MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#117926

2017-10-26 01:28

V čele libereckého kraje je hejtman, který je už tři roky obviněný za údajnou rozkrádačku při renovaci kostela a policie na něj poslala státnímu zástupci návrh obžaloby. Pan Půta je však zvolený poslanec za STAN.

Podle metru, který mají "demokraticky čistí" kritikové Babiše, by se STAN měli štítit také. Jenže to vypadá, že není obviněný jako obviněný.

hnUS
Nepřihlášený uživatel

#117927 Co čekat od amerických prasat?

2017-10-26 04:35

Exprezident George Bush obviněn ze sexuálního obtěžování

Evropan

#117928 Re:

2017-10-26 04:50

#117926: -  

A čímpakt to je, že obyvatelé Libereckého kraje Půtu vykroužkovali z posledního místa na kandidátce na první místo? A proč se ta kauza táhne už více než tři roky? Pokud je nedostatek důkazů, mělo se obvinění stáhnout. Pokud důkazy jsou, proč už státní zastupitelství a soudy nekonají? A co to mění na tom, že Bureš si postavil Čapí hnízdo za peníze získané podvodem a na tom, že je na Slovensku veden jako Estébák?

Jeden rozdíl v tom ale je. Půta nekandiduje na předsedu vlády!

Evropan

#117929 Re: Ze Srbska pronikají do EU vrahové? Bezpečnostní složky EU ale fungují

2017-10-26 04:59

#117924: Multikulturní zpravodajství -  

Maďaři zadrželi pákistánského vícenásobného vraha, na kterého vydaly pákistánské úřady zatykač. Skrýval se ve skupině utečenců, kterou přivedli do Maďarska srbští převaděči ze Srbska. Policejní složky v rámci EU zareagovaly příkladně. Vraha odhalily a je pod kontrolou.

Teď by to chtělo odpovědět na další otázky. Jak se dostal do Srbska, jehož hlavním spojencem nadále zůstává Russko? Dostal se tam mezi imigranty balkánskou cestou, nebo tam dorazil jinak? Pokud dorazil balkánskou cestou, proč ho neodhalili už v Řecku? Bylo jeho snahou dostat se do Rakouska, aby se zde ukryl před sledováním pákistánské policie a před trestem za vraždy, které spáchal povětšinou v Pákistánu, nebo měl jiný úkol? A pokud měl jiný úkol, kdo ho platí?


Nepřihlášený uživatel

#117930 Re: Re:  Bude to takto? Spiklenecká teorie?

2017-10-26 06:06

#117919: - Re:  Bude to takto? Spiklenecká teorie? 

 Předvídám budoucnost, nijak se jí neděsím, neboť se velmi brzo provalí, co jsou Bureše s Bumbálem zač. 

Je jasné, že se budou snažit opět vytvářet dojem ublížených, spasitelů, "fenoménů" atd, ale výsledek bude jen a jen další jeho dekonspirace. 

Je to tak správně. 

To, že si za současný stav mohou pravicové strany do velké míry samy, to je jisté. 


Nepřihlášený uživatel

#117931 Re: Re:

2017-10-26 06:08

#117928: Evropan - Re:  

 Dokonce se pan Půta velmi pravděpodobně vzdá poslaneckého mandátu, tedy i imunity, kterou aktuálně má. 


Nepřihlášený uživatel

#117932 Slovenský nomenklaturní komouš a StBácký donašeč žije v představě......

2017-10-26 06:10

 

2017-10-25 15:23

 

.....že může být slušným slovenský nomenklaturní komouš a Stbáckých donašeč? Je snad Bureš idiot? Komouš a Stbácký donašeč tvrdí o druhých, že jsou neslušní? Odkud na to bere právo? 

Předseda hnutí Andrej Babiš se nezúčastní dnešního jednání s piráty. Vadí mu, jakým způsobem s ním představitelé této strany jednají. "Myslím, že by měli absolvovat kurz společenského chování a naučit se chovat," řekl Babiš pro Novinky.cz. Předseda pirátů Ivan Bartoš však takové kritice nerozumí a na Facebooku zveřejnil SMS, kterou Babišovi dnes ráno poslal.

