MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#118126 Re: Re: Re: Re: To se zločinecká pražská kavárna posere :DDD

2017-10-30 11:28


Nepřihlášený uživatel

#118127 Re: Re: Re: Re: Re: To se zločinecká pražská kavárna posere :DDD

2017-10-30 11:37

#118126: - Re: Re: Re: Re: To se zločinecká pražská kavárna posere :DDD  

 Ty si tvrdil, že liberální demokracie vede hybridní válku s russákama. Myslíš, že to článek nějakého pablba v barevné příloze putlerových listů vysvětluje? 

Je to přece naprostý nesmysl. Liberální demokracie nikomu žádné území nekradou, je to russko, které ukradlo Krym, kus Gruzie atd. Liberální demokracie dokonce vůbec nevedou žádnou propagandu a co je horší, málo vzdělávají své občany o tom, co to je demokracie a ti pak věřím nesmyslům, které tu setrvala tlačíš do diskuse. 

Jestli máš nějaký skutečně důvěryhodný text, který by skutečně věcně argumentoval o této věci ve prospěch russákova, tak to bych si opravdu rád přečetl, ale řekl bych, že to bude jako s tím článkem pana Peroutky a idiotem a rusským trotlem Milošem Zemanem. 

Je ale absurdní si myslet, že russácká totalita je alternativou k demokracii.  

Podívali jsme se pod ruce Okamurových poslanců. Jejich stopa je dlouhá. A Rusko je opravdový Přítel

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#118128 Re: Re: Re: Re:

2017-10-30 11:39

#118123: Voliči TOP09 a Pirátů - Re: Re: Re:  

 Sorry jako, ale nebudu ti dávat odkazy na prašivou propagandu banderovců, islámistů a podobných zločinců. Asi nejsi z lumpenkavárny, když to neznáš, hňupe. :D


Nepřihlášený uživatel

#118129

2017-10-30 11:44

V září 2017 udělil americký židovský časopis The Algemeiner Miloši Zemanovi cenu „Bojovník za pravdu“ (Warrior for Truth) a ocenil jej tak za dlouhodobou podporu Izraele a Židů. Na tomto čtvrtém ročníku, kdy v jeho druhém ročníku byl oceněn i Donald Trump, kterého Miloš Zeman jako jediný evropský prezident veřejně podpořil před americkými prezidentskými volbami v roce 2016, zaznělo, že Miloš Zeman „je světovým lídrem, který se řídí principy a který nejen rozezná dobré od špatného, ale který se to také nebojí sdělit“. Byl oceněn také historický vztah a postoj České republiky a Československa k Izraeli, plynoucí z historické zkušenosti z roku 1938, kdy se Češi naučili, že „ústupnictví nikdy nefunguje“. Miloš Zeman tak dostál hesla českých a československých prezidentů „Pravda vítězí“ a navázal na své předchozí úspěšné vystoupení na tradiční americko-izraelské konferenci AIPAC 2015.


Nepřihlášený uživatel

#118130 Re: Re: Re: Re: Re: Russká KGB školila masivně Araby, Afričany i Asiaty v terorismu.....

2017-10-30 11:46

#118128: - Re: Re: Re: Re:  

 .....demokracie nespravují veřejný prostor za pomocí masivního vraždění, mučení, otrocké práce v gulagu. Komunismus i nacismus se dotal k moci masivním vražděním a není rozdílu mezi nacismem a komunismem. 

Protože tato zem neprošla debolševizací, žiješ ve zvrácené představě, že komunismus je cosi lepšího než nacismus. Proto to tady taky vypadá, jako by v roce 1967 sestavoval vládu v západním Německu rakouský tradiční nacista udavač gestapu z rodiny udavačů gestapu, kteří si na tom postavili svojí celoživotní kariéru. Že je to něco absurdního?

Tady je to dnes realita i proto, že ty jsi ubožák a liberální demokracii směšuješ se zločinností politických sekt a nepřipadá ti divné, že tě za to liberální demokracie nijak nepostihuje, přestože tím vlastně otevřeně říkáš, že spolupracuješ s russkou propagandou zpochybňování demokracie, vyvolávání nenávisti a vyvolávání spikleneckých teorií. 

