MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#122351 Re: Re: Pan prezident ma pravdu

2018-01-10 18:48

#122338: - Re: Pan prezident ma pravdu 

1. To nebyly Rusové, nýbrž vojska Varšavské smlouvy pod vedením ukrajince Brežněva. Nejvíce vojáků bylo z Ukrajiny, jelikož to sem bylo z Ukrajiny z celého SSSR nejblíže, viz. např. otec ukrajinského boxera Klička.

2. Opět tvůj blábol o jaderných zbraních dovezených na území, které chceš napadnout? :D Ty jaderné zbraně jsi měl pod postelí, když tu SSSR před rokem 1968 nemělo žádnou vojenskou základnu? Dnes jsou již známé plány západu na vyhubení Československa jadernými zbraněmi. Jaderné zbraně SSSR tu byly později naopak jako obrana před tímto hanebným útokem ze západu.

3. Pan prezident má opět pravdu, nijak jsi jeho slova nevyvrátil.


Nepřihlášený uživatel

#122352 Re: Re:

2018-01-10 19:01

#122347: - Re:  

Xenofobi! 


Nepřihlášený uživatel

#122353 Ať žije náš oblíbený pan prezident Zeman!

2018-01-10 19:07

Celý projev premiéra Roberta Fica na Pražském hradě:

Vážený pane prezidente, vážená paní Zemanová, dámy a pánové!

V politice jsem od roku 1992 a přiznám se, že takovou atmosféru, jakou cítím v tomto sále, jsem nezažil. To říkám absolutně upřímně. Pane prezidente, chci poděkovat za pozvání. Raduji se, že tady můžu být spolu s tebou a že mohu říct pár slov, které se týkají našich vztahů mezi Českou a Slovenskou republikou.

Milí přátelé Češi a Moraváci (bouřlivý potlesk), děkuji za Váš nádherný vztah ke Slovensku. Děkuji za všechny ty studenty a další, které působí tady v České republice a kteří se tu cítí nádherně. Je to něco, co se dá slovy těžko popsat. V pátek jsem byl v Bratislavě na setkání s českým premiérem Andrejem Babišem. Říkal jsem mu: Andreji, vítej doma! Ale říkám to v dobrém, protože jde o setkání lidí, kterým velmi záleží na nadstandardních vztazích mezi Českou a Slovenskou republikou. 25 let samostatné české a slovenské státnosti je jeden velký úspěch. Pan prezident to určitě potvrdí. Velmi se raduji z toho, co udělal český premiér včera (v pondělí, pozn. red.), když oznámil, že budou vlaky zdarma pro studenty a důchodce i v České republice. Všichni budeme navzájem cestovat! Vaši lidé budou poznávat Slovensko, naši lidé Českou republiku! Není krásnější příklad vzájemných vztahů. Česko-slovenské a slovensko-české vztahy jsem vždycky nazýval vztahy vzájemných půjček důvěry. Věřím, že v tomto duchu budou tyto vzájemné půjčky důvěry pokračovat.

Vážené dámy a pánové, vážený pane prezidente. Chci říct, že v osobě pana prezidenta Miloše Zemana vidím nejen osobního přítele, známe se dlouhé roky, ale hlavně si na něm vážím, že poví, co chce. Toho si vážím. Včera mě, promiňte za výraz, zjebal kvůli tomu, že se Slovenská republika chovala jinak v otázce hlavního města Izraele a já to beru, protože je to člověk, o kterém si myslím, že přesně ví, kolik ve světě bije. Svět má čtyři světové strany. Nemá jen západ. Má východ, sever a jih. A vy máte prezidenta, který přesně ví, že svět má čtyři světové strany (potlesk). Je to můj přítel, kterého si mimořádně vážím! Vždy pro mě udělal, cokoli na světě bylo potřeba. Jsem jeho dlužník, skutečně si to myslím. Přeji mu, protože nemůžu zasahovat do vnitřních věcí, aby se naplnila všechna jeho přání absolutně v plném rozsahu.

