MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#117852 Re: Re: Re: Re: Re: Přejezd přes muslimské území není bezpečný...

2017-10-24 18:50


Nepřihlášený uživatel

#117853 Pokud se Zeman rozhodne spáchat politickou sebevraždu.....

2017-10-24 18:57

 

.....nechá slovenského nomenklaturního komunistu a StBáckého donašeče sestavit vládu s Pitomiou, tedy tím mu umožní se dostat k ministerstvu vnitra a opět i k ministerstvu spravedlnosti, aby si mohl "vyřešit" své trestní stíhání. 

Pokud ho pověří sestavením vlády a Bureš za ním přijde s tímto nápadem, Zeman řekne, že 100 poslanců není většina a prohlásí, že vládu sestavuje tedy on. 

Bureš má tedy jediný pokus a to ve dvou variantách a obě vedou k jeho konci....

  • ANO StB - Pitomio - komouši - komunisté musí být ve vládě, žádná další možnost neexistuje
  • ANO StB - socani a komouši - tady nemusí být komouši ve vláda, k této varianťe potřebuje ale ruského trotla Miloše Zemana, aby mu přerovnal - porovnal socany a to je jediná varianta, kterou mu schválí Zeman. Je také velmi pravděpodobné, že tuto variantu již nacionální komouš Zeman sdělil Filipovi, proto se Filip neměl s čím chlubit. 

V první variantě ANO StB - Pitomio - komouši podporují - by to musel Babiš udělat Zemanovi vlastně za zády. Tuto varinta mu Zeman nikdy neschváli, neb by mu bylo jasné, že by ho politicky zabila a on možná stále bojuje, přestože se řítí tobogánem jeho výkalů do karusele. Chce ještě zničit socany, alespoň ty, kteří byli nedávno zvoleni.  

Politika je teď v ČR naprosto úžasná a v každém případě je jasné, že se Zeman s Babišem vlastně navzájem vraždí - tady žádná varianta, že jim to vyjde společně vlastně neexistuje. 

Zeman  zvolí jeho nejodpornější variantu - definitivní zničení socanů (přerovnání socanů Zimola, Škromach, Hašek :-)) - vláda  ANO StB, socani,  komouši, těžko se to ale současně zvoleným socanům bude něco takového nařizovat. Možná to bude chtít vyměnit za "abolici" v OKD. Stále platí, zkusí jakoukoliv prasárnu. 

 

A to se nebude líbit ani Okradmůrovcům.

 

Na tohle Bureš není zvyklý, je to úplně nová situace a to přesto, že se to pokusí uplatit, pokusí se využít FSB, GRU, pokusí se využít  bývalé StBáky, jediné k čemu to povede bude další dekonspirace jeho zločinnosti a jeho zločinců a ruských agentů, kteří mu v tom budou pomáhat. 


Nepřihlášený uživatel

#117854 Bacha na černoprdelníky!

2017-10-24 18:59

Renomovaní historici tvrdí, že lidovci byli vždycky svině. S tím nelze nesouhlasit.


Nepřihlášený uživatel

#117855 Bude to takto? Spiklenecká teorie?

2017-10-24 19:53

 Základní premise je - vládu sestavuje ruský trotl Miloš Zeman. Jakákoliv jiná varianta je pro něj nepřijatelná a teoreticky i prakticky politicky smrtelná.  

Bureš má tedy jedinou možnost - sestavit svojí vlastní vládu - ANO StB+Pitomio+komouši, pokud to nedokáže a po dnešním jednání Filipa se Zemamen je jesná, že to nedokáže - Filip mu zítra sdělí, že mu vládu nepodpoří, to je příkaz Zemana, bude - vlastně už je statistou.  

Bureše v tom Zeman nechá vydusit, pokud už mu to nedošlo, ale v žádném případě nepřipustí, aby byl obejit. Bureš bude možná i formálně chodit, navrhovat neveřejně, veřejně, nebude mu to nic platné a nebo to bude divadlo a to je pravděpodobnější. 

To Bureš pochopí dnes večer, nejdéle zítra ráno, myslím si, pokud už mu Zeman vše nevysvětlil, Bureš je v těchto věcech ale velmi chápavý, je to donaše ŠtB, komunista, pracovník PZO, tedy si se Zemanem velmi rozumí. 

Ruský trotl tedy sestavuje vládu:

- která mu dělá kampaň a dělá z něj spasitele

- bude ničit socany, především Sobotku - OKD se rozjede v plné parádě 

- za makroamnestii Bureše státním zástupcem (Faltýnek se už vlastně prořekl) mu vládu schválí ANO StB, Pitomio a komouši - ti se to dnes dozvěděli - 115 - tedy hračka i kdyby někdo z ANO StB nebo u Pitomii zlobil - ti hodní (poslušní) budou naopak líčeni jako hrdinové co zachraňují stát před chaosem, možná některé jetě stihne už 28.10. ocenit.  

Tedy přestože se Zeman řítí tobogánem svých vlastních výkalů do karusele, ještě to bude hodně zajímavé a pořád evidentně bojuje o další mandát. 

Uvidíme, jak moc je odolná demokracie, jak moc má Bureš zmáknuté členy ANO StB, proto má teď plné ruce práce s klubem (tedy možná už scénář Zemana Bureš dostal či pochopil), vůbec nebyl Zemanovi schopen o těch nových padesáti nic říci a to Zemana znepokojilo, dostal tedy úkol vše zjistit a srovnat si je.

