MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#121326 Poslankyně neonacistické SpD tedy musí být obviněna ze šíření poplašné zprávy.....

2017-12-27 13:21

Cizinci v Brně pořezali dva muže. Poslankyně SPD ukazuje na uprchlíky, ti to ale nebyli

.....nic složitého na tom není. Policie musí požádat Sněmovnu o vydání a věc musí velmi rychle uzavřít ideálně do tří měsíců by měla poslankyně stát před soudem a měla by být tvrdě potrestána, maximální sazba je 6 let a v takovém případě je naprosto přiměřená, osobě přitěžuje právě to, že je poslankyní Sněmovny a je členkou neonacistické strany, jejiž tajemník Staník už spáchal trestný čin s nepodmíněnu základní sazbou 12 let. 

Věc je velmi vážná a policie by měla velmi rychle a rázně. SpD je skutečně už jednoznačně neonacistickou stranou a mělo by s ní být zahájeno také řízení o odebrání registrace politického hnutí či strany. To, že jsou ve Sněmovně na věci opravdu vůbec nic nemění, neboť je zřejmé, že proto aby získali voliče museli je obelhat případně dokonce v nich vygenerovali neonacismus, což Volební zákon přímo zapovídá. 


Nepřihlášený uživatel

#121327 Zemanova zaťatá pěst na Vánoce je dostatečným důkazem pokročilé demence.....

2017-12-27 13:32

Politiku dělám mozkem, ne nohama, tvrdí Zeman. Zhoršující se prezidentův zdravotní stav využívají protikandidáti jen mírně

 
 
  • Zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana, který chce svůj post obhájit, by mohl ovlivnit výsledky voleb.
  • Hlava státu obzvlášť v posledních měsících působí unaveně, špatně chodí a výrazně zhubla.
  • Ostatní prezidentští kandidáti téma Zemanova zdraví zatím využívají v kampani jen mírně.

.....v LDNkách a psychiatrických léčebnách je tento projev demence naprosto běžný a je to jeden ze symptomů demence.

Miloš Zeman už "dokandidoval" a to přesto, že se toto gesto podobně postiženým jistě velmi líbilo, vůbec se už nelíbilo jejich dětem, které o ně pečují a toto gesto si při ataku demence od rodičů "užívají".  Konečně jim došlo, že je Zeman úplně mimo realitu a nebylo takových lidí málo, počítají se ve statisících a je velmi dobře, že konečně prozřeli. 

Je také naprosto jasné, že se to Ovčáček bude snažit nějak zahladit, omluvit, bude si vymýšlet lži ne nepodobné jeho "chřipce", ale výraz, který u toho Zeman měl je naprosto jasný - stařecká, alkoholová (kombinace obojího) demence. Zeman se teď bude zoufale snažit předvádět, že dementem není a čím více se bude předvádět, tím více bude zřejmé, že je již demencí postižen, nejen proto, že nevydrží abstinovat od alkoholu, ale i proto, že se pravděpodobně přidala i "náhražková" konzumace amfetaminu. 

Jmenování slovenského nomenklaturního komunisty, StBáka, zloděje euro dotací a daňového podvodníka Andreje Bureše Babiše je přímo zářným příkladem Zemanovy demence a dnes je to dokonce jasné i mnohým voličům ANO StB 2011. 

Tedy projev Zemana v tomto ohledu přesně splnil to co splnit měl, informoval občany o stavu jeho demence, závislosti na alkoholu a jiných drogách. 

Toto je skutečně naprostá nutnost, potom co tam předvádí Mynář, Nejedlý, Ovčáček, Hlinovský, Augustin

Vedoucím Kanceláře prezidenta republiky by se mohl stát jedině svéprávný a bezúhonný člověk, který by musel mít bezpečnostní prověrku na stupeň "přísně tajné". Přichází s tím novela zákona o Kanceláři prezidenta republiky, kterou ve sněmovně předložili poslanci starostů. 


Nepřihlášený uživatel

#121328 Augustin, co autora této petice oslovil jako starý smradlavý StBák jako šéf úřadu vlády....