P.S. Nomenklaturní komunista Stbácký donašeč Babiš neříká sorry jako - ale protože se ten blb ani za 20 let nenaučil česky, říká "sorryako". 


Nepřihlášený uživatel

#118131 Re: Neváhej, buď konkrétní, čím neonacistický komunista Miloš Zeman podpořil Izrael a Židy?

2017-10-30 11:49

#118129: -  

 Vypadá to spíše tak, že některé židovské organizace jsou russko trotlí orgranizace. To je smutná realita stavu, když členové židovské organizace byli přítomni lžívému projevu Miloše Zemana o holokaustu" a nijak se vůči lžím Miloše Zemana nevymezili. Nevymezili se dokonce ani proti takové kreatuře jakou je Jakunin, tedy to znamená, že v Izraeli je tak velká svoboda, že představitelé některých židovských organizací dokonce spolupracují se zločinnými zpravodajskými službami Russka - FSB a GRU. 

Je to podobná "svoboda" (je to spíše hloupost mých spoluobčanů, kteří si svobody neváží) jako zde, kde se neonacistický komunistický idiot Miloš Zeman už ani netají spoluprací s FSB a GRU. 

 

Takto jsem já komentoval Zemanovů projev bezprostředně co se objevil v novinách. Bohužel jsem klíčový odstavec komnetoval nepřesně. Nepodařilo si mi zjistit, či jsem přehlédl, že autorem věty, že "budeme výt s vlky" není pan Peroutka, ale pan Stráský, nicméně podstata mé kritiky k projevu je totožná. Citace byly nejen účelově zkreslené, tedy nebyly to vlastně ani citace, ale prostě jen výmysly superdebilního Zemana. Daleko podstatnější je, že interpretace superdebila Zemana lze dohledat na neonacisticko - komunistických "názorových" serverech a to je vlastně na celé veci to podstatné, neboť nyní je naprosto zřejmé, kde onu superdebilitu superdebil Zeman čerpá.  

 

Je nutné řešit, aby svojí superdebilitu již nemohl šířit. 

 

Pane předsedo Evropského parlamentu, pane prezidente Evropského židovského kongresu, dámy a pánové.

Zde je klika, že přímo neoslovil soudruha Jakunina. Jen povzdech nad tím, že se takový člověk pohyboval na takové akci. 

Plně souhlasím s výrokem pana Moše Kantora, který řekl při jiné příležitosti, že smyslem našeho setkání není jenom nebo především vzpomínka na minulost, ale úvahy o budoucnosti, to je hledání cest, aby se holokaust neopakoval. Dovolte mi, abych i já se ve svém příspěvku na toto téma zaměřil, ale přesto mně dovolte několik retrospektivních poznámek.

Tady bych to zkrátil, cestou jak naopak holokaust je demokracie. Nejsou to politici, co chrání většinu či menšinu, jsou to principy dodržované občany, tedy demokracie. Politik pouze zastupuje (je to zastupitel ne svévolitel) občany a to jen v části veřejného prostoru, kterou je vhodné spravovat tímto způsobem. Dokonce se ta část různě mění v čase, podle toho jak moc občané vnímají svobodu či nesvobodu v demokracii. 

My se všichni shodneme v odsouzení holokaustu. Všichni se shodneme v tom, že nesmíme připustit jeho opakování. Ale obávám se, že se příliš neponořujeme do hlubinných příčin vzniku holokaustu. A někdy tyto příčiny zplošťujeme.

Tady přeskočím nakonec, Zeman to co kritizuje to přesně provádí. Příčiny holokaustu vůbec nepochopil, troufale konstatuji, což doloží hned v následujícím odstavci, kde zkreslí, nepíše záměrně, prakticky vše. 