ODS

:-)

Babiš nepůjde na schůzku s Piráty, protože by podle něj potřebovali lekci slušného chování. 
Pošlou Janečka, ať na ně klekne?

Bureš je už jen k smíchu. 

Slovenský nomenklaturní komouš a donašeč StB Bureš si zjevně myslel, že mu všichni budou lízat řiť, když jej volilo 29 % lidí a ono nic. Všichni mu říkají, Bureši, tak s tebou do vlády ani náhodou. Zvláštní, tak to vypadalo pěkně komunisticky rudě. Dokonce ani Zeman mu nelíže řiť a to je už opravdu podivné, dokonce mu ruský trotl dává jasně na srozuměnou, že je jen poskokem asi ruských trotlů :-). 

Smutné to je pro Bureše moc smutné. Už ani poslanci nejsou na prodej, to jsme to dopracovali.

Teď už jen zbývá, aby se takových 15 - 20 jeho nových soudruhů z ANO StB začalo ptát, jestli tedy je to opravdu tak, že je to nomeklaturní komouš a StBácký donašeč a jestli tedy jeho profil není nějaký podivný a jestli by to nemělo být tak, že karusel Agrofert by neměl ANO StB řídit atd. atd. atd. a že přece byli voleni pro proevropský a prodemokratický program a že oni jsou demokraté a jestli je Bureš StBákem a komoušem a dokonce policie stíhá celé jeho okolí a ještě nedávno stíhala i jeho, jestli by vlastně Bureš neměl z ANO StB vystoupit a řešit si svoje osobní mindráky mimo politiku?

Faltýnka zjevně Bureš udře k smrti, neb ten nebude dělat nic jiného, než objíždě a obcházet ten pytel blech, co je teď v ANO StB ve Sněmovně a rozdávat jedeno mega za druhým, aby drželi hubu a krok. Brzo dostane přezdívku Oslíček. :-)


Nepřihlášený uživatel

#117933  Bude to takto? Spiklenecká teorie? Co se bude naplňovat dnes?

2017-10-26 06:12

 

 

 Základní premisa je - vládu sestavuje ruský trotl Miloš Zeman. Jakákoliv jiná varianta je pro něj nepřijatelná a teoreticky i prakticky politicky smrtelná.  

Bureš má tedy jedinou možnost - sestavit svojí vlastní vládu - ANO StB+Pitomio+komouši, pokud to nedokáže a po dnešním jednání Filipa se Zemamen je jesná, že to nedokáže - Filip mu zítra sdělí, že mu vládu nepodpoří, to je příkaz Zemana, bude - vlastně už je statistou.  

Bureše v tom Zeman nechá vydusit, pokud už mu to nedošlo, ale v žádném případě nepřipustí, aby byl obejit. Bureš bude možná i formálně chodit, navrhovat neveřejně, veřejně, nebude mu to nic platné a nebo to bude divadlo a to je pravděpodobnější. 

To Bureš pochopí dnes večer (včera už to pochopil), nejdéle zítra ráno, myslím si, pokud už mu Zeman vše nevysvětlil, Bureš je v těchto věcech ale velmi chápavý, je to donašeč ŠtB, komunista, pracovník PZO, tedy si se Zemanem velmi rozumí. 

Ruský trotl tedy sestavuje vládu:

- která mu dělá kampaň a dělá z něj spasitele

- bude ničit socany, především Sobotku - OKD se rozjede v plné parádě 

- za makroamnestii Bureše státním zástupcem (Faltýnek se už vlastně prořekl) mu vládu schválí ANO StB, Pitomio a komouši - ti se to dnes dozvěděli - 115 - tedy hračka i kdyby někdo z ANO StB nebo u Pitomii zlobil - ti hodní (poslušní) budou naopak líčeni jako hrdinové co zachraňují stát před chaosem, možná některé jetě stihne už 28.10. ocenit.  

Tedy přestože se Zeman řítí tobogánem svých vlastních výkalů do karusele, ještě to bude hodně zajímavé a pořád evidentně bojuje o další mandát a především o to se pomstít  socanům, to je jedna z jeho mandátových priorit, kterou chce naplnit.