2017-12-27 14:24

Vztah prezidenta a premiéra se stal určující osou české politiky. Svědčí o tom i dosazení Zemanova člověka do čela Úřadu vlády

 
 
  • Miloš Zeman se v posledních letech sblížil s Andrejem Babišem, jejich spojenectví je pro oba výhodné.
  • Babiš si na Úřad vlády vzal Karla Augustina, muže blízkého Zemanovi.
  • Rozhodným datem vztahu obou mužů bude 27. leden, kdy skončí prezidentská volba.

....tak to je masakr. V dopisu autorovi této petice udělal na cca 6 řádcích asi 4 chyby. Obecně jako Zemanovec je to osoba velmi prapodivná. Co vlastně na Hradě dělal není vůbec zřejmé. 

I z tohoto důvodu je naprosto zřejmé, aby Zemanova banda zlodějů, ruských agentů a podivných kreatur z Hradu zmizela. 

"Každý premiér si s sebou na Úřad vlády přivede své spolupracovníky. Jedním z těch nejdůležitějších je tradičně vedoucí celého úřadu, což je klíčová pozice. Takový člověk má neomezený přístup na zasedání kabinetu, pro předsedu vlády chystá podklady a také komunikuje s tajnou službou, která je premiérovi podřízena. Andrej Babiš do této funkce vybral čtyřicetiletého absolventa historie Radka Augustina. "


Nepřihlášený uživatel

#121329 Středověkým předobrazem všech ateistických násilníků je Jan Žižka, který se napojil na sektářské....

2017-12-27 14:32

Chorvatskou vojačku čeká 14 let za mřížemi. Zajatcům na čela řezala kříže

....hnutí husitů a adamitů, které vyhladil. Problém není s vírou v absolutní dobro a absolutní smysl existence myslících lidí, ale problém je právě popření této víry a nahrazení jí ubohým ateismem, jak prokázal už Jan Žižka z Trocnova nebo dávno předtím ti, co si uplácali zlaté tele. 

 


Nepřihlášený uživatel

#121330 Zeman se tak kamarádil se svojí dcerunkou Kačenkou, až je z ní pornohvězdička.....

2017-12-27 14:47

LN: V dětství jste se s dětmi příliš nekamarádil, byl jste samotář. Zůstalo vám to dodnes?
Tak já se kamarádím se svojí dcerou Kačenkou. Takže s dětmi se už kamarádím.

.....tak to je docela maso. 

LN: Takže Miloš Zeman je dnes už opotřebovaný politik?
Samozřejmě že ano. Víte, opotřebované politiky nemůžeme hodnotit podle toho, zda si svoji opotřebovanost uvědomují, nebo ne. Aniž bych jmenoval, znám několik velmi silně opotřebovaných politiků, kterým by – stejně tak jako mně – prospělo, kdyby šli do penze. A prospělo by to i jejich okolí.

Je zajímavé, že tehdy Zeman ještě nemluvil o deviaci jeho matky a tedy mlácení Miloše Zemana a dětí ve škole. Tehdy si byl možná Zeman alespoň vzdáleně vědom, že vyrostl v deviatní rodině. Dnes už deviaci jeho matky vydává za přednost a i to je důkaz jeho pokročilé alholové i stařecké demence. 


Nepřihlášený uživatel

#121331 Volič Miloše Zemana a T. Okamury a to bez nejmenších pochybností.....

2017-12-27 15:33

Pejskař napomenul v Praze muže s dětmi kvůli petardám, ten po něm vystřelil

Střelbu v pražské Hostivaři řešili strážníci o Štědrém dni. Muž se dvěma dětmi podle nich vystřelil na pejskaře, jenž ho napomenul kvůli házení petard. Střelec skončil na policii a děti si musela vyzvednout babička. Nikdo nebyl zraněn.

.....za pokus o vraždu navíc v přítomnosti dětí se bude jednat o nepodmíněnou trestní sazbu v letech v základu. To si nadělil pod stromeček moc pěkný dáreček, ale co čekat od voliče Zemana a T. Okamury. Je skvělé, že policie tentokrát zakročila okamžitě a zajistila důkazy. 