Dovolte mi, abych uvedl tři drobné příklady. Jeden z největších českých novinářů Ferdinand Peroutka uveřejnil v prestižním časopise Přítomnost článek s titulkem „Hitler je gentleman“. Tentýž novinář po mnichovské dohodě napsal: „Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky“. Můj milovaný Winston Churchill v lednu 1939 napsal Adolfu Hitlerovi: „Kdyby můj národ postihla velká katastrofa, přál bych si, aby v jeho čele stál muž s vaší silnou vůlí.“ A konečně nositel Nobelovy ceny Knut Hamsun, možná že jste četli jeho Viktorii nebo Hlad, napsal v květnu 1945 nekrolog na Adolfa Hitlera.

Zkreslení Peroutkova textu - ten nenapsal, že "musíme výti s vlky", ale "budeme výti s vlky" a to je opravdu velký rozdíl, už v takto vytržené z kontextu. 

O Churchillově dopise se vcelku dost pochybuje, jestli vůbec existuje, ale pokud byl napsán, anglicky vyznívá věta obzvláště v roce 1939 jako výhrůžka a to co řekl Zeman to opravdu není. Mimo jiné proto, že se jedná o věty dvě, kdy první uvozuje druhou a uvozuje jí událostmi z roku 1918, které byly pro Německo fatální. 

Nekrolog za Hitlera napsal 86 letý norský spisovatel, kde logicky Norsko mělo daleko blíže k nacismu než k demokracii potom, potom co si Finsko užilo s bolševickým Ruskem.

Co vede k této fascinaci intelektuálů naprosto zrůdným učením? Co vede k tomu, že se z doktora Jekylla stává Mr. Hyde? Je to snaha překonat vlastní frustraci vytěsněním té menšiny, ať jakékoli, ze společnosti, a v tomto smyslu holokaust začíná první lavičkou v parku, na kterou si nesmí sednout Žid. A plynová komora je teprve dovršením, nikoliv začátkem tohoto holokaustu. A my se musíme ptát, zda je možná dokonce ještě ve větších rozměrech recidiva, která tentokrát nezahrne šest milionů Židů, ale zahrne příslušníky celé řady vyznání, ateisty, a dokonce i muslimy.

Tady Miloš Zeman naprosto zkresluje pojem holokaust (šoa) nazývá tím vraždění naprosté většiny menšinou. Je to ubohé a je bohužel jedna z jeho zvrácených relativizací. 

Právě proto bych chtěl uvítat, že se umírněné arabské země nedávno připojily k válce proti Islámskému státu. A tento Islámský stát, často podceňovaný, má obdobnou povahu, jako mělo nacistické Německo počátkem třicátých let. To, co nám podle mého názoru hrozí, je superholokaust, jehož oběťmi budou stovky milionů lidí.

Tento odstavec vypadá, že si Miloš Zeman myslí, že je teroristická organizace šikovně používající slovo "stát" v názvu skutečně státem, tedy státním útvarem s hranicemi, občany, kteří by v něm chtěli žít, mající administrativu, vědecký výzkum, literaturu, atd. Tady se nabízí otázka, co lidé kolem Zemana vlastně dělají? 

Chtěl bych citovat výrok jednoho z vojenských velitelů Islámského státu, který prohlásil: „Zabijeme sto, dvě stě nebo pět set milionů lidí, nám je to jedno.“ A tato výhrůžka zabíjením, opakuji ještě jednou, se týkala i muslimů. Nevím, kdo z vás viděl mapu islámského chalífátu do roku 2020. Je to mapa, která zabírá půlku Evropy, půlku Afriky a velkou část Asie. Řeknete mi, že je to mapa, jejímž autorem je blázen, a budete mít pravdu. Ale Adolf Hitler byl také blázen, a přesto se jeho vize zotročené a judenfrei Evropy téměř naplnila.

Adolf Hitler nikdy své plány na zotročení světa neukázal do doby, než se zotročováním začal. I v tomto je spíše podobný Putinovi než teroristům z organizace, která si do názvu rovnou šikovně dala stát. 

