíhání, některé pasáže v něm mě velmi pobavily, říká místopředseda hnutí ANO Jaroslav Faltýnek.

 

    • Samozřejmě nám vadí, že se někdo neustále snaží házet špínu na pana Babiše a hnutí ANO.

 

    • Všechny štve, že se podařilo udělat věci, které předtím nikdo neřešil, dodává.

Co udělalo šílené ANO StB, co by neudělala jiná vláda? Jak může tvrdit, že vybírají více daní a dělali proti korupci, když např. korunové dluhopisy záměrně Finanční správa neřešila, což je ale zlodějina za 5 mld. ročně. 

Faltýnek je opravdu excelentní ubožák. 

:-) Faltýnek je šašek sám se do toho zamotal. Nejdřív se zeptá Veselovského, jestli si myslí, že Pelikán ovlivňuje státní zástupce a kdy mu odvětí, že doufám že nikoliv, tak blb Faltýnek říká no vidíte a přitom tvrdí, že jeho poškozuje policie a státní zástupci. Je to legraní, jsou to opravdu šašci, vytrhne jednu větu z kontextu celého obvinění a myslí si, že je to tím "vyřešeno". 

Policista má ve spisu konkrétní důkazy, které by měly vyvracet vinu Faltýnka a přitom Faltýnek tvrdí, že je zatajil. Jsou přece ve spisu, nejsou nikomu - natož nezávislému státnímu zástupci zatajeny. 

Faltýnek ale sám důkaz o tom, že se toho neúčastnil sám degradoval, když ve Sněmovně do steno záznamu nažvanil, že nebyl u předávání akcií na doručitele, ale přitom právě ten, kdo drží v ruce akcie je majitelem. Jemu prostě stačil protokol, že to bylo předáno, ten předal policii a považuje to za důkaz, že se ničeho neúčastnil :-). Vždyť se do toho ten blb sám zamotává. 


Nepřihlášený uživatel

#117081 Ty vole ANO StB - "omylem" o věci za 2 000 mld.? Co to pořád Bureš hraje za hry?

2017-10-13 09:41

 

Ministr životního prostředí se brání, že dopis nepsal. Když Aktuálně.cz Brabce vyzvalo, aby své tvrzení doložil, označil za viníka celé situace ředitele odboru geologie Martina Holého. Ten prý omylem odeslal na ministerstvo špatný dopis

.....k takovým hrátkám se propůjčuje Brabec? Přinutí dokonce úředníka říkat nesmysly, kterým se nedá uvěřit? Co to je za odpornou pakáž? Tyhle lidi snad někdo bude volit, aby oni po nich následně chtěli falešná přiznání ke zločinu nebo k pochybné činnosti? ANO je opravdu jen ANO StB. 


Nepřihlášený uživatel

#117082 A to šílený Zlatuška dosud nepodal sám na sebe jako děkan VŠ trestní oznámení?....

2017-10-13 09:44

 

Odcházející Zlatuška: Babiš mě nezklamal, podobné kličky jako tu s Čapím hnízdem dělají i vysoké školy

 
 
  • Jiří Zlatuška před čtyřmi lety kandidoval jako hlavní tvář hnutí ANO, letos už program nevytváří , a z politiky odchází.
  • Přestože má špatný pocit z toho, co se za jeho účasti ve sněmovně událo v oblasti vzdělávání, svého angažmá nelituje.
  • Nezklamal ho ani Andrej Babiš, stíhání v kauze Čapí hnízdo považuje za nedůvodné.

.....nad čím tedy ANO StB Zlatuška váhá? Až jej podají jiní? 

 Zlatuška je legrační - Bureš zdaleka jen nestaví, ale také masivně devastuje. 

Podle vás to není ani nemorální?

Morálka je jiná věc. Je nemorální, když je někde zruinovaná nemovitost a někdo z ní chce udělat něco pěkného a chtěl by na to použít evropské dotace? Vezměte si pražské vysoké školy nebo akademii věd, jak staví svá výzkumná centra těsně za Prahou. Dolní Břežany, Vestec...Jako pražské instituce by na ty dotace neměly nárok, tak se rozhodly udělat tu kličku, že centra postaví za hranicí Prahy. Nevidím tam rozdíl. Myslím, že odpovědný je ten, kdo dotaci přiděloval.