Nepřihlášený uživatel

#121332 Je velmi dobře, že žaloba k Ús byla podána, byla to naprostá nutnost......

2017-12-27 15:43

Holovská napadla rozhodnutí o prezidentských kandidátech u Ústavního soudu

Ústavní soud (ÚS) obdržel stížnost Terezie Holovské, která už dříve zpochybnila pětici kandidátů na prezidenta s vícenásobnými podpisy. Ve středu stížnost zveřejnil soud na svém webu. Holovská už dříve z formálních důvodů neuspěla u Nejvyššího správního soudu (NSS). Po ÚS neúspěšná prezidentská kandidátka chce, aby usnesení NSS z poloviny prosince zrušil.

.....znění zákona je opravdu poměrně přesné. O žádných skupinách nemluví, každý poslanec i senátor je samostatně osobou podávající a může podat návrh jen jeden, není co řešit. Tedy pokud se podepsali na více listin, podali návrh několikrát a platit tedy bude jen jejich první podání, ostatní jsou neplatná. 

Jinou věci je, jak se k tomu Ús postaví, už někoklikrát rozhodl velmi podivně politicky - velezrada Klause (platnost makroamnestie i vlastní velezrada), naposledy EET, kde dokonce nesouhlasilo pět soudců. 


Nepřihlášený uživatel

#121333 Trestně stíhaný kandidát na prezidenta!

2017-12-27 15:52

Aktivista podal trestní oznámení na Drahoše. Straší ruskou rozvědkou, říká


Nepřihlášený uživatel

#121334

2017-12-27 16:01

 Ve volební kalkulačce vyberte u všech otázek 'nevím' a vyjde vám Drahoš.


Nepřihlášený uživatel

#121335 Re: Trestně stíhaný kandidát na prezidenta!'

2017-12-27 16:11

#121333: - Trestně stíhaný kandidát na prezidenta!' 

Trestně stíhaný je premiér Andrej Babiš, kterého jmenoval zloděj stovek miliad a evidentní spolupracovník s ruskými zpravodajskými službami Miloš Zeman. 

Jak prosté, si pan Danys bude muset prostudovat veřejné části výročních zpráv Bezpečnostní informační služby ČR. Nic složitého na tom není, pan Drahoš neřekl nic, co by ve výročních zprávách a to dokonce už roky nebylo. 

Je zvláštní, že nepodal podnět např. v situaci, kdy Miloš Zeman pomlouval pana Peroutku, když poslankyně neonacistické SpD tvrdila naprosté nesmysly a publikovala je na svém facebooku. Přitom vlastně každý projev T. Okamury je šířením poplašných zpráv. 

Babiš tuhle přišel se spikleneckou teorií, že kauzu "ptačího hnízdečka" vyvolala mafie :-). 

Zemana dokonce lhal o tom, jak BIS komentovala vyjádření obavy pana Drahoše a lhal o jakémsi žebříčku, kde by ČR měla být šestou nejbezpečnější zemí, přičemž v žebříčku jsou před námi např Rakousko a Švédsko a žebříček vůbec neřeší bezpečnost jednotlivých zemí. 

Asi se stanu aktivistou :-)

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

Těžko takový člověk může podávat trestní oznámení za šíření poplašných zpráv: 

Zeman přijel Danyse podpořit

Pavel Danys patřil v minulosti k nejhlasitějším kritikům novoborské radnice, ze svého aktivismu v posledních letech ubral a věnuje se spíše výtvarné činnosti. Přestože zatvrzele odmítá, že by byl stoupencem Miloše Zemana, v roce 2010 stál v čele novoborské buňky Strany práv občanů, tehdy ještě s přívěškem Zemanovci.

Současný prezident Zeman dokonce ještě jako důchodce z Vysočiny přijel Pavla Danyse podpořit do Nového Boru, když tam v roce 2010 eskaloval spor o památník zlynčovaným a zastřeleným Němcům. Zeman i Danys si tehdy notovali, že jde o pomník nacistům.