Chtěl bych vám navrhnout něco, co mnozí z vás budou pokládat za naivní, neproveditelné nebo nesmyslné. Včera jsem mluvil o 200 mrtvých dětech v Péšávaru, o dvou tisících obyvatelích Nigérie, kteří byli zavražděni sektou Boko Haram.

A mohl bych pokračovat těmito příklady dál a dál. Nečiňme si iluze, že mezinárodní terorismus je několik špatně vyzbrojených a vycvičených skupinek. Mezinárodní terorismus je celosvětová organizovaná a rozrůstající se síť a proti mezinárodnímu terorismu nelze bojovat pouze na úrovni národních států a nelze proti němu bojovat pouze někdy poněkud pokryteckými demonstracemi a verbálními protesty. Kdyby v roce 1936 během obsazení demilitarizované zóny v Porýní dvě britské a dvě francouzské divize reagovaly na toto porušení Versailleské smlouvy vojenskou akcí, nebyla by mnichovská dohoda, nebyl by holokaust a nebyla by druhá světová válka.

V prvním odstavci nesděluje nic nového a tedy je vcelku nevkusné mluvit právě na takové konferenci o zavražděných dětech, není to něco co by si účastníci neuvědomovali a co by nevnímala veřejnost. Sdělení Miloše Zemana by mělo stejnou váhu jako kdyby vyčíslil oběti terorismu. Bylo by to stejné, jen by to nebylo tak přehnaně sugestivní. Ale je to věc názoru. 

Že Evropa Hitlera podcenila, to je jednoznačné a je velmi dobře, že nyní nepodceňuje ani terorismus s přívlastkem islámský, ale také ani dnes už z velké části ultra totalitní (mírně řečeno) stát tedy Ruskou federaci a nového Hitlera současnosti Putina (řečeno nemírně). 

Zmiňovaný vojenský zásah se dnes jeví jako věc nerealizovatelná, neboť Hitlera nechala Evropa vyzbrojit Německo a zvrhle motivovat občany Německa. Dnes je vidět, jak obtížně se do taková zvrhlá motivace uvádí na pravou míru a napravuje. Dokladem takové situace je Ruská federace, kde se Putin těší obzvláště velké podpoře a stejně agresivně jako potlačuje jakékoliv náznaky odporu.  

Tak i dnes máme-li zabránit superholokaustu a masivnímu vyvražďování lidí, potřebujeme sjednocenou ozbrojenou akci, akci vedenou na mezinárodní úrovni, akci vedenou pod egidou Rady bezpečnosti spojených národů, akci, do jejíchž mezinárodních sil rychlého nasazení by měly vyslat své síly pokud možno všichni stálí členové Rady bezpečnosti, akci, která by eliminovala v zárodku výcvikové tábory teroristů, která by nepracovala s bezvýchodným plošným obsazováním území, ale využívala moderních technických prostředků, například bezpilotních letadel a podobně, akci, v níž by se celé mezinárodní společenství spojilo proti svému úhlavnímu nepříteli.

Odstavec se jeví jako vyloženou propagandou (mnozí by možná řekli dokonce proruskou)  a to velmi nebezpečnou. 

Podstatou celého problému nejspíš budou již zakládací listiny OSN a RB, tedy to k čemu slouží a co se za desetiletí její existence jeví jako funkční. 

Následující odstavec má tedy hned dvě propagandistické a velmi nebezpečná sdělení. Začneme přestavovat ustálenou jedinou celosvětovou organizaci tohoto druhu a zároveň začneme válčit. Co by přišlo, jak velká destabilizace? Jak moc by taková věc posílila zločinný režim v Rusku.  Přišel i by i masivní pokus o destabilizaci demokracií?  

Dámy a pánové, o některých návrzích se říká, že procházejí třemi fázemi. V první fázi jsou označeny za nesmysl, v druhé fázi se o nich říká, že se o nich dá uvažovat, a konečně v třetí fázi jsou tyto některé návrhy považovány za samozřejmost. To byl známý spor mezi heliocentrickou a geocentrickou soustavou, ale mohl bych samozřejmě uvádět i příklady další. Chybí nám dosud odvaha a stále podléháme tomu, čemu se ve 30. letech říkalo appeasement.