Nepřihlášený uživatel

#117083 Re: To je smutná realita.....

2017-10-13 09:45

#116928: -  

  ....neb Zeman poslal do kamsi do bývalého Russákova 100 mld. ruského dluhu, které nám také Rusko uznalo. Udělal to před koncem svého mandátu v roce 2002 a není známo za kolik byl tento dluh "odprodán" čí nebyl prostě "darován", neb je vše kolem této transakce utajováno. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#117084 Kalousek je dnes nezpochybnitelnou morální a odbornou autoritou....

2017-10-13 09:50

 

 

Kalousek: Rozhoduje se mezi demokracií a vládou vůdce. Zastupujeme ty, kteří si nepřejí pevnou ruku

Prokorupční fond Janečka nejspíše ve spolupráci s Babišem napsal na Kalouska hanopis, tedy pamflet. Z tohoto pamfletu se ale nikomu a nikdy nepodařilo potvrdit nic a nic je nula, jak správně Kalousek říká. 

Nepodařilo se to ani Babišovi, přestože si bez nejmenších pochybností obstaral:

1. všechna daňová přiznání Kalouska, jeho blízkých, náměstků, členů vlád v který zasedal

2. čísla všech účetů Kalouska a jeho blízkých včetně zůstatků - mohl k tomu využít analytický tým MF. 

3. nechal analyzovat vše co kdy Kalousek řekl ve Sněmvně, vládě, Senátu.

4. nechal analyzovat všechno co kdy na ministerstvech Kalousek podepsal. 

Babiš-Bureš či vlastně oba neprokázali přitom z hanopisu nic a nic je nula. Tím z Kalouska udělal neotřesitelnou morální autoritu, neboť ustát takový hanopis nebylo jistě snadné a šlo to jen tehdy, pokud si Kalousek byl naprosto jist, že to hanopis bez špetky pravdy je. 

Co je ale ještě daleko zajímavější a pro tento stát ale děsivější, že Babiš nevybírá daně efektivněji než Kalouske, neboť růst HDP i růst malobchodu nekopíruje zvyšování daní a zvyšování výběru DPH.

Tím dělá z Kalouska nejen odbornou autoritu, ale dokonce excelentního politika, neboť v době, kdy byl ministrem tedy firmy v důsledku platili daně daleko lépe, tedy neoptimalizovaly zisky jejich vyváděním mimo ČR, což bylo způsobeno jedinou věcíc - politickou atmosférou, důvěrou  v měnu a samozřejmě i ve vládu ČR. 

Kalousek navíc Babiše vlastně přiměl k tomu, aby se k celé řadě své trestné činnosti přiznal přímo do steno záznamů ve Sněmově a dokonce k tomu priměl i Faltýnka, který se začal hroutit pod tím co říkal Babiš a snažil se z podílu na jeho trestné činnosti vymanit.  

https://youtu.be/WTMxs1XKouw


Nepřihlášený uživatel

#117085 Volný z ANO StB :-)

2017-10-13 09:55


Nepřihlášený uživatel

#117086 Re: Re: Re: Re: Rozhoduje se mezi demokracií a vládou vůdce. Zastupujeme ty, kteří si nepřejí pevnou

2017-10-13 09:59

#116988: - Re: Re: Re: Rozhoduje se mezi demokracií a vládou vůdce. Zastupujeme ty, kteří si nepřejí pevnou ruk 

 Je skvělé, že sis to přečetl a snad ti také někdy dojde i smysl textu. 


Nepřihlášený uživatel

#117087 Příští vláda i Sněmovna s musí velmi vážně zamýšlet nad tím, proč tu russáci mají .....

2017-10-13 10:01

.....ambasádu počtem jako by ČR byla zemí s 500 mil. obyvatel. Bude to jedno z velkých témat příštího volebního období. 


Nepřihlášený uživatel

#117088 Paktování se s StBákem je samozřejmě velmi nebezepečné....