Uvidíme, jak moc je odolná demokracie, jak moc má Bureš zmáknuté členy ANO StB, proto má teď plné ruce práce s klubem (tedy možná už scénář Zemana Bureš dostal či pochopil), vůbec nebyl Zemanovi schopen o těch nových padesáti nic říci a to Zemana znepokojilo, dostal tedy úkol vše zjistit a srovnat si je - např. aby jim Faltýnek rozdal vstupní premie do Sněmovny :-). 

Uvidíme jak se zachovají stalinisté v KSČm a uvidíme, jak moc hloupý je Pitomio, ten dostane noty někudy "zadem", KSČm je také dostane ještě cestou z Russka.  

 

Jisté je, že komouši dostali noty od ruského trotla dnes, umí držet hubu a krok a proto odjezd Filipa bez toho, aby novinářům cokoliv řekl, vyčká na potvrzení z Russka.

Zemanova "vláda" bude ale samozřejmě na oko ANO StB a Pitomio, dokonce je možné, že Pitomio bude předsedou parlamentu. Zeman bude v každém případě vybírat lidi, noty budou rozdávat agenti z Ruska a takovou vládu už Zeman v Rusnokovi předvedl,  Premiérem bude jeho poradce z Rusnokovy vlády Jiří Cieńciała nebo Žák (ten se projevil ale jako idiot) Babiš bude dodávat některé lidi dle výběru Zemana - proto jeho mírné požadavky dnes - životní prostředí, mmr, vše nedůležité. Vnitro, finance, spravedlnost a obranu totiž obsazuje Zeman přímo - tedy jeho poradci z Ruska. 

 V této variantě ještě musí být plus pro russáky - karusel Agrofert - je tam?  Snadné, Bureš bude vylíčen jako oběť s kterou nikdo nechtěl jít do vlády a musel to zachránit Zeman. Bureše v takové situaci makroamnestovat nemusí - má vládu - tedy bude to makroamnestie přes státní zástupce (Ištván na Komárovi? pro věrohodnost?), což vygeneruje ve voličích ANO StB dojem, že volili správně, že je Babiš hrdina, že to na něj "všechno jen navlékli" a vygeneruje to i novou "lásku" k Milošovi.

Asi jim to bude kazit OLAF, ale to si vezmou (vzali) na starost Rusáci, to je jejich liga. 

Uvidíme, již zítra např. jestli Filip oznámí, že nepodpoří ANO StB nebo se bude vykrucovat. Uvidíme také jak se bude stylizovat Andrej, už dnes jel v režimu "oběti" - "kvůli němu přece nikdo prezidentského kandidáta volit nebude". Dokonce jako neznal finální datum podávání přihlášek. 

25.10. Dnes se Bureš stylizuje do uraženého Piráty :-) a nevstrčil jeho StBácký rypák z nory, srovnává pytel blech ANO StB poslanců - tedy rozdává jedno mega za druhým :-). Tedy prognoza se naplňuje - ublížený Bureš nrní o něm vidu ani slechu.

Přeci jen vystrčil rypák - aby oznámil, že s TOP a STANem jednat už nebude :-) - to je vlastně skvělá zpráva, protože bude intenzivně jednat s Pitomiou a Filipem :-), tedy komunista, StBák a blázen - to k sobě jde dokonale :-)

Neobejde se to ovšem bez nějaké doprovodné kauzy - tedy terorismus, nějaký "uprchlický" zločin na našem území, se dá v nejbližších třech týdnech očekávat. Pitomiovi je potřeba vyjít vstříc a dodat mu důvěryhodnosti jeho strašení a Zeman musí také konečně vyznít zase jako spasitel, už je dlouho jen za šaška. Musí se i před Russy ukázat, že to "řídí". 

Uvídíme, jak odolná je demokracie v ČR a že jí Zeman zkouší celých pět let resp. celý jeho porevoluční život, o tom není těch nejmenších pochybností, viz. MUS, ukradení rusského dluhu, oposmlouva, půjdeme vládě po krku atd. atd. 

