MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#117870 Re:

2017-10-25 08:07

#117858: - 

 Další výplod chorého mozku mentálně postiženého havlozmrda.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#117871 Re: Re:

2017-10-25 08:34:24

#117870: - Re:  

 Ty tedy myšlíš, že Bureš říkal něco "iného"? A co? :-)

Co je dnes naprostá jistota, že vládu sestavuje ruský trotl Miloš Zeman, už včera bylo zřejmé, že slovenský nomenklaturní komunista a StBák je statistou. Dostal úkol, porovnat své poslance, aby schválili vládu ruského trotla a možná se pak dočká nějakého druhu makroamenstie. ) 

Vláda bez důvěry mu ale makroamnestii nezajistí, neb se v takovém případě bude předsedovi takové vlády i když to bude Zemanův poradce velmi obtížně makroamnestie podepisovat, neb by se mu mohlo velmi lehce stát, že skončí před soudem pro vlastizradu. Ruský trotl Klaus byl pohnán před Ústavní soud pro velezradu a to je co říci. Vliv na Leničku Bradočovou bez mandátu Sněmovny je také věc dosti diskutabilní a to přesto, že už nejspíš nikdo nepochybuje, že je tako zaměstnancí karuselu Agrofert. 

Má to prostě Bureš dost blbý, přestože se Faltýnek už prořekl, že to vyřeší přes státní zástupce, on je vůbec takový tupě užvaněný, viz. jeho vyhrožování Burešovi, že se do toho nenechá zatáhnout přes stenozáznam, kdy jasně deklaroval, že u předávání akcií na doručitele nebyl, přestože byl vlastně jejich vlastníkem, tedy vlastnil v době kdy je měl v ruce i "ptačí hnízdečko" a stačil mu jakýsi pochybný zápis o tom, že akcie byly kýmsi a komusi předány a žije v představě idiota, že to stačí i policii :-).