MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122228 Re: Kdo mu dal právo rozhodovat o zločinném ukradení Kosova Srbsku na jednání toho obskurního spolku

2018-01-09 10:09

#122212: - Kdo mu dal právo rozhodovat o zločinném ukradení Kosova Srbsku na jednání toho obskurního spolku? 

Takový skandál a zaprodané mainstreamové havlofašistické presstitutky držely hubu, o státních orgánech nemluvě.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122229 Re: Re: Kdo mu dal právo rozhodovat o zločinném ukradení Kosova Srbsku na jednání toho obskurního sp

2018-01-09 10:15:14

#122228: - Re: Kdo mu dal právo rozhodovat o zločinném ukradení Kosova Srbsku na jednání toho obskurního spolku 

O jakém skandálu to mluvíš? 

Pan Karel Schwarzenberg jasně sděluje, jak se rozhodoval v poradním orgánu, který řešil hrozící eskalaci zločinnů v Jugoslávii.  Nic zločinného na tom není a nebylo. O všech mezinárodních jednáních která ministr zahraničí vedl rozhodovala vláda a vláda také dávala jasný mandát, jak má na nich jednat. Nehlasovalo se o žádné mezinárodní smlouvě, kterou by musel schvalovat parlament. 

Zločinem je např., když si Miloš Zeman nechal v Kremlu připnout oranžovo černou stuhu, tedy symbol současné russácké agrese a to považ, je prezidentem ČR člena NATO a EU.  To je skutečně zločinem a velezradou, neboť je to jednání v přímém rozporu s Ústavou ČR a to ani nevíme, o čem se ti dva zločinci Zeman s Putinem domlouvali a to přesto, že víme, že u těch jednání byli lidé bez bezpečnostních proverek státu tedy lidé nedůvěryhodní pro stá i pro občany této země - Nejedlý, Mynář, Ovčáček, případně Hlinovský a vláda nese odpovědnost za všechna jednání Zemana. Ten jí ovšem zjevně o svých cestách do russákova neinformuje, nesděluje o čem jednal a dokonce nesděluje ani s kým jednal a co více k jednáním není přizván člen vlády tedy pravovně příslušný ministr zahraničí. 

Mimochodem Zeman např. naprosto lživě tvrdil a tvrdí, že ČR má uzavřenu "smlouvu o strategickém partnerství s Čínou", nic takového neexistuje, neboť neboť takovou smlouvu by musel schválit Parlament ČR a  tomu taková smlouva ani nebyla nikdy předložena. I z tohoto je naprosto zřejmé, že pokud je někdo člověkem porušujíím Ústavu ČR je to jednoznačně Miloš Zeman a tím logicky páchá velezradu, což je definice vlastizrady pro ústavní pozici, kterou podvodem na občanech (lhal on i jeho tým, porušoval volební zákon) získal.