-----------

Varianta ANO StB+socani+komouši je zavřená - nejsou na to poslanci u socanů a přerovnat socany na soudruhy Zimolu, Haška a Škromacha nejde za týden, ani jeden z nich není poslancem. Socanským poslancům je již nyní naprosto jasné, co Zeman chystá, znají ho. Ví, že se nezastaví před žádným zločinem a je možné, že začnou mluvit otevřeně co se děje.  

Na nic dalšího už nejsou poslanci vůbec a bez nich to nejde. ODS se už moc odpoutala od oposmluvního kupčení i Němcová pochopila, že je Klaus starší ruský trotl a jinde není kde brát, jen korumpovat.


Nepřihlášený uživatel

#117934 Sexuální extrémista a přítel Zemana s Ovčáčkem kritizuje Hrad?

2017-10-26 06:26

Hrad chystá mimořádné oslavy, v sále přidá 180 židlí. Asi pro autobus z Osvětiman, kritizuje Forejt

.....a já myslel, že je Forejt hlavním dodavatelem amfetaminu, který každý den používají na de-hibernaci Zemana z večerního ipilectví. 

Zeman tedy vyznemaná celé Osvětimany? :-)

Na milník cesty Zemana tobogánem jeho vlastních výkalů do karuselu - vyznamenání všech jeho blizkých soudruhů, StBáků, KGBáků - jsem úplně zapomněl, v každém případě je jasné, že je to jeden z milníků rozlučkových :-)

Bude to obrovská švanda, až bude vyznamenávat Mynáře, Nejedlého, Hlinovského, Forejta, Klause mladšího i staršího, Bureše, Ovčáčka, Martu Semelovou, Filipa, in memoriam Ransorfa, Faltýnka, Pelikána, Karličku Šlechtovou, Grospiče, Kováčika, svojí pornografickou dcerunku, svojí manželku a jejího osobního "strážce" (přijdou oba i s pistolí sprátelené ráže), ruského velvyslance, včetně všech jeho pěti "tajemníků", čínského velvyslance a agenta čínských tajných služeb ze CEFC, Tvrdíka s celou mafiánskou rodinou, soudruha Fulleho absolventa MGIMO (ty nakonec vyznemnaná všechny - Studovali v Moskvě a mají večírek na ambasádě. Celebrity českého byznysu), Jarouška Plesla s blesku soudruha Bureše, sudruha Petra Žantovského, který s ním vedl tak pěkné rozhovory a přispívá svými duchaplnostmi do Putlerových listů, Musí také vyznamenat všechny své "neplacené" poradce, opět se objeví i Franta Čech za zásluhy o umění, atd. atd. a málem bych zapomněl logicky Pitomio Okradmůra nemůže mezi vyznamenanými chybět :-), tedy celá budoucí "úřednícká vláda ruského trotla Miloše Zemana" bude složena jen z těch, kteří budou 28.10.2017 "vyznamenáni". :-)

Bude to opravdu excelentní partička komoušů, StBáků a KGBáků či nově i agentů FSB a GRU - Nohavica i Mařík tam opravdu padnou jak prdel na hrnec, stejně jako egyptolog Bárta ze správní rady Babišovy vlivové organizace a vskutku trochu šílený katastrofista Cílek. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#117935 Nejkratší charakteristika - je to slovenský nomenklaturní (na západě toto slovo moc neznají).....

2017-10-26 08:00

Protivníci lžou, střet zájmů nemám a stát budu řídit jako firmu. V čem se Babiš podobá Trumpovi 

..... tedy tradiční komunista a udavače zločinecké komunistické Státní bezpečnosti.

Je to stejné, jako by v Německu v roce 1968 zasedal ve vládě rakouský tradiční (nomenklaturní) nacista udavače gestapu z rodiny udavačů gestapu a v roce 1972 dojednával vládu, navíc jej v té době již stíhali za zlodějiny z doby poválečné. 

Dělat z Bureše Trumpetu je velmi nepřesné, mimo jiné proto, že Trumpeta je v prostředí velmi silné a stabilní demokracie, která si s jeho zločinností nakonec poměrně rychle poradí díky principům, které jsou v USA nepřekročitelné.