Náklonnost pak Pavel Danys Zemanovi oplatil loni, když pro Pražský hrad vytvořil uměleckou plastikuk výročí 700. let od narození Karla IV. Letos pak při návštěvě prezidenta v Prysku předal Zemanovi jako dar ručně malovaný portrét.

Nejedná se o aktivistu, ale politicky činného Zemanovce a jako takový se snaží využít policii k politickému boji, tedy jedná se o člověka, který je myšlením i jednáním komunista střižený nacismem. 

Mimochodem proč by tedy russáci na jejich spikleneckých serverech v češtině vlastně šířili ty jejich bláboly, když by nechtěli ovlivnit volby dostat Zemana znovu na Hrad? Dělali by to snad pro legraci nebo snad proto, že tím chtějí někoho dotovat, vytvářet chaos? Co je cílem jejich spikleneckých teorií? 

BIS zjevně viděla dál a tedy si řekla o vážný úkol, který nyní vláda bude muset zadat -

Zjistit co je cílem rusských spikleneckých serverů (Parlamentních listů a klonů, Aeronetu, Blistů, Literarek atd.) v češtině, když to tedy není ovlivňování veřejného prostoru, tedy i voleb :-).

Bylo by super kdyby se to dostalo k soudu, ale velmi o tom pochybuji, nejen proto, že o to russácká pakáž včetně russáckého trotla Miloše Zemana nestojí.

Tentokrát zjevně za Danysem zavítají úplně jiní pánové než Miloš Zeman, byť budou ze Zemanovy zločinecké bandy, tedy se Zemanova banda bude snažit tento průšvih zažehnat, po jeho projevu se to již jeví jako bezpředmětné, neboť naprosto jasně zaťatou pěstí vsedě ze židle prokázal stařeckou či alkoholovou demenci, každý z nás takového dementa již viděl hrozil pěstí. 

 


Nepřihlášený uživatel

#121336 Okupantská zvěř

2017-12-27 16:25

Bývalý americký voják dostal v Japonsku doživotí



 


Nepřihlášený uživatel

#121337 Re: Okupantská zvěř

2017-12-27 16:30

#121336: - Okupantská zvěř 

Tady russáci už při první okupaci v roce 1945 znásilnili bezpečtu žen a žádný z nich nebyl potrestán. 

Odvlekli 70 000 Čechoslováků do gulagu z kterých se prakticky nikdo do vlasti nevrátil. Shodou okolností je to stejný počet lidí, kolik jich zahynulo aktivním odporem po celém světě proti nacismus a byli občany Československa.

V russáckých lágre zřízených po okupaci v roce 1968 si russáci dokonce udělali zjevně nucené nevěstince a to jsme tu měli reálný socialismus.  Tato oblast russácké zločinnosti na našem území dosud není praticky vůbec probádána a russácká pakáž doufá, že se na ní zapomene. 


Nepřihlášený uživatel

#121338 Re:

2017-12-27 16:50

#121334: -  

Zkusil jsem si, jen na závěrečnou otázku jsem odpověděl, vyhodnotit se Zemanem a vyšel soudruh soukmenovec Hannig

Koho volit na Hrad? Odpovězte na otázky a dozvíte se, kdo je právě váš kandidát na prezidenta

27. 11. 5:30 AKTUALIZOVÁNO 3. 12. 20:00

Aktuálně.cz připravilo volební kalkulačku, která vám pomůže rozhodnout se, komu dát hlas v prezidentských volbách.

Z 39 otázek zjevně soudruh soukmenovec Hannig stejně jako já odpověděl na 9 nevím a je mi to jedno. :-) Tedy velmi pochybuji, že by pan Drahoš odpověďěl na 9 otázek z 39, že neví. Hannigovi je to podobné, tuhle se legračně zapletl do obhajoby popírače holokaustu, kde tvrdil, že všechno četl a pak o dvě otázky dál tvrdil, že nic nečelt :-). 

Tedy Hannig, to je jistota pro ty, co nic nevědí a na nic nemají názor :-). 