 Hovořit o svém vlastním nápadu, u kterého je naprosto zřejmé, že nikdy nebude na něj existovat jednoznačná odpověď, tedy jestli se vše točí kolem země nebo jistotě, že se alespoň země točí kolem slunce, je skutečně už vrchol min. nevkusu, ale spíše to naznačuje cosi zvráceného v povaze Miloše Zeman. Odvaha k vědeckým objevům naštěstí Evropě ani USA skutečně nechybí  a nechyběla, stejně jako nechybí odvaha dokonce i k diskusi nad takovými ubohostmi, které přednesl Miloš Zeman. 

Stále se domníváme, že teroristická hnutí lze edukovat. Ano, Hitler nás edukoval plynovými komorami, a proto se obávám, že než začneme vážně uvažovat o takové mezinárodní síle rychlého nasazení, bude potřeba ještě řady teroristických útoků, než si veřejnost uvědomí, že s teroristy se nevyjednává, že s teroristy se bojuje a že s teroristy nemůžeme bojovat pouze povrchními změnami legislativy, ale ozbrojenou silou, tak jako to mohlo být v Porýní v roce 1936. Děkuji vám za vaši pozornost.

 

Tímto odstavcem se vlastně Miloš Zeman srovnal s Hitlerem. I on chce "edukovat" vražděním.  Tady bych řekl, že nelze zavřít oči a myslet si, že naši oponenti jen tak zmizí, když je dostatečně dlouho necháme zavřené (asi nepřesná citace Amose Oze), přičemž je kdosi bude vraždit.


Nepřihlášený uživatel

#118132 Re: Re:

2017-10-30 12:05

#118131: - 

 Mossad si už na tebe brousí zuby.


Nepřihlášený uživatel

#118133 Ještě, že Trumpeta nezná Burešovo zásadní slovo "ÚČELOVKA" :-)

2017-10-30 12:06

Přízrak "ruské kauzy" se znovu vznáší nad Bílým domem. Trumpův tým se bojí první vlny zatýkání


Nepřihlášený uživatel

#118134 Re: Re: Re: Russácká pakáž mi parkuje před domem....

2017-10-30 12:07

#118132: - Re: Re:  

 ....ale, že by to byl mossad, tak to se mi opravdu nezdá. 

Mimochodem u té "židovské" organizace, kde Nejedlý koupil vyznamenání neonacistickému komoušovi Miloši Zemanovi, tak to je opravdu "organizace" velmi prapodivná a to nejen proto, že žádný z voličů ruského trotla Zemana nikdo nikdy její jméno předtím neslyšel. Nakonec Klaus si také koupil čestný doktorát od vesnicné americké univerzity, je to pořád s russkými trotly stejné. 


Nepřihlášený uživatel

#118135 Nesrozumitelné? Nikoliv. Je to stejné, jako když v ČSR v roce 1946 dostali komounisté 46 %....

2017-10-30 12:14

.....říkáme přesně to samé. Russácká pakáž je nám bližší než demokratické země a je jen otázka času, kdy demokratickým zemím dojde opět s ČR trpělivost.  Přijmout 1 400 mld. a ještě jim nadávat, jak majíš špatnou měnu, to chce opravdu odvahu idiota, obzvláště, když drtivá většina toho, co zde vyrobíme a vyvezeme je placeny eury. 

 

Česko se odmítáním eura stává pro zahraniční partnery nesrozumitelné, myslí si exšéf dohledu ČNB Rozumek

 

 

 



 



    • David Rozumek má 17 let zkušeností s dohledem nad bankami. Do ledna vedl deset let sekci dohledu v ČNB.

    • Rozumek, který v současnosti pracuje v oboru dohledu pro Mezinárodní měnový fond na Balkáně, byl v minulosti také ve vedení Evropské agentury pro bankovnictví (EBA).

    • Česko se svým odmítavým postojem k euru připravuje o možnost hlubší integrace se Západem, ztrácí vliv na rozhodování v EU a stává se nesrozumitelné pro zahraniční partnery, říká Rozumek.