2017-10-13 10:05

Čapí hnízdo: obviněno bude všech 11 z policejní žádosti

Obvinění v kauze Čapí hnízdo se podle informací Práva skutečně týká všech podezřelých, které vyjmenoval v žádosti o vydání šéfa hnutí ANO Andreje Babiše a jeho místopředsedy Jaroslava Faltýnka ke stíhání pražský kriminalista Pavel Nevtípil.

....v tom má policie i dozorující státní zástupci naprostou pravdu, obzvláště, když se Babiš k trestné činnosti přiznal přímo ve Sněmovně do steno záznamů. 

Velmi zajímavé je, že vlastní trestný čin, pro který jsou obviněni nedovoluje udělit podmínku, pokud by byli tedy soudně uznáni odpovědnými za svojí trestnou činnost, bude se vždy jednat o nepodmíněný trest odnětí svobody.

Jak dojemně znělo ve Sněmovně, když Babiš tvrdil, "že děti chtěly chovať koně a tak som půjčil na projekť"  a skutečnost byla taková, že Imoba (tedy ženšen) kolem kterého se celý karusel Agrofert točí "pouze" ručila za úvěr dětičká - tedy opět Babišovi :-). 


Nepřihlášený uživatel

#117089 Už vypsaly sázkové kanceláře kurz na to, že Babiš bude Zemanem makroamnestován?

2017-10-13 10:10

Telička vysvětloval rozchod s Babišem. Vztah k Zemanovi byl prý jedním z důvodů

Europoslanec a místopředseda Evropského parlamentu Pavel Telička na páteční tiskové konferenci vysvětloval, proč ukončil spolupráci s hnutím ANO. Zdůraznil, že se jednalo o dlouhodobější proces. Zároveň přiznal, že jedním z důvodů byl nadstandardní vztah předsedy ANO Andreje Babiše k prezidentu Miloši Zemanovi.


Nepřihlášený uživatel

#117090 Wagenknecht už nehoní počítače ve skladu? :-)

2017-10-13 10:41

Wagenknecht: ČR podepsalo smlouvu o lithiu s nedůvěryhodnou firmou

 
 
Firma European Metal Holdings (EMH), se kterou Česko podepsalo memorandum o těžbě lithia, je nedůvěryhodná a má nejasnou vlastnickou strukturu. Na tiskové konferenci neziskové organizace Good Governance to řekl její předseda Lukáš Wagenknecht. Podle něj tak vzniká prostor pro korupci, vláda podpisem navíc porušila svoje programové prohlášení.
 
.....a co ty kostlivce o kterých mluvil v roce 2013? 

 


Nepřihlášený uživatel

#117091 V této diskusi to russáčtí trotlové předváděli a "recyklují" také.....

2017-10-13 11:10

Rusko použilo k ovlivnění voleb v USA i hru Pokémon Go, tvrdí CNN

.....Miloš Zeman to dokonce předvádí z úrovně prezidenta republiky. 

 


Nepřihlášený uživatel

#117092 Zaorálek vlastně docela opravdu dospěl......

2017-10-13 12:04


Nepřihlášený uživatel

#117093

2017-10-13 12:07

SPD Tomia Okamury v průzkumech stoupá, objevuje se dokonce i na čtvrtém místě v těsném závěsu za ČSSD a KSČM. Sám Okamura tvrdí, že chce ve volbách získat více než deset procent. Zároveň se však nehrne do vlády, chce najít strany, s nimiž bude schopen prosazovat svůj program. Píše to MF Dnes.

 

V rozhovoru pro deník MF Dnes mimo jiné Okamura uvedl, proč by lidé měli dát hlas právě jemu. „Hnutí navrhuje řešení ve všech zásadních oblastech,“ uvádí a jmenuje například svázání výše minimálního důchodu s minimální mzdou, program na podporu pracujících rodin s dětmi, zastropování odchodu do penze na 65 let či nastartování porodnosti „slušných rodin“.

