MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122382 Re: Re: Re: Re: Snad se ti tedy události na Ukrajině vyjasní....

2018-01-10 23:12

#122381: - Re: Re: Re: Snad se ti tedy události na Ukrajině vyjasní.... 

Stejně jako tvé banderovské neonacistické lži vyvrací  třeba tento francouzský dokument odvysílaný na Canal +, nebo třeba v Polské televizi. Proč nebyl odvysílán u nás, stejně jako se soudruhům z ČT nechtělo odvysílat pravdu o Kosovu? To je tu opět cenzura a totalita?

 

https://vimeo.com/163237577

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122384 Re: Re: Re: Re: Re: Snad se ti tedy události na Ukrajině vyjasní....

2018-01-10 23:18:58

#122382: - Re: Re: Re: Re: Snad se ti tedy události na Ukrajině vyjasní.... 

Je dobře, že už neříkáš nesmysl o tom, že byl placen Canal +. 

S dokumentem ono dílo ale nemá vůbec nic společného, to se jistě v klidu shodneme. Není možné jej zařadit do žádných souvislostí, většina záběrů nemá zařaditelné reálie a není poznat kdy se odehrály. Autor tohoto "díla" se úplně a definitivně znemožnil, stal se naprosto nedůvěryhodným a od té doby také nic nenatočil. 

Dílo ma tedy hodnotu nula a nula je nic. Jsou to pohyblivé obrázky bez reálného obsahu a důvodu, proč vznikly, ten se možná jednou najde v archivu FSB či GRU, ale bude to ještě 100 let trvat, než se tak stane. 

Žándý film o Ukrajině, žádný článek, žádné video nic nevyvrátilo doposud mojí posloupnost událostí, kterou jsem si vypracoval sám, ale existuje zpráva mezinárodního soudu, která se s mojí posloupností velmi shoduje. Je ale zajímavé, že zpráva byla publikována až několik měsíců či týdnů potom, co jsem si svojí posloupnost, čistě jen proto, abych se ve věci zorientoval sestavil. 

Je velmi podivné, že vy kritici mé posloupnosti jste nikdy nepřišli s nějakou svojí, vždyť je to pár řádků, pár datumů, je vždy snadné ověřit, jestli v ten den ona událost stala, jak banální.