MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120307 Re: Re: Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?

2017-12-09 07:43

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120309 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?

2017-12-09 07:48:52

#120307: - Re: Re: Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?  

V Česku se ročně spáchá dvanáct tisíc znásilnění

Na veřejném slyšení v Senátu k problematice sexuálního násilí byl v úterý představen čerstvý reprezentativní průzkum, který odhalil, že jen pět procent ze všech znásilnění je nahlášeno na policii. Potvrdil také, že zkušenost se znásilněním má každý jedenáctý Čech, mezi oběťmi jsou jak ženy, tak muži a bohužel i děti.

Každé znásilnění je neomluvitelné o tom není pochybností, problém s tebou zvrhlý StBácký idiote je v tom, že tvé vlastní znásilňování omlouváš, že "je to normální" viz. tvé zvrhlé vyžívání se v popisech a nepřetržité publikování těch tvých ubohostí, neboť tvé vyžívání se v popisech zvrhlostí je jednoznačně druh znásilňování a dokládá tvojí nekonečnou ubohost. 

P.S.

Mimochodem druhý případ je učiněný bulvár, neb tam bulvár "informovala" osoba, která u toho vůbec nebyla, tedy je to jednoznačně "jedna paní povídala".  


Nepřihlášený uživatel

#120315 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?

2017-12-09 11:35:24

#120307: - Re: Re: Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?  

 
Vy komunisté jste opravdu banda idiotů.  Ondráček je naprosto stejné hovado jako ty. Mlátil ženy tedy je vlastně znásilňoval a tváří se, že "byl ohrožen" - idiot. 

Druhý život komunisty: Z agitátora, který hájil bití studentů, až do sněmovny. Proti ženě jsem použil obušek dvakrát, byl jsem ohrožen, řekl kdysi Ondráček

 
 
  • Osmačtyřicetiletý Zdeněk Ondráček, v roce 1989 příslušník pohotovostního útvaru a nyní poslanec za KSČM, je dnes jedním z nejvýraznějších politických symbolů předlistopadového režimu.
  • Dokud byl policistou a kriminalistou, veřejnost mu jeho minulost nepřipomínala.
  • Po odchodu do civilu obnovil členství v komunistické straně, vstoupil do vysoké politiky a prezentuje se jako kritik bezpečnostních poměrů a českého členství v NATO.