Pane prezidente, držím ti palce! Hodně zdraví a štěstí i Vám všem, Čechům a Moravákům!

Evropan

#122354 Re: Nevolte Zemana - 5 roků bohatě stačilo !!!

2018-01-10 19:10


Nepřihlášený uživatel

#122355 Re: Re: Re: Pan prezident ma pravdu

2018-01-10 19:19

#122351: - Re: Re: Pan prezident ma pravdu 

Představa, že sem russáci pošlou ukrajince je skutečně zábavná. Řekl bych Ukrajinci byli v absolutní menšině. Někteří možná byli russáci žijící na Ukrajině a jednalo se předvším o jejich lampasáky.

Jasně jsem ti doložil, že russáci zde jaderné zbraně pod svojí kontrolou měli před vlastní okupací v roce 1968 a sklad vybudovali v šedesátých letech. 

Kousek od Prahy byly sklady plné jaderné munice. Řídili je z Moskvy

Ve druhé polovině 60. let vyrostly na území Československa tři přísně utajované sklady jaderné munice. Uskladněny zde byly jaderné hlavice pro taktické a operačně taktické balistické střely a v jednom z nich i letecké jaderné pumy pro stíhací bombardéry.

Nikoli, idiot Miloš Zeman se jen otřel o člověka, který měl jistý kredit, přestože to byl komunista. Zeman je také komunista, ale kredit má nulový. 


Nepřihlášený uživatel

#122356 Re: Fráze nic jiného....

2018-01-10 19:20

#122353: -  

....hodnota nula. 

Zeman je smradlavý ubožák, alkoholový a stařecký dement, které velmi pravděpodobně mocně dopují amfetaminy. 


Nepřihlášený uživatel

#122357 Re: Re: Nevolte Zemana - 5 roků bohatě stačilo !!!

2018-01-10 19:21

#122354: Evropan - Re: Nevolte Zemana - 5 roků bohatě stačilo !!! 

Zase kradeš nick ubožáku, to jen abys o tom alepsoň věděl. 


Nepřihlášený uživatel

#122358 Neonacisté s komunisty ANO ŠtB společně dělají noční převrat? Hmmm to je velmi zajímavé....

2018-01-10 19:25

„Dozvěděl jsem se aktuální a čerstvou informaci, že má být svolán mimořádný výbor ještě v noci. O svolání žádali poslanciANO a SPD a chtějí tam hlasovat, aby byl na jednání výboru přizván kromě pana Babiše a pana Faltýnka ještě jakýsi pan Komárek. Ten má mít jakési kompromitační materiály na pana vyšetřovatele Nevtípila,“ uvedl na plénu místopředseda Pirátů Jakub Michálek.

Komárek byl nepravomocně odsouzen za zneužití pravomoci, když řekl, že policejní prezident Tomáš Tuhý je podezřelý z brutálního úniku informací. Po odchodu od policie pak pracovalpro finanční správu. Komárek už u soudu naznačil, že by vyšetřovatel kauzy Čapí hnízdo Pavel Nevtípil mohl mít něco společného s právníky lobbisty Ivo Rittiga. Pro svá tvrzení ale neměl žádné důkazy

Komárek to prohlásil u soudu, ale žádné důkazy nepředložil, tedy už se to projednávalo dokonce u soudu. Proč to má projednávat Sněmovna, když není soudem? 

 


Nepřihlášený uživatel

#122359 Re: volte Zemana - ještě 5 roků !!

2018-01-10 19:48

#122333: Jitka - volte Zemana - ještě 5 roků !!! 

Jdi do prdele, buzerante zasranej! 


Nepřihlášený uživatel

#122360 Re: Re: Fráze nic jiného....

2018-01-10 20:43

#122356: - Re: Fráze nic jiného.... 

Ano, tvá hodnota a hodnota tvých blábolů je nula, ty vypatlanej špinavej smradlavej bolševickofašounskej geronte.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#122361

2018-01-10 20:50


Nepřihlášený uživatel

#122362 Re: Re: Re: Pan prezident ma pravdu

2018-01-10 21:23

#122351: - Re: Re: Pan prezident ma pravdu 

Byli to primitivní zavšivení rusáci, zapáchající po cibuli a vodce, žijící v zemljankách.