Nepřihlášený uživatel

#118136 Re: Re: Re:

2017-10-30 12:26

#118104: - Re: Re:  

 To by jim bylo podobné.


Nepřihlášený uživatel

#118137 Vyznamenáním Petra Žantovského vyznamenal Zeman FSB a GRU.....

2017-10-30 12:31

....a není to tak, že by si to sám vybral, FSB a GRU Zemana tvrdě řídi, nevládne svým životem, vládnou mu jiní. Russáci si na vyznemenání Petra Žantovského zkuší, co tato země ještě unese a celé Zemanovi období na Hradě nepřetržitě přitvrzují. 

„Zemanova první derniéra“, „Zemanův ceremoniální kameňák“ či „součást kampaně za znovuzvolení“. Tak v pondělí označují české noviny v komentářích sobotní předávání státních vyznamenání prezidentem Milošem Zemanem při příležitosti státního svátku a seznam oceněných. Noviny se pozastavují zejména nad jménem publicisty a komentátora Petra Žantovského, který od Zemana obdržel medaili Za zásluhy prvního stupně.

 


Nepřihlášený uživatel

#118138 Re: Nesrozumitelné? Nikoliv. Je to stejné, jako když v ČSR v roce 1946 dostali komounisté 46 %....

2017-10-30 12:40

Voliči TOP09 a Pirátů

#118139 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-10-30 13:44

#118128: - Re: Re: Re: Re:  

Hele hňupíku, když čteš prašivou propagandu zločinců, napíšeš sem nějaký vzkaz a nechceš, aby to lidi četli, tak je lepší to nepsat, protože si čtenáři ten odkaz dohledají. V tomto případě je to na www.novinky.cz . Ale máš pravdu - proč tomu věřit? Oni to jsou jen takové informační balonky směřované k Babišovi. Jen je škoda, že to musí probíhat přes média.

Evropan

#118140 Re: Nesrozumitelné? Nikoliv. Je to stejné, jako když v ČSR v roce 1946 dostali komounisté 46 %....

2017-10-30 13:55

#118138: - Re: Nesrozumitelné? Nikoliv. Je to stejné, jako když v ČSR v roce 1946 dostali komounisté 46 %.... 

Co má tvé prohlášení společného s tím, že lidé v EU se diví našemu postoji, kdy 90% zahraničního obchodu realizujeme v eurech (a nebude to jinak, protože obchody s Čínou, které prý Bumbál dojednává, jsou prázná bublina) a také ochotně čerpáme dotace v eurech? A nebo snad Slavia platíí své "světové hvězdy" v korunách? Evropská unie je demokratické společenství na té úrovni, jakou si mezi sebou jednotlivé členské státy dohodnou. To, že se z té diskuse sami vydělujeme, je chyba naše, nikoli Evropské unie. A i slavná uprchlická krize je pro náš stát problém jedniného člověka a to Chovance Ministerstva vnitra. Ten člověk neumí nic kváknout v žádné cizí řeči, takže na jednání ministrů vnitra jen tupě zírá a při první příležitosti se balí a jede domů, místo toho aby tam zůstal a v kuloárech zjišťoval, co se chystá, a tomu přizpůsobovat politiku svého ministerstva a požadavky České republiky.

Naše pozice v EU, to je trapnost nad trapnost, a těch pár lidí, kteří se v jednáních orientují a dokážou něco podstatného zařídit (Niedermayer, Telička, Jourová, ...), tak ti za chvíli nebudou dost populární, aby je české ovce u dalších voleb zvolili. To tam raději zase protlačí neschopné, a pak budou společně nadávat na nedostatek demokracie v EU. 


Nepřihlášený uživatel

#118141 Re: Re: Nesrozumitelné? Nikoliv. Je to stejné, jako když v ČSR v roce 1946 dostali komounisté 46 %..

2017-10-30 14:10

#118138: - Re: Nesrozumitelné? Nikoliv. Je to stejné, jako když v ČSR v roce 1946 dostali komounisté 46 %.... 

