MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#117942 Re:  Bude to takto? Spiklenecká teorie? Co se bude naplňovat dnes?

2017-10-26 11:22

#117933: -  Bude to takto? Spiklenecká teorie? Co se bude naplňovat dnes?  

 :-) úplně drobonký problém pro StBáka a Pitomia je, že jim to ještě musí odhlasovat komouši, nebo alespoň musí odejít ze sálu, oboje ale bude jejich definitivní konec, proto Filip ani u novinářů nezastavil, to mu totiž nadiktoval Zeman s tím, že mu to nadiktovali Russáci. 

"TO si pochvaluje schůzku s ANO. Prý ANO podpořilo několik programových bodu SPD... A domluvili si s A. Babišem další schůzku na úterý..."

Pitomio je opravdu legrační - to by chtěl, aby ODS šla se slovenským komunistou a stbáckým donašem do vlády? Na co si to Pitomio hraje? Na agenta FSB a GRU? Tak na toho si zjevně vůbec nehraje :-) při prohlídce lidí, kteří jsou za tu jeho bandu ve Sněmovně. 

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura kritizuje strany, které hned po volbách ohlásily odchod do opozice. "Na co se teda nechali zvolit a za co budou brát sto tisíc, když nehodlají prosazovat svůj program?" ptal se. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#117944 Re: Re:  Bude to takto? Spiklenecká teorie? Co se bude naplňovat dnes?

2017-10-26 11:34:18

#117942: - Re:  Bude to takto? Spiklenecká teorie? Co se bude naplňovat dnes?  

 Včera na ČT v debatě nových poslanců bylo velmi zajímavé sledovat poslance ANO StB, když padl dotaz, co by říkal na koalici ANO StB a Okradmůry. Do té doby velmi jistý a pevný hlas najednou jistý a pevný nebyl a velmi neochotně mladíček sděloval, že by mu koalice s Okradmůrou vadila a že by pro ní nehlasoval. 

On nevěděl kam leze, když kandidoval za ANO StB?