Nepřihlášený uživatel

#121339 Trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komunista a StBák jmenovaný prokazatelným dementem Milošem..

2017-12-27 17:09

Ministerstvo financí ve středu obdrželo závěrečnou zprávu Evropského úřadu pro boj proti podvodům (OLAF) o prošetření kauzy farmy Čapí hnízdo. Ministerstvo o tom informovalo v tiskové zprávě. Kvůli padesátimilionové dotaci na farmu bylo obviněno 11 lidí, mezi nimi premiér Andrej Babiš (ANO) a předseda poslaneckého klubu ANO Jaroslav Faltýnek. Policie po volbách znovu požádala o vydání obou politiků k trestnímu stíhání, Sněmovna o žádosti dosud nerozhodla.

Ministerstvo financí ve středu postoupilo zprávu OLAF zainteresovaným subjektům: ministerstvu pro místní rozvoj, řídícímu orgánu operačního programu ROP Střední Čechy a v souvislosti s policejním vyšetřováním také Nejvyššímu státnímu zastupitelství. Ministerstvo nyní ve spolupráci s českými orgány a Evropskou komisí posoudí, zda a jakým způsobem je možné zprávu zveřejnit.

......Zemanem premiérem tak to opravdu není žádná legrace. 


Nepřihlášený uživatel

#121340 Idiot Zeman ani Hynek vlastně nemají co říci, potvrdili to dokonale.....

2017-12-27 17:13

Spoty prezidentských kandidátů jdou do televize, hlasujte pro nejlepší

......

 Miloše Zemana zní:

"Lež, nenávist, vulgarita a spiklenecká teorie přesvědčí každého idiota"


Nepřihlášený uživatel

#121341 Re: Trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komunista a StBák jmenovaný prokazatelným dementem Miloš

2017-12-27 17:20

#121339: - Trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komunista a StBák jmenovaný prokazatelným dementem Milošem.. 

 Pokud předseda nejsilnější politické strany je skutečně zločinec, co kradl EU dotace.....

...lhal voličům, je daňovým podvodníkem, StBákem a nomenklaturním komunistou a je vydán k trestnímu stíhání, úřad EU jeho zlodějinu shledává jako zlodějinou, je to jednoznačně na předčasné volby v takovém případě není co řešit. Byl porušen volební zákon, Babiš by v takovém případě masivně lhal voličům a s ním jeho strana či hnutí. Jedna možnost je vyřadit takový subjekt z voleb a druhá možnost jsou nové volby, pokud první možnost selže. 

Proto Zeman hrozil pěstí, je mu to totiž naprosto jasné, že se ANO StB 2011 dostalo do přímé paralely s komunisty v únoru 1948 ani Zeman už neví kudy kam, je ztracen ve svých a Babišových ubohostech, je mu jasné, že se dostal do bezvýchodné situace. Důstojné by bylo abdikovat, ale na to Zeman nemá, dokonce ani dosud neodstoupil z voleb.  


Nepřihlášený uživatel

#121342 Re: Trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komunista a StBák jmenovaný prokazatelným dementem Miloš

2017-12-27 17:23

#121339: - Trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komunista a StBák jmenovaný prokazatelným dementem Milošem.. 

Babiš se ke zlodějině s euro dotací přiznal do steno záznamu ve Sněmovně už 23.3.2016

Pokud OLAF skutečně doporučil vyjmutí "ptačího hnízdečka" z programu ROP.....

Babiš by měl dotaci na Čapí hnízdo vrátit státu. OLAF našel problém, tvrdí Wagenknecht

....je naprosto jasné, že věc není v pořádku. Problém s Babišem je ale obrovský i v tom, že ve Sněmovně do steno záznamu nažvanil, že takových dotací, jaké dostalo "ptačí hnizdečko", tedy takových firem, co to udělali stejně jsou stovky či tisíce, tedy to dnes v pozici premiéra musí řešit, nic jiného mu nezbývá, musí přijít se seznamem těchto firem, musí to předat policii a OLAF, aby o nich také rozhodl. 