Uvidíme jak se zachovají stalinisté v KSČm a uvidíme, jak moc hloupý je Pitomio, ten dostane noty někudy "zadem", KSČm je také dostane ještě cestou z Russka.  

 

Jisté je, že komouši dostali noty od ruského trotla dnes, umí držet hubu a krok a proto odjezd Filipa bez toho, aby novinářům cokoliv řekl, vyčká na potvrzení z Russka.

Zemanova "vláda" bude ale samozřejmě na oko ANO StB a Pitomio, dokonce je možné, že Pitomio bude předsedou parlamentu. Zeman bude v každém případě vybírat lidi, noty budou rozdávat agenti z Ruska a takovou vládu už Zeman v Rusnokovi předvedl,  Premiérem bude jeho poradce z Rusnokovy vlády Jiří Cieńciała nebo Žák (ten se projevil ale jako idiot) Babiš bude dodávat některé lidi dle výběru Zemana - proto jeho mírné požadavky dnes - životní prostředí, mmr, vše nedůležité. Vnitro, finance, spravedlnost a obranu totiž obsazuje Zeman přímo - tedy jeho poradci z Ruska. 

 V této variantě ještě musí být plus pro russáky - karusel Agrofert - je tam?  Snadné, Bureš bude vylíčen jako oběť s kterou nikdo nechtěl jít do vlády a musel to zachránit Zeman. Bureše v takové situaci makroamnestovat nemusí - má vládu - tedy bude to makroamnestie přes státní zástupce (Ištván na Komárovi? pro věrohodnost?), což vygeneruje ve voličích ANO StB dojem, že volili správně, že je Babiš hrdina, že to na něj "všechno jen navlékli" a vygeneruje to i novou lásku k Milošovi.

Asi jim to bude kazit OLAF, ale to si vezmou (vzali) na starost Rusáci, to je jejich liga. 

Uvidíme, již zítra např. jestli Filip oznámí, že nepodpoří ANO StB nebo se bude vykrucovat. Uvidíme také jak se bude stylizovat Andrej, už dnes jel v režimu "oběti" - "kvůli němu přece nikdo prezidentského kandidáta volit nebude". Dokonce jako neznal finální datum podávání přihlášek.  

Neobejde se to ovšem bez nějaké doprovodné kauzy - tedy terorismus, nějaký "uprchlický" zločin na našem území, se dá v nejbližších třech týdnech očekávat. Pitomiovi je potřeba vyjít vstříc a dodat mu důvěryhodnosti jeho strašení a Zeman musí také konečně vyznít zase jako spasitel, už je dlouho jen za šaška. Musí se i před Russy ukázat, že to "řídí". 

Uvídíme, jak odolná je demokracie v ČR a že jí Zeman zkouší celých pět let resp. celý jeho porevoluční život, o tom není těch nejmenších pochybností, viz. MUS, ukradení rusského dluhu, oposmlouva, půjdeme vládě po krku atd. atd. 

-----------

Varianta ANO StB+socani+komouši je zavřená - nejsou na to poslanci u socanů a přerovnat socany na soudruhy Zimolu, Haška a Škromacha nejde za týden, ani jeden z nich není poslancem. Socanským poslancům je již nyní naprosto jasné, co Zeman chystá, znají ho. Ví, že se nezastaví před žádným zločinem a je možné, že začnou mluvit otevřeně co se děje.  

Na nic dalšího už nejsou poslanci vůbec a bez nich to nejde. ODS se už moc odpoutala od oposmluvního kupčení i Němcová pochopila, že je Klaus starší ruský trotl a jinde není kde brát, jen korumpovat.

 


Nepřihlášený uživatel

#117856 Ty jednání na Hradě, to jsou vždy takové podivné "náhody"....

2017-10-24 20:55

 Miloš Zeman jednal na Hradě s Vojtěchem Filipem

Prezident Miloš Zeman v úterý podvečer na Pražském hradě přijal předsedu komunistické strany Vojtěcha Filipa. Výsledek schůzky zástupci Hradu ani KSČM nekomentovali. Podle dřívějších informací měli mluvit především o české zahraniční spolupráci. Očekávalo se ale, že se tématem stanou i víkendové volby.

Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček řekl, že o schůzku požádal prezidenta Filip asi dva týdny před volbami. Předseda komunistů novinářům po zasedání poslaneckého klubu KSČM řekl, že chce se Zemanem mluvit o české zahraniční spolupráci a o tom, jak by mohla KSČM pomoct české ekonomické diplomacii v zemích, kde jsou u moci komunisté. Očekával, že prezident bude chtít debatovat i o volbách.

....pamatujete na tu po minulých volbách, jak se tam úplnou náhodou šešel ruský trotl s Haškem, Škromachem, Zimolou.... a Chovancem jak Hašek tvrdi, že tam nebyl? Pak tam byl, ale nejednal a když jednal, tak o tom co si dá k večeři či krerou šlapku Zemanovi příště přiveze? 


Nepřihlášený uživatel

#117857 Plesk, tumáš Faltýnku, zkoušíš to dobře, ale zkoušej si to na své StBáky.....

2017-10-24 20:59

Představitelé hnutí a občanské demokracie spolu mluvili také o změnách jednacího řádu Sněmovny, které by chtělo prosadit ANO. "Trváme na tom, že změny v jednacím řádu Poslanecké sněmovny být nemají," řekl Fiala.


