MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#118140 Re: Nesrozumitelné? Nikoliv. Je to stejné, jako když v ČSR v roce 1946 dostali komounisté 46 %....

2017-10-30 13:55

#118138: - Re: Nesrozumitelné? Nikoliv. Je to stejné, jako když v ČSR v roce 1946 dostali komounisté 46 %.... 

Co má tvé prohlášení společného s tím, že lidé v EU se diví našemu postoji, kdy 90% zahraničního obchodu realizujeme v eurech (a nebude to jinak, protože obchody s Čínou, které prý Bumbál dojednává, jsou prázná bublina) a také ochotně čerpáme dotace v eurech? A nebo snad Slavia platíí své "světové hvězdy" v korunách? Evropská unie je demokratické společenství na té úrovni, jakou si mezi sebou jednotlivé členské státy dohodnou. To, že se z té diskuse sami vydělujeme, je chyba naše, nikoli Evropské unie. A i slavná uprchlická krize je pro náš stát problém jedniného člověka a to Chovance Ministerstva vnitra. Ten člověk neumí nic kváknout v žádné cizí řeči, takže na jednání ministrů vnitra jen tupě zírá a při první příležitosti se balí a jede domů, místo toho aby tam zůstal a v kuloárech zjišťoval, co se chystá, a tomu přizpůsobovat politiku svého ministerstva a požadavky České republiky.

Naše pozice v EU, to je trapnost nad trapnost, a těch pár lidí, kteří se v jednáních orientují a dokážou něco podstatného zařídit (Niedermayer, Telička, Jourová, ...), tak ti za chvíli nebudou dost populární, aby je české ovce u dalších voleb zvolili. To tam raději zase protlačí neschopné, a pak budou společně nadávat na nedostatek demokracie v EU. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#118142 Re: Re: Nesrozumitelné? Nikoliv. Je to stejné, jako když v ČSR v roce 1946 dostali komounisté 46 %..

2017-10-30 14:31:37

#118140: Evropan - Re: Nesrozumitelné? Nikoliv. Je to stejné, jako když v ČSR v roce 1946 dostali komounisté 46 %.... 

 Po posledních volbách se obávám, že to lepší nebude. Jsme ve stavu roku 1946, kdy si rodiče a prorodiče voličů ANO StB 2011 a Pitomiovců zvolili komunisty objemem přesahujícím 40 %. 

Tedy Evropa řekla, kdo chce kam tedy do karusele či russákova, ať si tam jde. Nelze premlouvat občany cizí země, že komunisté jsou stejnou pakáží jako jsou náckové, přitom již tehdy bylo zřejmé, že russáci z této země odvlekli do gulagu 70 000 lidí (absurdně velké číslo) neb dokonce pouze 60 000 lidí nežiodovské národnosti zahynulo za celou druhou světovou válku všude po světě. K tomu bohužel i dalších 270 000 Čechoslováků, které i Češi a především Slováci přisoudili do židovského původu. 

Dnes jsem v situci, jako by v západním Německu 23 let po II. světové válce seděl ve vládě nacista udavač gestapu a 27 let po válce sestavoval vládu rakouský tradiční nácek z nacistického rodiny udavačů gestapu a prezientem tam byl nácek z nacistické rodiny polozvrhlé matky kdy on sám by byl navíc ještě udavačem NKVD. 

Žijeme opravdu v naprosto absurdním prostředí z které se bude emigrace inteligence jen a jen zrychlovat. 

Dnes se to jeví tak, že to zde vlastně nikdy lepší býti nemůže, neboť nikdo v této zemi nebude investovat dlohodobý kapitál, je to příliš riskatní. Co více, neinvestují jej ani Češi i pro ně je to velmi riskatní. My všichni bohatší si stále držíme možnost opustit kdykoliv tuto zemi a stojí nás  to peníze, které nemůže v ČR investovat a které bohužel ani nemůže používat pro naší spotřebu.