Nepřihlášený uživatel

#122363

2018-01-10 21:26

Češi volí Miloše, ne suchara Drahoše!


Nepřihlášený uživatel

#122364 Re: Re: Nevolte Zemana - 5 roků bohatě stačilo !!!

2018-01-10 21:27


Nepřihlášený uživatel

#122365 Už se to potvrzuje, za obviněním babiše je havlofašistická mafie!!!

2018-01-10 21:35

Slepice Němcová ze zlodějské ODS se děsí policisty Komárka který má svědčit na mandátním výboru. Komárek byl vysokým důstojníkem UUOZ a znal vyšetřovatele Čapího hnízda,který byl podezřelý ze styku s mafií. Němcová šílí a práská dveřmi.


Nepřihlášený uživatel

#122366

2018-01-10 21:39

Historii ukrajinské politické krize narušují mýty a odborná nezpůsobilost médií v USA, konstatoval emeritní profesor na Princetonské a Newyorkské university, expert na Rusko, Stephen Cohen, kterého cituje The Nation.

 
Během diskuse s rozhlasovým hostitelem Johnem Bachelorem poznamenal, že v cestě řešení této krize stojí dvě protichůdné verze jejího začátku.

První - americká verze - je výhradně „agresí" Kremlu a Putina. Druhá - verze Ruska - je „agresí" Evropské unie a NATO, za níž stojí Washington. Podle Cohena, existuje mnoho „špatných úmyslů, chyb a nepřesností“ v tomto příběhu, ale obecně platí, že moskevská verze, kterou americká média zcela ignorovala, je blíže k historické realitě let 2013-2014.

Cohen připomněl, že v lednu 2014 neměl Putin, který se v té době připravoval na olympijské hry v Soči, který měl v úmyslu demonstrovat, že je Rusko nezávislý a důvěryhodný partner v mezinárodních záležitostech, žádný důvod, aby vyprovokoval rozsáhlou mezinárodní krizi se Západem nebo s „bratrskou" Ukrajinou.

„Ať už rozumné nebo ne, všechny jeho kroky od té doby byly většinou reaktivní a vůbec ne „agresivní", včetně jeho jednání na Krymu a na východní Ukrajině," poukázal profesor.

Poznamenal rovněž, že začátek krize byl urychlen dohodou o „asociaci“, kterou Evropská unie nabídla podepsat ukrajinskému prezidentovi Viktoru Janukovyčovi a kterou odmítl v listopadu 2013 podepsat (ve skutečnosti, když zjistil astronomické náklady tohoto aktu, požádal o čas na prostudování). Putin a jeho zástupci se pak pokoušeli přesvědčit Evropskou unii, aby učinila ekonomickou dohodu s Ukrajinou „třístrannou", tedy včetně Moskvy, aby neznevýhodnila velmi významné obchodní vztahy mezi Ukrajinou a Ruskem. Bez ohledu na to, vedoucí představitelé EU to odmítli a vnutili Kyjevu, že si musí vybrat mezi Ruskem a Západem, dodal Cohen.

Profesor také řekl, že řadu let západní struktury „vlévaly miliardy dolarů na Ukrajinu", aby byla připravena na „civilizační“ hodnoty Západu. To znamená, že jeho „pochod“ na Ukrajinu začal dávno před událostmi Majdanu. Dohoda EU - údajně pouze ekonomická a civilizační - obsahovala ustanovení, která jsou pro tohoto nového „partnera" závazná pro vojenskou a bezpečnostní politiku NATO. (Záměr byl jasný, když prezident George W. Bush navrhl, aby se v roce 2008 urychlilo ukrajinské členství v NATO – jen bylo vetováno Německem a Francií.).