Nepřihlášený uživatel

#117858 To ale k tomu budeš Andreji potřebovat Pitomiu a alespoň synáčka ruského trotla....

2017-10-24 21:20

"Naše vítězství ve volbách je tak dominantní, že není důvod, aby náš kandidát pan Vondráček nebyl zvolen předsedou Poslanecké sněmovny," řekl po jednání s ODS předseda ANO Andrej Babiš.

......třeba to Vondráčkovi v tajné volbě mladý Klaus hodí :-) Navíc si Vondráček na jednání o tom, že by snad měl být předsedou ve Sněmovně ani nebere kravatu, to je pak těžké, to od ODS čekat podporu nemůže, když se ani neumí obléci na jednání a ještě si pod košili bere triko jak pitomý komouš :-)

 

Nepřišla konečně zprava, ze chce s námi někdo do vlády? Nepřišla :) AB po jednání s ODS

Pitomio je velmi natěšený a komouši to rádi podpoří :-)

 

Jak to asi proběhlo s ODS:

Bureš - tak co kluci a děvčata, nechcetě s námi do vlády?

ODS - o tom se bavit nebude

Bureš - ale neříkej, že by sis nechtěl naplnit stranickou pokladnicu? 

ODS - o tom se s vámi bavit nebudeme

Bureš - tak nič, předsedou bude Vondráček

ODS - předsedou bude pan poslanec Fiala. 

Bureš - předsedou bude Vondráček

ODS - předsedou bude pan poslanec Fiala

Bureš - předsedou bude Vondráček

ODS - naším kandidátem bude pan poslanec Fiala. 

Bureš - hm, my máme 78 poslanců a jsme "fenomenální"

ODS - to nic nemění na tom, že naším kandidátem na post přesedy Sněmovny bude pan poslanec Fiala

Bureš - ale my na to máme nárok

ODS - ani to nic nemění na tom, že naším kandidátem na post předsedy Sněmovny bude pan poslanec Fiala

Bureš - tak co tam máš dál soudruhu Faltýnku

Faltýnek - nic soudruhu Bureši

Bureš - tak tedy asi konec jednání

ODS - nashledanou soudruhu Bureši, nashledaou soudruzi

Bureš - čumí do mobilního telefonu - porad nikto

Faltýnek - kto nikto?

Bureš - nikto s nami nechče do vlády, Fíalo nechceš s námi do vlády?

Faltýnek - soudruhu Bureši, to už jsme probrali

Bureš - tak proč tu ještě stojí? 

Faltýnek - zapomněl jste se rozloučiť

Bureš - vypadnitě! kam jdětě Faltýnku a Vondráčku? 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#117859 Re:

2017-10-24 22:13

#117858: - 

 Za ODS tam byl Dalík, Janoušek, nebo Alexandr Novák?


Nepřihlášený uživatel

#117860 Re: Re: Re:

2017-10-24 22:20

#117679: Evropan - Re: Re: 

 Hlavně, že ty nenadáváš, ty vypatlanej zlodějskej zmrde z TOP09. :DDD


Nepřihlášený uživatel

#117861

2017-10-24 22:25

Tohle je Kalousek!!!!

