MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#120301

2017-12-08 21:45

"Můžeš být naplněn přátelstvím a láskou, ale nedá se spát vedle vzteklého psa."

řekl o muslimech Ashin Wirathu, buddhistický mnich.

 

Nepřihlášený uživatel

#120302 Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?

2017-12-09 05:48


Nepřihlášený uživatel

#120303

2017-12-09 05:54

„Že Babišovi nesedí příjmy, to chápu. Co nechápu, je, že nesedí Babiš“


Nepřihlášený uživatel

#120304 Re: Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?

2017-12-09 06:44

#120300: - Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?  

13 000 znásilnění se ty zvrhlý idiote odehraje v ČR z toho je pouze 600 nahlášených. Mezi migranty tedy zjevně není ani zdaleka taková penetrace sexuálních deliktů, jako je u většinové populace v ČR a to se jeví jako velmi zvlášní na to, že ti lidé si prošli hrůzami války a zanynuli jim příbuzní, děti, rodiče a mnohdy byli mučeni stejně zvrhlými idioty jako seš ty, který jsi tak podoben StBákům poválečným, z padesátých ale i sedmdesátých let. 


Nepřihlášený uživatel

#120305 Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný prostor.....

2017-12-09 06:52

#120301: -  

.....to by tě mělo vždy, když čteš nějakou paušalizující debilitu o muslimském světě velmi zarazit. 

Středověkým předobrazem pro IS byl bez pochyby Jan Žižka z Trocnova s jeho bandou hrdlořezů, kteří táhli Evropou a přesto o kresťanech nemluvíš jako o "vzteklých psech", přitom Žižka se taktéž napojil na sekty (tedy spíše ateisty než věřící v existenci kategorie absolutního smyslu či dobra) a také jednu z nic adamity vyvraždil. 

Podobně jako IS musel být Žižka s Husity následně pacifikován širokou koalicí. 

Je to bohužel se opakující stereotyp, kdy ateisté zneužijí v podstatě libovolnou filozofii k tomu, aby se dostali k moci, přesto dosud nejvražednější zůstávají sekty hned od počátku politické tedy komunisté a nacisté ke kterým má jistě IS velmi blízko nejen proto, že jeho špičky se v terorismu a teroru "vyučily" v KGB a je dnes minimálně velmi pravděpodobné, že současnou vlnu terorismu rozpoutal Putin aktivací lídí, které KGB vyškolila a jen na našem území školila spíše tisíce lidí z Asie, Afriky, Latinské Ameriky, Cuby, dokonce se min. jeden jejich školenec z ČR vyskytuje na mnohých snímcích hned vedle Asada. 


Nepřihlášený uživatel

#120306 Bureš: Angelo, já jsem fakt StB nedonášel, otec a bratr tak to ANO StB 2011, je to účelovka.....

2017-12-09 07:24

 

Angela: hmm (nemá co by vlastně řekla)

Bureš: Angelo, já sem fakt nekradl euro dotace, to je fakt účelovka a s tím musíš něco udělat

Angela: hmmm (zase vlastně nemá co by mu řekla)

Bureš: Angelo já jsme opravdu oběť komunismu, to je přece jasné, to PZO a devizovou cizinu jsem měl za trest

Angela: hmmmm (co bych mu jen řekla, hlavně ne něco důvěrného vždyť ten idiot nemá ani bezpečnostní prověrku)

Bureš: Angelo ty korunové dluhopisy nakoupované mnou, to už je opravdu účelovka

Angela: hmm (konečně téma) ty Andreji tys to emitoval a zároveň nakoupil účelově, je to tak? 

Andrej: (celý šťastný, že Merkelová promluvila) jo, ale je to účelovka

Angela: Tedy byl to účel, že jsi jako emitent a zároveň kupující zneužil legální nástroj k tomu, abys neplatil daně, tedy jsi učelově zneužil osoby spojené definovné i v mezinárodním právu? 

Andrej: tak když se na to dívaš takto Angelo, tak to se nemáme o čem bavit

Angela: hmm (co asi bude dobrého k obědu, už abych se toho debila zbavila, je otravný jak agenti STASI)

 

 

Babiš hovořil s Merkelovou. Odmítl názor Zemana a Trumpa na Jeruzalém

 
Premiér Andrej Babiš se vrhl naplno na téma zahraniční politiky. V pátek hovořil s německou kancléřkou Angelou Merkelovou a pustil se i do polemiky s Milošem Zemanem. Český prezident totiž podpořil amerického prezidenta Donalda Trumpa, který řekl, že uznává Jeruzalém jako nedělitelné hlavní město Izraele. Babiš uvedl, že pozice české vlády bude jiná.