Navíc v letech, které předcházely dohodě navržené EU, prezident Janukovyč byl „prokremelský", jak se pravidelně uvádí v amerických sdělovacích prostředcích, ale měl se na radu svého amerického volebního poradce (nyní hanebného Paula Manaforta) „naklonit" k Západu směrem k EU, aby si rozšířil svoji volební základnu mimo jihovýchodní Ukrajinu. (Putinovo opovržení vůči Janukovyčovi jako chamtivému a zkorumpovanému oportunistovi bylo v Moskvě i v Kyjevě dobře známo, ačkoli zřejmě ne v amerických médiích.) A každý, kdo sledoval vývoj krize, ví, že prominentní členové amerických úřadů- Kongresu a Obamovy administrativy - byli trvale přítomni po celou dobu událostí na Majdanu, a veřejně a soukromě vyzývali k boji s Janukovyčem, ústavně zvoleným prezidentem. 

A ostatně den předtím, než byl Janukovyč nucen utéct ze země před ozbrojeným davem,podepsal dohodu , zprostředkovanou třemi ministry zahraničních věcí EU, aby se mírně ukončila krize tím, že by vytvořila koaliční vláda s opozičními vůdci a souhlasil s předčasnými prezidentskými volbami. Šlo o demokratické řešení krize, které soukromě podpořil prezident Putin a prezident Obama. Proč žádná ze západních stran neobhajovala svou vlastní dohodu, není zcela jasné, ale není úplným tajemstvím.

Dalším mýtem je pak podle Cohena samotný Majdan. Podle něj je již prakticky dokázáno, že snajpeři opozice postříleli nejména 80 lidí – ať už protestujících nebo z řad policie a rozjeli tak převrat.

 Proto vyjádřil pochybnost, zda by bylo možné nazvat převrat v únoru 2014 „demokratickou revolucí", navíc kvůli k tomu, že část oligarchických sil zůstává na svém místě.

Antidemokratické počátky dnešního režimu v Kyjevě nadále postihují Ukrajinu. Její ekonomika podporovaná Západem selhává, což připouštějí i někteří „z amerických roztleskávačů“. A z větší části pokračuje v odmítání plnit své závazky v mírových dohodách z roku 2015 Minsk II.

„Mezitím Kyjev je polokojenec ozbrojených ultranationalistických praporů, jejichž ideologie a symboly zahrnují hrdé neofašisty, kteří nenávidí Rusko a dnešní západní „civilizační" hodnoty téměř stejně,“ uvedl profesor. Dá se říci, že povstalecké „republiky" na Donbasu mají své vlastní ošklivé rysy, ale mělo by se dodat, že bojují pouze k obraně vlastního území proti armádám Kyjeva a nejsou podporovány americkou vládou, poznamenal Cohen.

 

 

Evropan

#122367 Re: Re: Nevolte Zemana - 5 roků bohatě stačilo !!!

2018-01-10 22:04

#122354: Evropan - Re: Nevolte Zemana - 5 roků bohatě stačilo !!! 

Nevím, zloději nicků, co se ti na tom nelíbí. Těch 5 let lží, vulgarit, opileckých výlevů, vlezdoprdelkovství Číňanům a kolaborace s teroristou Putlerem bylo opravdu nad míru. Takovou ostudu si český národ opravdu nezaslouží. Občané, uvažujte rozumně a volte takového prezidenta, který nelže, nechlastá a nenechává si od russáků platit výlety k moři.


Nepřihlášený uživatel

#122368 Re: Re: Re: Fráze nic jiného....

2018-01-10 22:08

#122360: - Re: Re: Fráze nic jiného.... 

Mém příspěvky jsou většinou kriticky věcné a argumentačně dobrá, když se většinou nikdo ani nepokusí polemizovat. 

Vyjádření Fica byl formální projev bez obsahu. 

Tohle je projev, který má hodnotu, je to projev Václava Havla v Kongresu USA. 

https://youtu.be/b3tPguoWY-g

Mé příspěvky ale skutečně slyšet nejsou, v tom máš naprostou pravdu, rozhodně nejsou slyšet tak jako lži Miloše Zemana. Můžu si myslet, že je to smutné, ale vlastně ani nevím, jestli není lepší, když se Zeman veřejně ztrapňuje a já se tomu může v klidu smát. 


