MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#125583 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zločinecké duo ZEBA.

2018-02-14 20:35

#125581: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zločinecké duo ZEBA. 

A proč by neměl nemohl mít mercedes, když se jeho divadelní hry hrály po celém světě a stejně byly překládány a publikovány jeho hry? Co pořád řešíš. Četl jsi vůbec alespoň jednu knihu a divadelní hru Václava Havla? Jsou úžasné. 

 

Vy komouši jste si ještě přišli na své, když jste mu jeho příjem ve "valutách" nejen zdanili, ale i v odporném kurzu přeměnili na bony. 

Važ velmi slova o panu přezidentovi Havlovi, přeci nechceš, aby jsi byl jako volič Zemana považován za idiota. 

.........

Mimo to, Václa Havel neměl děti, neměl "hypotéku" (ano, komunisté nechávali živnostníky platit hypotéky, ale živnosti z kterých hypotéky platily jim ukradli a stejně tak to latilo pro občany, pokud si pořídil by občan na hypotéku před únorem 1948 dál jí musel splácet a to mu byla nemovitost mnohdy komunisty přímo ukradena a původnímu vlastníkovi  bylo ještě vyměřeno nájemné), tedy Václav Havel si s platem kotelníka klidně mohl přijít na 5-10 000 měsíčně, tedy na mědvěda v klidu dokázal ušetřit za rok, za 120 000 v klidu byl. Za 102 000 byl Austin Alegro v mototechně. 

Znám svkělý příběh šikanovaného syna křesťanského filozofa a emigranta, kde chlapec po třední škole musel nastoupit do továrny, který si měl tímto zasloužit studium na VŠ. Ale pak to komoušům nějak bylo málo a že musí přímo do "výroby" že vývoj v továrně není žádný trest. Přidělili ho do úkolu na vrtání obrovského odlitku s neuvěřitelně vysokou zmetkovitostí. 

Jemu hned došlo, proč tam zmetkovitost je a tak jí opatrtně postupně snižoval, když dostal výplatu 30 000,- tak už to komoušům bylo podezřelé a zvedli mu normu, tak ještě snížil zmetkovitost a tak několikrát  a pak je poslal do "prde...", oni poslali zase nějakého "silného debila" a zmetkovitost měli na původní úrovni :-). 

Byl neuvěřitelně úspěšným obchodníkem po revoluci, vydělával už v devadesátých letech statisíce měsíce, ale říkal, vlastně daleko víc měl právě za komoušů, říkal že furt někde nacházel po kapsách nějaký prachy, neb se všechno odehrávalo v hotovosti, jemu bylo všechno nosil po kapsách. 30 000,- spousta lidí tehdy nevydělala za celý rok. 

Komouši byli ve své podstatě vlastně naprostí idioti. Tedy ne, že by dnes nebyli :-)

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#125589 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zločinecké duo ZEBA.

2018-02-14 20:58:23

#125583: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zločinecké duo ZEBA. 

Jenže pokud by byl STBákům doopravdy trnem oku, jistě měli fízlové dost prostředků, aby se v tom meďouru Havel neprojel ani metr.  Jenže to bylo jinak, byl to zároveň jejich konfident. A ty jeho hry jsou tak ubohé, že je nehrají raději ani na ČT, tedy za ně si na autíčko, svou slabůstku, ten udavač nevydělal.