Bureš to vysvětloval už 23.3.2016 a tato schůze Sněmovny zůstala stále otevřena!!!!!!

Dnes už je StBák Babiš zase soudně uznaným StBákem, tedy nemá nárok na bezpečnostní prověrku státu a nemá nárok na negativní lustrační osvědčení. 

Jak jsem vstoupil do politiky, začaly kampaně. Nejdřív StB začala před parlamentními volbami. Mohu jenom znovu prohlásit, že jsem nikdy nespolupracoval, nic jsem nepodepsal a že jsem uspěl žalobou u bratislavského soudu. (Potlesk vpravo.) A že mě StB vyslýchala kvůli syrským fosfátům. Ano. Kvůli syrským fosfátům, protože Sýrie neměla peníze za tanky, které tam dodávala Hálova rodina pana Kalouska, přítele Asadovy rodiny, který vyvraždil desetitisíce lidí. (Pobavení.) 

dnes už to vyznívá, jako žvanění naprostého debila.

Střet zájmů. Další z vykonstruovaných kampaní je kampaň o mém střetu zájmů. Ano, mám střet zájmů. Ale já ho nezneužívám. (Smích a potlesk zprava.) Já jsem do politiky nechtěl. (Opět potlesk a smích zprava.) Vy jste mě zplodili. (Opět smích od poslanců ODS a TOP 09.) ODS a zkorumpovaný Kalousek, symbol korupce.

Za celou dobu, co je Bureš v politice, nebyl schopen schopen nic z hanopisu, který nechal v prokorupčním fondu Janečka napsat potvrdit vůbec nic a nic je nula, jak říká správně pan Kalousek. 

Omlouvám se. Moje činnost v politice má na moje firmy jenom negativní dopad. 

Za tři roky ve vláda a čtyři ve Sněmovně navýšil Babišův karusel Agrofert majetek o 40 mld.!!!! tedy každý den o 27,4 mil. korun, každý den!!!!!!!, absurdní "negativní dopad". 

Posílili jsme personálně dlouhodobě oslabované kontrolní a vymáhající agendy Finanční správy. Praha přestala být daňovým rájem

Firma FAU může o tomto "personálním navýšení" barvitě vyprávět - finační kontrola u ní probíhala nepřetržitě 2,5 roku a to přitom měla daňový sklad s nepřetržitým 24 hodinovým dohledem celníků. Důsledek je, že firma která zaplatila za 10 let 17 mld. daní (Burešův agrofert dle jeho vyjádření ve Sněmovně za 9 let 19 mld. daní - ve skutečnosti se jedná o sociální, zdravotní a povinné odvody z mezd - tedy žáné daně firmy ale daně zaměstnanců "Za posledních devět let odvedly moje firmy do veřejných rozpočtů částku 19,66 mld. korun") byla zničena. 

A tady se konečně Bureš přiznává ke své zlodějině:

Vzniká projekt vybudovat multifunkční kongresový areál sloužící veřejnosti v rámci cestovního ruchu. Vzhledem k tomu, že společnost Imoba a ani Agrofert se nezabývaly těmito činnostmi - cestovní ruch -, které byly odlišné od předmětu jejich podnikání, neměly zájem na realizaci tohoto projektu. Na konci roku 2007 společnost ZZN Pelhřimov prodává 100 % akcií společnosti ZZN Agro Pelhřimov třem fyzickým osobám za 2,38 milionu korun. 17. ledna 2008 se koná valná hromada společnosti ZZN Agro Pelhřimov, kde je společnost přejmenována na Farmu Čapí hnízdo a. s. 25. února 2008 podepisuje Agrofert dohodu o budoucí spolupráci s Farmou Čapí hnízdo. Agrofert se stává strategickým partnerem farmy, což podle této dohody znamená, že v budoucnu bude využívat část kapacity farmy. 27. 2. 2008 podepisuje Imoba s Farmou Čapí hnízdo smlouvu o pronájmu nemovitostí, tj. pozemků a budov s dobou nájmu do 31. 12. 2030! Tak jaký podvod? Podvod se dělá na 22 let dopředu? Co to je za nesmysl? 2030 - nájem!