Na otázku, co je slušná rodina, odvětil: „Já to vezmu opačně. Parazitující je ten, kdo je práceschopný, a dlouhodobě nepracuje,“ sdělil. Následně podotkl, že on sám nemá rád parazity. „Navrhujeme zásadní přeskupení dávek, což pro stát nevyjde o moc dráž. Balík peněz od parazitujících přesměrujeme ke slušným a pracujícím. Navrhujeme, aby pracující rodič měl v případě narození prvního dítěte slevu 50 procent z daně z příjmu fyzických osob. V případě druhého dítěte by měl stoprocentní,“ míní.

Podle jeho slov by k těmto opatřením stačilo přeskupit finance. „Zastropujeme dávky nepřizpůsobivým a notoricky nepracujícím, kteří si udělali svůj životní program z toho, že budou mít co nejvíc dětí a budou parazitovat na dávkách,“ řekl Okamura s tím, že by šel hluboko pod úroveň minimální mzdy. 

„Musíme z nepřizpůsobivých udělat co nejvíce přizpůsobivé. Třeba tím, že pro děti příjemců dávek ze sociálně vyloučených lokalit zavedeme povinný poslední ročník mateřské školy. Ne plošný pro všechny, ten chceme zrušit. Děti nepřizpůsobivých rodičů mnohdy nemají základní hygienické návyky ani neumějí česky,“ řekl Okamura. A dodal také to, že v romské komunitě je nadprůměrné množství mentálně postižených lidí. 

Okamura se pak vyjádřil i proti islámu, který nevnímá jako náboženství, ale jako ideologii. „Plně ctíme náboženskou svobodu v souladu s Ústavou a Listinou základních práv a svobod, ale nepleťme si náboženskou svobodu se šířením nenávistné ideologie. Islám hlásá nesnášenlivost, nadřazenost vůči jiným, a to my zásadně odmítáme,“ řekl rázně. 

Závěrem pak zmínil, s kým by rozhodně nešel do vlády – poukázal na probruselské a proimigrační strany. „Nechci spolupracovat s nedůvěryhodnými lidmi, jako jsou Kalousek nebo Sobotka, a také bych měl problém jít do vlády s obviněným premiérem,“ uzavřel Okamura.  


Nepřihlášený uživatel

#117094 Re: Znáš někoho jiného než Pitomia z té jeho bandy nacionálních komunistů?

2017-10-13 12:27

#117093: -  

 Že né? Tak proč toho idiota pořád propaguješ? Je to přece regulérní magor. 

Volit Piomia je jako v roce 1996 volit Sládka což dnes i tobě naprosto zřejmé, že to byla čirá zhovadilost a přesto jdeš a Pitomia, který není nic jiného než Sládek a Republikání verze 2.0. Dopadne to s ním samozřejmě úplně stejně, vykrade svojí vlastní stranu, aby se měl dobře v důchodu, už s tou první to tak udělal. Sládek to udělal také tak. 

Babiš bude už za dva roky naprosto jasným rusským trotlem, bude mit své skalní, u soudů si nebude nic pamatovat, bude na tom podobně jako Klaus, věci se hodně zrychlují.

ANO StB čeká rozpad a propad voličských preferncí. Pokud letos budou mít nad 20 %, čekají nás za dva roky předčasné volby po kterých po ANO StB neštěkne ani pes. 


Nepřihlášený uživatel

#117095 Nezahrávejte si se Zemanem!

2017-10-13 12:56

Když se Sobotka za všeobecného jásotu pravdy a lásky vrhl do boje se Zemanem, klesly sociální demokracii volební preference na polovinu. :-)


Nepřihlášený uživatel

#117096 Re: Nezahrávejte si se Zemanem!

2017-10-13 13:11

#117095: - Nezahrávejte si se Zemanem! 

 Dnes je situace taková, že existuje široká masa občanů, kteří odmítají vyslovit Zemanovo jméno, odmítají sledovat veřejný prostor, protože jej Zeman zničil, odmítají se dokonce o veřejném prostoru bavit, aby nemuseli i jen myslet na to, že se v něm pohybuje Zeman. 

Jeho bývalí voliči se stydí přiznat, že jej kdy volili. 

Jeho příznivci nejsou schopni řici, proč mu vlastně důvěřují a proč by ho volili. 