Nepřihlášený uživatel

#122369 Re: Snad se ti tedy události na Ukrajině vyjasní....

2018-01-10 22:10

#122366: -  

Časová posloupnost událostí na Ukrajině.....

 

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií


Nepřihlášený uživatel

#122370 Re: Nemluvil bych za druhé a hlavně bych se ptal velmi PROČ by vůbec někdo měl volit Miloše Zemana?

2018-01-10 22:28

#122363: -  

Nikdo nikdy neřekl důvod, proč Zemana volil či proč by měl být volen. Je velmi zásadní věc, vykřikuješ, že jej někdo volí, ale ti lidé vůbec nesdělují proč to dělají. To je přece absurdní. 

Myšlení máme proto, abychom věděli proč to či ono děláme, tím se přece odlišujeme od zvířat a to si ještě velmi fandíme. 

Najednou je tu ale skupina lidí, která volí Miloše Zemana, ale vůbec tato skupina není schopná říci proč to dělá. Nejazjímavější na věci je i to, že ani Miloš Zeman není schopen říci, proč by měl býti zvolen. 

Tato diskuse je připlná věcných argumentů, proč by zvolen být neměl. Mimo jiné proto, že se k současnému mandátu dostal porušováním volebního zákona, což je komunisticko - nacistický způsob získávání moci.  

Neměl by být volen, protože prakticky každý jeho projev obsahuje, lež, oplzlost, vulgaritu, ubohost, napadání oponentů atd. 

Neměl by být volen také proto, že je obklopen velmi podivnou partou lidí, kteří nemají nárok získat bezpečnostní prověrku státu a jsou tedy pro občany nedůvěryhodní. 

 


Nepřihlášený uživatel

#122371 Re: Už se to potvrzuje, za obviněním babiše je havlofašistická mafie!!!

2018-01-10 22:35

#122365: - Už se to potvrzuje, za obviněním babiše je havlofašistická mafie!!! 

Potvrzuje se jediné, to jak popsal Andrej Babiš svůj vlastní dotační podvod ve Sněmovně 23.3.2016, tak to se opravdu stalo. 

Jediné v čem je zatím problém, že si Andrej Babiš myslí, že to "všetko bolo legálne" a pokud i to nebolo "legálne" tak o "nič neide" protože to "služi občanom". Je to představa jistě absurdní, ale myslet to samozřejmě může, je to představa typického komunisty. 

Já si naopka myslím, že přesně jak to Babiš popsal je přiznání k dotačnímu podvodu, stejně jako jsem přesvědčen, že jeho popis emisi a nákupu korunových dluhopisů v podstatě toutéž osobou Babišem je podvod daňový a to z hlediska definice osoby spojené a to jaké osoby mezi sebou mohu uzavírat obchody s ohledem na placení daní a snižování daňového základu takovým obchodem. 

I tady si ovšem Andrej Bureš BAbiš jako řádný komunistický StBák myslí, že to všetko bolo "legálne" 

Tedy je potřeba se zeptat soudu a v případě dotačního podvodu případně i soudů mezinárodních, žádná další možnost se nenabízí. 

-----------------

Mimochodem poslankyně za ANO ŠtB 2011, která mluvila o tom, že by vyšetřovatel měl mít styk s "mafií" je opravdu dětsky epresivní, neb Ritig je výplod oposmluvní zlodějské bandy Zemana a Klause a je to opravdu velmi podivný politický obchodník, to se asi dá říci, ale že by byl "mafián", to je velmi přehnané, neboť  kmotrem této mafie by byl jednoznačně Miloš Zeman.


Nepřihlášený uživatel

#122372 Kalousek má naprostou pravdu....

2018-01-10 22:48

 Kalousek řekl, že usnesení nemá precedens a nepřísluší mandátovému a imunitnímu výboru. „Mandátový a imunitní výbor není ani orgán činný v trestním řízení, ani nezávislý soud. Nepřísluší mu předvolávat si jakékoliv svědky. Kolegové, kteří pro to hlasovali, se dopustili nehoráznosti,” komentoval Kalousek. Pro pozvání Komárka hlasovali poslanci ANO a SPD.