29. 2. 2008 žádá farma Čapí hnízdo o dotaci na projekt v rámci ROP Střední Čechy. Tento projekt shodou okolností splňoval veškeré podmínky pro získání dotace. Existoval jasný ekonomický předpoklad, že zcela legálně získané dotační finance budou celý projekt ekonomicky stabilizovat. Tato úvaha se bohužel v budoucnu ukázala jako chybná, a to z objektivních důvodů, které uvedu dále. 25. 6. 2008 podepisuje Agrofert prohlášení ručitele za úvěr na stavbu projektu, a to ve výši 350 milionů korun pro farmu Čapí hnízdo.

A teď to přijde. 20. 8. 2008 byla schválena dotace projektu Čapí hnízdo výborem Regionální rady soudržnosti Střední Čechy- (Předvádí velkoformátovou fotografii. Potlesk a pobavení některých poslanců. Místopředsedkyně Jermanová se ho snaží oslovit.) - za účasti pana hejtmana Bendla, paní Langšádlová tam seděla a další dva členové výboru, všichni hlasovali pro dotaci.

Moje dcery jezdí od dětství na koni. Rozhodl jsem se proto, že dám rodině prostředky, aby si firmu koupila a projekt zrealizovala. Farmu Čapí hnízdo vlastnily v rozhodné době mé dvě dospělé děti a bratr mojí partnerky, který držel podíl odpovídající podílu mých dvou nezletilých dětí a mé partnerky. Jsem přesvědčený, že vlastnictví společnosti Farma Čapí hnízdo nemělo žádný dopad na získání dotace. Dokonce podle dotačních specialistů jsem já osobně a ne společnost mohl být stoprocentním akcionářem farmy. Je to nelogické, ale je to tak. Proč je to tak? No to se zeptejte Bruselu. Neměl jsem teda žádný důvod nic skrývat. Dotace byla přidělena podle platných pravidel. Nespáchal jsem žádný dotační podvod.

Bureš dětem a manželce ale nikdy žádné prostředky aby si koupili projekt a zrealizovali neposkytl, předlužená Imoba kolem které se točí karusel Agrofert a prodeje a nákup akcií firem uvrnitř karuselu po časovém testu držení akcií, tedy v situaci, kdy se ze zisku neplatí daň, pouze ručila za úvěry - Babiš svým dětěm ze zdaněných peněz nedal nic a nic je nula, jak správně uvádí pan Kalousek. 

Jak směšný je dnes tehdejší Babišův projev, ale nikdo z nás, kdo jsme tehdy byli ve Sněmovně jsme se jeho demagogii nesmáli, bylo nám jasné, že jsou to zločinné lži, které ale bohužel velmi ovlivňují hloupé voliče ANO StB 2011.


Nepřihlášený uživatel

#121343 Babiš - Pleslův Blesk I.

2017-12-27 17:26

Další konflikt Josefa Rychtáře kvůli vile. Policie řešila vyměněné zámky

...tohle je na první stánce idnes, Babiš s Pleslem už opravdu nevědí kudy kam. 


Nepřihlášený uživatel

#121344 Re: Re: Trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komunista a StBák jmenovaný prokazatelným dementem M

2017-12-27 17:33


Nepřihlášený uživatel

#121345

2017-12-27 17:35

V lednu se konečně vyřeší "Emanfrage" ve prospěch občanů ČR a bude zvolen pan Jiří Drahoš.


Nepřihlášený uživatel

#121346 Re: Okupantská zvěř

2017-12-27 17:39

#121336: - Okupantská zvěř 

Bývalý komunista a stbák je něco jako "bývalý černoch"?


Nepřihlášený uživatel

#121347 Re: Re: Re: Trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komunista a StBák jmenovaný prokazatelným dement

2017-12-27 17:44

#121344: - Re: Re: Trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komunista a StBák jmenovaný prokazatelným dementem M 

Ono je to s tou zlodějinou vlastně ještě daleko snažší, než se to původně jevilo. 