Miloš Zeman sám se již vůbec netají tím, že je russký trotl a je naprosto zřejmé, že je pod vlivem návykových látek - amfetaminu, neboť ztratil veškerou soudnost. 

Je absurdní, že Senát jeho stav, kdy ohružuje celou tuto zemi, neřeší. 


Nepřihlášený uživatel

#117097 A v západní Evropě se tedy oprávněně ptají, tak co tedy vlastně chtějí?

2017-10-13 13:23

Chceme zachovat Schengen bez hraničních kontrol, shodly se hlavy států V4

....chtějí snad státy V4 parazitovat na bohatších státech EU? Rozvojové dotace v řádech doknce desítek procent jejich státních rozpočtů se jim zdají málo? Jsme opravdu naprosto nečitelní. 

 


Nepřihlášený uživatel

#117098 Andrej Bureš je opravdu už jen legrační figurka......

2017-10-13 13:33

Nevím, z čeho může vycházet, říká slovenský ministr vnitra. Babiš se chce s jeho úřadem soudit

.....ANO StB je prakticky před rozpadem, neboť se dá těžko uvěřit, že i nadále budou lidé z ANO StB držet "basu" s StBákem, podvodníkem, zlodějíčkem a velmi podivnou figurou s russtikálním "podnikáním". Do včerejška se stále vymlouvali, že nic není jisté atd. Dnes je vše jasné, teď hledají cestu, jak se nenechat od jeho exkrementů upatlat. Bude to jistě chvilku trvat, ale rozpad je naprosto jasný. 

 


Nepřihlášený uživatel

#117099 Jj Russáci jen přitakali, že je Miloš Zeman russký trotl.

2017-10-13 13:43

Zemana si vážíme, ale o kompenzaci za Krym nelze mluvit, vzkázal Kreml

O žádné kompenzaci za Krym není možné s Ukrajinou jednat, protože nešlo o anexi, ale o rozhodnutí legitimní krymské vlády, řekl v pátek mluvčí Kremlu Peskov. S ideou, že by se měla Ukrajina domluvit s Ruskem na nějakém odškodném přišel český prezident Miloš Zeman. Pobouřil tím Ukrajinu, které se ohradila, že s územím a lidmi na něm nekupčí.

Evropan

#117100 Bratr zná svého mladšího bratra většinou nejlépe

2017-10-13 14:22

V osobní rovině je Tomio můj bratr, to mi nikdo neodpáře. Ale já ho kritizuji v politické rovině a jeho politika je velmi nebezpečná. Tomio jedná v zájmu Putinovy vlády v Moskvě. Ta dlouhodobě usiluje o oslabení a rozložení EU. Ruská politická elita lituje rozpadu Sovětského svazu a přála by si rozšíření svého vlivu daleko na západ až k nám do střední Evropy. Dlouhodobě na tom pracuje a v různých státech podporuje strany, které žádají vystoupení své země z unie. Včetně Tomia.

Jedno s druhým souvisí. Žene ho také jeho nezřízená ctižádost, kdy je ochoten pro to, aby získal hlasy voličů, udělat prakticky cokoli. Tím nahrává budoucímu neštěstí našeho národa. On hlásá, že přináší více bezpečí, ale opak je pravdou. Chce nás vyvést z EU - to by nás však oslabilo a mohlo časem vrhnout pod cizí nadvládu.

Když dojde k tragickému teroristickému útoku, tak rozumný politik veřejnost uklidňuje a rychle přijímá potřebná bezpečnostní opatření. Tomio místo toho rozdmýchává negativní emoce, šíří strach a nejistotu - a pak se staví do role jediného zachránce a spasitele. Tímto nekalým způsobem, za použití strachu a nejistoty, chce sklízet při volbách hlasy. To je populismus nejhoršího druhu.

Toto všechno tvrdí Hayato Okamura o svém bratrovi. Není to zrovna lichotivé.

https://www.novinky.cz/domaci/

Zdá se tedy, že po hradním opilci je to další politický slouha vyznávající rektální přístup ve vztahu k russkému diktátorovi.