MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122322

2018-01-10 14:13

Až bude pan Kalousek pokřikovat na pana Babiše, měl by si připomenout, že svému kamarádovi a předsedovi, miliardáři Schwarzenbergovi jeho vláda přiklepávala také dotace. A když porušil dotační podmínky, tak mu prominul vrácení celé dotace kvůli chybám a nesrovnalostem, konkrétně 4,5 milionů korun. O machinátorech z ČSSD a ODS, kteří mají za sebou machinace s miliardami z evropských fondů, darmo mluvit! Příkladem je Regionální operační program Severozápad, který šetří policie a kde svědci dokonce veřejně přiznali, že peníze tekly do stranických pokladen.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122324 Re: Proč s tím tedy ty nebo Babiš neutíkáte na policii?

2018-01-10 14:56:47

#122322: -  

Slovenský nomenklaturní komunista a StBák Babiš nechal na pana Kalouska napsat hanopis z kterého není schopen potvrdit jedinou hanebnost, které tam nechal napsat a to přesto, že na to použíl stovky milionů daní když např. nechával prověřit 64 000 faktur státní správy a k nim příslušné projekty, plnění atd. Nenašel jedinou ukradenou korunu a to se jednalo o fakturu od roku tuším 1992 či 1994 !!!!! 

Co více nenašel jediného karuelového obchodníka s pohonnými hmotami, který by kradl v jednotkách miliard natož v desítkách, jak tvrdil, že se tu rozkrádá.

Je také velmi zvláštní, že nedokázal mít vysoce přebytkový rozpočet, kdyt tvrdil, že se rozkrádají stovky miliard ročně, nenašel jedinou ukradenou korunu, ale co horší, nejspíše tedy krade jako ti před ním, neboť jeho rozpočet v bezprecedentním růstu HDP provázaném nízkou inflací a především obrovskou zaměstnaností je přesto v mínusu. To je už opravdu šílené, tvrdit, že ostatní kradli stovky miliard ročně a on "jako nekrade" ale přitom má plnění rozpočtů daleko horší, než jeho předchůdci. 

Měl bys být opravdu velmi optrný s kritikou pana Kalouska a nekritikou komunisty a StBáka Babiše, mimo jiné proto, že nikdo nikdy neviděl StBáka který by nekradl, ale ty tvrdíš, že je Babiš výjimka, zatím se to jeví velmi velmi nepravděpodobné, mimo jiné proto, že Babiš navýšil za 4 roky ve vládě majetek o 40 mld. korun za základu 30 mld. v super konkurečním prostředí a to ještě musí platit úroky z cizích zdrojů, který taktéž nepřetržitě roste a v roce 2014 byl cca 60 mld. přitom bankovní půjčky byly v objemu cca 25 mld. ostatní jsou leasingy, mohou být jistě velké, ale je tam také obrovské množství peněz ze soukromých zdrojů a to je velmi podivné, neboť někdo získává miliardy z obchodů Babiš a ten "někdo" je skrytou neveřejnou osobou či osobami, Jsou to snad Russáci? Babiš nedisponuje bezpečnostní prověrkou, nemá nárok dokonce ani na negativní lustrační osvědčení, Agrofert je skutečně velmi ale opravdu velmi podivné "podnikání". 


Nepřihlášený uživatel

#122374 Re: Proč s tím tedy ty nebo Babiš neutíkáte na policii?

2018-01-10 22:55:04

#122322: -  

Slovenský nomenklaturní komunista a StBák Babiš nechal na pana Kalouska napsat hanopis z kterého není schopen potvrdit jedinou hanebnost, které tam nechal napsat a to přesto, že na to použíl stovky milionů daní když např. nechával prověřit 64 000 faktur státní správy a k nim příslušné projekty, plnění atd. Nenašel jedinou ukradenou korunu a to se jednalo o fakturu od roku tuším 1992 či 1994 !!!!! 

Co více nenašel jediného karuelového obchodníka s pohonnými hmotami, který by kradl v jednotkách miliard natož v desítkách, jak tvrdil, že se tu rozkrádá.

Je také velmi zvláštní, že nedokázal mít vysoce přebytkový rozpočet, kdyt tvrdil, že se rozkrádají stovky miliard ročně, nenašel jedinou ukradenou korunu, ale co horší, nejspíše tedy krade jako ti před ním, neboť jeho rozpočet v bezprecedentním růstu HDP provázaném nízkou inflací a především obrovskou zaměstnaností je přesto v mínusu. To je už opravdu šílené, tvrdit, že ostatní kradli stovky miliard ročně a on "jako nekrade" ale přitom má plnění rozpočtů daleko horší, než jeho předchůdci. 

Měl bys být opravdu velmi optrný s kritikou pana Kalouska a nekritikou komunisty a StBáka Babiše, mimo jiné proto, že nikdo nikdy neviděl StBáka který by nekradl, ale ty tvrdíš, že je Babiš výjimka, zatím se to jeví velmi velmi nepravděpodobné, mimo jiné proto, že Babiš navýšil za 4 roky ve vládě majetek o 40 mld. korun za základu 30 mld. v super konkurečním prostředí a to ještě musí platit úroky z cizích zdrojů, který taktéž nepřetržitě roste a v roce 2014 byl cca 60 mld. přitom bankovní půjčky byly v objemu cca 25 mld. ostatní jsou leasingy, mohou být jistě velké, ale je tam také obrovské množství peněz ze soukromých zdrojů a to je velmi podivné, neboť někdo získává miliardy z obchodů Babiš a ten "někdo" je skrytou neveřejnou osobou či osobami, Jsou to snad Russáci? Babiš nedisponuje bezpečnostní prověrkou, nemá nárok dokonce ani na negativní lustrační osvědčení, Agrofert je skutečně velmi ale opravdu velmi podivné "podnikání".