MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#121349 Re: Další propagandista placený russkou rozvědkou?

2017-12-27 18:15

#121333: - Nečestná hra kandidáta - nekandidáta na prezidenta! 

Zapomněl si tam připsat, že jde o zneuznaného umělce Pavla Danyse, který namaloval portrét současnému lžiprezidentovi a snažil se mu jej darovat při návštěvě Nového Boru. Navíc jde o bývalého člena Strany práv občanů, tedy Zemanovy ovečky. Za propagandu proti Bumbálovým sokům dostal zakázku na výzdobu Pražského hradu. Zenanovci už opravdu neví, jak si udržet naději na dalších pět let ostudy prezidentování opilce, a vymýšlejí si naprosté nesmysly na protikadidáty, kteří mají šanci oplce porazit. Je to hnus, a přitom Bumbálova smečka stále předstírá, že žádnou prezidentskou kampaň nevedou!

https://liberec.idnes.cz/je-to-hnus

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#121351 Re: Re: Další propagandista placený russkou rozvědkou?

2017-12-27 18:26:55

#121349: Evropan - Re: Další propagandista placený russkou rozvědkou? 

V reálu je to další Zemanova chyba. Pokud by se to skutečně mělo dostat k soudu a do fáze vyšetřování, musel by soud i policie zkoumat věcnou stránku věci, tedy proč jsou v češtině russké propagandistické servery a co je účelem publikování tamních spikleneckých teorií, tedy jestli jejich účel je ovlivňovat veřejný prostor a tedy i volby či nikoliv. 

Potom, co se Zeman projevil jako stařecký či alkoholový dement hrozící o Vánocích pěstí, je to další rána, kterou bude těžko žehlit. 

Kde je dnes jeho supermanství z roku 1989 kdy nikdo nic nedělal, jen Zeman psal program OF :-), kde je dnes jeho supermanství z roku 1968 které nám bylo prezentováno z russka? Byť to jistě ještě vytáhnout, žádná prasárna jim není cizí.  

Konečně Zeman vypadá reálně i pro jeho voliče - starý oplzlý ubožák hrozicí pěstí. 

---------------

Ten Burešův projekt ptačího hnízdečka má být vyjmut z financování EU, ale nikde to nelze dohledat. 

Švindllerová na webu MF nesděluje nic, je to opravdu pekelné.