 Řekl bych, že ani netušíš kdo zasedá v Evropské radě a Radách ministrů natož, aby jsi rozuměl principu, že porušování volebního zákona musí vést k tomu, že se taková osoba stane nevolitelnou. 

Porušování volebního zákona Milošem Zemana jeho bandou zločinců jasně pospal Nejvyšší správní soud v rozsudku vol 39/2013. 


Nepřihlášený uživatel

#118142 Re: Re: Nesrozumitelné? Nikoliv. Je to stejné, jako když v ČSR v roce 1946 dostali komounisté 46 %..

2017-10-30 14:31

#118140: Evropan - Re: Nesrozumitelné? Nikoliv. Je to stejné, jako když v ČSR v roce 1946 dostali komounisté 46 %.... 

 Po posledních volbách se obávám, že to lepší nebude. Jsme ve stavu roku 1946, kdy si rodiče a prorodiče voličů ANO StB 2011 a Pitomiovců zvolili komunisty objemem přesahujícím 40 %. 

Tedy Evropa řekla, kdo chce kam tedy do karusele či russákova, ať si tam jde. Nelze premlouvat občany cizí země, že komunisté jsou stejnou pakáží jako jsou náckové, přitom již tehdy bylo zřejmé, že russáci z této země odvlekli do gulagu 70 000 lidí (absurdně velké číslo) neb dokonce pouze 60 000 lidí nežiodovské národnosti zahynulo za celou druhou světovou válku všude po světě. K tomu bohužel i dalších 270 000 Čechoslováků, které i Češi a především Slováci přisoudili do židovského původu. 

Dnes jsem v situci, jako by v západním Německu 23 let po II. světové válce seděl ve vládě nacista udavač gestapu a 27 let po válce sestavoval vládu rakouský tradiční nácek z nacistického rodiny udavačů gestapu a prezientem tam byl nácek z nacistické rodiny polozvrhlé matky kdy on sám by byl navíc ještě udavačem NKVD. 

Žijeme opravdu v naprosto absurdním prostředí z které se bude emigrace inteligence jen a jen zrychlovat. 

Dnes se to jeví tak, že to zde vlastně nikdy lepší býti nemůže, neboť nikdo v této zemi nebude investovat dlohodobý kapitál, je to příliš riskatní. Co více, neinvestují jej ani Češi i pro ně je to velmi riskatní. My všichni bohatší si stále držíme možnost opustit kdykoliv tuto zemi a stojí nás  to peníze, které nemůže v ČR investovat a které bohužel ani nemůže používat pro naší spotřebu. 


Nepřihlášený uživatel

#118143 Dobré je, že se russácká hybridní válka proti demokraciím bude probírat .....

2017-10-30 14:39

Šéfa Trumpovy kampaně zatkla FBI. Manafort se stal první obětí ruského vměšování do amerických voleb

.....před americkými soudy. Bylo toho už opravdu zapotřebí. Je potřeba celý mechanismus rozkrýt, je potřeba ukázat, že občané demokracií jsou ruskou propagandou, Petrem Žantovským jako symbolu této propagandy v ČR, obelhávi, že je v nich pěstována nenavíst k lidem úspěšným, moudrým, mravným, kulturním a místo toho je jim za mravnost předkládána oplzlost, opilství, ubohost, zlodějiny nedozírného objemu (ukradení ruského dluhu v objemu až 140 mld. a MUS Zemanem) atd. 

Zeman se vyznamenáním Petra Žantovského přiznal, že je neonacistký komunista řízený ruskými zpravodajskými službami. 


Nepřihlášený uživatel

#118144 Taková lživá kampaň už proběhla před dvěma lety .....

2017-10-30 14:53

Ruský list Izvěstija tvrdí, že SPD Tomia Okamury bude v parlamentu prosazovat zrušení protiruských sankcí. Prý je v tom podporují i KSČM a dokonce i vítěz voleb hnutí ANO. Jenže podle poslanců, o něž deník své tvrzení opírá, žádný návrh na zrušení sankcí není na stole a strany nic takového neřešily.