 


Nepřihlášený uživatel

#120307 Re: Re: Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?

2017-12-09 07:43


Nepřihlášený uživatel

#120308 Při vědomí co Okamura s Kotenem říkají přece každý odpovědný rodič ....

2017-12-09 07:47

Jenže třeba zjistíte, že na to není, nebo to nejde spojit s čistými trestními rejstříky. Takže lidi nalákáte a pak nic. A to je populismus.

My to zvládneme. Jde o to, aby zde mladí lidé chtěli žít a pracovat a neodcházeli do ciziny. Novomanželská půjčka budou marginální peníze proti tomu, o kolik přijdeme, když nám mladý kvalifikovaný člověk odejde do zahraničí.

....musí každému svému chytrému dítěti dopoučit, aby v této zemi nežilo a odešelo tam, kde se ctí demokraticke a základní lidské hodnoty. To je snad jasné i Kotenovi a toho také chce svým jednáním docílit. Nechce voliče chytré kritické, chce voliče a ke všemu hloupé voliče, kteří věří spikleneckým teoriím a pohádkám o tom, jak je Russko super.  Chce docílit přesně toho, co se odehrává v Russku, kde každoročně jen do USA a jen legálně emigruje 300 000 vysokoškolsky vzdělaných lidí. Pokud by z ČR emigrovalo 300 000 vysokoškolsky vzdělaných lidí, odešlo by 5 let absolventů všech VŠ v ČR, přičemž ti nejlepší z ČR skutečně už nyní odcházejí se slovy, že  "na Zemana se opravdu dívat nebudu". 


Nepřihlášený uživatel

#120309 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?

2017-12-09 07:48

#120307: - Re: Re: Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?  

V Česku se ročně spáchá dvanáct tisíc znásilnění

Na veřejném slyšení v Senátu k problematice sexuálního násilí byl v úterý představen čerstvý reprezentativní průzkum, který odhalil, že jen pět procent ze všech znásilnění je nahlášeno na policii. Potvrdil také, že zkušenost se znásilněním má každý jedenáctý Čech, mezi oběťmi jsou jak ženy, tak muži a bohužel i děti.

Každé znásilnění je neomluvitelné o tom není pochybností, problém s tebou zvrhlý StBácký idiote je v tom, že tvé vlastní znásilňování omlouváš, že "je to normální" viz. tvé zvrhlé vyžívání se v popisech a nepřetržité publikování těch tvých ubohostí, neboť tvé vyžívání se v popisech zvrhlostí je jednoznačně druh znásilňování a dokládá tvojí nekonečnou ubohost. 

P.S.

Mimochodem druhý případ je učiněný bulvár, neb tam bulvár "informovala" osoba, která u toho vůbec nebyla, tedy je to jednoznačně "jedna paní povídala".  


Nepřihlášený uživatel

#120310 První zprávu FS o FAU jsem si přečetl a to dokonce několikrát, nebylo se možné v ní zorientovat.....

2017-12-09 08:20

FAU byly i přes rozhodnutí NSS prokázány podvody, uvedla správa

....posloupnost událostí byla velmi nejasná a zpráva tedy byla napsána velmi podivně. Vyplývalo z ní, už na první čtení, že odvolací orgán FS jednal velmi podivně a účlově (ve zprávě prostě jen rozhodl :-)), aby bylo rozhodnutí FS potvrzeno. 

Tedy jsem dále postupoval tak, že jsem si ze zprávy vypsal všechny datumy, které se v ní objevily a připisoval si k nim události, které se dle zprávy v ten který den odehrály. 

Závěry byly opravdu šílené - např. finanční kontrola probíhala nepřetržitě od 12.8.2014 - 6.1.2017 tam byla teprve vydána zpráva o kontrole, do té doby vlastně žádný závazný dokument neexistoval mimo vlastní zničení firmy 23.9.2016!!!!!

