MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#121822 Re: Re: Re:

2018-01-04 12:42

#121821: - Re: Re:  

Všichni kradou? Ještě mohl dodat jako Babiš: iba já čerpám.  :-)

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#121825 Re: Re: Re: Re:

2018-01-04 12:48:43

#121822: - Re: Re: Re:  

Faltýnek byl opravdu legrační, když tvrdil, že těch 50 mil. neukradli, oni je opravdu vyčerpali do soukromé hospody, ale ta je bohulibou činností, protože jí Babiš dotuje :-), když už tam bydlí :-)

 

Jeden by řekl, že jsou to idioti, ale oni jsou to opravdu odporní manipulátoři, kradou a ještě to vydávají za cnost. 

 

Navíc zamlčel, že čerpání dotací ze strukturálních fondů, není určeno doživotně prodělečné projekty za 950 mil. ale na rozvoj výdělečného podnikání. Babišovo ptačí hnízdečko Babišovi generuje roční ztrátu v desítkách milionech korun, tedy pokud by nebylo, bylo by to pro stát - občany této země daleko výhodnější, neb by Bureš byť čistě jen teoreticky z této "ztráty" platil daň ze zisku, ale v případě Bureše čistě jen teoreticky, Agrofert daň ze zisku neplatí žádnou, jeho zaměstnanci platí odvody z mezd, sociální a zdravotní a daň ze zisku, Agrofert nejspíše doposud nezaplatil jedinou korunu daní. 

Kdysi jsem se jedná poslankyně zeptal, jakou má představu o majetku agrofertu, který ja napsán jednu fyzickou osobu - odpověď byla 3-4 mdl., když jsem jí předložil, že v roce 2014 si Agrofert půjčil 56 mld. a z toho bylo pouze 25 mld. bankovní úvěry, ostní jsou jistě leasing, ale také peníze "od kohosi" koho neuvádějí, byla ohromena, vystudovala "ekonomimi" a má z ní dokonce tuším MBA :-).  Je to děs a hrůza.