Vím, jak je lidská paměť krátká a selektivní. Má snahu špatné věci zapomínat a dobré si pamatovat.
Tak mi nezbývá, než paměť lidí osvěžit připomenutím, kdo je Miroslav Kalousek a co "dobrého"pro nás
vykonal.
Narodil se 17. prosince 1960 v Táboře. Vystudoval Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze, kde v
roce 1984 získal titul inženýra. Od roku 1984 do roku 1990 pracoval jako technolog a vedoucí investičního
útvaru ve výrobním podniku Mitas Praha n. p. V témže roce se na fakultě seznámil s Radkou Kašákovou,
kterou později pojal za ženu a s níž se v únoru 2012 v tichosti rozvedl a veškerý majetek převedl na ni. Mají
syna a dceru.
Do politiky vstupuje v roce 1984, stává se členem Československé strany lidové (ČSL), která je členem
komunisty řízené Národní fronty. Ačkoliv se aktivně dral ve straně k moci, pro nízký věk příliš neuspěl. Jen
tři měsíce po sametovém předání moci nastupuje na Úřad vlády ČR jako ekonomický poradce. Za dva roky
už odboru poradců šéfuje. Strmá kariéra pokračuje. Již v lednu 1993 se stává ekonomickým náměstkem
ministra obrany. Rozprodává se bývalý federální armádní majetek. Kalousek má pod palcem výběrová řízení
a akvizice. Rozhoduje o miliardách, modernizaci tanků T-72, štábním informačním systému, nákupu
padáků… V roce 1998 je zvolen poslancem do PSP ČR za Jihočeský kraj, za již sloučenou stranu KDU-ČSL.
Padáky
Hned v roce 1994 bleskově uzavírá smlouvu s firmou Anex-Cirus Jiřího Andrlíka na dodávku 2 310 kusů
padáků pro dopravu skupin hloubkového průzkumu a seskoků (za použití techniky HAHO a HALO). Co na
tom, že ta firma právnicky ještě vůbec neexistuje? Anex-Cirus nikdy padáky nevyráběl. Dodané padáky byly
nekvalitní, přesněji, jak se vyjádřili odborníci Paraclubu, padák VTP-100 měl příliš funkcí, jež si vzájemně
odporovaly. V roce 1997 to stálo život vojína Prinicha. Tato krev neulpěla jen na rukou M. Kalouska, ale i na
rukou ředitele nákupu plk. Josefa Fabiána a plk. Rudolfa Zapletala. A je jen pikantní, že oba zmínění později
odešli do firmy Anex-Cirus.
Firma Anex-Cirus podala na ministerstvo obrany trestní oznámení za ušlý zisk ve výši stovek miliónů poté, co
armáda zjistila jejich nebezpečnost a nekvalitu. A informace o tom prosákly na veřejnost. Smlouva však byla
sepsána tak nevýhodně, že ji vypovědět nešlo a koncová cena nebyla nikdy stanovena. Soud nařídil MO
odebrat další nevyhovující padáky za dalších 114 mil. Kolik ta legrace stála celkem, ministerstvo úzkostlivě
tají, ale jednalo se o stovky miliónů korun. V roce 1998 byly padáky VTP-100 zakázány a z výzbroje
vyřazeny.
Tanky T-72
Ale padáky, to bylo jen troškaření! Modernizace 353 zastaralých sovětských tanků T-72, které už byly určeny
k vyřazení, stála již neuvěřitelných 19 mld korun! Nehledě k tomu, že 353 tanků je vzhledem k velikosti
republiky a armády čiré megalomanství.
Smlouva byla uzavřena s italskou firmou Oficcine Galileo a izraelskou firmou Nimda v roce 1995. A opět
krajně nevýhodně pro českou stranu. Termíny si dodavatel mohl prodlužovat, náklady zvyšovat a MO jen
bezmocně přihlíželo. Nakonec bylo modernizováno jen 30 strojů!
Štábní informační systém
MO zadává zakázku firmě EDS (Electronic Data Systems) v roce 1997. Výběrové řízení ale vyhrála fa Unisys.
Kalousek výběrové řízení zrušil. V novém řízení opět vyhrála fa Unisys. Přesto Kalousek označil nabídku EDS
za "výhodnější". Unisys se obrací na Polici, že jsou vydíráni, aby se rozhodnutí nebránili. EDS byla nucena v r.
1998 za přidělení zakázky zaplatit 50 mil korun do stranické pokladny KDU-ČSL.
Dodávka za více než miliardu korun byla ukončena v roce 2002 zavedením systému, který nesplňoval
technické zadání a je nefunkční dodnes.
Kasárna na Náměstí republiky
1997 – Kalousek podepisuje s developerskou firmou EPF smlouvu na prodej kasáren. Za rozsáhlý objekt
v tak lukrativní zóně jen za 900 milionů. Smlouva zaručovala, že EPF dostane plné odškodnění, nebudou-li
budovy prázdné. Nebyly. Sídlila tam Akademie věd. Stát na odškodném vyplatil EPF téměř 900 milionů a
v náhradách za druhotné škody firmy EPF dalších 500 milionů. Takhle Kalousek uzavírá smlouvy a hospodaří
s veřejnými penězi.
Aféra Zeman&Zeman
1997 – fa Zeman&Zeman získala zakázku na mnohamiliardové dodávky potravin armádě. Výběrové řízení
obešli. Úplatky důstojníků od Z&Z na MO jdou do statisíců. Ministr obrany Lobkowicz se vyjadřuje, že jde o
rozsáhlou korupční aféru. Z&Z o zakázku přichází, policie vyšetřuje, ale firma Z&Z je mezitím vytunelována a
zrušena. Spolumajitel firmy, zeť druhého spolumajitele Jindřicha Zemana, David Petrovický je unesen
ozbrojeným komandem a již nikdy není nalezen.
Ta aféra, zdálo se, Kalouskovi srazí vaz. Ne. Byl to jen takový malý škrábaneček na palečku. Přišel jen o
náměstkovské křeslo. Ale on mířil výše, daleko výše.
Poslanec Kalousek
V roce 1998 získává Kalousek poslaneckou imunitu. Kauzu Z&Z šetří nejprve inspekce MO a pak i policie.
Kalousek se dere do stínové vlády čtyřkoalice. Předseda KDU-ČSL Cyril Svoboda má oprávněné obavy, že
Kalousek bude trestně stíhán, obává se ohrožení čtyřkoalice skandálem a Kalouska odmítá. Od té vteřiny
jsou z nich úhlavní nepřátelé. Policie narazila na bariéru imunity.
Pro BBC říká Kalousek v roce 2001: "Považuji se za úředníka, … úspěšné transformace české armády … a že
při této práci došlo k nějakým chybám, to došlo v každém případě…".
Ty "nějaké chyby" byly zpronevěry v miliardových částkách a dokonce životy lidí.
Comeback
Také roku 2002 je Kalousek do sněmovny zvolen, lidé zapomněli. Získává křeslo předsedy Rozpočtového
výboru PSP ČR. On těm penězům "fakt rozumí". Tedy hlavně některým.
Za dosti podivných okolností získává Kalousek dosti drahou vilu v Bechyni a luxusní byt v Praze. Situaci se
pokouší zachránit jeho tchán mafián Kašák tím, že mu tyto peníze půjčil z vlastních prostředků. V září 2002
jsou u Orlíku zastřeleni Kalouskův švagr Lubomír Kašák a jeho společník Zdeněk Němec. Zrovna v době,
kdy policie šetří podivné zakázky jejich firmy IDOS od příbramské radnice, kterou šéfuje Kalouskův politický
kolega Josef Vacek. Na Kašáka má policie už tou dobou připraveno obvinění z řady trestných činů. Z povzdálí
tahá za provázky známý příbramský kmotr Jaroslav Starka. Ale jak známo, mrtví už nemluví. Z majitelů
IDOSu zůstává kupodivu naživu jen minoritní 5% vlastník. A jaké překvapení – jmenuje se Radka Kalousková
!!!
O rok později dochází v KDU-ČSL ke třenicím a Kalousek vyšachovává Cyrila Svobodu a nečekaně se stává
předsedou. Dral se tou dobou už i do Grossovy vlády, ale oblíbené MO mu nechtěli dát. Schyluje se
k prodejům armádních nemovitostí a Kalousek je na toto "odborník". Asi mu to bylo hodně líto.
Protože článek je už dlouhý, tak už jen v heslech:
· Kalousek má prsty v čachrech s japonskou Nomurou v kauze IPB (Nomura chtěla po ČR 120 mld za
zmařenou investici)
· 2006 – jedná o Paroubkově nabídce vytvořit koalici ČSSD a KDU-ČSL s podporou komunistů
· 2006 – následně odstupuje z předsednictví KDU-ČSL
· 2006 – stává se zastupitelem Bechyně s třetím nejvyšším počtem hlasů, lidé si na nic špatného
nevzpomínají
· 2007 – 2009 – ministr financí v Topolánkově vládě
· Stomiliardová zakázka jediné firmě na odstranění starých ekologických zátěží. Je kritizován
Transparency International. Tendr vyhrála fa Mario Pedersen za 56,8 mld. Kalousek nabídku odmítl a
přidělil ji jiné firmě. Škody byly napraveny jen z 26 %.
· 2008 – 2009 připravuje (s Janotou) nejschodkovější rozpočty ČR v historii (107, 187 mld)
· Povolení internetového sázení
· Liknavý postup v kauze bytů OKD
· 2009 – odchází z KDU-ČSL a zakládá s podporou knížete Schlwvarzenberga TOP09; lidé mu to zbaští
· 2010 – znovu ministrem financí v Nečasově vládě
· Fa Orgapol se soudí s Kalouskovým MF o 70 milionů za dodanění 11 mil sponzorského daru TOP09
· Liknavé řešení 0,5 mld. Vondrovy kauzy ProMoPro
· Liknavý postup v kauze desítek mld korun na švýcarských účtech
· 2011 – 2012 navzdory předvolebním slibům zvyšuje daňovou zátěž obyvatelstva a programově brzdí
ekonomiku. Zvyšuje chudobu obyvatelstva..
Má prsty absolutně ve všem, co jen malinko smrdí penězi a mocí.
Nejsem daleko ke tvrzení, že většího škůdce republiky těžko pohledat…