.....s tím, že podobnou věc projednává kyperský parlament.  I tehdy to byl výmysl russácké propagandy. 

Tady je ale zásadní rozdíl, všichni Pitomiovi poslanci a komouši jsou na rusko tak či onak napojeni a je velmi pravděpodobné, že jsou dokonce řízeni ruskými zpravodajskými službami, neb rusských agentů na území ČR je tolik, jako by ČR měla 500 mil. obyvatel a ne 10 mil. 


Nepřihlášený uživatel

#118145 Jourová snad netuší, že tu její bandu ANO StB 2011 založil nomenklaturní komunista a donašeč StB....

2017-10-30 15:33

Na vládě by se měly podílet jen demokratické strany. Věřím, že Babiš si je vědom rizik spojení s SPD, říká eurokomisařka Jourová

 
 
  • Podle české eurokomisařky Věry Jourové by se budoucí vláda Andreje Babiše neměla opírat o extremistické a xenofobní strany.
  • Něco takového by velmi podkopalo českou pozici v EU.
  • Český vliv by naopak stoupl, kdyby se Češi jasně přihlásili k euru.

....z rodinky, která si celou kariéru postavila právě na donášení StB? Ano StB 2011 nemá skutečně s demokracií nic společného, ale s mafiánskými praktikami, masivním vykrádání státu, šikanování podnikatelů, občanů, má společého velmi mnoho - klidně by se ANO StB mohlo přejmenovat na KSČ 2011. 


Nepřihlášený uživatel

#118146

2017-10-30 16:33

Probůh Eman "hněte" v ČRO radiožurnál


Nepřihlášený uživatel

#118147

2017-10-30 16:36


  • Zleman je starej Pasy.

Nepřihlášený uživatel

#118148

2017-10-30 16:40

V lednu opět zavlají rudé trenky nad Hradem??

 


Nepřihlášený uživatel

#118149 Kdyby Zemana přivedli před veřejnost a on prohlásil, že je rusským agentem....

2017-10-30 18:42

Zeman podporuje jednobarevnou vládu ANO a zrušení Senátu. Bojí se, že by mu Okamura mohl prohrát prezidentské volby

 
 
  • Prezident Miloš Zeman v pondělním rozhovoru pro Český rozhlas Radiožurnál uvedl, že upřednostňuje menšinovou vládu.
  • Je přesvědčen, že se vládu podaří sestavit do prezidentských voleb.
  • Prezident se vyjádřil i k situaci ve Španělsku, podle svých slov si přeje územní integritu a je proti katalánské samostatnosti.

.....bylo by to vlastně totéž. Zeman je bez nejmenších pochybností porušovatel Ústavy ČR tedy velezrádce a právě Senát by to měl začít urychleně řešit, než bude pozdě. 

 

Nepřihlášený uživatel

#118150 Budeme pro smích i k pláči zároveň - nomenklaturní nacista z rodiny donašečů gestapu.....

2017-10-30 18:49

Miloš Zeman je pro menšinovou vládu hnutí ANO, podle něj má jednobarevná vláda větší možnost prosadit svůj program. Je také přesvědčen, že vláda bude sestavena do prezidentských voleb, které se konají druhý týden v lednu. Předsedou sněmovny by se podle něj měl stát některý ze členů vítězného hnutí ANO. Sestavením vlády v úterý pověří Andreje Babiše, že by však zastavil jeho trestní stíhání, vyloučil.

.....by vládu tvořit nemohl, ale nomenklaturní komunista z rodiny donašečů StBákům je dokonce Zemanem vítaným a dokonce podporuje jeho jednobarevnou vládu. Rozdíl mezi nacismem a komunismem není opravdu žádný a je smutné, že toto nevi člověk, který o sobě tvrdí, že je prezidentem ČR člena EU a NATO s Ústavou a právní řádem, který zapovídá komunistickou i nacistickou totalitu, dokonce obecně jakoukoliv totalitu.