A klíčové je datum 23.9.2016 kdy došlo k ničení firmy, během tohoto jediného dne se vše odehrálo FS a i celníci dali koordinovaně a dnes již jednoznačně ve dvojnásobném objemu požadavky na zaplacení, došlo zároveň k exekuci a firmě byl kompletně zabaven majetek v kterém mohla podnikat - firma s vysokoobrátkovým zbožím byla během tohoto dne zničena, obchody se zastavily. 

Tedy pokud lze v něčem vidět účlovku a to ve všech ohledech, tak je to právě ve zničení firmy FAU a to dokonce bez ohledu na to, že i vlastní obvinění, že firma doslova "musela vědět" že dodavatel co jí dodává zboží levněji než její hlavní dodavatel je podvodníkem, protože firma věděla, že tento její dodavatel má stejného primárního dodavatele jako firma FAU, což ale vůbec neznamená, že tento dodavatel nemůže mít lepší podmínky s primárním dodavatele než FAU a to FS firmě FAU přímo podsouvá. 

Je dobré zmínit, že firma měla od počátku existence velmi stabilní vlastnickou strukturu jednoznačně existujících a podnikajících lidí, měla za sebou zaplacení miliard daní. Tedy celé jednání kolem této firmy, vlastní zpráva FS, délka celého procesu atd. atd. se jeví jako velmi podivné jednání. Zničením FAU mimochodem došlo také ke zničení jednoho z celních skladů pohonných hmot v ČR, které jsou ale pod nepřetržitou kontrolou Celní správy. Tedy pokud by se odehrával nějaký zločin, tak na něj přímo dohlížela Celní správa, což se jeví jako velmi nepravděpodobné či přímo nereálné. 

Pokud bychom hledali spiklenecké teorie, tak se Babišovi ani trochu nemuselo libit, že se celníci nepřetržitě 24 hodin nachází v objektu, který je součástí objektu Agrofertu a tedy mohou monitorovat vše fyzické, co se v něm odehrává, např. počty nákladních aut, které projedou objektem. Celníci navíc v daňovém skladu a jeho okolí pořizovali nepřetržitě video záznamy pohybu osob, automobilů, atd. Z toho asi Andrej také nadšený nebyl. 

 


Nepřihlášený uživatel

#120311 Nomenklaturní komouš a StBácký agent si ve svém vlastním bulváru Babiš-Pleslův Blesk I.....

2017-12-09 08:57

Babiš: Polarizujeme společnost, já i Zeman. On si v tom libuje, mně to vadí

9. prosince 2017  0:01
Chtěl bych přesvědčit lidi, kteří mě nemají rádi, že se mýlí, řekl v rozhovoru pro iDNES.cz premiér Andrej Babiš. Nelíbí se mu, že polarizuje společnost, zatímco prezident Miloš Zeman si v tom podle něj libuje. „S ODS máme 103 poslanců. Doufám, že je přesvědčíme, aby nás tolerovali,“ řekl Babiš. Když ani nadvakrát s vládou neuspěje, chce nové volby.
 
....hraje na spasitele, demokrata a člověka "uznalého". Babišova kampaň je vskutku prefesionální, jen se přitom musí zapomenout, že je to primárně zloděj, komouš a StBácký agent, pak by to byl učiněný milius, ale jinak je Babiš v reálu Klement Gottwald února 1948 a je klidně možné, že únor 2018 bude skutečně dalším ústavním pučem v této zemi, přesně jak jej pospal Vondráček a velmi podobně jak se odehrál v roce 1948, ANO StB 2011 a zločiny jejich vůdce se stanou beztrestnými, to poradil Babišovi další z pučistů komunistický nacista Miloš Zeman a idiot předseda Sněmovny Vondráček prozradil novinářům, jak to bude probíhat. 

 


Nepřihlášený uživatel

#120312 Okamura je opravdu psychopat, to co včera předváděl, když "vysvětloval" proč akreditovali jen .....

2017-12-09 09:49

Okamurovci na sjezdu rozhodnou, koho podpoří na Hrad. Zavítá k nim Zeman

V Praze na Pankráci se v sobotu sejdou delegáti hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD). Na celostátní konferenci budou rozhodovat, koho strana podpoří v lednové prezidentské volbě. Na sjezdu vystoupí i prezident Miloš Zeman. O podporu ve volbách prý ale hnutí podle svých slov žádat nebude.

....některé novináře na jejich "sjezd", tak to byl masakr. Jeho "argumentace" byla vyloženě náckovská. 