.....kauza nemůže býti politická, byl to Andrej Babiš, kdo veřejně tvrdil, že vlastníctví chtěl ukrýt. Říká to i ve steno záznamu ve Sněmovně a zdůrazňuje, že se chtěl vyhnout publicite. 

V době, kdy žádal o dotaci, žádnou publicitu neměl, byl noname, sice vlastník velkého majektu, ale drtivou většinu lidí v ČR a na celém světě vůbec nezajímal. 

Tedy jeho vysvětlení je podivné. 

Mandátový výbor má rozhodnout o jediné věci, jestli shledává, že kauza má vazbu na politiku a to nemá, dotační podvod měl Babiš spáchat v době, kdy nebyl politikem. To, že dnes je, není pro věc vůbec podstatné.

Pokud Andrej žije v představě, že by to dotační podvod nebyl, kdyby nevstoupil do politiky, to je přesně to, o čem musí rozhodnout soud - tedy jestli je to dotační podvod a nijak tento případný dotační podvod s politikou nesouvisí. 


Nepřihlášený uživatel

#122373 Jak chce ANO ŠtB 2011 vlastně vládnout, když ani není schopno získat důvěru a dokonce nejsou schopni

2018-01-10 22:53

Mandátový výbor si pozval exdetektiva Komárka. Nehoráznost, prohlásil Kalousek

.....vést jednání Sněmovny tak, aby se dobrala cíle? Co tam tedy Vondráček dělá? Není schopen řídit jednání Sněmovny? Dokonce se jeho hnutí účastní nějakých podivných "hurá akcí" svolávání mandátového výboru? 

Jak je toto prospěšné pro stát, pro veřejné finance, pro důstojnost veřejného protoru? 

Proč opravdu trochu pološílená poslankyně ANO ŠtB 2011 mluví o nějakých mafiích, když jedinou mafií je ve skutečnosti ANO ŠtB 2011, které se snaží bránit své "zlaté tele"? 


Nepřihlášený uživatel

#122374 Re: Proč s tím tedy ty nebo Babiš neutíkáte na policii?

2018-01-10 22:55

#122322: -  

Slovenský nomenklaturní komunista a StBák Babiš nechal na pana Kalouska napsat hanopis z kterého není schopen potvrdit jedinou hanebnost, které tam nechal napsat a to přesto, že na to použíl stovky milionů daní když např. nechával prověřit 64 000 faktur státní správy a k nim příslušné projekty, plnění atd. Nenašel jedinou ukradenou korunu a to se jednalo o fakturu od roku tuším 1992 či 1994 !!!!! 

Co více nenašel jediného karuelového obchodníka s pohonnými hmotami, který by kradl v jednotkách miliard natož v desítkách, jak tvrdil, že se tu rozkrádá.

Je také velmi zvláštní, že nedokázal mít vysoce přebytkový rozpočet, kdyt tvrdil, že se rozkrádají stovky miliard ročně, nenašel jedinou ukradenou korunu, ale co horší, nejspíše tedy krade jako ti před ním, neboť jeho rozpočet v bezprecedentním růstu HDP provázaném nízkou inflací a především obrovskou zaměstnaností je přesto v mínusu. To je už opravdu šílené, tvrdit, že ostatní kradli stovky miliard ročně a on "jako nekrade" ale přitom má plnění rozpočtů daleko horší, než jeho předchůdci. 