Tady je situace jiná jak např. dokládá Miloš Zeman a jeho setrvalé jednání spíš za hranou ústavnosti a jeho velmi podivná parta, kterou je obklopen. 

Charakteristika Zemana by se tedy dala přirovnat ke stavu Německa v roce 1968, ale s prezidentem tradičním nacistou a dokonce udavače NKVD, který by navíc do Německa (vždy ja na myslí Německo západní) pozval Brežněva s partou zpravodajců, svazáků, milicionář a komunistů. 


Nepřihlášený uživatel

#117936 Část? Ale kdepak, všichni včetně šíleného Pitomia......

2017-10-26 08:23

Část Okamurových poslanců může sloužit v parlamentu jako proruská klika. Je to bezpečnostní hrozba, tvrdí odborníci


    • Více než polovina nových poslanců Okamurovy strany dává otevřeně najevo náklonnost k Rusku, Číně, část i k českým extremistickým organizacím typu Českoslovenští vojáci v záloze.

    • Mohou se přitom stát členy klíčových bezpečnostních výborů sněmovny a dostávat se k utajovaným skutečnostem.

    • Podle expertů to pro Česko představuje nezanedbatelnou bezpečnostní hrozbu.

Alespoň se konečně definitivně vyjasní, co jsou Babiš a Zeman zač, jak blízko mají ke KGBákům v Kremlu.  Bohužel to nešlo jinak. Občané jsou v ČR poněkud natvrdlí, myslí si, že Babišovi a Zemanovi všichni ubližují. Vyjasní se jim velmi brzo a to přesto, že Zeman jeho vládu složí zdánlivě z "ne" KGBáků, "ne" StBáků, "ne" komunistů, ale jen zdánlivě. 

Takový budoucí ministr školství egyptolog Bárta, to je opravdu dost velké "maso". 

 

"Například zdravotní sestra Monika Jarošová z Ústeckého kraje je na Facebooku ve skupinách Přátelé Vladimira Putina v ČR, Rusko − záruka míru a svobody a Záchrana světa před Němci a ilumináty USA. Živnostník Jiří Kohoutek z Pardubicka dává přednost uskupením Chceme pryč z EU a NATO, Slovanská krev a čest, USA − nepřítel světového míru či Havel Mor Československa."

 




Nepřihlášený uživatel

#117937 V této zemi jsou stále ještě lidé, kteří jsou ochotni se nechat od Zemana upatlat.....

2017-10-26 08:47

Syn Věry Špinarové odmítl převzít vyznamenání, které chce Zeman zpěvačce udělit

26. října 2017  10:34
Syn zpěvačky Věry Špinarové, která zemřela letos v březnu, odmítl převzít státní vyznamenání, které jí chce udělit prezident Miloš Zeman. Ve čtvrtek o tom informovala Česká televize.

.....ale jsou i lidé, kteří nic takového nepřipustí.

Nechat se 28.10.2017 vyznamenat od Zemana je stejná idiocie, jako vstoupit 28.10.1989 do KSČ a k tomu ještě začít donášet StB. 


Nepřihlášený uživatel

#117938 Dodavatel dodavatele cosi někde možná nezaplatil a může za to třetí strana?

2017-10-26 08:52

Stát hledá ušlou daň v čokoládě. Majitel vnímá celou věc jako šikanu

26. října 2017  5:00
Čokoládovnám Fikar berní úřad zatarasil cestu k 1,6 milionu korun. Pídí se po ušlé dani, kterou neodvedl dodavatel dodavatele firmy. Podle bývalého šéfa Finanční správy Jiřího Žežulky je takových případů více.

Na co ještě vláda čeká, to opravdu není schopna Janečka nakopat do pozadí a podat na něj trestní oznámení? 


Nepřihlášený uživatel

#117939 Velmi se dá věřit, že Klaus-Zemanova makroamnestie byla zaplacená záležitost.....