Nepřihlášený uživatel

#120313 Re: Nomenklaturní komouš a StBácký agent si ve svém vlastním bulváru Babiš-Pleslův Blesk I.....

2017-12-09 10:48

#120311: - Nomenklaturní komouš a StBácký agent si ve svém vlastním bulváru Babiš-Pleslův Blesk I..... 

Smysl a důvod lustrační zákona jsou dnes zřejmé více než kdy dříve. 

Právě aby se zabránilo zločincům, prominentům, spolupachatelům a pachatelům zločinného komunistického režimu v manipulaci s občany přesně jak dnes činí StBák Babiš, byl vytvořen lustrační zákon. 

Zeman tu pět let vytváří dojem, že komunistická totalita byla cosi snesitelného a prominenti této komunistické totality nebyli zločinci ale vlastně "hrdinové", kteří proti totalitě bojovali seč mohli.

Důsledkem zpochybně i lustrací je, že se Babiš tváří jako oběť komunistické totality i demokracie a přitom mu majetek jen za dobu co je ve vládě narostl o 40 mld. a přestože je jako agent StB přímým pachatelem komunistické totality. 


Nepřihlášený uživatel

#120314 Zemanova kampaň se tedy zaměří na znechucení mladých voličů......

2017-12-09 11:02

Mladí socialisté by poslali Drahoše na Hrad hned v prvním kole. Zeman je třetí

.....politikou, což nakonec Zeman dělá celých 5 let. Bude jim snažit vnutit představu masivní spiklenecké teorie proti němu, Okamurovi a Babišovi, opět bude použit hanopis na Kalouska z kterého ovšem nikdy nidky nic nepotvrdil, přestože na to Babiš vydal stovky milionů našich daní a dlaší desítky milionů jím ukradených daní pomocí např. korunových dluhopisů. 

Budou se snažit ukázat, že celá politika je odporné svinstvo a že jen zvrhlíci typu Zemana, Okamury a Babiše tedy mohou uspět. 


Nepřihlášený uživatel

#120315 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?

2017-12-09 11:35

#120307: - Re: Re: Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?  

 
Vy komunisté jste opravdu banda idiotů.  Ondráček je naprosto stejné hovado jako ty. Mlátil ženy tedy je vlastně znásilňoval a tváří se, že "byl ohrožen" - idiot. 

Druhý život komunisty: Z agitátora, který hájil bití studentů, až do sněmovny. Proti ženě jsem použil obušek dvakrát, byl jsem ohrožen, řekl kdysi Ondráček

 
 
  • Osmačtyřicetiletý Zdeněk Ondráček, v roce 1989 příslušník pohotovostního útvaru a nyní poslanec za KSČM, je dnes jedním z nejvýraznějších politických symbolů předlistopadového režimu.
  • Dokud byl policistou a kriminalistou, veřejnost mu jeho minulost nepřipomínala.
  • Po odchodu do civilu obnovil členství v komunistické straně, vstoupil do vysoké politiky a prezentuje se jako kritik bezpečnostních poměrů a českého členství v NATO.

Nepřihlášený uživatel

#120316 Tohle je Evropa v které jsme ....

2017-12-09 12:29


Nepřihlášený uživatel

#120317 Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný prostor...

2017-12-09 13:18

Co si přeješ, cizinče?


Nepřihlášený uživatel

#120318 Re:

2017-12-09 13:26

#120284: -  

Zkuste hledat na smetišti dějin. 


Nepřihlášený uživatel

#120319 Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to tady napsal Bureš-Pleslův Blesk I

2017-12-09 13:36

 EU nemá rozum.

Jde o nezvládnutou obrovskou koncentraci moci. Prozatím aplikovanou k obřím buzeracím.

Konkrétně je na ní špatně úplně všechno. Od A do Z.  Před vyhozením do koše by se to mělo přepsat. Aby se z toho neporouchal.


Nepřihlášený uživatel

#120320 Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to tady napsal Bureš-Pleslův Ble

2017-12-09 13:50

#120319: - Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to tady napsal Bureš-Pleslův Blesk I 

Konkrétně tedy nemáš absolutně nic a o EU a její správě věřejného prostoru také nic nevíš. To je smysl tvého příspěvku. Jsi tedy jen jeden z mnoha ubožáků, kteří věří lžim Babiše, Zemana, Okamury a komunistů. 