Měl bys být opravdu velmi optrný s kritikou pana Kalouska a nekritikou komunisty a StBáka Babiše, mimo jiné proto, že nikdo nikdy neviděl StBáka který by nekradl, ale ty tvrdíš, že je Babiš výjimka, zatím se to jeví velmi velmi nepravděpodobné, mimo jiné proto, že Babiš navýšil za 4 roky ve vládě majetek o 40 mld. korun za základu 30 mld. v super konkurečním prostředí a to ještě musí platit úroky z cizích zdrojů, který taktéž nepřetržitě roste a v roce 2014 byl cca 60 mld. přitom bankovní půjčky byly v objemu cca 25 mld. ostatní jsou leasingy, mohou být jistě velké, ale je tam také obrovské množství peněz ze soukromých zdrojů a to je velmi podivné, neboť někdo získává miliardy z obchodů Babiš a ten "někdo" je skrytou neveřejnou osobou či osobami, Jsou to snad Russáci? Babiš nedisponuje bezpečnostní prověrkou, nemá nárok dokonce ani na negativní lustrační osvědčení, Agrofert je skutečně velmi ale opravdu velmi podivné "podnikání". 


Nepřihlášený uživatel

#122375 Se slovenským komunistou a ŠtBákem Babišem je to "také legračné" a bylo by to k smíchu.....

2018-01-10 22:56

 

 

.....kdyby to nebylo k pláči. 

  1. Policie a několik státních zastupitelství konstatuje že je dotačním podvodníkem a že k dotačním podvodům svedl celou řadu lidí včetně jeho rodiny
  2. Zpráva OLAF konstatuje, že je dotačním podvodníkem
  3. On sám ve svém projevu ve Sněmovně 23.3.2016 přesně popíše, jak dotační podvod páchal
  4. Přesně popíše jak páchá daňový podvod s korunovými dluhopisy jako emiten i kupující osoba spojená dle zákona a o daní z příjmu. 
  5. Sám vyzve Sněmovnu, aby ho vydala k trestnímu stíhání

ale zároveň říká, že to "všetko bolo legalne" a to přesto, že i Babiš ač komunista a ŠtBák chápe, že ozbrojená loupež legálně drženou zbraní z loupeže nic legálního nedělá. (Tedy já doufám, že to Bureš opravdu chápe, pokud by to nechápal, to by pak bylo jiná.)

Podobné je to s jeho daňovým podvodem emise a nákupu korunových dluhopisů. Také ve Sněmovně přesně vysvětlil jak tento daňový podvod páchá, ale také u toho tvrdí "že to všetko bolo legalne, že to všetko Kalousek".  I zde platí, že použil skutečně legální prostředek k nelegálnímu obohaceni (emise a nákup  dluhopisů  stejnou osobou, tedy osobou spojenou dle zákona o dani z příjmu) a je velmi zvláštní, že Bradáčová v této věci nijak nekoná, skoro to už vypadá, že není na státním zastupitelství, ale v karuselu Agrofert. 

Voličům komunista a ŠtBák Babiš sdělil:

-ja něsom komunista a ŠtBák ja som "obeť totality" :-)

-ja něsom zloděj euro dotací to je účlovka

-ja něsom daňový podvodník, těch 13 mld. za poslední rok a 40 mld. za roky ve vládě tak to je všetko legalne to všetko zhodnotil "sůd" "soudní znalcovia" :-)

-ja som obeť justičnej mafie

a světě div se  15 % dospělých jde a hodí mu hlas a to by si člověk řekl, že se na celém světě nemůže takový idiot najít ani jeden. 

Nejabsurdnější na věci je, že má nejen voliče, ale také členy Agrofert-KSS-ŠtB-2011 hnutí a ti dokonce svorně tvrdí, že je potřeba "změnit demokracii"  - najít nové policisty, soudce, státní zástupce, nový OLAF, novou EK, EU,  pro které bude loupežné přepadení legálně drženou zbraní vrcholem demokratického jednání, protože je Babiš jejich "zlatým teletem".

Na druhou stratu to tu už dávno předvedli komunisté v únoru roku 1948 s Lidovými milicemi. Jejich policie, soudci, prokurátoři následně zavírali, vraždili, mučili nejlepší lidi tohoto národa a ani se u toho nečervenali.  Obrovské množství lidí emigrovalo, celé řadě lidí byly zničeny životy, byly dokonce postihovány děti těchto odvážných lidí, viz. nejen příběh dcery paní Milady Horákové. 

Je to velmi vážné.