Nepřihlášený uživatel

#117862 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přejezd přes muslimské území není bezpečný...

2017-10-25 05:31

#117852: - Re: Re: Re: Re: Re: Přejezd přes muslimské území není bezpečný... 

Předpokládám, že mluvíš z vlastní zkušenosti. Bohužel, když ti chybí znalosti češtiny, tak tvůj písemný projev může vyvolat výklad textu na několik způsobů. Jsem přesvědčený o tom, že ty negativní zprávy o muslimech oslavuješ, protože to nahrává tvým xenofóbním názorům. Bohudík pro nás ostatní je těch negativních zpráv minimum.

Evropan

#117863 Re: Re: Re: Re:

2017-10-25 05:36

#117860: - Re: Re: Re: 

Někde někomu sprostě nadávám? Máš nějaké důkazy o tom, že jsem zloděj? A někde přiznávám, že jsem volič TOP09? Přiznej si, že jste to jen vy, voliči hradního hulváta, kteří tady bezdůvodně vulgárně napadáte koholi, kdo nesouhlasí s vaší rektální politikou.

A už sem prosím nekopíruj svoji opakovanou vulgaritu.


Nepřihlášený uživatel

#117864 Re: Podstatné je, že slovenský nomenklaturní komunista a StBácký donašeč Babiš....

2017-10-25 06:40

#117861: -  

 .....použil všechny možné a myslitelné prostřeky - kobru, analytický tým MF, finanční správu, celníky, další úředníky MF, min. orany, úřadu vlády, Sněmovny, Senátu, aby cokolil z hanopisu na Kalouska potvrdil - Bureš nepotvrdil nic a sám se stal tresně stíhaným a dokonce opět i donašečem ŠtB. 

Tedy celý hanopis, který byl za jeho peníze napsán v prokorupčním fondu Janečka, který si koupil za 850 000,- odkaliště v Cínovci s drahými kovy "bez korupce" :-) od státního podniku je jen ubohý výmysl. 

Kalousek je dnes morální i odbornou autoritou. Dokonce je velmi pravděpodobné, že jeho správa veřejných financí, byla daleko efektivnější, než celý Burešov se všemi je polosystémy, šikanováním a ubohostmi finanční správy Schillerové, Janečka a mnohých dalších. 