2017-10-26 08:56

Kydalka loni v listopadu reportérům pořadu Zvláštní vyšetřování řekl, že je přesvědčen o tom, že amnestie byla připravena tak, aby se týkala konkrétních lidí. Uvedl také, že více prozradí pouze mimo kamery. „V tomhle státě je možný cokoliv,“ reagoval na dotaz, zda amnestie nemohla být vyhlášena v rámci nějakého obchodu. Reportérka Sabina Slonková poté v pořadu uvedla, že mimo záznam jí soudce řekl, kdo amnestii zaplatil, kolik za ni dal a jaký byl celý mechanismus údajné transakce. Mělo jít o částku 300 milionů korun, důkazy pro to ale Kydalka nemá, uvedl server.

....např. LTO trio Pitr, Krejčíř, Vomela - prodalo, přesněji Vomela prodal pumpy Papoil, těsně před makroamnestií za "hotové" a byl makroamnestován. A jak známo hotové v objemu 2 mld. tak s tím se dají dělat opravdová kouzla a velká kouzla se dají dělat, když se obchod realizuje a peníze se teprve převádí, tam se dá schovat prakticky cokoliv, včetně poradenství za prodej v objemu třeba i 300 mil. korun. :-) Je to jeden z možných zdrojů makroamnestie. 

Klausova amnestie z 1. ledna 2013 se podle údajů ministerstva spravedlnosti dotkla více než 111 tisíc odsouzených a obviněných. Nepodmíněné tresty prominula zhruba 20 tisíc lidem, fakticky ale z věznic vyšlo jen 6500 z nich, protože řada odsouzených vůbec nestihla za mříže nastoupit. Zastaveno bylo trestní stíhání 265 obviněných, přičemž abolice se týkala i některých velkých hospodářských kauz.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#117940 Rusáci stále ještě nemají kandidáta?

2017-10-26 09:07

Tomio Okamura přichází na jednání s ANO. 

TO přichází na jednání s ANO. Nese volební program strany a chce, aby Babis řekl, co by podpořil. TO nevyloučil kandidaturu na prezidenta


Nepřihlášený uživatel

#117941 KGB z Kremlu chce vést bezpečnostní výbor českého parlamentu?

2017-10-26 09:20

SPD chce vést sněmovní bezpečnostní výbor, uvedl Okamura

.....hm. to je velmi zajímavá zpráva. 

Snad to mají Američané a BIS pod kontrolou, neb je to opravdu už trochu šílené. 


Nepřihlášený uživatel

#117942 Re:  Bude to takto? Spiklenecká teorie? Co se bude naplňovat dnes?

2017-10-26 11:22

#117933: -  Bude to takto? Spiklenecká teorie? Co se bude naplňovat dnes?  

 :-) úplně drobonký problém pro StBáka a Pitomia je, že jim to ještě musí odhlasovat komouši, nebo alespoň musí odejít ze sálu, oboje ale bude jejich definitivní konec, proto Filip ani u novinářů nezastavil, to mu totiž nadiktoval Zeman s tím, že mu to nadiktovali Russáci. 

"TO si pochvaluje schůzku s ANO. Prý ANO podpořilo několik programových bodu SPD... A domluvili si s A. Babišem další schůzku na úterý..."

Pitomio je opravdu legrační - to by chtěl, aby ODS šla se slovenským komunistou a stbáckým donašem do vlády? Na co si to Pitomio hraje? Na agenta FSB a GRU? Tak na toho si zjevně vůbec nehraje :-) při prohlídce lidí, kteří jsou za tu jeho bandu ve Sněmovně. 

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura kritizuje strany, které hned po volbách ohlásily odchod do opozice. "Na co se teda nechali zvolit a za co budou brát sto tisíc, když nehodlají prosazovat svůj program?" ptal se. 


Nepřihlášený uživatel

#117943 Synáček ruského trotla by měl mít přeci jen trošku soudnost.....

2017-10-26 11:27

Klaus mladší si stěžuje, že ho před volbami "nepouštěli do televize". Není to pravda


Nepřihlášený uživatel

#117944 Re: Re:  Bude to takto? Spiklenecká teorie? Co se bude naplňovat dnes?

2017-10-26 11:34

#117942: - Re:  Bude to takto? Spiklenecká teorie? Co se bude naplňovat dnes?  