Financování:
Rozpočet celkem: 436 588 000
z toho Příspěvek EU: 42 500 000
  Soukromé prostředky: 153 392 626
  Národní veřejné prostředky celkem: 7 500 000
  z toho Národní veřejné prostředky: 0  
    Finanční prostředky ze státních fondů: 0
    Finanční prostředky z rozpočtu regionální rady: 7 500 000
    Finanční prostředky z rozpočtu kraje/krajů: 0
    Finanční prostředky z rozpočtu obce/obcí: 0
    Jiné národní veřejné finanční prostředky: 0

Ono tam jede ještě dalších 230 mil., které "odněkud měli dostat", tedy je vlastně naprosto jasné, že to celé bylo realizováno hned od počátku jako podvod. "Soukromé prostředky" byl úvěr za který ručila Imoba a 230 mil. je od někud - nejspíše - z karuselu Agrofert. 

Bureš to má opravdu fakt moc blbé. 


Nepřihlášený uživatel

#121348 Re: Re: Re: Re: Trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komunista a StBák jmenovaný prokazatelným de

2017-12-27 18:15

#121347: - Re: Re: Re: Trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komunista a StBák jmenovaný prokazatelným dement 

Dost blbě se to vyjádření MF hledalo, jen co je pravda....

Je navíc z 22.12.2017 dnes zjevně nic......

Ministerstvo financí aktuálně eviduje projekt Čapí Hnízdo jako projekt, který je šetřen ze strany OLAF a Policie ČR. Do doby než budou tato šetření uzavřena, není zřejmé, zda jsou výdaje tohoto projektu způsobilé pro proplacení ze strany Evropské komise či nikoli. Ministerstvo financí o jeho vynětí z alokace pro tento operační program nerozhodlo.

Evropská komise (Generální ředitelství pro regionální a městskou politiku) při přípravě uzavření Regionálního operačního programu regionu soudržnosti Střední Čechy (ROP SČ) a při výpočtu závěrečné platby toho programu pro ČR vzala v potaz tzv. „přezávazkování“, díky kterému je možné výdaje, u kterých dosud nebylo rozhodnuto, zda jsou způsobilé či nikoli, nahradit jinými způsobilými výdaji programu „ROP SČ“. Proto bude České republice ze strany Evropské komise zaslána platba v plné výši a bude dosaženo vyčerpání maximální výše alokace tohoto programu, kterou je možné od Evropské komise získat.

Zároveň byla Česká republika ze strany Evropské komise vyzvána, aby výdaje tohoto projektu z programu definitivně vyjmula tak, aby již nemusel být řešen ze strany Evropské komise a mohlo dojít k úplnému uzavření programu ROP SČ ze strany Evropské komise. Po dohodě s Regionální radou jakožto Řídícím orgánem ROP SČ bude o vyjmutí či nevyjmutí projektu informovat Ministerstvo financí.

Evropan

#121349 Re: Další propagandista placený russkou rozvědkou?

2017-12-27 18:15

#121333: - Nečestná hra kandidáta - nekandidáta na prezidenta! 

Zapomněl si tam připsat, že jde o zneuznaného umělce Pavla Danyse, který namaloval portrét současnému lžiprezidentovi a snažil se mu jej darovat při návštěvě Nového Boru. Navíc jde o bývalého člena Strany práv občanů, tedy Zemanovy ovečky. Za propagandu proti Bumbálovým sokům dostal zakázku na výzdobu Pražského hradu. Zenanovci už opravdu neví, jak si udržet naději na dalších pět let ostudy prezidentování opilce, a vymýšlejí si naprosté nesmysly na protikadidáty, kteří mají šanci oplce porazit. Je to hnus, a přitom Bumbálova smečka stále předstírá, že žádnou prezidentskou kampaň nevedou!

https://liberec.idnes.cz/je-to-hnus


Nepřihlášený uživatel

#121350 Re: Re: Re: Re: Re: Trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komunista a StBák jmenovaný prokazatelný

2017-12-27 18:20