Stále je ještě původní vláda, dokument Seznamu o šikanování podnikatele bude prověřen policii a je stav, kdy si tato vláda - tedy socani a lidovci nebudou brát servítky, pozvali si Janečka přímo na vládu a výsledek bude velmi tvrdý, přestože se Ivánek pod vlivem volebního "fenoménu" tvářil jako znalec služebního zákona :-). 

Je velmi pravděpodobné, že ještě tato vláda podá na Janečka se Schillerovou trestní oznámeí a bude to velmi dobře.  


Nepřihlášený uživatel

#117865 Re: Re: Nikoliv současní poslanci......

2017-10-25 06:45

#117859: - Re:  

 ....věci se vyvíjejí. Bureš dostal skoro 30 % ale přesto je stále slovenský nomenklarutní komunista a StBácký donašeč, v stále trochu post bolševické ODS se věci také posunuly kupředu, byť synáček ruské trotla mladý Klaus se snaží vytvářet dojem, že Topolánek, Dalík a Novák jsou stále ve hře. 


Nepřihlášený uživatel

#117866 Re: Bude to takto? Spiklenecká teorie?

2017-10-25 06:50

#117855: - Bude to takto? Spiklenecká teorie?  

 Je to vlastně o mnoho snažší. Ruský trotl Miloš Zeman vlastně bez ochotného premiéra nemůže Bureše makroamenstovat a to nejspíše ani přes státní zástupce. V tomto ohledu se sice Bureš s ruským trotlem a Faltýnkem tváří hrozně silně a jako, že už je to vyřešeno, Lenka Bradáčová sice asi opravdu pečlivě v Agrofertu konzultuje, ale zdá se, že demokracie je již odelnější, než si jsou soudruzi ochotni připusti. 

Proto byl včera Filip vlastně "zase jen úkolován" a nic "za to nedostane". 


Nepřihlášený uživatel

#117867 StBákův Blesk už plete z Okamurova výkalu bič :-)

2017-10-25 06:55

Okamura nepřiznal příjmy z prodeje nemovitostí, jde o 15 milionů korun,

.....tak hluboko už Bureš klesnul, byť daleko důležitější zprávou je, že byt o Okradůmy koupila bývalé státní zástupkyně soudružka Vesecká za světe div se rovných 10 mega :-).  

Burešův Blesk 2.0 na to jde z druhé strany 

Kde se berou gayové, Soros řídí ČT a tančící poslankyně aneb svět okamurovců na Facebooku

Kačenka Zemanová 2.0  z Okradmůrovy stáje je ale opravdu super.

I zpopularizvání Okradmůrova "poslance" Míly Roznera je opravdu super. 

Bureš si prostě vytváří ke všemu ochotné SPD :-) případně si vytváří alibi, že s SPD to přece možné opravdu není. Zadání soudruhům do Blesků zatím není jednoznačné :-)

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#117868 Důležité je dnes to, že při pohledu na rok 2013 a tehdejší události......

2017-10-25 07:45

......se stav posunul radikálně.

Noví poslanci nečekali ani na to, kdy vyjde ve sbírce zákonů výsledek voleb, tedy oficiální stanovisko volební komise a hned druhý den po volbách byli ve Sněmovně, zabrali kanceláře, ustanovili poslanecké kliuby a Burešovi nedali vůbec žádnou čanci, že by se mělo jednat jinde než ve Sněmovně, mimo jiné proto, aby novináři přsně věděli kdy a kde se jedná. 

To při pohledu na volby v roce 2013 je obrovská novinka. Tehdy ještě po slibu noví poslanci bloudili a nevěděli kde ve Sněmovně toaleta. 

"Pod stolem" lež velké množství již napsaných a mnohdy i v prvním čtení schválených zákonů. Sněmovna může začít pracovat praktiky okamžitě  a má práce na rok, bez ohledu na to, jestli vláda bude či nebude existovat. Bez ohledu na to, co bude či nebude žvanit Bureš a ruský trotl. 

Přestože komouši dostali úkoly od ruského trotla a jistě si vyzvednou i noty z ruské ambasády, hrozba stalinistů v KSČ je velká a Filipovi i všem zvoleným poslanům KSČm jde o hodně doslova o život.

Tedy v tajné volbě zvolit pana poslance Fialu předsedou Sněmovny nebude asi žádný velký problém. Vondráček je proti němu směšný upatlaný šašek a to vidí i komouši, přestože pro ně platí čím hůř tím lépe. 

Pitomio chce místopředsedu pro sebe :-), to mu klidně schváí i Piráti, neb lepší Pitomio než ještě nějaký větší ubožák z jeho bandy a že jich tam je. 

ANO StB pak nominuje Vondráčka na místopředsedu a s velkou slávou bude schválen :-). 

Sněmovna zatím vypadá naprosto skvěle. Bureš se bojí, aby někdo nepřevzal iniciativu např. pan Fiala a tedy dnes už rozjede další kolo jednání o výborech. Piráti mu to sdělí při jednom jednání a hned to také dají na web, aby si Bureš nemohl vymýšlet. 

S takovou Sněmovnou se může Zemanovi ještě velmi snadno stát, když bude dělat prasárny, že skončí před Ústavním soudem a to proto, že se poslanci ANO StB musí tvářit jako demokraté, nic jiného jim nezbývá, nebyli voleni proto, že by si jejich voliči mysleli, že je Bureš zloděj, podvdodník, komunista, Stbák a zločinec - myslí si, že je to "účelovka" to musí poslanci ANO StB tedy svými postoji potvrzovat, musí vytvářet dojem, že to není spolčení, komoušů, zločinců, prospěchářů či  StBáků, ale že jsou to lidé mravní, kulturní a dokone vzdělaní a to přesto, že jsou v ANO StB.