Nepřihlášený uživatel

#120321 Re: Bureš: Angelo, já jsem fakt StB nedonášel, otec a bratr tak to ANO StB 2011, je to účelovka.....

2017-12-09 14:08


Nepřihlášený uživatel

#120322 Re: Re: Bureš: Angelo, já jsem fakt StB nedonášel, otec a bratr tak to ANO StB 2011, je to účelovka.

2017-12-09 14:11

#120321: - Re: Bureš: Angelo, já jsem fakt StB nedonášel, otec a bratr tak to ANO StB 2011, je to účelovka..... 

Babiš má skutečně velmi chorý mozek, to je naprostá jistota, v tom se spolu v klidu shodneme. Zloději přece mají chorý mozek vždy, StBáčtí agenti také a komunisté - stalinisté, to je přece naprostá jistota, Babiš je jak zloděj, tak i komunista stalinista a agent StB, na tom se přece také v klidu shodneme. 


Nepřihlášený uživatel

#120323 Je z těch obou fyzicky na zvracení jako bývalo kdysi fyzicky na zvracení demokratům a ....

2017-12-09 14:27

Zeman ocenil program SPD, ale část z něj by vymazal

Prezident Miloš Zeman v sobotu na celostátní konferenci SPD prohlásil, že se s hnutím Tomia Okamury ve velké většině témat shoduje. Prezident zalitoval, že nemá zákonodárnou iniciativu a vyslovil proto naději, že jej hnutí zastoupí. SPD naopak kritizoval za vymezování se vůči zahraničním misím české armády.

.....a lidem kritickým z Hitlera, Stalina, Lenina, Brežněva, Gottwalda, Husáka a je na zvracení z Putina či Asada. Je to ale jejich cíl, aby lidem slušným, mravným, kulturním z nich bylo na zvracení o to více jsou milováni lidmi hloupými, ubohými, zmatenými, podobně jako jsou "milování" všichni vůdci sekt jejich členy a je jedno, jestli se jedná o sekty politické nebo náboženské.

Okamura se Zemanem jen recyklují Hitlerům způsob získávání moci a voličů, je to snadné, stačí být hovado. Důsledky ale takového jednání a takových lidí jsou děsivé. 


Nepřihlášený uživatel

#120324 Je jasné, že jeden skvělý příběh není vše, ale je jistota, že se na cestu dávají lidé aktivní....

2017-12-09 14:42

Uprchla před Tálibánem a s traumaty jí pomohla jóga. Uzavřenost Čechů mě mrzí, říká mladá Afghánka

...i z České republiky vždy odcházeli a odcházejí ti nejlepší a nejaktivnější. I gulagy a holokaust přežili lidé aktivní s touhou po svobodě a dobru lidé, kterým bylo fyzicky špatně z Hitlera, Stalina a je jim dnes fyzicky špatně ze Zemana i Okamury, pokud ještě žíjí, máme vůči nim velkou odpovědnost, přežili hrůzy zločinců jako je Babiš, Zeman či Okamura právě proto, abychom my takový hrůzy nemuseli zažívat.

 Každý občam Evropy má v blízké či vzdálené rodině oběť holokaustu nebo II. světové války. Každý občan komunistické totality má ve své blízké či vzdálené rodině oběť komunistického režimu i proto je nechutné, že je slovenský nomenklaturní komunista, StBák Bureš a velmi pravděpodobný zloděj dnes už skoro premiérem ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#120325 Proč to nedojednala pro EU "globální" Británie, proč to dojednala EK a velké státy EU?

2017-12-09 15:16

Evropská unie a Japonsko se dohodly na zóně volného obchodu. Smlouva ruší cla a další obchodní překážky

  • Měřeno hospodářským výkonem vznikne největší otevřená ekonomická zóna na světě.
  • Dohoda o zóně volného obchodu mezi Evropskou unií a Japonskem odstraní cla a další obchodní překážky.
  • Jednání začala už v roce 2013. Smlouva bude platná od roku 2019.

Bránilo něco Británii být globální v rámci EU?  Co to bylo? Měla stejné možnosti  jako my, Francie, Neměcko, Italie či Španělsko, ani nám nic nebránilo dohodnout smlouvu s Japonskem pro EU, jen jsme čuměli a žvanili o debilitách ústy komunistického nacisty Miloše Zemana.