 Včera na ČT v debatě nových poslanců bylo velmi zajímavé sledovat poslance ANO StB, když padl dotaz, co by říkal na koalici ANO StB a Okradmůry. Do té doby velmi jistý a pevný hlas najednou jistý a pevný nebyl a velmi neochotně mladíček sděloval, že by mu koalice s Okradmůrou vadila a že by pro ní nehlasoval. 

On nevěděl kam leze, když kandidoval za ANO StB? 


Nepřihlášený uživatel

#117945 Ještě, že ANO StB a tedy StBák a Okradmůra nemají Ústavní většinu a Senát skutečně existuje.......

2017-10-26 11:37

 

Živě: Okamura se sešel s Babišem. Žádá zrušení Senátu, zestátnění exekutorů a omezení podpory rodin "nepřizpůsobivých"

 
 
  • Povolební vyjednávání o složení orgánů Poslanecké sněmovny a případných variantách vládních koalic ve čtvrtek pokračují.
  • Šéf hnutí ANO Andrej Babiš se sešel s Tomiem Okamurou.
  • Dosavadní Babišova jednání se zástupci ostatních stran k vytvoření alespoň zárodku vládní koalice nevedly.
  • Následují dvoustranná jednání dalších stran zastoupených ve sněmovně.

....., a ještě, že existuje ústavní soud, jsme v EU a NATO, neb další možností už by byl jen protest v ulicích, který stejně nejpíše přijde, až bude vláda StBáka a Pitomii s tolerancí komouše realitou. 

Rusáci si tady prostě zkusí, co tato země ještě dokáže vydržet.  


Nepřihlášený uživatel

#117946 Bureš jede do EU i z EU......

2017-10-26 11:41

Designov(an)ý premiér

 
 
  • Volby dopadly z pohledu mnohých prazvláštně, ale dají se na nich najít i dobré stránky.
  • Říká se, že vyhrál protest a touha po změně. Ale ještě nikdy nemohla dosavadní koalice po volbách vládnout dál.
  • A strany blízké Zemanovi a Klausovi skončily hluboko v poli poražených.

Připomíná mi to jeden vtip − v ruském vlaku jedou dva mužici, jeden po hodinách ticha povídá, že jede z Vladivostoku na Sibiř, druhý mu po dostatečné pauze odpoví, že on pro změnu jede ze Sibiře do Vladivostoku. Chvíli pochvalně kývají hlavou, až jeden z nich nadšeně vykřikne − nu, vót téchnika!


Nepřihlášený uživatel

#117947

2017-10-26 14:16

Havlisti jsou fašisti dneška. Brzy jim zakroutíme krky, jak fašistům náleží.


Nepřihlášený uživatel

#117948 Vláda bez důvěry musí podat okamžitě demisi, jinak to nejde.....

2017-10-26 14:30

..... to, že Zeman udržoval vládu bez důvěry Sněmovny u moci bylo samozřejmě neústavní. 

"Pokud by se na první schůzi odsouhlasily počty výborů a byla následně ukončena, tak Andrej Babiš může v tom případě navrhnout ministry a vláda pak může bez důvěry Sněmovny vládnout. Druhá varianta je, že by schůze neskončila. Pak mají poslanci stále v rukou, zdali se vláda ujme moci nebo ne. Proto je důležité, jak první schůze proběhne a zda nebude přerušena. Po první schůzi Sněmovna totiž ztrácí jakoukoliv pozici a sílu, jak zabránit menšinové vládě," řekl Okamura. 


Nepřihlášený uživatel

#117949 Proč pořád jedná Gazdík, když volební výsledek zajistil pan Farský?

2017-10-26 14:31

Přímý přenos: Tisková konference po jednání STAN a KDU-ČSL. 


Nepřihlášený uživatel

#117950 Faltýnek jistě nebude jediným trestně stíhaným, který bude volit Bumbála...:-)

2017-10-26 14:33

První místopředseda ANO Jaroslav Faltýnek před novináři zdůraznil, že jeho podpora pro Miloše Zemana není nic nového. "Svůj názor jsem řekl asi 150krát. Osobně Miloše Zemana znám dlouho, vážím si ho jako člověka, dám mu svůj hlas," sdělil.