Chytili se do vlastních lží a co horší, je jich 50 nových a to je stav, kdy je to jen pytel blech. Musí se velmi odlišit od Pitomia, přestože s ním budou tvořit vládu. Dnes se musí Burešova banda tváit jako elita, nesmí se stát směšnými už proto, že směšným je Babiš s jeho dalším opakováním nesmyslů o rozkradených miliardách a vybraných navíc 650 mil. když HDP je 5000 mld. Blábolením již již procházet nebude každému poslanci ANO StB už není možné psát projev jako Faltýnkovi. 

 


Nepřihlášený uživatel

#117869 S Burešem nechce do vlády ani Pitomio? Tak to už pak jen komouši, kterým je ale jasné.....

2017-10-25 07:54

S Andrejem Babišem zatím odmítají jít do vlády ODS, KDU-ČSL, STAN i SPD. Vadí jim jeho trestní stíhání.

.....že by to byla jejich definitivní smrt. V příštích volbách by nebyli ve Sněmovně a to byl byl opravdko konec komunistů v Čechách :-). 

Vypadá to, že přišla druhá revoluce a debolšecizace může konečně začít. Zákaz názvů politických stran se slovem "komunista" v libovolném tvaru by měl být jedním z prvních zákonů, které budou chválany. 

Tím by partička slovenského nomenklaturního komunisty a stbáckého donašeče mohla symbolicky projevit náklonnost k demokracii, neb propagace komunistické ideologie - což je i používání slova komunistická v názvu strany - náš právní řád zapovídá už drahných 25 možná i 26 let.  


Nepřihlášený uživatel

#117870 Re:

2017-10-25 08:07

#117858: - 

 Další výplod chorého mozku mentálně postiženého havlozmrda.


Nepřihlášený uživatel

#117871 Re: Re:

2017-10-25 08:34

#117870: - Re:  

 Ty tedy myšlíš, že Bureš říkal něco "iného"? A co? :-)

Co je dnes naprostá jistota, že vládu sestavuje ruský trotl Miloš Zeman, už včera bylo zřejmé, že slovenský nomenklaturní komunista a StBák je statistou. Dostal úkol, porovnat své poslance, aby schválili vládu ruského trotla a možná se pak dočká nějakého druhu makroamenstie. ) 

Vláda bez důvěry mu ale makroamnestii nezajistí, neb se v takovém případě bude předsedovi takové vlády i když to bude Zemanův poradce velmi obtížně makroamnestie podepisovat, neb by se mu mohlo velmi lehce stát, že skončí před soudem pro vlastizradu. Ruský trotl Klaus byl pohnán před Ústavní soud pro velezradu a to je co říci. Vliv na Leničku Bradočovou bez mandátu Sněmovny je také věc dosti diskutabilní a to přesto, že už nejspíš nikdo nepochybuje, že je tako zaměstnancí karuselu Agrofert. 

Má to prostě Bureš dost blbý, přestože se Faltýnek už prořekl, že to vyřeší přes státní zástupce, on je vůbec takový tupě užvaněný, viz. jeho vyhrožování Burešovi, že se do toho nenechá zatáhnout přes stenozáznam, kdy jasně deklaroval, že u předávání akcií na doručitele nebyl, přestože byl vlastně jejich vlastníkem, tedy vlastnil v době kdy je měl v ruce i "ptačí hnízdečko" a stačil mu jakýsi pochybný zápis o tom, že akcie byly kýmsi a komusi předány a žije v představě idiota, že to stačí i policii :-). 

Pražáci čůráci

#117872 Zkurvená pražská havlérka!

2017-10-25 08:39

Bez ní by se ta zkurvená Topka do sněmovny nedostala!


Nepřihlášený uživatel

#117873

2017-10-25 08:59

Vážená komise pověřená dohledem nad volbami.

Při kontrole volebních lístků jsem narazil na tuto skutečnost. Pan pravdomluvný Kalousek zase podváděl jak je u něho zvykem.Proto se domnívám že by nebylo od věci si nechat zkontrolovat všechny hlasovací lístky TOP.09 a posoudit zda na těchto lístcích se neukazují jména a členové LES pana Bursíka která na jejich volebním lísku nemají co pohledávat. Kalouskova TOP 09. se do sněmovny dostala podvodem. Na jejich kandidátce kandidovali straníci Bursíkovy partaje LES, čili se shodli na společném programu, tj. tvoří koalici. To, že to nevyhlásili, jen dokumentuje jejich podvodný způsob jednání a měli by být ze sněmovny vyloučeni, protože jako koalice nedosáhli 10%! Nebylo by od věci aby někdo navrhl přepočítat hlasy v Praze tam to silně zavání podrazem. Je na zvážení se tím zabývat a pokud dospějete k stejnému závěru se konečně zbavit podfukáře Kalouska tím vyloučení z poslanecké sněmovny určitě by se lépe pracovalo a dýchalo a nemusely se stále poslouchat jeho výlevy, jeho aroganci a moralizování včetně napadání.Jak říkám stojí to za úvahu s tím něco udělat.

V příloze vám zasílám kopii volebního lístku pro kontrolu a pravdivosti mého tvrzení.


http://jpeg.cz/obrazek/iLcnk

Evropan

#117874 Re: Pražská havlérka!

2017-10-25 09:12

#117872: Pražáci čůráci - Zkurvená pražská havlérka! 

Okradmůry tady slibovali, že se budou bavit, až po volbách budou havlisti kvičet, a zatím tady slyším kvičet jen Okradmůry. Těch pro mě nepochopitelných 12% jim nestačí. Ale víc už to nikdy nebude. A měli by si to užít, než se jim Strana Pravých Debilů zase rozpadne.


Nepřihlášený uživatel

#117875 Re:  Sněmovna je složená ve skutečnosti tím nejlepším způsobem, který mohl nastat. 

2017-10-25 09:24

#117872: Pražáci čůráci - Zkurvená pražská havlérka! 

-slovenský nomenklaturní komouš a StBácký donašeč nebyl volen proto (z většiny :-)), že je Babiš slovenský nomenklaturní komouš a StBácký donašeč, ale protože si jeho voliči myslí, že je to ÚČELOVKA, že si to na něj "všichni" vymýšlejí, aby ho poškodili a tedy ANO StB musí tomu dostát i když je realita jiná.  

- StBácký donašeč Bureš tam má padesát lidí o kterých vůbec netuší co jsou zač a celá řada už podlplacených např. Zlatuška se na to vykašlali, ale nahradili je pravda jiní soudruh Pelikán, soudružka Karlička....

- piráti ani nemohou být lákání do vlády, neb stejně žádná politická nevznikne a tím mají čas se zorientovat a zatím to dělají bezchybně

- TOP09, Lidovci i STAN získali čas si rozmyslet co dál, všechny tři subjektky jsou parlamentí a dohromady získali mírně nad 16 %

- ODS také dostala čas jestli synáček ruského trotla a Dalík, Topolánek, Novák, atd. nebo slušná byť stále trochu post bolševická pravicová strana

- komunisti jsou paralyzovaní - dostávají sice úkoly od ruského trotla Zemana i od russáků z russácké ambasády, ale taky si synek StBáka Filip není jist, jestli mu nejde o život a to nejen politický, viz. Ransdorf. 

- socani jsou paralyzovaní, ozvali se staré komunistické kreatury typu Zimola, Hašek, Škromach - banda ruského trotla z Hradu, ale zvolení poslanci jsou úplně jiní lidé a jsou to lidé naštěstí opravdu jiné kategorie. Kolem nic se budou tvořit socani - nemají navíc na výběr.  

- Pitomio s 22 je vlastně super, neb to naštěstí není jen populista, ale je to především blázen s partou naprosto šílených až polodementních noname "poslanců" - tedy Bureš spíš s komoušema než s Pitomiou. 

Mohli jsem si přát, aby vyhrála pravice a asi jsme si to i přáli, ale nebylo by to vlastně spravedlivé, přitom co STAN provedl TOP co Lidovci v minulém volebním období provedli pravici. 

Je to přesně jak to mělo být a je to naprosto skvělé. Přišla opravdu mírná revoluce "v mezích zákona". Možná vůbec poprvé zvolení poslanci nečekali na nic a druhý den po volbách už seděli ve Sněmovně a dělali vše proto, aby se mohlo rychle začít pracovat. Aby Bureš nemohl někde v zákulisí intrikovat tedy, aby parlament dělal, to co dělat má - zastupoval transparentně nás občany. 

Není dnes podstatné, jestli bude nějaká vláda, jestli bude či nebude mít důvěru, jestli bude ruský trotl cestovat do russákova či nebude. Vše z toho se stalo nepodstatným. Parlament má práce minimálně na rok, má celou řadu zákonů mnohdy již po prvním čtení. Máme min. podle služebního zákona nezávislou státní správu, aktuálně máme vládu, která má rozpočet na příští období a ten znovu předloží. 

Vláda má k dořešení zločiny na finanční správě (Janečka, Schillerovou, korunové dluhopisy a obecně podvody bývalého ministra financí - viz. jednání Sněmovny z 10.6. (tuším) - to jsou věci, které stávající vláda musí dotáhnout do konce.  Blíží se také prezidentské volby i na tom musí vláda začít pracovat. 7.11. končí termín přihlášek a samozřejmě má premiér úkoly v Evropské radě a ministři v Radách ministrů. Jsou tady úkoly v NATO, které musí také běžet. 

Vše je tedy jak má být a to dokonce bez ohledu na to, jakou bandu StBáků, KGBáků a podobných kreatur sestaví Miloš Zeman (viz. Rusnokova vláda). Je to dnes naprosto jedno, je to nezajímavé, už dnes je jasné, že důvěru mohou získat jedině tak, že to odhlasuje ANO StB, Pitomio a komouši. 

To je jasné, že Zeman "sleví" z nároků - bude hledat lidi ještě relativně přijatelné, ale kdo by se "relativně přijatelný" chtěl od Zemanových výkalů nechat upatlat?  Egyptolog Bárta z vlivové organizace ANO StB? Někdo další z vysokých škol, když rektoři již roky nechodí na Hrad?  Všichni ostatní, které Zeman může ukázat již smrdí a ve Sněmovně to bude jasně řečeno - smrdíte a nebudou to zdaleka říkat jen piráti, kteří to budou říkat právem nejen nováčka ve Sněmovně.